Gość: funman IP: 80.48.17.* 29.07.11, 13:24 Hahahah, jestem klientem plusa od samego początku istnienia spółki i nigdy nie było takiej lipy. T-mobile chyba chce doprowadzić do upadku oddziału w Polsce :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziegiel Re: T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era 29.07.11, 13:33 Poczekaj na rebranding Plusa to się przekonamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 13:43 Na razie to Plus jest w polskich rękach i nie zanosi się na żaden rebranding. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era IP: *.dip0.t-ipconnect.de 29.07.11, 16:11 Alles fuer Reich! Wir muessen die Konkurrenz ausrotten! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najaremo [...] IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.11, 16:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ebi Nowy wlasciciel>nowa strategia, wizja itd. IP: *.pools.arcor-ip.net 29.07.11, 18:13 To bylo jasne ze po zmianie wlasciciela wejda pewne zmiany. T-Mobile to swiatowy koncern ktory pewnie chce sie dostosowac nie tylko do polskiego rynku ale i do caloksztaltu firmy. Maja pewna wizje i pewna strategie... a program ery pewnie nie pasowal. Jestem przekonany, ze operator ten przygotowal inne zalety w zamian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chalik Odpowiem tutaj, bo będzie najwyżej... IP: *.braniewo.vectranet.pl 30.07.11, 00:40 Nie wiem kogo T-Mobile nie poinformował, skoro pismo dotyczące zamknięcia Era Premia było, przynajmniej w moim przypadku, dołączone do faktury.. Cóż, skoro człowiek nie czyta co ma w skrzynce, bo "to tylko rachunek", to raczej nie jest wina firmy? A smsa też jeszcze nie dostałem, niby. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicapanstwowa Re: T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era 29.07.11, 16:33 Solorz wg. Ciebie jest Polakiem? to dlaczego placi podatki na Cyprze? dlaczego Cyfrowy Polsat odprowadza podatki w Holandii? Polski Plus skonczyl sie z chwila podpisania umowy przedwstepnej o sprzedazy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Solorz to prawdziwy i mądry Polak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 17:58 Solorz jest Polakiem, a podatki płaci na Cyprze, bo jest mądrym Polakiem. Gdyby moja firma miała nieco więcej obrotu i stać mnie było na utworzenie wirtualnej spółki na Cyprze lub w Luxemburgu, zrobiłbym to natychmiast. Z resztą większość znanych mi większych spółek giełdowych robi dokładnie to samo. Żaden mądry człowiek nie chce, aby okradano go z ciężko zapracowanych pieniędzy, a na dodatek, gdy robi banda parlamentarnych i rządowych debili, którzy potrafią wszystko przepieprzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
tomaszjedrzejewski Re: T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era 29.07.11, 14:07 Na Polszmat-Mobile?! Odpowiedz Link Zgłoś
jacekalbert T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era P... 29.07.11, 13:34 Gratuluję decyzji !!! piękna cudowna :) hahaha wpisuje się w zachodnie myślenie o Polsce; HSBC już żałuje swoich decyzji teraz kolej na T-mobile Play chętnie przyjmie pod swoje skrzydła skrzywdzonych klientów ERY Panowie z T-mobie informuję was że w Polsce jest wojna komórkowa i jak na razie Play wygrywa kolejne bitwy a wy strzelacie sobie w stopę hahaha !!! tak powodzenia tak dalej !!! Szybkiej i gładkiej plajty wam życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario HSBC żałuje decyzji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 14:24 Chyba sobie podśmiechujki robisz. Podobnie jak eBay, HSBC myślało, że robi wielką łaskę ofiarowując swoje przewspaniałe usługi nierozgarniętym tubylcom, a tu się okazało, że tubylcy mają o lata świetlne bardziej rozwiniętą bankowość. Z takim dziadostwem to HSBC może swoje banki otwierać w Mozambiku, gdzie zapewne znajdzie klientów uradowanych z ich syfiastych i drogich usług. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Play to bankrut na sprzedaż IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 14:25 Play to może jeszcze z rok pociągnie, a potem albo podniosą ceny albo ktoś to badziewie będzie musiał kupić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 14:46 Hej, ile Play płaci za te posty? Pytam, bo jak dobrze, to chętnie bym sobie dorobiła do pensji. Jak ktoś byłby tym zainteresowany to niech napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pm Re: T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 15:26 a tobie ile zapłacono za tego posta? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Re: T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era IP: *.aster.pl 29.07.11, 20:43 a tobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12 lat w erze T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era P... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 13:34 miłe złego początki ! Już nas Turlany Mobilek robi w ..... na dzieńdobry. Właśnie spadam od nich po 12 latach. Nie ukrywam, że z żalem za ERA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 13:43 Dokładnie, ja mam małą firmę i 8 telefonów w plusie już od 10 lat (numery dodawane stopniowo). Mam też dziewiąty numer w Orange do odbierania połączeń. Jest to piękny numer, prawie wszystkie cyfry te same, ale trzymam go w Orange tylko dlatego, że mam abonament za 16 zł. Te dziady z orangutana są takie natarczywe z dzwonieniem i nowymi ofertami, że porzygać się można. A Plus? Pełna kultura - mam osobistego opiekuna który WSZYSTKO załatwi i nigdy nie zadzwoni nie proszony, żadnych reklam, żadnego nagabywania - po prostu uwielbiam tę firmę i nigdy bym się nie zamienił na francuskiego albo niemieckiego operatora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osobisty opiekun Re: T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era IP: *.ip.netia.com.pl 29.07.11, 15:13 Chyba nie oczekujesz, że mając aż jeden numer w orange dostaniesz osobistego opiekuna, który Ci wszystko załatwi ?? Jesteś dla nich jednym z wielu klientów jakich mają, i traktują Cie tak samo jak pozostałe miliony.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 18:01 Ja nie oczekuję od Orange specjalnego traktowania tylko, aby się odpi'eprzyli z tymi swoimi SMSami i wydzwanianiem co 2 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era IP: 77.236.26.* 29.07.11, 18:24 Wycofaj zgodę na otrzymywanie informacji handlowych, mały kretynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 18:45 Jedynym sposobem wycofania takiej zgody jest wysadzenie ich serwerowni w powietrze. Łatwiej jest zmienić sieć na normalną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klyent Opiekuna? Hahaa to są sprzedawcy wszystko IP: *.olsztyn.vectranet.pl 29.07.11, 15:42 Z taką naiwnością, to jak ty tę firmę prowadzisz? Taki sam opiekun, jak "doradca" w Open Finance czy banku. Ludzie nauczcie się myśleć. A z T-M miałem na dzień dobry złe doświadczenie, bo majstrują coś przy roamingu, wyjechałem akurat do Niemiec, chciałem jedną małą rzecz sprawdzić na necie w telefonie - nie chciałem ich paczki danych, bo nie było sensu. To dowalili mi takie ceny, że mało z krzesła nie spadłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ulrych von Jungin. Niemcy do domu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 13:49 j/w Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: powinnitozlikwidow Era zdziera z frajera IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.11, 13:53 Frajerzy, co mają Erę Tak-Tak. Doładowanie 5 złotych - zabierają sobie złodzieje 5 złotych i nie otwierają konta na rozmowy wychodzące! Bydlaki. Kopać w de tę gó...aną sieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdzisiek Re: Era zdziera z frajera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 14:30 łał, zajebisty klient za 5 zł, na pewno warty utrzymania. Idź do bankruta Play, oni Cię przyjmą pod swoje zadłużone skrzydła, tam takich jak ty mają pełno. Poważni ludzie trzymają się z dala od Play, bo to niezły obciach mieć tam numer. To tak jak kupować opakowanie w niebieskie paski w Tesco - po prostu wstyd i syf. Odpowiedz Link Zgłoś
szumawski Jasne, czyli mają prawo do zabierania pieniędzy? 29.07.11, 14:39 Ty frajerze, pracujesz w Erze, albo ją reprezentujesz, frajerze jeden? Bo co? Pewnie powinienem im płacić 20 zł. za utrzymanie łącza? Szwabom szkopciuszonym? T-Srobile! Jasne, najlepszy jest taki klient, który daje 5 złotych ZA NIC: Hasło Ery, którą kupują takie jak ty frajery: Wrzuć monetę, wrzuć monetę, wrzuć monetę! Szkopokopciuch wynocha, ma najmniej klientów w Polsce, tylko takie debile takiej gó...anej sieci używają! Takie rzeczy tylko w Erze-Śmierdzierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jasne, czyli mają prawo do zabierania pienięd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 15:11 no to synku zabłysłeś intelektem i elokwencją!!! :D :D :D :D a z mojej strony powiem tyle: ludzie używający tele do pracy i do dzwonienia chętnie używają telefonów w erze. dlaczego? ja dla kilku rzeczy nieosiągalnych u konkurencji: numer stacjonarny w komórce - kto chce tanio zadzwonić ze stacjonarnego -ma szansę , kolejna rzecz to druga karta z tym samym numerem - u mnie na stałe w samochodzie - po to kupiłem samochód z systemem gsm żeby z niego korzystać i w pełni daje mi to tylko era. po trzecie ......nie musi być po trzecie. prawda jest taka , że u większości operatorów koszty wyglądają tak samo - tylko inaczej są skonfigurowane. a co do twoich 5 zeta .....wiesz nie chcę być w sieci , która utrzymuje konta takich gołodupców z mojego abo! poza tym co to jest 5 zeta? za to nawet w knajpie piwa nie kupisz!!! jak ta kwota cię przerasta przerzuć się na tam - tamy!!! a play? no ccóż oni budują ciągle sieć , fakt z pozyskiwaniem klientów nie mają problemu.....ale tych którzy już odbębnili swoje i wracają do starych operatorów jest też całkiem sporo. ja playowi dziękuję - kiedyś na próbę kupiłem startera i potestowałem........po co mi telefon bez lub z lichym zasięgiem? a po wyjechaniu z miasta z netem na gprsie? umowa dla nowego telefonu? powodzenia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szumawski Dla Ery, frajerze, to widać dużo! IP: 213.146.54.* 29.07.11, 15:16 Dla Ery, frajerze, jak widać z powyżej pokazanej praktyki, 5 złotych to jest dużo. 5 złotych dla Ery: masz aktywne 20 zł, rozmowy wychodzące na 20 dni, doładujesz sobie 5 złotych i skracają ci do 2 dni, frajerze. A jak nie masz nic na koncie, to ci, frajero-cymbale z Ery, zabierają. Kiedyś jeden cfel-konsultant z Ery namawiał mnie tak: "tego Niemcy pilnują". Ale "reklama"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Dla Ery, frajerze, to widać dużo! IP: *.olsztyn.vectranet.pl 29.07.11, 15:47 szumawski, idź do tego "cfela" z Ery i poinformuj go o tym, co o nim myślisz. Bo takie kozaczenie anonimowe to świadczy tylko o tobie. Że jesteś tym wszystkim, co piszesz o innych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Dla Ery, frajerze, to widać dużo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 16:09 daj mu pokozaczyć!!! nie widzisz , że dawno kobiety nie miał? :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Dla Ery, frajerze, to widać dużo! IP: *.pl 29.07.11, 16:14 mial... ale mu powietrze ucieklo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Dla Ery, frajerze, to widać dużo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 18:09 Przede wszystkim całe to doładowywanie i liczenie jakiś pieprzonych dni, bo ci telefon odłączą, pakiety miliona SMSów i pierdyliona minut za doładowanie 5zł czy ileś tam, to wszystko jest dla jakiś pacanów, co nie mają co z czasem robić. Kto by się chciał takimi głupotami w życiu zajmować i się wykłócać o jakieś 5 zł? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szumawski Co ty pieprzysz o tym 5 złotych? IP: 213.146.54.* 29.07.11, 15:18 To znaczy, że frajerem mam być i dawać gó...arzom 5 złotych ZA NIC? I gó..., właśnie w knajpie to za 4,5 piwo można kupić. Frajerze co siedzisz w Erze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: era to syf Osrańce T-Mobile IP: 213.146.54.* 29.07.11, 15:20 Pieprzyć złodziei. Razem z tą ich pioseneczką, co od paru tygodni ciotowskim głosikiem śpiewają "lalalala-lalalalala". I mają najgorszy zasięg, osrańcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawiak Re: Osrańce T-Mobile IP: *.180.67.35.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.07.11, 01:20 je.bać szkopów! bez znieczulenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szumawski Era to gołodupce. Najmniej klientó IP: 213.146.54.* 29.07.11, 15:23 I klienci, tacy jak ty. Gołodupce, co lubią płacić za utrzymanie łącza. I mają najbardziej gó...any zasięg. 5 złotych to dla mnie mało, ale jak doładowuję, to należy mi się prawo do dzwonienia. Czy tak kiedyś TP, frajerze jeden, robiła, żebyś kupował kartę do aparatu publicznego a tu nie możesz zadzwonić, bo kupiłeś najtańszą? Puknij się frajerze jeden w łeb! Powiedz jeszcze dlaczego mają o połowę mniej klientów od Plusa i Orange. Złodzieje. Jak ci z blachy huknę, ty frajerze, za tego "gołodupca"! Odpowiedz Link Zgłoś
jaaja Re: Era to gołodupce. Najmniej klientó 29.07.11, 16:39 Byłem od początku (Philips Fizz za 1000zł + aktywacja 1000zł) , cztery numery, za pół roku ich żegnam i nawet nie chodzi o te punkty, od kilkunastu lat nie potrafią załatwić tego żebym od nich nie dostawał sms-ów handlowych i nie dzwoniła jakaś głupia pinda z biura obsługi klienta (czytaj frajera) z ofertą na dwa lata i ceną za telefon znacząco wyższą niż na wolnym rynku w czasie gdy jestem na ważnym zebraniu w Hiszpanii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Era to gołodupce. Najmniej klientó IP: *.stk.vectranet.pl 29.07.11, 17:37 wierz mi - gdzie indziej będzie dokładnie to samo: idąc graben w wiedniu odbieram telefon od paniusi czy nie chcę umowy na trzy lata :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Re: Era to gołodupce. Najmniej klientó IP: *.aster.pl 29.07.11, 20:51 Nie wszędzie... wystarczy poszukać. Mnie w pewnej sieci z 3 :) w salonie na początku poinformowano, że zaznaczą wszystkie marketingowe na "nie",a jak będę chciał to mogę zmienić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Era to gołodupce. Najmniej klientó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 18:15 Idź do Plusa to będziesz mieć spokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Chcesz dzwonić, to kup abonament IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 18:14 Chcesz dzwonić wyrzuć ten głupawy telefon na kartę dla niedorobionych gołodupców i weź abonament. Telefon na kartę to tak jakby chodzić z budką telefoniczną w kieszeni. "Wrzuć monetę, wrzuć monetę"- kretynizm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rycerz jeday Re: Jasne, czyli mają prawo do zabierania pienięd IP: *.centertel.pl 29.07.11, 15:36 Popisałeś się nie ma co, pewnie jesteś pracownikiem T-mobile wypisującym bzdetki o Play. Nie powinieneś żałować nikomu konta ważnego przez rok od doładownia za 5 zł, skoro tego sam nie możesz mieć to nie nazywaj innych gołodupcami. Kupiłeś starter potestowałeś i jesteś wielki spec od innej sieci, oblatany w zasięgu, wygadałeś chociaż kilka godzin, a z internetu masz braki ponieważ poza miastem w telefonie pakiety Play latają po roamingu Plusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jasne, czyli mają prawo do zabierania pienięd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 16:08 właśnie dlatego w wielu miejscach w beskidach internet w playu chodzi po gprsie (po nadajnikach plusa) i nie mam