Gość: ixi IP: *.xdsl.centertel.pl 16.03.11, 15:52 w tytule powinno być 4,9 a nie 4,1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: byrcyn Komu poszły - do cholery ? IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.03.11, 16:48 Ja już 2 lata nie mam podwyżki, a moja żona pracująca w budżetówce 3, bo rząd mówi kryzys i trzeba oszczędzać. A ciekawe, czy ministrom premierowi i wysokim urzędnikom państwowym też przez 3 lata nic nie wzrosło. Zimna woda w tym roku podrożała już 2 razy, czynsz, prąd, gaz, benzyna, artykuły spożywcze, itd. Jeszcze trochę, a pomimo 2 osób pracujących w rodzinie (2 dzieci) zaczniemy dziadować - albo wyjdziemy na ulicę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ezekiel 25:17 Re: Komu poszły - do cholery ? IP: *.washdc.fios.verizon.net 16.03.11, 20:04 Wiekszosc policjantow chce postrzelac do ludzi - najchetniej z broni maszynowej , ludzie na ulice wyjda, ciekawe jak to sie skonczy. A policja bedzie strzelac do tych, co chca odebrac ich emerytury....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilancio a długi? IP: *.159.32.98.static.crowley.pl 17.03.11, 10:03 Co z tego, że płaca minimalnie idzie w górę, jeśli nikt nas nie uczy oszczędzania, nie robienia nieprzemyślanych zakupów. Jeśli chcecie popracować nad budżetem domowym polecam - www.bilancio.me/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadeusz Płace w lutym poszły w górę o 4,1 proc. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.11, 13:09 Życie kosztuje, czynsze, opłaty za media, odzież dla dzieci, zadłużenia moje rośną a ja od stycznia do końca lutego zostałem czasowo bez pracy i bez pieniędzy. Teraz wszyscy dostaliśmy zwolnienia z pracy. Jak tu w tym kraju utrzymać rodzinę i normalnie żyć ? Niby mówią że praca jest a w Urzędzie Pracy brak ofert pracy lub są nie aktualne. Zazdroszczę tym co na państwowych posadkach mają pewną pracę i co miesiąc jest wypłata i jeszcze narzekają że im mało. Obiecali reformy i więcej miejsc pracy a nie robią nic. Oddałem CV w do wszystkich firm w promieniu 15 kilometrów ale cóż z tego jeśli ze względu na kryzys, są zakazy przyjmowania nowych pracowników. Odpowiedz Link Zgłoś