Gość: DB IP: *.gdynia.mm.pl 14.10.11, 20:33 te pomysly za zalosne Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mil pomysł Penny IP: *.80-202-52.nextgentel.com 14.10.11, 20:47 pomysł Penny z big bang theory :O Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Whatever kompleks małej gazecinki z dużymi wymiocinkami IP: *.home.aster.pl 14.10.11, 22:23 już mi niewiele trzeba jeśli jeszcze tylko jeden jedyny raz gazecina z wymiocinami wybełkocze coś o rzekomym podbijaniu świata przez polskie firmy czy produkty, to ja będę musiał chyba podbić komuś oko... wy macie naprawdę bardzo małe fiuty na tej Czerskiej.... Odpowiedz Link Zgłoś
sselrats Swietna aplikacja rozpoznajaca ksiazke ze zdjecia 14.10.11, 23:16 duza przyszlosc w innych zastosowaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podatnik Saveup zwycięzcą Startup Fest IP: *.uznam.net.pl 15.10.11, 06:23 Ło błożeeee! Taki programik mam już od jakiegoś czasu i nie tylko rozpoznaje książki, ale także produkty a do tego potrafi podać informacje o zabytkach (analizuje zdjęcie i pozycję z GPSa). Kiedy artykuł, że "polski wynalazek - lampa naftowa, podbija świat"? "Światło bez łoju! Lampki oliwne odchodzą w niepamięć", "OSRAM całą konkurencję w oświetleniu - mówi młody wynalazca". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zk Re: Saveup zwycięzcą Startup Fest IP: *.acn.waw.pl 15.10.11, 09:04 Zazazaza. Ktoś coś zrobił, a ja nic z tego nie mam, pomyślał podatnik i wbił zęby we framugę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut z Pragi urzad skarbowy juz zamawia ten programik do monito IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.11, 09:44 rowania sprzedawcow z allegro i to bedzie chyba jedyny sukces sposrod tych nowosci trzeciej kategorii swiezosci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: urzad skarbowy juz zamawia ten programik do m IP: *.dynamic.chello.pl 15.10.11, 12:35 hahaha koledzy z branzy wzieli sie widac zazdrosnicy za komentowanie pozdro hahahahaah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Co na to Google? IP: *.4-1.cable.virginmedia.com 16.10.11, 12:54 Google oferuje taką usługę na Androidzie już parę lat. Być może to nie działało w PL ale w UK działa świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś