Dodaj do ulubionych

Polkomtel na dużym Plusie

IP: *.zwm.punkt.pl / *.zwm.punkt.pl 26.05.04, 19:27
No a jak nie mieć zysku jak na mocy koncesji jest się właścicielem
1/3 "rynku" :)))))))
Obserwuj wątek
    • Gość: :-) Re: Polkomtel na dużym Plusie IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 27.05.04, 09:10
      Niech tam jest na dużym +,ponieważ uważam, że ta firma jest najbardziej uczciwa
      z 3 graczy na tym rynku. Sieć GSM byłaby tańsza, gdyby nasz "UKOCHANY"
      monopolista obniżył koszty kożystania z tzw. węzłów telekomunikacyjnych.
      Wiadomo, że operatorzy musieli spłacić akcjonariuszy i pokoryć ogromne koszta
      związane z rozbudową sieci, co nie jest tanie. A to że firma POLKOMTEL S.A. a
      duże zyski świadczy o tym, że koszt pozyskania klienta stał się niższy i przede
      wszystkim stopuje subsydiowania aparatów telefonicznych za tzw. 1 PLN.
      • Gość: someone__ Uczciwi? IP: *.matarnia.pl / *.matarnia.pl 27.05.04, 10:48
        Nie wiem, czy uczciwym działaniem można nazwać ukrywanie dodatkowych kosztów,
        jak to robi Plus. Za tak podstawą rzecz jak identyfikacja numeru dzwoniącego, w
        abonamentach mających mniej niż 50 min., każą sobie dodatkowo płacić 5zł+vat
        miesięcznie. Paranoja zważywszy na fakt, że wszędzie indziej (nawet w
        prepaidach) jest to gratis. Nie trzeba się zatem dziwić, że zysk mają spory - a
        co do taryf: nawet Heyah wychodzi taniej ;) Dziwić się, że spadli na trzecie
        miejsce pod względem liczby abonentów....
    • Gość: goguś Re: Polkomtel na dużym Plusie IP: *.pekao-fs.com.pl 27.05.04, 09:43
      Miałem u nich telefon i zrezygnowałem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka