Gość: heartpumper IP: *.ip.telfort.nl 20.03.11, 11:15 Yhmmm, tak sie zaczyna viral marketing. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koya zenujace ! 20.03.11, 11:29 co to jest ? co to gazeta prowadzi dzialalnosc charytatywną ? cos takiego jaka pierwsza wiadomosc w gospodarczych ? Bezczelnosc , jestem w szoku !! obiektywna informacja ?!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij Re: zenujace ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 11:34 Chciałem coś napisac ale tak jak na widok tej pani zmieniam kanał , tak tu zmieniam portal . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleeeeeeeeeeeeeeee Re: zenujace ! IP: *.acn.waw.pl 20.03.11, 11:39 po pierwsze: żnujące reklama f po drugie: to nie są kosmetyki rusin - ona tylko swoim nazwiskiem firmuje produkty koleżanki, wyraźnie to powiedziała. sama pewnie gó... wie, co produkuję... po trzecie: kiepskie składy i kosmiczna cena Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: zenujace ! IP: *.tbcn.telia.com 20.03.11, 12:27 Kosmiczna cena? Jasne, niektorzy uwazaja, ze kosmetyki powinny kosztowac po 3 zl. No sa takie. W kioskach Ruchu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Marty Re: zenujace ! IP: *.rev.netart.pl 20.03.11, 12:37 Czytaj ze zrozumieniem półgłówku. Napisał, że jedynie "Rusinowe" nie są wtarte tej ceny, a o innych się nie wypowiadał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agi nie dajci sie oglupiac Polacy IP: *.gl.digi.pl 20.03.11, 12:48 Oni bardzo dobrze wiedza co maja mowic, z kogo szydzic, kogo wykpiwac, na kogo pluc. Potem maja dzieki temu dobre etaty w usluznych mediach, graja w reklamach, dostaja role w serialach tych usluznych mediow, prowadza programy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleeeeeeeeeeeeeeee Re: zenujace ! IP: *.acn.waw.pl 20.03.11, 20:36 jak jest warte 3 zł, to ma kosztować 3. dotarło już martusiu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cvb MAM TO GDZIES IP: *.dip0.t-ipconnect.de 20.03.11, 11:38 Rusin bym kijem nie tknal.wredna baba.Gazeta jej reklame darmowa robi?Zenujace. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ss art.sponsorowany IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.11, 13:00 to nie jest darmowa reklama ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: no zal Pat&Rub, czyli bizneswoman Kinga Rusin i jej ko... IP: *.etlink.pl 20.03.11, 11:40 popieram zenujaca rekalma jakis kosmetyków :( szczerze mowiac 1 raz słyszalem ze ta pani tez w kosmetykach siedzi.zalosna robi sie przez to tez gazeta zal.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Reklama Pat&Rub, czyli bizneswoman Kinga Rusin i jej ko... IP: *.93.218.87.dynamic.jazztel.es 20.03.11, 11:41 Na prawdę chciałam przeczytać ten wywiad ale po 3 pytaniach się zorientowałam, że to jest po prostu artykuł sponsorowany!!! Co to za pytania: Gdzie rozprowadzają panie kosmetyki? Do kogo skierowana jest marka Pat&Rub? Co to za wywiad?! Gazeto Wyborcza, szanuj się! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowany Pat&Rub, czyli bizneswoman Kinga Rusin i jej ko... IP: *.chelmnet.pl 20.03.11, 11:57 szmtaławiec kolejny raz sie zeszmacił. GW czytasz GW wiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Pat&Rub, czyli bizneswoman Kinga Rusin i jej ko... IP: 178.73.49.* 20.03.11, 12:05 Dla mnie żenda, rozmowa o niczym, a już na pewno nie o biznesie Odpowiedz Link Zgłoś
czarny-dziadoslaw Pat&Rub, czyli bizneswoman Kinga Rusin i jej ko... 20.03.11, 12:08 Rusin nie ma zaplecza wiec juz teraz moze wystepowac o upadlosc firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: producent Też jestem producentem ale kosmetyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 12:23 przeznaczonej dla fryzjerów. Znam rynek, znam producentów również kosmetyki białej i jedno powiem: hasło ekologiczne czy tez naturalne kosmetyki to w dużej części sciema. Jeden składnik posiadający ekocert i już nazywamy kosmetyk ekologiczny. Temat modny ale skład nie do końca ekologiczny gdyż reszta składników to chemia, bo inaczej kremu nie da się ukręcić ani dodać do niego zapachu, który sam jest mieszaniną związków chemicznych niekoniecznie naturalnych. No i konserwanty, muszą być skoro krem wybiera się palcami na których są miliony bakterii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Też jestem producentem ale kosmetyki IP: *.tbcn.telia.com 20.03.11, 12:31 Do dobrych kremow dolaczane sa szpatulki, zeby ich nie wybierac palcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: producent Re: Też jestem producentem ale kosmetyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 13:22 I co z tego? Myślisz, że 100% klientów będzie używała szpatułki? Jeśli nawet 1% użyje palucha to producent MUSI być na to przygotowany więc konserwanty muszą być. Zresztą zakażenie może być wywołane również na etapie produkcji czy to ze zbiorników czy z opakowań. Jakbyście zobaczyli jak wygląda fabryka opakowań z tworzych... i czy ludzie, którzy je pakują do kartonów mają czyste ręce? Natomiast napis "bez konserwantów" oznacza że produkt zawiera substancje, których nie ma na liście konserwantów, natomiast są to inne substancje, mające WŁAŚCIWOŚCI konserwujące i jeszcze inne lecz nie