Dodaj do ulubionych

Obcokrajowcy nie lubią Polski czy Polska nie lu...

IP: *.tktelekom.pl 04.09.11, 18:18
No tak lepiej pojechac na zachod niz w biednym kraju robic za dolara na godzine
Obserwuj wątek
    • konichiwabitches Obcokrajowcy nie lubią Polski czy Polska nie lu... 04.09.11, 18:19
      Oby tylko nie lagodzili przepisow dla Afryki, Pakoli i innych przybyszy z cywilizowanych muzulmanskich krain (w przyszlosci unuikniemy problemow z jakimi borykaja sie Francuzi, Anglicy czy Holendrzy). Jak Polka chce miec za meza pakola, to chyba nie ma wyraznych przeszkod aby wyjechala do Pakistanu, prawda?
      • ff6 Re: Obcokrajowcy nie lubią Polski czy Polska nie 04.09.11, 19:04
        taak jasne polska stanie sie spokojnym miejscem cos jak domem glodujacych starcow
        • bachczysaraj A widziałeś kiedyś na oczy statystki w dowolnego 04.09.11, 20:08
          kraju Europy zachodniej odnośnie aktywności zawodowej oraz przestępczości muzułmanów i czarnych?

Jeśli liczysz, że będą oni zasuwać na twoją emeryturę to proponuję duży rozbieg i jeb...cie z baranka w najbliższy mur. Gorzej z twoją łepetyną być już nie może.
          • bucefal76 bingo! 04.09.11, 20:46
            • Gość: rasista fanki "egzotyków" - droga wolna - wyjeżdżajcie IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.11, 23:09
              tylko nie wracać do PL z syfem leczyć się za nasze pieniądze
          • Gość: Lolo Bachczysaraj dobrze napisal IP: *.dclient.hispeed.ch 05.09.11, 01:11
            Tak jest!
        • pendrek_wyrzutek Kara za egoizm 04.09.11, 20:38
          ff6 napisała:

> taak jasne polska stanie sie spokojnym miejscem cos jak domem glodujacych starcow

Jeśli Pani nie chciało się wychować dzieci, czy wierzy Pani, że imigrantom
          z trzeciego świata będą mieli ochotę na zajmowanie się Panią na
          starość? Chyba zagłosują raczej za eutanazją :(
          • Gość: polish-crap Re: Kara za egoizm IP: *.fbx.proxad.net 05.09.11, 06:18
            A eutanazja bedzie obligatoryjna, nieprawdaz?
            Co wy polackie je...ne morony wiecie o szerokim swiecie? Jezykow nie znacie wiec jedyne newsy ktore do was docieraja to kazania na niedzielnej mszy. Bercik musi bardzo uciskac, przez co w mozgu jest niedostateczny balans cieczy a to wysusza totalnie szare komorki lub powoduje wodoglowie.
            • Gość: Judenrat Egoizm IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.11, 06:55
              Trafna autodiagnoza. Nie zazdroszczę ci.
    • Gość: Michnikqutasie Obcokrajowcy nie lubią Polski czy Polska nie lu... IP: *.zone13.bethere.co.uk 04.09.11, 18:19
      Napisz o Żydach którym łatwiej o Polskie obywatelstwo niż Polakom z Kazachstaniu
      • Gość: Iza S. Re: Obcokrajowcy nie lubią Polski czy Polska nie IP: *.mmc.at 04.09.11, 21:15
        zone13 qutasie! o Zydach napisze ci tyle ze pewnie, w przeciwienstwie do Polakow zza Kaukazu, uczyli swoje dzieci mowic po polsku. Zeby dostac to obywatelstwo trzeba udowodnic jakies zwiazki z krajem, a trudno mowic o zwiazku jak sie nie zna nawet jezyka...Ten paszport dla "Polaka" z Kazachstanu jest przepustka do zachodniego swiata i lepszego zycia, dla Zyda z Izraela, raczej nie.
    • Gość: trzecia-droga Obcokrajowcy nie lubią Polski czy Polska nie lu... IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.11, 18:33
      Jak Polska ma przyjmować Białorusinów, Ukrainców czy Rosjan to bardzo dobrze! Jesteśmy podobni i takie osoby szybko się zaasymilują, jeżeli zechcą zostać tutaj na stałe. ALE mówie stanowcze NIE Afrykańczykom, Pakistańczykom i innym ludziom odmiennych kuturowo. Poziom życia w Polsce się powiększa (plebsy z PiS prosze sie nie odzywać) i na pewno będą tutaj przyjeżdżać w "poszukiwaniu lepszego życia". My mamy taki problem, że o ile czarni we Francji mówią po Francusku (bo pochodzą z byłych koloni) to do Nas przyjadą czarni i beżowi, bez żadnej znajomości języka. WON! Mamy powód do dumy, że jesteśmy tak jednolici. Za kilka lat my będziemy mieli spokój, a Niemiec czy Francuz będzie się bał wyjść na ulice. I mi to pasi :)
      • ff6 Re: Obcokrajowcy nie lubią Polski czy Polska nie 04.09.11, 19:05
        Mam nadzieje ze inni polacy nie sa tacy jednolici jak ty
        Mow za siebie szczeniaku
        • Gość: trzecia-droga Re: Obcokrajowcy nie lubią Polski czy Polska nie IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.11, 19:24
          A coś konstruktywnego? Czy po prostu Twoja lewacka wrażliwość nie może pozwolić na takie "faszystofffskie" komentarze?
          • konichiwabitches Np. Dane z raporu przygotowanego dla UE 04.09.11, 19:32
            przemowia do malo ogarnietego baranka?..... cyt. z raportu ''How Far is Britan'' ,,...In the UK only 47% of Muslim men and 24% of Muslim women are employed. (jak ladnie napisali :-) tz. 53% muzulmanow-meszczyz nie pracuje i 76% !!!! muzulmanskich kobiet ma prace w dupie!!!)
            Muslims were also found to have the highest disability rates - with 24 per cent of men and 21 per cent of women claiming a disability - while the cable also cited statistics claiming Muslims were also the most likely group to be unavailable for work or not actively seeking employment due to illness, their studies or family commitments.
            ff6 -Przyjedz, popatrz, porozmawiaj z ludzmi, a bardzo szybko pozbedziesz sie swojego ,,poprawnie politycznego,, myslenia..... No chyba ze sam jestes ludzkim gownem zyjcym z pracy innych ludzi tz. z zasilkow......?
            www.equalityhumanrights.com/key-projects/how-fair-is-britain/
            • Gość: raus Re: Np. Dane z raporu przygotowanego dla UE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.11, 07:02
              Dla ff6 powinieneś to przetłumaczyć...
      • hooligan1414 Paki i ciabaci leją na twą ojczyznę ciepłym moczem 04.09.11, 19:13
        "Poziom życia" - fajny mi poziom; nikt juz nie puka od spodu. co taki będzie robił w Bulandzie? jesli jest leniwy, nie może liczyć na żaden socjal. Jesli jest zdolny i pracowity na zachód od Odry zarobi 5 razy tyle przy 10 razy mniejszym poziomie stresu. Tak że możesz być spokojny o przyszłość Bulandy, twej ojczyzny. A i Rosjanie i Białurusini stawiają wielkiego brązowego klocka na Polskę. Jeśli są fachowcami - u siebie zarobią więcej.
        • bachczysaraj A ile razy byłeś w Rosji, mądralo? 04.09.11, 20:05
          Zapewniam cię, specjalisto od rosyjskich zarobków, że poza Moskwą (któa stanowi państwo w państwie) na wieść o polskiej średniej krajowej Rosjanom opada kopara z podziwu.
          • hooligan1414 kilkanaście, ostatni raz niedawno 04.09.11, 20:14
            A ile razy ty tam byłeś? i o jakiej średniej krajowej bredzisz? tej netto, czy tej brutto? Mogę zresztą długo tłumaczyć, ale jak powiedział Nietzsche "jak chcecie obalić coś dowodami, w co motłoch uwierzył bez dowodów?". Ale stwierdze tylko tyle - jesli tak im opada kopara, to dlaczego nie szturmują polskich konsulatów z prośbą o wizy? Bo mają w dooopie ciebie i twoja ojczyzne z 1 bln (prawie) długu na karku. ale oczywiście jesli fakty nie zgadzaja się z twoja teoryjka naciąganą jak stare majty to tym gorzej dla faktów...
            • bachczysaraj Konsulatu nie szturmują bo mają właśnie Moskwę. 04.09.11, 20:35
              Byłeś kilkanaśnie razy w ROsji i nie wyjechałeś poza rogatki Moskwy? Bo to z twoich postów wynika.

Już między Moskwą a "trzecimi stolicami", Kazaniem i Niżnym Nowogrodem jest taka różnica w dochodach i poziomie życia jak np. między Warszawą i popegierowską wioską pod Słupskiem. A co mówić o mniejszych miastach? Jednak ulice pełne 30-letnich ład i wołg to jednak nie mają odpowiednika w Polsce.
              • hooligan1414 Re: Konsulatu nie szturmują bo mają właśnie Moskw 04.09.11, 20:47
                Sam sobie odpowiedziałeś na swe durne pytanie, więc o co ci chodzi? nie wiem też o jakich starych ładach bredzisz - włącz kamerę online r ruchu ulicznego z dowolnego mniejszego rosyjskiego miasta i zobaczysz te "stare" wółgi łady. Ponadto nie wiem czy mam ci przypomnież, że średni wiek auta osobowego w bulandzie to ok. 16 lat. To, ze są to obecnie Volksy i fordy zamiast maluchów i polonezów to dzieło UE, bo wcześniej twoi ukochani wybrańcy narodu nie dość, że dowalali potworne opłaty celne, to jeszcze zabraniali importowac prywatnie aut starszych niz 10 lat.
                • bachczysaraj Za przeproszeniem, ale wypisujesz bzdury. 04.09.11, 21:35
                  Nie muszę włączać kamery. Bo widziałem na własne oczy - ostatnio kilka miesięcy temu. Większość samochodów na ulicach to produkcja radziecka. Do tego żebrające staruszki na każdym rogu (bo z 50-dolarowej emerytury wyżyć się nie da) i milicjanci utrzymujacy się z korupcji i wymuszeń od podróżnych i kierowców. Średnia krajowa w Rosji to 2200 PLN brutto w PL ok 3500, z tym że opodatkowanie pracy jest w Rosji niższe). Jednak w Moskwie zarobki są 2-3 razy wyższe niż w innych miastach. Poza Moskwą średnią zawyżają słabo zaludnione obszary wydobycia ropy i gazu.

Żeby nie być gołosłownym:
                  Na przykład średnia płaca w Moskwie to ok. 4000 PLN. Ale już średnia dla niedalekiego obwodu Niżnonowogrodzkiego to już niespełna 1700 PLN.
                  • hooligan1414 Re: Za przeproszeniem, ale wypisujesz bzdury. 04.09.11, 21:43
                    OK - a ja ci napiszę, że widziałem coś zgoła innego. I tez napiszę, że piszesz bzdury. Tośmy daleko zaszli. Więc aby uniknąc gołosłowia zaproponuj jakąś transmisje online (bo jesli zrobie to ja, zaraz napiszesz, że zmanipulowałem, specjalnie dałem wygodną mi lokaqlizację etc). To policzymy te łady i wołgi pamiętające Breżniewa. Ja też moge policzyc stare golfy II (pewnie połowa bez przeglądu i OC) gdzieś na wschodniej lubelszczyźnie albo w lubuskiem. Inna sprawa, że taki model 2105 mógł być wyprodukowany w roku 1982, a mógłby i w 2010 - zewnętrznie niewiele się zmienił, praktuycznie wcale. ale ty takie roczne auto pewnie utożsamisz ze starym przechodzonym złomem. Bo gdzieś to widziałeś
                    poza tym nie wiem po co sie produkujesz, zwierasz poślady i zaklinasz rzeczywistość. co chcesz udowodnić? Sam sobie powiedziałeś, że Rosjanie nie są zainteresowanie tyraniem w bulandzie, więc o co kaman? niewazne dlaczego, ważny jest sam fakt.
            • Gość: Rolnik_z_PGRu Przytoczony cytat Nietzschego IP: *.range81-157.btcentralplus.com 04.09.11, 21:25
              dotyczy RELIGII - tak wiec, przestan sie osmieszacz i wracja do ksiazek......,
              • hooligan1414 Re: Przytoczony cytat Nietzschego 04.09.11, 21:33
                on dotyczy wszystkiego. lamusie. Bo wszędzie ma zastosowanie, folwarczny kmiocie
                • Gość: hem Uwaga! Hooligan1414 podnosi poprzeczke... IP: *.cust.tele2.se 04.09.11, 22:04
                  ...chamstwa. Jak sie chce cytowac Nietzsche´go trzeba najpierw wyjac sobie slome z butow...niezla zenada
                  • hooligan1414 Re: Uwaga! Hooligan1414 podnosi poprzeczke... 04.09.11, 22:10
                    cytowac można nawet Sylvię Saint, jesli cokolwiek wnosi to do sprawy. Bo inaczej mamy ciut nie scholastykę i autorytety forumowych ćwierćinteligentów wychowanych na strychu.
                    • Gość: le Re: Uwaga! Hooligan1414 podnosi poprzeczke... IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.11, 00:31
                      Ale huliganku, sam jestes cwiercinteligentem, poza tym porstakiem. Udowadniasz to swoimi prostackimi "komciami". Kazdemu przykro, ze jestes zyciowym nieudacznikiem, ale naprawde, nie musisz tego publicznie okazywac. Wracaj na kibolskie zadymy, tam pewnie najlepiej sie sprawdza twoja rzekoma inteligencja.
                      • hooligan1414 Re: Uwaga! Hooligan1414 podnosi poprzeczke... 05.09.11, 07:26
                        może cię to zdziwi, ale na meczu polskiej ligi byłem może z dwa razy, na meczu reprezentacji tylko raz (darmowa wejściówka) - nie lubie patrzeć na kalectwo. Z drugiej strony moje "komcie" jakoś nie dają ci żyć, skoro na nie tak żywiołowo reagujesz. możźe to jakieś miazmaty nie do końca wykształconej intelifencji każą ci mówić, że jednak mam rację i ridzą w tobie pierwotne, quasizwierzęce niepokoje? co?
              • Gość: OBS Re: Przytoczony cytat Nietzschego IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.09.11, 02:20
                Przeciez wiadomo, ze Polacy to skrajni rasisci Europy, Rosjanie akurat sa pod tym wzgledem calkiem otwarci, ale taka to juz tradycja katolickiego podbitego malego narodu, tego garba zadna chirurgia cywilizacyjnego rozwoju nie usunie, wiec zgadzam sie, w Polsce nie warto przyjezdzac obcym, na tolerancje mozna liczyc w Europie otwartej i bez kompleksow
      • Gość: kura Re: Obcokrajowcy nie lubią Polski czy Polska nie IP: *.dynamic.chello.pl 04.09.11, 19:54
        racja
    • Gość: Gosc987 Obcokrajowcy nie lubią Polski czy Polska nie lu... IP: *.pools.arcor-ip.net 04.09.11, 18:40
      Kto by chciał jechać do Polski, wystarczy poczytać polskie fora zaraz ochota odchodzi od wczasowania w Polsce.
      • eu_ropejczyk JA 04.09.11, 21:10
        bym chcial jechac do Polski i jezdze tam regularnie w celach zawodowych, a naswet czasem na wakacje.
        • Gość: elo a to zescie dwa p.o.j.e.b.y. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.11, 03:27
          sie zgadali - jeden grecki nierob a drugi niemiecki kiblonurek - ot wy dwaj nam tutaj potrzebni jak wrzod na dupie.
          • Gość: polish-crap Re: a to zescie dwa p.o.j.e.b.y. IP: *.fbx.proxad.net 05.09.11, 06:27
            And who are you? Polish crap!
    • Gość: Pulo Niekompetencja Fedak... IP: *.olsztyn.mm.pl 04.09.11, 18:46
      nie zwraca niczyjej uwagi. Babol jest bezczelny i pyskaty więc chłopcy ruki po szwach i zero reakcji. Powinniśmy zachęcać wykształconych i bogatych ludzi do osiedlania się i pracy w Polsce. Bajki o zabieraniu miejsc pracy mnie śmieszą - połowa bezrobotnych żadnej pracy nie pragnie, zasiłek plus inne zapomogi im wystarczą. A Fedak nie robui w tym kierunku nic, ani ona, ani twitter Sikorski.
    • big_gadu Bardzo dobrze ! 04.09.11, 19:00
      Nie potrzeba u nas obcych !

W Krakowie już widać na ulicach pierwszy rzut hindusów !

Wystarczy !

Widziałem co za zachodnią granicą co wyrabiają !

Dość wstępu dla kolorowych imigrantów i azjatów !
      • Gość: xxx Re: Bardzo dobrze ! IP: *.starachowice.vectranet.pl 04.09.11, 21:37
        Dość wstępu dla czarnych z Watykanu!

Wystarczy popatrzeć ile tego w Krakowie łazi.
    • lava71 hahaha ... 04.09.11, 19:28
      W tym kraju mamy już wystarczająca ilość białych murzynów i "Chińczyków" z okrągłymi oczami, pracującymi za przysłowiową miskę ryżu. Po co mają do nas inni przyjeżdżać jak w takiej Grecji czy Hiszpanii mają 2x lepsze życie.
      Polska to Kongo Europy.
    • Gość: pl 68 ! Obcokrajowcy nie lubią Polski czy Polska nie lu... IP: *.pool.mediaWays.net 04.09.11, 19:40
      ukraincy , bialorusini czy rosjanie powinni miec mozliwosc osiedlania sie w polsce jezeli chca , oni sa tacy sami jak my , integruja sie blyskawicznie jedyna roznica to jezyk ktory tez opanowuja bardzo szybko .
    • Gość: Ezekiel 25 : 17 Obcokrajowcy nie lubią Polski czy Polska nie lu... IP: *.washdc.fios.verizon.net 04.09.11, 19:49
      Polska nie tylko lubi obcych, powiem wiecej, Polska kocha emigrantow z Afryki. Kiedy kilka lat temu w Warszawie pojawil sie niedouczony osilek z Afryki - kwiat polskiej inteligencji, studentki i dziennikarki , zdecydowaly sie na uprawianie stosunkow odbytowych z Czarnym, ktory zkazil zaraza AIDS kilkadziesiat polskich kobiet. Takim poswieceniem w walce z rasizmem nie moga sie pochwalic elity z Paryza czy Londynu. Zakazone dziewczyny zasluguja na szacunek spoleczenstwa polskiego i powinny otrzymac renty w wysokosci 10 000 zlotych miesiecznie za popieranie proletariackiego internacjonalizmu !
      • zablokowany-obrazliwy-nick dobre :-) 04.09.11, 21:32

