GoĹÄ: bioder IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.04.04, 19:25 dobrze głupim bimbrownikom teraz niech się idiotom kawali i niech będzie im przypominał jak dali zarobić hurtownikom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: peacock Re: NBP: Ceny cukru będą spadać IP: *.dip.t-dialin.net 26.04.04, 17:06 No ja nie wiem jak to sie ma do inflacji, ale np. w Niemczech to ceny zostaly na tym samym poziomie, jedynie znaczek z tylu zmienil sie z DM na EURO, wiec chyba tym samym ceny wzrosly nie?? Niestety w przypadku pensji tak nie bylo i tam wszystko zostalo zamienione po oficjalnym kursie wymiany. Ja sie pytam tylko czy w Polsce bedzie lepiej jak wejdziemy do Unii, wszyscy Unie chwala a w przyszlym tygodniu zobaczymy co bedzie i skutki tego bedziemy odczuwac jeszcze wiele lat.(niestety nie mam polskiego systemu operacyjnego i nie mam polskich znakow, ale mysle ze jest zrozumiale to co napisalem) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
komentator Ocukrzona woda w mozgu 26.04.04, 21:30 Gość portalu: peacock napisał(a): > No ja nie wiem jak to sie ma do inflacji, ale np. w Niemczech to ceny zostaly > na tym samym poziomie, jedynie znaczek z tylu zmienil sie z DM na EURO, wiec > chyba tym samym ceny wzrosly nie?? Niestety w przypadku pensji tak nie bylo i > tam wszystko zostalo zamienione po oficjalnym kursie wymiany. Ja sie pytam > tylko czy w Polsce bedzie lepiej jak wejdziemy do Unii, wszyscy Unie chwala a >w przyszlym tygodniu zobaczymy co bedzie i skutki tego bedziemy odczuwac >jeszcze wiele lat.(niestety nie mam polskiego systemu operacyjnego i nie mam >polskich znakow, ale mysle ze jest zrozumiale to co napisalem) pozdrawiam Nie rob ludziom wody z mozgu i to ocukrzonej. Bredzenie ze ceny w Niemczech wzrosly o 100% po wprowadzeniu euro to paranoja. Ceny nie wzrosly, inflacja byla caly czas na poziomie 1% a sprzedaz towarow sie nie zmienila. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: http://pamietamy.t Re:z powodu euro ceny w niemczech wzrosly IP: *.ok.shawcable.net 30.04.04, 01:00 pamietamy.tripod.com Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Marcin KAPITALIZM I UNIA NAS ZABIJAJĄ! KOMUNO WRÓĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.04, 18:00 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: heniek Re: NBP: Ceny cukru będą spadać IP: *.dialup.telenergo.pl 29.05.04, 23:36 A WSZYSTKIM SIĘ CHCIAŁO WAŁESY I AMERYKI W LATACH 70-80TYCH Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Yappa Re: NBP: Ceny cukru będą spadać IP: *.zgora.dialog.net.pl 03.06.04, 22:27 Pogieło was cukier kosztował 1,98 ( w Biedronce w Zielonej Górze przed durną Unią), a teraz ma kosztować 3,30;3,50 i to ma się nazywać obniżką? Odpowiedz Link Zgłoś