ma ich na liście konserwantów mimo, że spełniają funkcję konserwanta. Takie lekkie obejście :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Też jestem producentem ale kosmetyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 22:01 Ja akurat mam jeden z kosmetyków Pat&Rub i napisano tam "Bez sztucznych konserwantów"-to pewnie na opisanej przez Ciebie zasadzie.Napisane jest również "100% naturalnych składników", ale jak się człowiek wczyta dokładnie w skład to (poza różnymi mnie osobiście nic nie mówiącymi nazwami) wymieniono "Parfum". Z tego co pamiętam z chemii to substancje zapachowe z "naturą" nie mają wiele wspólnego. Co do szpatułek-nie wiem czy K. Rusin oferuje kremy do twarzy, ale scruby czy masło do ciała raczej z założenia jest do nakładania palcami nie szptaułką i jakoś to chyba trzeba konserwować. Ale uczciwie muszę przyznać, że te kosmetyki jej firmy, które znam są naprawdę niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
krylos.com Pat&Rub, czyli bizneswoman Kinga Rusin i jej ko... 20.03.11, 12:26 Wywiad jak z Gazety Prawnej, czy innego specjalistycznego czasopisma, które zarabiają głównie na artykułach sponsorowanych, najczęściej bez adnotacji o tym. Przykre trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matatjahu Pat&Rub, czyli bizneswoman Kinga Rusin i jej ko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 12:40 nie ma w Polsce niezależnej prasy. nie w Polsce niezależnych redaktorów. za komuny też pojawiały sie takie reklamy gdzie lioton 5 był czymś wspaniałym w kioskach ruchu. pani rusin nie ma pojęcia jak się robi schabowego a co dopiero jak się produkuje kosmetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikki Re: Pat&Rub, czyli bizneswoman Kinga Rusin i jej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.11, 07:20 W czasach komunistycznych nie było reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
m-kow Droga Gazeto 20.03.11, 13:02 Czy jest jeszcze jakieś dno żenuły, które jest wam nieznane? Rozumiem jakbyście taką kupę o pani która była żoną pana Lisa dali na samym dole, gdzie jej miejsce ( tej żenuły ). Ale to wisi na jedynce biznesu, naprawdę to jest najistotniejszy biznesowy news na 20 marca? Kiedyś przez tydzień wisiała mega wiadomość o Czarneckim, że da studentowi pieniądze na super biznes z wulkanizacją u klienta, a teraz to coś. --- "Statek coraz bardziej przecieka, pasażerowie jeszcze nie wiedzą, ale pierwszy oficer wie i po cichu ubiera kamizelkę ratunkową. Żeby pasażerowie nie zauważyli nalewającej się wody, to przelewa ją z sali balowej do maszynowni (czyli środki z OFE do ZUSu)." K. Rybiński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek Uwaga. Artykuł sponsorowany IP: *.nsystem.pl 20.03.11, 13:29 Uwaga. Artykuł sponsorowany z czegoś cza żyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re:polski" Body Shop" IP: *.lsanca.fios.verizon.net 20.03.11, 16:48 nie ma pytania czy panie produkuja swoje kosmetyki, czy i jak testuja produkty,ilu zatrudniaja pracownikow, jaka jest sprzedaza firmy etc . Wydaje mi sie ze Body Shop to koncepcja ktora one marnie nasladuja.Tzw social responsibilty one zamienily w eko.pateteyczne nasladownictwo Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_rybaka więcej by zarobiła w 20.03.11, 17:57 filmach dla DOROSŁYCH MężCZYZN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ahahahahhahahahhah Re: więcej by zarobiła w IP: *.acn.waw.pl 20.03.11, 20:36 a kto by chciał tego kaszalota pomarszczonego oglądać???? chyba ślepy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niw jak robi takie dobre kosmetyki to dlaczego ma IP: *.dynamic.chello.pl 20.03.11, 18:16 taka fatalna cere i kosmiczny cellulit? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: jak robi takie dobre kosmetyki to dlaczego ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 22:12 4 dychy na karku to niestety nie w kij dmuchał. Nie każdy ma możliwości Demi Moore :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Pat&Rub, czyli bizneswoman Kinga Rusin i jej ko... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.11, 22:10 Sam "artykuł" żenua. Nie przepadam za panią Rusin, jakoś tak nie wydaje mi się ciekawą osobą. Mam też w poważaniu czy kosmetyki jej marki są eko czy nie eko. Ale muszę przyznać, że kiedyś w akcie desperacji kupiłam jeden z nich i od tamtej pory jestem fanką. Tego konkretnego produktu, innych nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Pat&Rub, czyli bizneswoman Kinga Rusin i jej ko... IP: *.182.203.35.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.03.11, 10:15 dla mnie nie ma znaczenia kto robi te kosmetyki, może te kremy mieszać osobiscie Doda, ja używam tylko tego, co dobrze robi mojej skórze. A tak się składa, że nie znam lepszych balsamów do rąk i scrubów do ciała niż żurawinkowy PAT&RUB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Pat&Rub, czyli bizneswoman Kinga Rusin i jej IP: *.182.203.35.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.03.11, 10:20 czy uważasz, że kobiety są tak głupie, że kupią drogi kosmetyk, który nie będzie działał, tylko dlatego że poleca go jakaś celebryka? Wypróbuj to sie przekonasz, czy warto zrobić sobie pat i rub Odpowiedz Link Zgłoś