• Gość: *************** Obcokrajowcy nie lubią Polski czy Polska nie lu... IP: *.opera-mini.net 04.09.11, 20:11
      U mnie w bloku są Ukrainki, fajne i ładne. Pilnują ich wydziargane chłopaki. Spać qrwa nie można bo latają o 2 w nocy w sziplkach po sieni, a ich klienci to dopiero bydło, pijane dzwoni w nocy po domofonach. I nic nie zrobisz bo wszyscy się boją, a najbardziej nasze Psy. Kanalie myślicie że Oni
      będą robić za bebole na budowach ?
    • awatarnumer500 Re: Obcokrajowcy nie lubią Polski czy Polska nie 04.09.11, 21:01
      "W następnej na liście unijnego urzędu Litwie obcokrajowcy stanowią 1,1 proc. mieszkańców kraju,"

coś kłamliwe te dane. dokładnie wczoraj, na fali informacji o dyskryminacji mniejszości polskiej na Litwie, podawano, że na Litwie sami Polacy to około 7% społeczeństwa. (200 tys./3 mln ogółu mieszkańców).
    • zablokowany-obrazliwy-nick Bardzo dobrze, 04.09.11, 21:29
      różni kolorowi mogą dalej jechać na zachód oby jak najdalej od naszych granic.
      • kotek.filemon Re: Bardzo dobrze, 04.09.11, 21:38
        > różni kolorowi mogą dalej jechać na zachód oby jak najdalej od naszych granic.

Nie bój żaby, oni wcale do Bolandy przyjeżdżać nie chcą. Jak ktoś już wyżej napisał, dla dzieciorobów z lewymi "ręcami" do roboty socjal praktycznie żaden, dla tych z łbem na karku żadna atrakcja, bo w każdym normalnym kraju zarobią 5x tyle.
      • eu_ropejczyk przeczytaj 04.09.11, 21:42
        >różni kolorowi mogą dalej jechać na zachód oby jak najdalej od naszych granic.....
        ------------------------------------------------------
        LIST MURZYNKA

Drogi bialy kolego i kolezanko!
        Powinienes zrozumiec kilka rzeczy:
        Kiedy sie rodze, jestem czarny.
        Kiedy dorosne, jestem czarny.
        Kiedy prazy mnie slonce, jestem czarny.
        Kiedy jest mi zimno, jestem czarny.
        Kiedy jestem przerazony, jestem czarny.
        Kiedy jestem chory, jestem czarny.
        Kiedy umieram, jestem czarny.
        Ty bialy kolego: Kiedy sie rodzisz, jestes rózowy.
        Kiedy dorosniesz, jestes bialy.
        Kiedy prazy cie slonce, jestes czerwony.
        Kiedy jest ci zimno, jestes fioletowy.
        Kiedy jestes przerazony, jestes zielony.
        Kiedy jestes chory, jestes zólty.
        Kiedy umierasz, jestes szary.
        I ty, koorwa... masz czelnosc nazywac mnie kolorowym?
        --------------------------
        To tak na zarty, ale tak na serio to trzeba miec zrowo nie po kolei aby ludzi dzielic ze wzgledu na kolor... .
        • konichiwabitches A to juz nie jest zart....przeczytaj 04.09.11, 23:26
          Wypowiedz jednego z Amerykanskich nastolatkow....majacego chyba dosc lizania tylkow kolorowym w imie ,,poprawnosci politycznej''

You Call me White boy, Cracker, Honkey, Whitey, Caveman. And that's OK.
          But when I call you, Nigger, Towel head, Sand-nigger, Camel Jockey, Beaner, Gook, or Chink...
          You call me a racist.
          You say that whites commit a lot of violence against you, So why are the ghettos the most dangerous places to live?
          You have the United Negro College Fund. You have Martin Luther King Day. You have Black History Month. You have Cesar Chavez Day. You have Ma'uled Al-Nabi You have the NAACP. You have BET.
          If we had WET (White Entertainment Television)
          We'd be racists.
          If we had a White Pride Day
          You would call us racists.
          If we had White History Month
          We'd be racists.
          If we had any organization for only whites to "advance OUR lives"
          We have a Hih4ic Chamber of Commerce, a Black Chamber of Commerce, and then we just have the plain Chamber of Commerce.
          Wonder who pays for that?
          If we had a college fund that only gave white students scholarships
          You know we'd be racists.
          There are over 60 openly proclaimed Black Colleges in the US , yet if there were a "White college"
          THAT would be a racist college.
          In the Million Man March, you believed that you were marching For your race and rights. If we marched for our race and rights,
          You are proud to be black, brown, yellow and orange, and you're Not afraid to announce it. But when we announce our white pride.
          You call us racists.
          You rob us, carjack us, and shoot at us. But, when a white police officer Shoots a black gang member or beats up a black drug-dealer running from the law and posing a threat to society. You call him a racist.
          I am proud and white.
          But, you call me a racist.
          Ever wonder...
          Why is it that only whites can be racists?
          -------------
          Proud to be politically incorrect.
        • Gość: trzecia-droga Re: przeczytaj IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.09.11, 23:29
          A co Ty ślepy jesteś, że nie widzisz różnic pomiędzy rasami? Czarni są statystycznie najgłupsi, ale są sprawniejsi fizycznie. (no i są czarni!), Azjaci są pracowici i inteligentniejsi niż reszte raz. Biali są po środku i najlepiej na tym wychodzimy. Czarni i beżowi nie potrafią zrozumieć europejskich wartości i systemu funkcjunowania społeczeństw. Nie nasza wina. W ogóle z jakiej racji oni mają tutaj być? Z JAKIEJ?
          A na koniec ciekawy cytat: "Walka o integrację [kulturalną imigrantów w zachodnich społeczeństwach - J.T.] jest walką przeciwko imigrantom, afirmującą wyższość kultury zachodniej".

I kto tu jest faszystą? Lewacy czy narodowcy?
          • eu_ropejczyk Re: przeczytaj 04.09.11, 23:41
            Wszyscy jestesmy czarni. Przeciez Homosapiens pochodzi z afryki i byl czarny. No polnocni maja troszke domieszki neandertala, ale on inteligencja ie grzeszyl Co do reszty to klimat przez dziesiatki tysiacleci zrobil swoje. Samo pojecie narodu jest pojeciem fikcyjnym, i czysto politycznym, o nacji juz nie bede pisal. Nie ma nacji zlych czy dobrych sa tylko ludzie zli i dobrzy.
          • konichiwabitches A oto maly dowod na poparcie prawdziwosci 04.09.11, 23:52
            twojej wypowiedzi... Podazajac za w/w raportem napisanym dla UE (How Fair is Britian?) przytocze jeszcze jeden cytac. ...,,Mezczyzni czarnoskórzy i o korzeniach karaibskich maja wieksze problemy z podstawowa matematyka niz osoby opóznione w rozwoju. - Teraz jest juz to ,,naukowo,, stwierdzone. Na stronach ,,Biology Letters'' mozna doszukac sie tez artykulu, w ktorym opisano roznice w wielkosci mozgow osobnikow zamieszkujacych kraje rownikowe i krainy polnocne.... Przykro to mowic, ale czarni maja mniejsze mozgi (co mozna obserwowac niemal codziennie, mieszkajac z dala od Polski)
            • eu_ropejczyk Re: A oto maly dowod na poparcie prawdziwosci 05.09.11, 00:03
              Towarzysz Hitler jest raczej Twoim idolem. Gratuluje....
              • konichiwabitches Jedynie zwracam uwage na teksty, ktore 05.09.11, 00:50
                sa dzielem EU lub Europejczykow, a przynajmniej sa pisane przez naukowcow, badaczy, instytuty specjalizujace sie w problemach spolecznych.... Sadzac po Twoim pseldonime oraz sposobie myslenie nie powinienes ich w zaden sposob negowac.... Inna sprawa to osobiste doswiadczenia z licznych wyjazdow (nie turystycznych) nie tylko Europejskich - ktore jedynie potwierdzaja w/w tezy. Tak wiec ograniczam sie jedynie do uzywania narzedzi, ktore to sa produkowane przez ,,poprawnych politycznie'' ..... a wypowiedz pt.,,Towarzysz Hitler jest raczej Twoim idolem. Gratuluje....'' jest wyjatkowo nie na miejscu.... Wszystkiego Najlepszego!
                • Gość: !@# ten pozyteczny idiota EUropejczyk padnie jako 1szy IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.11, 01:58
                  ofiarą multikulti
                  no cóż jednostki najgłupsze giną jako pierwsze
                  wcale mi go nie żal
    • kotek.filemon Re: Obcokrajowcy nie lubią Polski czy Polska nie 04.09.11, 21:41
      Zawsze mnie fascynują opowiastki lewiatanów o tym, że wystarczy poluzować zwieracze (pardon, granice) i zaraz się zlecą jakieś azjatyckie hordy (albo jeszcze Bułgarzy i Rumuni u co większych fantastów) robić za tysionc pińcet brutto. Trochę powagi - za miskę ryżu to każdy może u siebie robić, nie tracąc czasu, nerwów i pieniędzy na przyjazd nad Wisłę.
    • Gość: gosc Obcokrajowcy nie lubią Polski czy Polska nie lu... IP: *.lsanca.fios.verizon.net 04.09.11, 22:43
      Polska teraz to jak Niemcy 30 lat wczesniej, przesunal sie tylko krag zainteresowanych, to juz jest postep
    • Gość: Nikita Polacy? boja sie nawet wlasnego cienia IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.09.11, 23:34
      A juz szczegolnie boja sie wszystkiego co nowe i jest im obce. Polak w przeciwienstwie do nacji zachodnich niechetnie uczy sie nowego, jesli czegos nie zna i nie rozumie przybiera juz na starcie postawe wroga, probuje osmieszac, kpic i lekcewazy nowe zjawisko, w przeciwienstwie do krajow na zachod od Odry - ciekawych i otwartych na nowe, nie wstydzacych sie przyznac, ze czegos nie znali, ale chetnie sie naucza.
      • konichiwabitches Ciekawe, ciekawe... mialas spiaczke przez 05.09.11, 00:00
        ostatnie kilka tygodni? Slyszalas co dzialo sie w Londynie? (nic nie mowiac o wyczynach ,,kolorowych'' w latach poprzednich nie tylko w Londynie). A moze slyszalas wypowiedz Andzeli ,,z za Odry'' , ze panstwo ,,wielokulturowe'' sie nie sprawdzilo? A jak wyjasnic fakt, iz w uk okolo 5% (optymistycznie) spoleczenstwa to ,,czarni,, a 95% poszukiwanych przez policje za rozruchy to wlasnie czarni? .... pewnie policja rasistowska?
        • Gość: fd pewnie ja puka jakis niepismienny kolorowy IP: *.dynamic.chello.pl 05.09.11, 01:55
          bo nikt inny nie chciał
          stad ten zachwyt nad patologia
        • kotek.filemon Re: Ciekawe, ciekawe... mialas spiaczke przez 05.09.11, 09:45
          > A jak wyjasnic fakt, iz w uk okolo 5% (optymistycznie) spoleczenstwa
          > to ,,czarni,, a 95% poszukiwanych przez policje za rozruchy to wlasnie czarni?
          > .... pewnie policja rasistowska?

Te dane to chyba z tyłka wyciągnąłeś. Po pierwsze, "poszukiwanych" już prawie nie ma, bo prawie wszystkich wyłapano i osądzono w trybie natychmiastowym. To jest normalny kraj a nie półtuskolandia, gdzie kibole mogą rządzić. Po drugie, wśród osądzonych jest dokładnie cały przekrój społeczeństwa brytyjskiego. Przede wszystkim prole, ale także i dzieci z klasy średniej. Zarówno czarni, jak i white trash. Co ciekawe, prawie nie ma muzułmanów - Pakis nie brali udziału w zamieszkach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka