Dodaj do ulubionych

Open finance

IP: *.dynamic.chello.pl 20.09.11, 22:50
Czy korzystaliście z usług open finance? Bardzo przydałyby mi się opinie dotyczące tej firmy, bo szukam kogoś, kto pomoże mi w doborze kredytu hipotecznego. Czy ta firma jest solidna pod tym względem czy opiera się na młodych ludziach, którzy po 2 szkoleniach od razu ruszają na łatwy zarobek, byle tylko dostać prowizję od klienta?
Obserwuj wątek
    • viamargutta.51 Re: Open finance 22.09.11, 18:54
      Zawsze może się trafić czarna owca.
    • Gość: takaowaka Re: Open finance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.11, 19:31
      Wiesz, ja mam akurat niefajne z nimi doświadczenia, właśnie przy kredycie hipotecznym, to było 6 lat temu, jeszcze nie bylo problemów z dostaniem kredytu we frankach. Obsługiwał nas facet, który dzisiaj w mediach bryluje, pan M. Zwodził, zapewnił, że kredyt będzie, a potem, jak już umowę przedwstępną podpisaliśmy ze sprzedawcami mieszkania, to nalge się okazało, że kredytu nie będzie, bank odmówił. Poszliśmy do tego samego banku, ale już osobiście, bez pośednictwa OF. I kredyt nam przyznali, nawet na lepszych warunkach. Od tego czasu móię - "nie" dla pośredników.
      • roez Re: Open finance 26.09.11, 11:19
        No ale bezpośrednio w banku zawsze będą lepsze warunki niż u pośrednika.
        Śledząc opinie o OF w necie (sam nie korzystałem) ciężko mi jednoznacznie powiedzieć.
        Z jednej strony są chyba największą siecią doradców, a przez to najwięcej się o nich słyszy. No i z reguły złego niż dobrego (a to dlatego, że złe opinie bardziej się przebijają). Z drugiej strony właśnie są najwięksi...
    • Gość: zielony Re: Open finance IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.11, 11:19
      Nie miałem miłych doświadczeń z open finance. Co prawda nie chodziło o kredyt hipoteczny ale o zmiany w moich oszczędnościach. Przez nich straciłem kasę, bo sami nie czytają umów z bankami.
    • Gość: zuocisz Re: Open finance IP: *.dynamic.chello.pl 24.09.11, 14:24
      Sam tam pracowałem i nie polecam:)
    • vitreg Re: Open finance 12.10.11, 15:21
      Pracowałem w Open Finance i rzeczywiście zbytniego profesjonalizmu nie można zaobserwować.
      • roez Re: Open finance 12.10.11, 16:06
        Buahahah, świetną sam sobie laurkę wystawiłeś.
    • Gość: ED Re: Open finance IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.10.12, 14:02
      ODRADZAM TĄ PSEUDO FIRMĘ NAROBISZ SOBIE KŁOOOTÓW STRACISZ CZAS I PIENIĄDZE
    • Gość: Anonim Dynamic finance IP: *.tychy.vectranet.pl 05.02.13, 22:02
      Uważajcie na nich! Chcą wyłudzić od was po 2 dniowym szkoleniu 400 złi listę 100 prywatnych telefonów
      • Gość: Ala Re: Dynamic finance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.13, 16:12
        Ale głupoty piszesz ... ode mnie nie chcieli 400 zł tylko musiałem sobie znaczek skarbowy w sądzie opłacić przy załatwianiu niekaralności koszt 50 zł.
        Teraz pracuję i zajmuję się kredytami i ubezpieczeniami . pozdrawiam
        • Gość: Anonim Re: Dynamic finance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.13, 18:59
          Witam. Masz rację mnie koszt też wyszedł 50 zl. za niekaralność i potwierdzenie u notariusza 14zl. teraz sobie pracuję i pogłębiam swoją wiedzę na temat inwestycji bo to mnie najbardziej interesuje. A pomoc jest i to duża nawet świetna współpraca z ludźmi z inwestycji z innych firm.
          Widać jak opisują ludzie którzy nadają się tylko na etat i są ŻYCIOWYMI NIEUDACZNIKAMI.
          Pozdrawiam smarujące baletnice :brawo:
      • Gość: Aleksanra Re: Dynamic finance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.13, 23:19
        Gdzieś Ty się takich głupot dowiedział??:brawo:
      • Gość: A. Re: Dynamic finance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.13, 10:29
        A ode mnie nie chcieli :) Po IP widzę że masz dalej problemy ze emocjonalne ... Pozdrawiam:brawo:
      • Gość: Dariusz Re: Dynamic finance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.13, 18:29
        Ale piszesz brednie ... Zaraz widać że nadajesz się tylko do ŁOPATY :-)
      • Gość: Sara Re: Dynamic finance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.13, 11:51
        Ktoś tu naprawdę pisze głupoty albo chce zaszkodzić ... Po adresie IP chyba wiem kto.. :-)
        • Gość: Artur Re: Dynamic finance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.13, 11:53
          Człowieku co ty za brednie piszesz ode mnie nikt takich rzeczy nie chciał... Musisz mieć naprawdę wielki problem ze swoim EGO;-)
      • Gość: Supernova Re: Dynamic finance IP: *.zabrze.vectranet.pl 08.07.13, 23:55
        Witam smarujacych negatow zyciowych ;) takie bzdety bzdury oczernianie pisze tylko konkurencja albo jakis debil z chorym ego! pozdrawiam S. ps z tego co sie orientuje mozna sie juz leczyc na glowe za free :D hehe ;) :-D:brawo:;-)
      • Gość: Master Re: Dynamic finance IP: *.zabrze.vectranet.pl 09.07.13, 19:14
        Witam kretyna ;) po jakim 2 dniowym szkoleniu? :D po szkoleniu zaczynasz zarabiac negaciku z Polski ;) kolejny smarowacz bez wiedzy i polotu! M.
