Dodaj do ulubionych

Węgierski wicepremier w ostrych słowach odrzuca...

IP: *.unitymediagroup.de 30.11.10, 16:44
znamy to..Gecy,Hiszpanie,Irlandczycy do ostatniej sekundy zaprzeczali..i co im to dalo?Sa bardziej wysmiewani dzis..
Obserwuj wątek
    • Gość: hasło Re: Węgierski wicepremier w ostrych słowach odrzu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 08:12
      Teraz Polska.
    • Gość: Alojzy Oj coś Węgrą sprowadzą jakis disaster....za takie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 08:42
      Tak to działa...niestety...ale to pewnie teoria spiskowa dla wielu.
    • Gość: :))) Węgierski wicepremier w ostrych słowach odrzuca... IP: *.cable.smsnet.pl 01.12.10, 09:19
      Ależ KE wie lepiej czego ludowi potrzeba, to taki nowy car batiuszka:))
      • princealbert Re: Węgierski wicepremier w ostrych słowach odrzu 01.12.10, 10:24
        no wlasnie, ja tez wole jak kosciol katolicki mowi mi co mam myslec i co jest dla mnie dobre.
    • princealbert farmazony 01.12.10, 10:23
      'Ale w swych oskarżeniach minister gospodarki idzie jeszcze dalej - jego zdaniem KE była dwukrotnie stroną "przeprowadzonych na wielką skalę oszustw" przez poprzedni węgierski rząd socjalistów. Najpierw w 2006 roku, gdy zaakceptowała rządową prognozę deficytu na poziomie 4,7 proc. PKB, podczas gdy dziura budżetowa okazała się dwukrotnie większa'

A kto niby KE dostarczal falszywe dane? Kosmici?
      • asperamanka Re: farmazony 01.12.10, 10:36
        Oczywiście że kosmici. Najpierw dostarczali fałszywe dane z Grecji, potem z pozostałych PIIGS, z Węgier też. Tylko w tamtych krajach mieli sprawnych kosmitów, więc KE te dane łykała bez protestu. Kiedy nasz własny kosmita, najlepszy minister finansów Europy, usiłuje dostarczać fałszywe dane nt. długu publicznego, majstrować przy pieniądzach emerytów w OFE tak jak Orban, i zamiatać śmieci pod dywan tworząc jakieś "fundusze drogowe" w BGK żeby kasa na drogi nie szła przez budżet państwa, albo włączać lasy państwowe do finansów publicznych żeby zmniejszyć dług, to się okazuje że Bruksela nie wiedzieć czemu nie łyka. Coś kiepskiego mamy kosmitę, trzeba wezwać Facetów w Czerni. ;-)
    • Gość: eurosceptyk A Komisja Europejska to co? Wyrocznia? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.10, 11:05
      Europejskie Soviety sypia się.

www.youtube.com/watch?v=Ufk92V-sc30&feature=player_embedded
    • Gość: TZ Węgierski wicepremier w ostrych słowach odrzuca... IP: *.ec.europa.eu 01.12.10, 11:14
      Szkoda mi wegierskich bratanków..
      Najpierw fatalne rzady postkomunistów, a teraz zdaje sie nie lepsze rzady tzw.. prawicy... Populizm, deficyt budzetowy. Demontaz systemu emerytalnego przez nacjonalizacje funduszy emerytalnych..
      Ale z drugiej strony tym bardziej doceniam, to co juz mamy w Polsce. Choc tez niejaka Fedam ma zakuzy na nasze oszcednosci w OFE... Czy faktycznie mamy lepszy rzad?....
    • angrusz1 Węgierski .... 01.12.10, 13:01
      dług nadal rośnie a przecież rozsądek mówi, że nie można żyć zadłużając się w nieskończoność .

Kiedyś trzeba ten dług spłacić .

To samo czeka wiele krajów i Polskę też .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka