Dodaj do ulubionych

Saveup zwycięzcą Startup Fest

IP: *.gdynia.mm.pl 14.10.11, 20:33
te pomysly za zalosne
Obserwuj wątek
    • Gość: mil pomysł Penny IP: *.80-202-52.nextgentel.com 14.10.11, 20:47
      pomysł Penny z big bang theory :O
      • Gość: Whatever kompleks małej gazecinki z dużymi wymiocinkami IP: *.home.aster.pl 14.10.11, 22:23
        już mi niewiele trzeba
        jeśli jeszcze tylko jeden jedyny raz gazecina z wymiocinami wybełkocze coś o rzekomym podbijaniu świata przez polskie firmy czy produkty, to ja będę musiał chyba podbić komuś oko...

wy macie naprawdę bardzo małe fiuty na tej Czerskiej....
    • sselrats Swietna aplikacja rozpoznajaca ksiazke ze zdjecia 14.10.11, 23:16
      duza przyszlosc w innych zastosowaniach.
    • Gość: podatnik Saveup zwycięzcą Startup Fest IP: *.uznam.net.pl 15.10.11, 06:23
      Ło błożeeee! Taki programik mam już od jakiegoś czasu i nie tylko rozpoznaje książki, ale także produkty a do tego potrafi podać informacje o zabytkach (analizuje zdjęcie i pozycję z GPSa). Kiedy artykuł, że "polski wynalazek - lampa naftowa, podbija świat"? "Światło bez łoju! Lampki oliwne odchodzą w niepamięć", "OSRAM całą konkurencję w oświetleniu - mówi młody wynalazca".
      • Gość: zk Re: Saveup zwycięzcą Startup Fest IP: *.acn.waw.pl 15.10.11, 09:04
        Zazazaza. Ktoś coś zrobił, a ja nic z tego nie mam, pomyślał podatnik i wbił zęby we framugę.
    • Gość: filut z Pragi urzad skarbowy juz zamawia ten programik do monito IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.11, 09:44
      rowania sprzedawcow z allegro

i to bedzie chyba jedyny sukces sposrod tych nowosci trzeciej kategorii swiezosci
      • Gość: :) Re: urzad skarbowy juz zamawia ten programik do m IP: *.dynamic.chello.pl 15.10.11, 12:35
        hahaha koledzy z branzy wzieli sie widac zazdrosnicy za komentowanie pozdro hahahahaah
    • Gość: Mario Co na to Google? IP: *.4-1.cable.virginmedia.com 16.10.11, 12:54
      Google oferuje taką usługę na Androidzie już parę lat. Być może to nie działało w PL ale w UK działa świetnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka