Gość: ji facebook jest już passe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 20:31 facebook jest już passe ale użytkownicy jeszcze o tym nie wiedzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owca Re: facebook jest już passe IP: *.play-internet.pl 18.10.11, 20:42 nie lubię facebooka, boję się swirów i znajomych, którzy przez 10 lat mieli mnie w d..pie, ale na facebooku dobijają sie do moich danych, żeby mi sprzedać kolejne ubezpieczenie lub inne g...wno, przeżyłam to na nk i nigdy wiecej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: realscyptyk hahaha IP: *.rev.pro-internet.pl 18.10.11, 20:55 ileż to już w krótkiej historii netu widzieliśmy superportali, które miały na wieki opanować sieć, za kilka lat fb też będzie tylko wzmianką w podręcznikach historii, ludzie obecnie szybko się nudzą, historia przyspiesza, w mig przeskoczą na coś nowszego i bardziej na czasie Odpowiedz Link Zgłoś
pluszsz Chcę przycisku: "Sram na Facebook" ! 18.10.11, 20:59 Ilekroć widzę serwisy z przyciskami "like it", chciałbym wyrazić swój sprzeciw przeciwko rozszerzaniu sie wpływów FB. To owczy pęd w kierunku zapełniania kieszeni właściciela FB, wynikający z niskiej samooceny użytkowników FB i potrzeby dowartościowania się przez sztuczne uczestnictwo w jakimś przedsięwzięciu i wyrażenie się. Mam wrażenie że ludzie to idioci. Wtedy, zamiast "like it" wciskałbym "Shit on it" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Chcę przycisku: "Sram na Facebook" ! IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.11, 23:00 Wolałabym przycisk "A kogo to obchodzi?". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: art Re: Chcę przycisku: "Sram na Facebook" ! IP: *.toya.net.pl 19.10.11, 08:17 ja tego przycisku nie widzę, bo dodałem go do adblocka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pregierz Konto na Facebooku zamiast dowodu. Lubisz to? 18.10.11, 21:01 Nie zajmujcie się jakimś spotify, zajmijcie się własną dupą i ta marną gazeciną bo ja ktoś tym fejszbukiem obrzygał. Cuchnie i syf się zrobił, pajace. Brac szmate i sprzątać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bastiasz A za 20 lat Robert Biedroń żeby dostać w pupcię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 21:04 wytatuuje sobie wielkie 666 na swoim malutkim czółku. Magdalena Środa da sobie zaszyć mordkę, żeby móc kupić azjatycki botox a palikot zgoli włosy łonowe na cześć Facebooka. Takie to będą czasy - po prostu niepochamowanej "wolności". A "oburzeni"? Ile mają kont na korporacyjnym Facebooku?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mamwdfejsbuk Konto na Facebooku zamiast dowodu. Lubisz to? IP: 83.251.64.* 18.10.11, 21:15 Mam w dupie fejsbuk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Traudl Konto na Facebooku zamiast dowodu. Lubisz to? IP: 93.175.70.* 18.10.11, 21:16 Żydów to już chyba całkiem poje..ło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _Ten_Który_Widzi Konto na Facebooku zamiast dowodu. Lubisz to? IP: 94.75.91.* 18.10.11, 21:21 Tiiiiaaaaa... Panowie z wybiórczej, przestańcie się faszerować tymi prochami, bo wam rozum odbiera. Masz poniżej 20 "przyjaciół" na fuc*booku? NIestety, nie dostaniesz kredytu! WIzje Panów od cyberświata to jedno a rzeczywistość to drugie. I tak wygra kasa. Człowiekowi_z _Kasą się nie odmawia. Nawet jeśli nie ma konta na Fuc*booku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Byle do 5-go listopada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 21:33 i nie będzie śladu po tym gównie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norm Konto na Facebooku zamiast dowodu. Lubisz to? IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.11, 21:42 A wysr.ć się bez facebooka to jeszcze można? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dżin z tonikiem Fck Fcbk IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.11, 21:43 Mam nadzieje, że spotify się "przejedzie" na tym idiotycznym pomyśle.... "Czy nie byłaby cenna informacja, który hotel czy restaurację w Toskanii lub Czechach polecają?" Do takiej informacji nie potrzebuję fejsbuka, po prostu rozmawiam z ludźmi... QUO VADIS świecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cukier berg co za kretyn płodzi takie teksty? IP: *.pool.mediaWays.net 18.10.11, 21:46 kretyński tytuł, kretyński tekst stawiający idiotyczne hipotezy. Fuckcebook za kilka lat będzie na szczęście przeszłością. To że setki milionów lemmingów w stadnym odruchu lgnie do tego portalu jeszcze nie oznacza że mamy do czynienia z nową wizją internetowej przyszłości. Lemmingi kiedyś się zorientują że to droga do nikąd i powędrują w innym kierunku, najważniesjsze żeby razem, taki stadny odruch..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raff Żeby ludzie wiedzieli !!! IP: *.28.24.201.threembb.co.uk 18.10.11, 21:59 To jest fenomen i nie zniknie! Dlaczego? Bo w podwalinach chodzi o komunikację z przyjaciółmi z całego świata, taka jest idea i to ludzi kręci. Wszystkie "dodatki" to również dla niektórych frajda (gry na przykład) Jednak gdybyście wiedzieli, co oni wyprawiają, jak inwigilują, współpracują i sprzedają, to włos by się wam zjeżył! To było chyba na www.prisonplanet.pl ale nie dam głowy uciąć, poczytajcie. Włamują się np. na pocztę i jej książkę adresową, bo nie mając nikogo na liście znajomych FB, jak mogą mi pokazywać kogo mogę znać?! Założyłem specjalny adres e-mail, zamieniłem nazwisko na ksywkę i sam sobie wybieram z kim chcę być w kontakcie! Unikam zdjęć i informacji personalnych, "zrzeszeń" i "''klubów"... Polecam ten pomysł, bo ten portal jest zagrożeniem! Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Konto na Facebooku zamiast dowodu. Lubisz to? IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.11, 22:20 "to kto będzie pilnował strażnika?" Co to za pytanie, CIA nie da się upilnować... Pozdrawiam wszystkich ekshibicjonistów, pchających na fb, nk i gdzie tylko się da strzępy względnie nieprzydatnych informacji o sobie, z których odpowiednie służby kiedyś i tak zrobią użytek! Odpowiedz Link Zgłoś
ulanzalasem Konto na Facebooku zamiast dowodu. Lubisz to? 18.10.11, 22:29 Spotify Liczyłem na kilkustronicowy artykuł, poważny tekst, a nie kilka linijek o Spotify... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Konto na Facebooku zamiast dowodu. Lubisz to? IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.11, 22:57 Jeśli myślą że w ten sposób mnie przekonają do założenia konta na Fejsie, to się mylą. Wystarczająco drażni mnie Nasza-klasa i "Lubię to!" na każdej możliwej stronie internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bat Nie mam konta na fejsdupie. IP: *.play-internet.pl 18.10.11, 22:57 Nie mam konta na fejsdupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbeb Miałem - już nie mam. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.10.11, 23:00 kiedyś miałem konta na durnych portalach społecznościowych... mam wielu znajomych ale w realnym świecie z którymi wolę się spotkać. a fb? nk? gg? niech mnie całują w d.. tacy "znajomi"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Amy Re: Miałem - już nie mam. IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.11, 23:07 To samo. Ale niektórzy bez tego portalu już nawet nie myślą. Daję przykład : miałam 174 znajomych na NK. Moje urodziny są 8 marca, co jest datą dość charakterystyczną. Pytanie brzmi : ile osób pamiętało w realu że mam urodziny i złożyło mi życzenia a ile osób przez cały dzień nic nie mówiło by pod koniec dnia wysłać mi na profil NK wiadomość "Sto lat"? No właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skiba To co, najwyżej założę fikcyjne konto-widmo i tyle IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.11, 23:16 A do korzystania i tak mnie nie zmuszą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lubie to tak, taka prawda IP: *.play-internet.pl 18.10.11, 23:48 taka prawda, nie dziwię się temu. Konto na facebooku z dużą ilością znajomych to jak referencje. Jak kogoś nie ma na facebooku to: albo coś ukrywa, albo ucieka przed komornikiem, albo nie ma znajomych, sam takiemu nie dałbym kredytu... normalka Odpowiedz Link Zgłoś
swiety_76 Re: tak, taka prawda 19.10.11, 00:44 Nie mam znajomych na facebooku, nic nie ukrywam, nie uciekam przed komornikiem, nie potrzebuje kredytu bo mam duże oszczędności. Odpowiedz Link Zgłoś
swiety_76 Re: tak, taka prawda 19.10.11, 03:05 > Konto na facebooku z dużą ilością znajomych to jak referencje W specjalistycznych firmach można sobie wykupić 10,000 "przyjaciół" za 1000 dolarów ale to nie oznacza że po takiej "inwestycji" bank da mi milion dolarów kredytu na krzywy ryj. Odpowiedz Link Zgłoś
hirszhahr Pieprzę TwarzBoga 19.10.11, 01:45 mam nadzieję że Anonymous zrobi z tym porządek, bo ludzie już głupieją ze szczętem. Odpowiedz Link Zgłoś
czterdziestyiczwarty Konto na Facebooku zamiast dowodu. Lubisz to? 19.10.11, 02:18 Kto wie jak skutecznie zlikwidowac konto na Facebooku? Kilka razy probowalem ale mi sie nie udalo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pogromca mrowek Ale jest tez ryzyko... IP: *.dyn.iinet.net.au 19.10.11, 02:23 zlodzieje i inne kutasy tez moga FB wykorzystac i wykorzystuja. Panstwo i pracodawcy tez przeswietlaja ludzi przez FB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc LA Konto na Facebooku zamiast dowodu. Lubisz to? IP: *.lsanca.fios.verizon.net 19.10.11, 06:20 nire przejdzie, sptify straca mlion ludzi Odpowiedz Link Zgłoś