domu gdzieś na odludziu - wręcz przeciwnie w centrum jednej z większych miejscowości. o dziwo orange i era zadbały o to miejsce lepiej. imam głęboko gdzieś kto daje prepaida aktywnego za 5 zeta na rok - wiem tylko , że nie on za to płaci i na pewno nie sieć - kapitalizm ma mało wspólnego z działanością charytatywną. a czy jestem pracownikiem ery? trochę płytki ten argument!!! jeśli ja jestem z ery ty pewnie jesteś z playa! :) a startera przetostowałem w kilka dni - wsadziłem kartę do telefonu pojechałem do siebie w góry , a potem służbowo do augustowa.......mnie wystarczyło - dla mnie całkowicie nieprzydatny. wiem , że można zmienić operatora z automatu na ręcznie plus.... tylko czy nie prościej kupić po prostu plusa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mobikk Re: Jasne, czyli mają prawo do zabierania pienięd IP: *.play-internet.pl 29.07.11, 16:55 właśnie dlatego w wielu miejscach w beskidach internet w playu chodzi po gprsie to bardz odobrze chyba czy to jakiś zarzut? to sa gory i rzadko kiedy jest wogole internet mobilny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Jasne, czyli mają prawo do zabierania pienięd IP: *.olsztyn.vectranet.pl 29.07.11, 15:44 szumawski, nie jedź do ludzi z frajerami po netach, bo cię dojadą i będzie ci wstyd tak anonimowo obrażać. Chcesz gościa obrazić, rób to pod danymi osobowymi, żeby było wiadomo, kogo ukarać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Era zdziera z frajera IP: *.absystems.pl 29.07.11, 14:40 od kiedy myslenie ekonomiczne to wstyd? :-) uwazasz, ze warto przeplacac? Odpowiedz Link Zgłoś
szumawski Nie, on lubi wrzucać 5 złotych do aparatu 29.07.11, 14:43 Era: "Wrzuć pięć złotych, wrzuć pięć złotych, wrzuć pięć złotych". Ale sku...synbska sieć! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Flej kupuje Plej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 18:44 Uważam, że nie warto kupować jedzenia, którego kot nie chce zjeść i mieć telefon w firmie, która ma nędzną jakość, byle tylko było taniej. Szanujmy się. Play to pośmiewisko, począwszy głupiej nazwy poprzez żałosną jakość usług, bandyckie zagrania marketingowe, a kończąc na kretyńskim logo wyglądającym jak jakiś rozdeptany gó...ak. Odpowiedz Link Zgłoś
szumawski To znaczy, że wolno kraść? 29.07.11, 14:40 Wolno sobie wziąć 5 złotych za nic? W dodatku ma najbardziej do de zasięg, frajerze jeden! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maleszka syn Re: Era zdziera z frajera IP: *.acn.waw.pl 29.07.11, 16:06 Numer możesz sobie przenieść do play'a i korzystać nawet z bramki poprzedniego numeru.(orange) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ahk4iePaiv8u :-) IP: *.net.autocom.pl 29.07.11, 13:54 "Chcielibyśmy serdecznie Ci podziękować za udział w Era Premia. Wierzymy, że uczestnictwo w Programie przyniosło Ci wiele radości i satysfakcji. W przyszłym roku otwieramy nowy, jeszcze atrakcyjniejszy program, o czym z przyjemnością Cię poinformujemy” "Chcielibyśmy serdecznie Ci podziękować za udział w Zakładzie Ubezpieczeń Społecznych. Wierzymy, że uczestnictwo w Programie przyniosło Ci wiele radości i satysfakcji. W przyszłym roku otwieramy nowy, jeszcze atrakcyjniejszy program, o czym z przyjemnością Cię poinformujemy” "Chcielibyśmy serdecznie Ci podziękować za udział w Otwartych Funduszach Emerytalnych. Wierzymy, że uczestnictwo w Programie przyniosło Ci wiele radości i satysfakcji. W przyszłym roku otwieramy nowy, jeszcze atrakcyjniejszy program, o czym z przyjemnością Cię poinformujemy” "Chcielibyśmy serdecznie Ci podziękować za konto w naszym Banku. Wierzymy, że korzystanie z konta przyniosło Ci wiele radości i satysfakcji. W przyszłym roku otwieramy nowy, jeszcze atrakcyjniejszy bank, o czym z przyjemnością Cię poinformujemy” "Chcielibyśmy serdecznie Ci podziękować za płacenie podatków. Wierzymy, że płacenie podatków przyniosło Ci wiele radości i satysfakcji. W przyszłym roku otwieramy nowe, jeszcze atrakcyjniejsze podatki, o czym z przyjemnością Cię poinformujemy” "Chcielibyśmy serdecznie Ci podziękować za inwestowanie w Grecję/Portugalnię/Włochy/Hiszpanię/Unię Europejską. Wierzymy, że inwestowanie w [..] przyniosło Ci wiele radości i satysfakcji. W przyszłym roku otwieramy nową, jeszcze atrakcyjniejszą Unię/Grecję/Hiszpanię/Włochy/Portugalię, o czym z przyjemnością Cię poinformujemy” "Chcielibyśmy serdecznie Ci podziękować za chęć wybudowania domu i założenia rodziny. Wierzymy, że chęć przyniosła Ci wiele radości i satysfakcji. W przyszłym roku otwieramy nowe, jeszcze atrakcyjniejsze szanse na satysfakcję z chęci, o czym z przyjemnością Cię poinformujemy” Czyli, krótko mówiąc, co zgarnęliśmy, to nasze, a ty sp... Tylko wróć jutro i przynieś jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ahk4iePaiv8u .. IP: *.net.autocom.pl 29.07.11, 13:57 Chcielibyśmy serdecznie podziękować ci za zakup samochodu. Wierzymy, że dopóki działał i zarabialiśmy na obowiązkowych przeglądach, OC i wyłącznym prawie do napraw gwarancyjncyh - przyniósł Ci wiele radości i satysfakcji. W przyszłym roku będziesz mógł już nim nie jeździć, za to kupić jeszcze atrakcyjniejszy nowy samochód, o czym z przyjemnością Cię poinformujemy” i tak dalej, i tak dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ooł T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era P... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.11, 14:07 byle do końca abonamentu... Odpowiedz Link Zgłoś
okradany_przez_wladze najgłośniej na forum drze ryja dzieciarnia 29.07.11, 17:55 oby sierpień minął i do szkoły won Odpowiedz Link Zgłoś
alexpark A od kiedy sa z klientami na 'ty' ? Spoufalanie ! 29.07.11, 14:19 "(...)serdecznie Ci podziękować za udział w Era Premia. Wierzymy, że uczestnictwo w Programie przyniosło Ci wiele radości (...)" Czy nikogo poza mna to nie razi ? Powinni chciec serdecznie podziekować Panstwu, Panu albo Pani. "Podziękować Ci" to moga napisac wylacznie osoby ktore sa ze mna na stopie zazylosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: A od kiedy sa z klientami na 'ty' ? Spoufalan IP: *.absystems.pl 29.07.11, 14:41 to taki 'hamerykanski' sznit,:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
szumawski Jasne, panie Szlachcicu! 29.07.11, 14:42 Oczywiście, panie szlachcicu, polski tytułomaniaku! Wszędzie na świecie używa się formy "ty" albo "wy" w formie grzecznościowej. Tylko polaczki - naród gołodupców uwielbiają ozdabiać się tytułami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: Jasne, panie Szlachcicu! IP: *.pl 29.07.11, 14:43 wszedzie na swiecie, w Polsce tytul grzecznosciowy jest nieco inny, o czym barany z marketingu mogli sie dowiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Jasne, panie Szlachcicu! IP: *.dynamic.chello.pl 29.07.11, 15:09 A to bardzo ciekawe, bo niby który język nie rozróżnia form potocznego i grzecznościowego zwracania się do innych? Ja nie nie znam. Bo zapewne wiadomo Panu, że w języku angielskim słowo "you" nie tłumaczy się po prostu "ty" - tylko w zależności od kontekstu (zestawienia z innymi wyrazami, głownie mam na myśli czasowniki modalne typu: can/could/might/may oraz użyty rejestr ZNACZY zupełnie co innego. Natomiast w języku polskim do pokreślenia szacunku wobec rozmówcy używa się form: Pan/Pani/Państwo. Chyba że chce się ostentacyjnie mu pokazać, że ma się go za nic, wtedy można zwracać się bezpośrednio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jasne, panie Szlachcicu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 15:16 skim ta dyskusja? proszę przeczytać kilka wpisów tej osoby........ nie ma z kim dyskutować! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joj Re: Jasne, panie Szlachcicu! IP: *.aster.pl 29.07.11, 21:04 > skim ta dyskusja? Ze skimem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lubelski Angielski nie świeci przykładem. Jest ubogi IP: 213.146.54.* 29.07.11, 15:28 Francuski czy niemiecki jest lepszy. Żałuj, że go się ni uczyłaś Adelio. Nie popisuj się angielskim, bo to banał. Nie masz czym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaka Re: Jasne, panie Szlachcicu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 16:30 Głupi jesteś. Zwracanie się do kogoś YOU nie zależnie czy szanuję rozmówcę czy tego nie robię nie wprowadza bufonady między ludźmi, a rozmowa staje się bardziej przystępna. Bufonada ów (nigdy nie słyszałem by w czasie rozmowy dwoje ludzi mówiło do siebie "sir" i "lady") byłaby śmieszna. Tak zwracaja się żołnierze do swoich zwierzników albo dzieci do nauczycieli i to też nie wszędzie. Główna zasada brzmi: Jeśli ty się szanujesz - szanują Cię inni. To bardzo mądre sformułowanie. Rozwijając je, każdy ćwok może dojść do wniosku, że szacunek nie wynika z tego jak sie tytuujesz ale z tego kim jesteś. Rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
afiag Re: Jasne, panie Szlachcicu! 29.07.11, 15:16 ty szumawski do jakiego narodu należysz, do multikulti stowarzyszenia tęczowych hemoroidów bez granic? stul pysk chamie i z EUczworaków nie wychodź. W niemieckim jest Herr und Frau, w polskim Pan i Pani, a nawet Sznowny Pan i Szanowna Pani. I niech tak zostanie. Jak się chamie nie szanujesz to twoja sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szumawski Świetnie widać znasz ten francuski i niemiecki! IP: 213.146.54.* 29.07.11, 15:26 Tak jest, "herr" i "frau" jest, ale zwracając się do kogoś, czworaczku, nie mówimy "Herr weisst" " czy "Frau weisst", lecz "Sie wissen" (dosłownie "oni wiedzą"). To samo po francusku: "Vous savez" a nie "Madame sait, czy monsieur sait". No chyba, że mówiąc o osobie trzeciej, to się mówi wtedy "Madame" albo "Frau". Śmieszny jesteś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szumawski Nie ma to jak "polski dubbing jednogłosowy" IP: 213.146.54.* 29.07.11, 15:32 Kiedyś był u mnie w domu Fin i Holender, tam w telewizji są w zagranicznych filmach napisy, włączyłem mu "polski wytaniony dubbing" jako atrakcję turystyczną, pozostałość po komunie - to mi odpowiedział, że u nich nie ma takiej potrzeby, bo u nich każdy umie czytać. I powiedział, że z dwojga złego wolałby dubbing. Tak Polaczki, jesteście sami z waszym genialnym lektorem, nikt go nie popiera! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwoka Re: Jasne, panie Szlachcicu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 16:16 robaku - ty to ku... jesteś kwintesencją kultury i dobrych obyczajów. jebany cham Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwoka Re: Jasne, panie Szlachcicu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 16:18 dokładnie. czym większa głupota i kompleksy tym większe obrastanie w piórka. Ślachta wsiowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linguist Re: A od kiedy sa z klientami na 'ty' ? Spoufalan IP: *.olsztyn.vectranet.pl 29.07.11, 15:51 A innych porazi, jak napiszą samo Pan, samo Pani, Pan/Pani (a może Pani/Pan), trzeba odmieniać itd. itp. Forma wybrana przez Erę jest najlepsza z możliwych. Wiem, bo na co dzień w robocie stykam się z tym dylematem. Ale cóż przewrażliwony na swoim punkcie Polak nieznający swojego języka może o tym wiedzieć.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: A od kiedy sa z klientami na 'ty' ? Spoufalan IP: *.pl 29.07.11, 16:16 Szanowny kliencie ... pewnie sam to pisales Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajaTure Re: T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era IP: *.centertel.pl 29.07.11, 14:21 U mnie dokladnie to samo ;)) (czyli operator i spostrzezenia)! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wera Mi to lata akurat... IP: *.tktelekom.pl 29.07.11, 14:22 Jestem w Erze już baaardzo długo ale po zakończeniu obecnej umowy definitywnie kończę przygodę z tą siecią. I nie ma na to wpływu program Era Premia tylko warunki - konkurencja ma lepsze stawki i telefony. A dlaczego mam wydawać złotówki w Erze skoro nie muszę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fff T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era P... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.11, 14:25 jak to nie informowali? to dlaczego miesiąc temu dostałem od nich info o likwidacji programu?????? bzdury bez pokrycia wypisujecie!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
afiag Re: T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era 29.07.11, 15:18 Naucz się czytać: nie wszystkich poinformowali. To że ty bucu dostałeś sms to nie znaczy że wszyscy go dostali. ROZUMIESZ czy mam ci to ręcznie wytłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicapanstwowa Re: T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era 29.07.11, 16:38 Wyzwal Cie Bucu? to troche kultury chamie bez szkoly... Odpowiedz Link Zgłoś
koxiarz Re: T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era 29.07.11, 15:30 Gość portalu: fff napisał(a): > jak to nie informowali? to dlaczego miesiąc temu dostałem od nich info o likwid > acji programu?????? bzdury bez pokrycia wypisujecie!!!!!!!!! A ja jeszcze nie dostałem żadnej informacji na ten temat. Zresztą jak spora część Klientów więc po co szczekasz i zaklinasz rzeczywistość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orwell T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era P... IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.11, 14:26 „Chcielibyśmy serdecznie Ci podziękować za udział w Era Premia. Wierzymy, że uczestnictwo w Programie przyniosło Ci wiele radości i satysfakcji. W przyszłym roku otwieramy nowy, jeszcze atrakcyjniejszy program, o czym z przyjemnością Cię poinformujemy” Co T-Mobile miał jeszcze napisać?! Wg mnie informacja jest przejrzysta i klarowna. Zawiera zarówno kwestie zamknięcia starego programu jak i daje zajawkę nt nowego. Ja jak i moi znajomi dostaliśmy sms-em informację na ten temat natomiast w szerszym spektrum na ten temat wypowiadały się portale specjalizujące się w rynku telekomunikacyjnym takie jak m.in. telepolis czy telix. Nie czuje się ani zdezorientowany ani oszukany i po co tyle lamentu i rozgłosu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qqq Re: T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era IP: *.pl 29.07.11, 14:34 bo to stek marketingowych bzdur w sam raz dla ludzi innowacyjnych stawiajacych sobie codzienne wyzwania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era IP: *.19.165.77.osk.enformatic.pl 29.07.11, 14:59 ja nie dostalem zadnej informacji od operatora a dowiaduje sie z gazety o nadchodzacych zmianach. Dla mnie te zmiany sa rownoznaczne z utrata kilku tysiecy punktow ciulanych latami. Dzialania T-Mobile to przegiecie w stosunku do wieloletnich klientow Ery. Jestem zawiedziony, pieknie zaczyna sie wspolpraca T-Mobile. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicapanstwowa Re: T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era 29.07.11, 16:39 Ciulanych latami, ktore po 2-3 latach sa kasowane (tak tak! te najstarsze sa odejmowane). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rychu501 T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era P... IP: *.net.pulawy.pl 29.07.11, 14:26 Wczoraj otrzymałem sms-a o zakończeniu programu Era Premia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t-mobile T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era P... IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 29.07.11, 14:29 czy to daje mi możliwość zerwania umowy bez płacenia kary??? (nie znam prawa, dlatego to być może głupie pytanie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era IP: 178.73.29.* 29.07.11, 15:34 > czy to daje mi możliwość zerwania umowy bez płacenia kary??? (nie znam prawa, d > latego to być może głupie pytanie) oczywiście nie. zmiany bez nowej umowy może wprowadzać tylko operator. a klient może tylko płacić i siedzieć cicho. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicapanstwowa Re: T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era 29.07.11, 16:43 Na co podpisales umowe? na swiadczenie uslug telekomunikacyjnych, a nie na program lojalnosciowy. pomijam fakt, ze pewnie polowa z tu piszacych nigdy do era premia nie nalezala, a z tych ktorzy tam byli nawet nie wiedza, ze juz ich z programu wylaczyli, bo nie zamowili nic przez 3 lata jak moj znajomy, ktory chcial byc madrzejszy niz wszyscy dookola... zle robia, ze nie przenosza punktow do nowego programu, ale sami przystepujac do programu zgodziliscie sie na jego regulamin... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era P... IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.11, 14:32 Era wysyłała do mnie liczne "rozpaczliwe" SMS-y reklamowe pomimo zakazu zawartego w podpisanej umowie, co doprowadziło do pojawienia się mnie u tych "speców" od marketingu i skuteczne zablokowanie wszelkiej tego typu wysyłki. Ech, gdyby jeszcze znali trochę PR to zapisaliby mój nr telefonu na "białą" a nie na "czarną" listę... Obecnie T-mobile ponowił nieautoryzowaną wysyłkę "zachęt" do odnowienia umowy, które zawierają oczywistą nieprawdę ("twoja umowa abonamentowa dobiega końca" - to mogło być prawdą naście lat temu...), która oprócz oczywistej bezczelności (bo umowa terminowa jest po zakończeniu automatycznie przedłużana na czas nieokreślony) wprowadza w błąd i niepokoi. Przypuszczam, że telekomunikacyjny potentat zza Odry ma o wiele zbyt dużo pieniędzy na zmianę wizerunku i chętnie podzieli się nimi z UOKiK. Uśmiercenie/likwidacja/rozpoczęcie od zera programu lojalnościowego pod hasłem zmiany wizerunku/zmiany marki oznacza tak na prawdę odwrócenie się firmy-właściciela od dotychczasowych klientów na rzecz klientów z ulicy. Rozwijającej usługi firmie nie powinno to sprawiać istotnej różnicy. Firma ta tym samy bardziej ceni swoich dotychczasowych klientów (korzystających z marki T-mobile), niż nowo-pozyskanych (korzystających dotąd z marki Era). Likwidacja programu lojalnościowego jest sygnałem w stylu: "korzystałeś z Ery - popełniłeś błąd - trzeba było wcześnie korzystać z T-mobile. Nie szanujemy cię - twojego wkładu w dochód firmy, której byliśmy znaczącym udziałowcem przez wiele lat". Tak, T-mobile w tym roku formalnie przejęło do końca markę Era. Wcześniej posiadało znaczący pakiet udziałów. Natomiast żeby aktywnie korzystać z programu Era-Premia trzeba było dokonywać zapłaty za usługi o czasie. W moim przypadku to 14 lat. Kolejnym krokiem może być dążenie do wypowiedzenia wszystkich umów, których realizacja w niedostatecznym stopniu wiąże klienta lub przynosi zbyt mały zysk. Przypuszczam, że w tym zagmatwaniu i wprowadzaniu zmian po cichu chodzić może tylko o pieniądze. Poczuwam to jako pójście na łatwiznę, brak wyobraźni i nieprzyzwoitość wobec dotychczasowych klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red Re: T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.07.11, 14:39 Czy abonenci sieci komorkowych podpisują umowy na świadczenie usług i na zbieranie punktów? Chyba chodzi o to kto jest zadowolony ze świadczonych usług - zasięg, jakość rozmowy itd. Punkty są zbierane przy okazji. A i tak "nagrody" na punkty są bardzo "drogie". I kiedyś pamiętam też był na forach dym o nagrody za punkty czy to Ery, Orlen czy inne badziewie. Że na ileś tam punktów dają latarkę a taką samą można kupić za 50,00zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osobisty opiekun Re: T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era IP: *.ip.netia.com.pl 29.07.11, 15:17 Czyli lepiej, żeby nie dzwonili i żeby zostawać ze stawką za połączenie sprzed dwóch lat, tak ? Lepiej mniej kontaktu z telesales'em i potem popłakać na forum że operator jest drogi :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 29.07.11, 23:16 Miałem przez długi czas dwóch opiekunów biznesowych, którzy nie potrafili spełnić podstawowych potrzeb, np. wydobyć z magazynu i dostarczyć potrzebnego telefonu komórkowego, skontaktować się w tej sprawie itp. Oczywiście w domyśle działali na rzecz mojej firmy, jednak efektów nie było widać przez długi czas. Pensję natomiast brali od operatora i jak rozumiem generowali odpowiednie statystyki marketingowe, tj. że się kimś tam "zajmują". Z obu zrezygnowałem i zażyczyłem sobie aby żadne "wirtualne" nazwisko więcej nie figurowało przy nazwie mojej firmy. Nie tędy droga. Co do stawek i oferty - w miarę potrzeby potrafię oszacować i wybrać właściwą dla siebie ofertę. To ja jestem stroną decydującą o tych sprawach, a nie interesowny telemarketer i to ja decyduję, *kiedy* oraz *jak* zajmuję się tymi kwestiami. Niestety wprowadzane zmiany często były "odpowiednio" szersze (nieautoryzowane) i na moją niekorzyść. Trzeba to było osobiście odkręcać z personelem, który tonął w zawiłościach systemu obsługującego te sprawy. Nie, nie zapłakuję się nad takimi lub innymi warunkami dotychczasowej umowy, czy trwa dwa, pięć czy piętnaście lat. Korzystam z wystarczającej liczby różnych usług różnych operatorów. Dowolne zmiany to zawsze jeden mój podpis, jedna decyzja i nie ma przebacz. Program lojalnościowy jest również formą kontaktu z klientem oraz dążeniem do uporządkowania płatności a nie tylko dawaniem korzyści. Operator może się w ten sposób okazać cień szacunku lub lekceważyć klientów. Tutaj o wprowadzanych zmianach dowiedziałem się *przypadkiem* z mediów a nie od usługodawcy, co jest dalece niewłaściwą drogą informowania. Usługodawca miał na to wcześniej sporo czasu i różne sposoby zapowiedzenia tych zmian (przez SMS, przez pismo dołączone do faktury). Dlatego też uważam, że jest to zachowanie nieprzyzwoite wobec klienta. A w istocie jest kilku innych operatorów oraz można swobodnie zrezygnować z abonamentu, bo jak łatwo zauważyć znacznie więcej jest promocji w systemie pre-paid. Odpowiedz Link Zgłoś
ju-li1 T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era P... 29.07.11, 14:43 Kilka lat byłam klientką T-Mobile Austria. Z biegiem czasu coraz bardziej niezadowoloną z usług, cen i sposobu kontaktowania się z użytkownikami. O podwyżkach i wygaśnięciach różnych promocji dowiadywałam sie dopiero z wysokich rachunków. Wreszcie zmieniłam operatora i problemy się skończyły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viator ORANGE też zmieniło program IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 14:46 tak to jest, mieliśmy Ideę i Erę to jeszcze jako tako dbały o klienta. Zachciało na się mieć Orangutana i T-Debila to zlewają nas ciepłym moczem. A jeszcze trzeba im płacić grube pieniądze za używanie ich g*wnianego logo!!! Orangutan też zmienił Profit na Payback. przynajmniej jakieś konkretne info było. I przedłużenie wykorzystania starych punktów chyba o rok. Ale jak już sprzedaliśmy się niemcom i francuzom to możemy sobie tylko co najwyżej ponarzekać i pocałować ich w (_!_) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wujek dobra rada T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era P... IP: *.gdynia.mm.pl 29.07.11, 14:55 Oto moja darmowa porada dla marketingowców Plusa. Ogłoście, że każdemu klientowi, który przejdzie z Ery, zaliczycie zebrane punkty Ery w swoim programie punktowym. Odpowiedz Link Zgłoś
kadykianus Zastanawiam sie nad przesiadką do Plusa. 29.07.11, 14:58 T-Mobile, co to za międzynarodowe badziewie. Nie czuje się związany z firmą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m temat artykułu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.11, 14:58 Od kiedy to słowo wnerwił jest akceptowanym słowem w gazecie wyborczej? I to jeszcze w tytule? Smutno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ghostwritter T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era P... IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.11, 15:00 Ciekaw jestem ile osób na tym forum to prawdziwi abonenci T-Mobile a ilu tzw serdecznych przyjaciół z innych sieci korzystających z ogólnego zamieszania i robiący zły pijar T-Mobile?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red Re: T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.07.11, 15:07 Ja mam telefon w sieci w T-Mobile lub jak kto woli inne nazwy :) Era również była w rękach Niemców ! 59zł = 360min do wszystkich i 100MB internet i rodzinna ja i 2osoby (2000min miesięcznie) HTC WF S za 1zł Ktoś da lepiej ??? Tak tylko pytam. A to były warunki dla osób przedłużających umowę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wielosieciak Re: T-Mobile: Ani słowa o likwidacji programu Era IP: *.play-internet.pl 29.07.11, 15:13 Sami zrobili zamęt w programem Era Premia i my jeszcze mamy to przyklepać. 1punkt=1zł w programie policz ile musiałem czasu zbierać 5000 punktów więc wcale mi się nie uśmiecha wydawać ich teraz bo zachciało im się likwidować Era Premia i zrobić nowy program lojalnościowy od zera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Juby Wszyscy zapominamy o jednej sprawie ! IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.11, 15:07 Najlepszy towar na rynku mamy my.To są pieniądze ! To właśnie te pieniądze chcą od nas kupić wszelkiego rodzaju wyrwigrosze oferując nam lepszy,bądź gorszy produkt. To my decydujemy komu sprzedamy nasze pieniądze i za co.. Jak jednak widać większość z nich ma nas za głupków i wydaje się im,że to oni będą decydowali za nas. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Czy to plus, orange, czy t-mobile, jeden ch...j! IP: *.ip.netia.com.pl 29.07.11, 15:16 Porównajcie ofertę tych trzech sieci, normalnie ceny niczym się nie różnią!!! Ostatnio kończyła mi się umowa i chciałem porównać gdzie taniej i doszedłem do wniosku, że wielka trójka ma identyczną ofertę!! Więc mówienie bo plus jest lepszy, albo era czy t-mobile o kant du...y można sobie rozbić... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy to plus, orange, czy t-mobile, jeden ch.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.11, 15:26 ależ dokładnie tak jest! różnice są bardzo niewielkie i dla przeciętnego abonenta niazauważalne. oczywiście każda z tych sieci ma coś innego , ale to coś bedzie zachęta tylko dla naprawdę niewielkiej grupki potencjalnych klientów. Odpowiedz Link Zgłoś