      • Gość: Master Re: Dynamic finance IP: *.zabrze.vectranet.pl 10.07.13, 12:55
        Z tego co sie orientuje smarowanie oczernianie z premedytacja jest karalne k.k.!!! Takie komenty pisza zdesperowani debile ;) M. ps totalny brak wiedzy i pojecia o biznesie! Za darmo umarło ośle jeden ;)
      • Gość: Rambo Re: Dynamic finance IP: *.zabrze.vectranet.pl 11.07.13, 17:25
        Witam! zastanawia mnie czym sie w zyciu kieruja tacy debile co oczerniaja i smaruja na inne firmy! Wiadomo, ze sa to totalne bzdety wyssane z palucha smarowacza ;) żal mi takich ludzie na maxa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! weź skocz z mostu po co sie meczysz? W Lidlu kupisz sobie sznurek za juz 6złotych :D Skącz z sobą albo z tymi bzdetami okej..
    • Gość: oszukany przeza of Re: Open finance IP: 85.19.27.* 10.02.13, 22:45
      OPEN FINANSE to naciągacze i złodzieje,sprzedają jakieś lokaty z ubezpieczeniem na życie na15lat i na samym wstępie tracisz 90%SWOICH oszczedności,właśnie zaczęły się pozwy zbiorowe,złodzieje takie jak w amber gold
      • Gość: Nieszka_Nova Re: Open finance IP: *.ssp.dialog.net.pl 10.01.14, 19:56
        Owszem Open Finance zna się na tym co robi, czyli na nabijaniu ludzi w butelkę - przykład Pan sprzedający gó...any produkt "Dziesięciokrotka", 130% gwarancji składki - HA! Ochrony, proszę Państwa, a to znaczy, że prawnie nie należy Ci się NIC. I jeśli fundusz przegra te pieniądze a dziwnym trafem wartość akcji po odpaleniu "Dziesięciokrotki" spadła do 50% właconego kapitału, to po 15 latach nie zobaczysz nawet tego co wpłaciłeś, nie licząc inflacji, która przecież zje ci 20-30% pieniędzy. Reasumując - Panowie w garniaczkach sprzedający jako pewnik najbardziej niepewny syf; 130% liczone jest od składek bieżących bez składki pierwszej - byłam informowana, że od całości. I powtarzałam po sto razy, że najważniejsza jest dla mnie GWARANCJA tych pieniędzy. Ludzie, trzymajcie się z dala od tych oszustów, będzie dobrze póki naprawdę nie rozgryziecie tego cyrografu, na którym złożyliście podpis. Ja nawet wypowiedzenie umowy polisy (wszystko stracę) sporządzone przez OF zaniosę do prawnika. Jeszcze raz - jeśli chcecie w krótkim czasie stracić dużo pieniędzy, polecam Open Finance - oni wiedzą jak zamienić złoto w gó...]:->:sciana:
    • Gość: Elzbieta Re: Open finance IP: *.adsl.inetia.pl 21.02.13, 22:44
      Jak najdalej od tej instytucji.Doradcy nastawieni na własne ,wysokie prowizje w zwiazku z tym na jednorazowość klienta.Jeśli raz wpadniesz w ich sieci to tak Cię "przerolują",że przez wiele lat będziesz w ich niewoli.Specjalizują się min.w sprzedawaniu zmanipulowanych ubezpieczeń do kredytów hipotecznych,które w drastyczny sposób podnoszą koszt kredytu.Oszukują nawet prz załatwianiu formalnośći nie wysyłaja np.zapytań o BIK do innych banków prócz Getin (z tamtąd maja bardzo wysokie prowizje).Mini ratki,mini procenty-a po 2 latach kredyt wyższy o 40%.Polecam lekture www.wrobieni.com-forum.Bardzo pouczające.
      • Gość: kjlau Re: Open finance IP: *.free.aero2.net.pl 08.03.13, 11:03
        Pamiętajmy, że Open nie jest doradztwem niezależnym. :-) Open Finance – należąca do Getin Holding firma doradztwa finansowego.
      • Gość: Daro Re: Open finance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.13, 23:20
        Jeśli choć trochę był inteligentny finansowo to wiedziałbyś dlaczego się robi inwestycję przy hipotece.. Pozdrawiam
        daro@spoko.pl
    • Gość: Ula Re: Dynamic finance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.13, 18:37
      Witam. Jestem klientką tej firmy i mogę polecić z czystym sumieniem (piszę bo widziałam taki głupi wpis w internecie a nie lubię takich matactw które nie są sprawdzone) z początku bałam się spraw finansowych ale widać teraz jak można o klienta dbać. Mam Panią która mnie obsługuje w pełnym zakresie od inwestycji (fajne porady i sprawdzone :) ) po ubezpieczenia. Prowadząc działalność mam teraz spokojną głowę.
      Polecam i pozdrawiam.
      Specjalne podziękowania od Klientki z Jastrzębia zdroju :-)
      Urszula S
    • Gość: arek Re: Open finance IP: *.warszawa.vectranet.pl 10.10.13, 14:28
      ja mogę polecić open finance, jak szukałem kredytu hipotecznego poszedłem na spotkanie do nich właśnie i do kilku banków, muszę przyznać, ze doradca był kompetentny i udzielił mi wyczerpujących informacji, co ważne porównał kilka ofert, powiedział dokładnie jakie dokumenty gdzie wymagane, nie wyobrażam sobie biegania po wszystkich bankach i porównywania samemu ofert, po spotkaniu gdy chciałem dopytać o coś, to wystarczył telefon, więc z czystym sumieniem polecam open finance, ja już mieszkam w swoim M :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka