Dodaj do ulubionych

Konto na Facebooku zamiast dowodu. Lubisz to?

• Gość: ji facebook jest już passe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 20:31
      facebook jest już passe ale użytkownicy jeszcze o tym nie wiedzą :)
      • Gość: owca Re: facebook jest już passe IP: *.play-internet.pl 18.10.11, 20:42
        nie lubię facebooka, boję się swirów i znajomych, którzy przez 10 lat mieli mnie w d..pie, ale na facebooku dobijają sie do moich danych, żeby mi sprzedać kolejne ubezpieczenie lub inne g...wno, przeżyłam to na nk i nigdy wiecej!!!
    • Gość: realscyptyk hahaha IP: *.rev.pro-internet.pl 18.10.11, 20:55
      ileż to już w krótkiej historii netu widzieliśmy superportali, które miały na wieki opanować sieć, za kilka lat fb też będzie tylko wzmianką w podręcznikach historii, ludzie obecnie szybko się nudzą, historia przyspiesza, w mig przeskoczą na coś nowszego i bardziej na czasie
    • pluszsz Chcę przycisku: "Sram na Facebook" ! 18.10.11, 20:59
      Ilekroć widzę serwisy z przyciskami "like it", chciałbym wyrazić swój sprzeciw przeciwko rozszerzaniu sie wpływów FB. To owczy pęd w kierunku zapełniania kieszeni właściciela FB, wynikający z niskiej samooceny użytkowników FB i potrzeby dowartościowania się przez sztuczne uczestnictwo w jakimś przedsięwzięciu i wyrażenie się. Mam wrażenie że ludzie to idioci. Wtedy, zamiast "like it" wciskałbym "Shit on it"
      • Gość: Amy Re: Chcę przycisku: "Sram na Facebook" ! IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.11, 23:00
        Wolałabym przycisk "A kogo to obchodzi?".
      • Gość: art Re: Chcę przycisku: "Sram na Facebook" ! IP: *.toya.net.pl 19.10.11, 08:17
        ja tego przycisku nie widzę, bo dodałem go do adblocka ;)
    • pregierz Konto na Facebooku zamiast dowodu. Lubisz to? 18.10.11, 21:01
      Nie zajmujcie się jakimś spotify, zajmijcie się własną dupą i ta marną gazeciną bo ja ktoś tym fejszbukiem obrzygał. Cuchnie i syf się zrobił, pajace. Brac szmate i sprzątać.
    • Gość: Bastiasz A za 20 lat Robert Biedroń żeby dostać w pupcię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 21:04
      wytatuuje sobie wielkie 666 na swoim malutkim czółku. Magdalena Środa da sobie zaszyć mordkę, żeby móc kupić azjatycki botox a palikot zgoli włosy łonowe na cześć Facebooka. Takie to będą czasy - po prostu niepochamowanej "wolności". A "oburzeni"? Ile mają kont na korporacyjnym Facebooku??
    • Gość: Mamwdfejsbuk Konto na Facebooku zamiast dowodu. Lubisz to? IP: 83.251.64.* 18.10.11, 21:15
      Mam w dupie fejsbuk.
    • Gość: Traudl Konto na Facebooku zamiast dowodu. Lubisz to? IP: 93.175.70.* 18.10.11, 21:16
      Żydów to już chyba całkiem poje..ło
    • Gość: _Ten_Który_Widzi Konto na Facebooku zamiast dowodu. Lubisz to? IP: 94.75.91.* 18.10.11, 21:21
      Tiiiiaaaaa... Panowie z wybiórczej, przestańcie się faszerować tymi prochami, bo wam rozum odbiera. Masz poniżej 20 "przyjaciół" na fuc*booku? NIestety, nie dostaniesz kredytu! WIzje Panów od cyberświata to jedno a rzeczywistość to drugie. I tak wygra kasa. Człowiekowi_z _Kasą się nie odmawia. Nawet jeśli nie ma konta na Fuc*booku.
    • Gość: a Byle do 5-go listopada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.10.11, 21:33
      i nie będzie śladu po tym gó­wnie
    • Gość: norm Konto na Facebooku zamiast dowodu. Lubisz to? IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.11, 21:42
      A wysr.ć się bez facebooka to jeszcze można?
    • Gość: dżin z tonikiem Fck Fcbk IP: *.ssp.dialog.net.pl 18.10.11, 21:43
      Mam nadzieje, że spotify się "przejedzie" na tym idiotycznym pomyśle....

"Czy nie byłaby cenna informacja, który hotel czy restaurację w Toskanii lub Czechach polecają?"
      Do takiej informacji nie potrzebuję fejsbuka, po prostu rozmawiam z ludźmi...

QUO VADIS świecie?
    • Gość: cukier berg co za kretyn płodzi takie teksty? IP: *.pool.mediaWays.net 18.10.11, 21:46
      kretyński tytuł, kretyński tekst stawiający idiotyczne hipotezy. Fuckcebook za kilka lat będzie na szczęście przeszłością. To że setki milionów lemmingów w stadnym odruchu lgnie do tego portalu jeszcze nie oznacza że mamy do czynienia z nową wizją internetowej przyszłości.

Lemmingi kiedyś się zorientują że to droga do nikąd i powędrują w innym kierunku, najważniesjsze żeby razem, taki stadny odruch.....
    • Gość: raff Żeby ludzie wiedzieli !!! IP: *.28.24.201.threembb.co.uk 18.10.11, 21:59
      To jest fenomen i nie zniknie! Dlaczego? Bo w podwalinach chodzi o komunikację z przyjaciółmi z całego świata, taka jest idea i to ludzi kręci. Wszystkie "dodatki" to również dla niektórych frajda (gry na przykład) Jednak gdybyście wiedzieli, co oni wyprawiają, jak inwigilują, współpracują i sprzedają, to włos by się wam zjeżył! To było chyba na www.prisonplanet.pl ale nie dam głowy uciąć, poczytajcie. Włamują się np. na pocztę i jej książkę adresową, bo nie mając nikogo na liście znajomych FB, jak mogą mi pokazywać kogo mogę znać?! Założyłem specjalny adres e-mail, zamieniłem nazwisko na ksywkę i sam sobie wybieram z kim chcę być w kontakcie! Unikam zdjęć i informacji personalnych, "zrzeszeń" i "''klubów"... Polecam ten pomysł, bo ten portal jest zagrożeniem! Pozdro!
    • Gość: Anonim Konto na Facebooku zamiast dowodu. Lubisz to? IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.11, 22:20
      "to kto będzie pilnował strażnika?"

Co to za pytanie, CIA nie da się upilnować... Pozdrawiam wszystkich ekshibicjonistów, pchających na fb, nk i gdzie tylko się da strzępy względnie nieprzydatnych informacji o sobie, z których odpowiednie służby kiedyś i tak zrobią użytek!
    • ulanzalasem Konto na Facebooku zamiast dowodu. Lubisz to? 18.10.11, 22:29
      Spotify

Liczyłem na kilkustronicowy artykuł, poważny tekst, a nie kilka linijek o Spotify...
    • Gość: ap znów żydzi kombinujecie?:)))) IP: *.play-internet.pl 18.10.11, 22:38
    • Gość: Amy Konto na Facebooku zamiast dowodu. Lubisz to? IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.11, 22:57
      Jeśli myślą że w ten sposób mnie przekonają do założenia konta na Fejsie, to się mylą. Wystarczająco drażni mnie Nasza-klasa i "Lubię to!" na każdej możliwej stronie internetowej.
    • Gość: bat Nie mam konta na fejsdupie. IP: *.play-internet.pl 18.10.11, 22:57
      Nie mam konta na fejsdupie.
    • Gość: qbeb Miałem - już nie mam. IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 18.10.11, 23:00
      kiedyś miałem konta na durnych portalach społecznościowych...
      mam wielu znajomych ale w realnym świecie z którymi wolę się spotkać.
      a fb? nk? gg? niech mnie całują w d.. tacy "znajomi"!
      • Gość: Amy Re: Miałem - już nie mam. IP: *.dynamic.chello.pl 18.10.11, 23:07
        To samo. Ale niektórzy bez tego portalu już nawet nie myślą. Daję przykład : miałam 174 znajomych na NK. Moje urodziny są 8 marca, co jest datą dość charakterystyczną. Pytanie brzmi : ile osób pamiętało w realu że mam urodziny i złożyło mi życzenia a ile osób przez cały dzień nic nie mówiło by pod koniec dnia wysłać mi na profil NK wiadomość "Sto lat"?

No właśnie.

• Gość: skiba To co, najwyżej założę fikcyjne konto-widmo i tyle IP: *.adsl.inetia.pl 18.10.11, 23:16
      A do korzystania i tak mnie nie zmuszą.
    • Gość: lubie to tak, taka prawda IP: *.play-internet.pl 18.10.11, 23:48
      taka prawda, nie dziwię się temu. Konto na facebooku z dużą ilością znajomych to jak referencje. Jak kogoś nie ma na facebooku to: albo coś ukrywa, albo ucieka przed komornikiem, albo nie ma znajomych, sam takiemu nie dałbym kredytu... normalka
      • swiety_76 Re: tak, taka prawda 19.10.11, 00:44
        Nie mam znajomych na facebooku, nic nie ukrywam, nie uciekam przed komornikiem, nie potrzebuje kredytu bo mam duże oszczędności.
      • swiety_76 Re: tak, taka prawda 19.10.11, 03:05
        > Konto na facebooku z dużą ilością znajomych to jak referencje
        W specjalistycznych firmach można sobie wykupić 10,000 "przyjaciół" za 1000 dolarów ale to nie oznacza że po takiej "inwestycji" bank da mi milion dolarów kredytu na krzywy ryj.
    • hirszhahr Pieprzę TwarzBoga 19.10.11, 01:45
      mam nadzieję że Anonymous zrobi z tym porządek, bo ludzie już głupieją ze szczętem.
    • czterdziestyiczwarty Konto na Facebooku zamiast dowodu. Lubisz to? 19.10.11, 02:18
      Kto wie jak skutecznie zlikwidowac konto na Facebooku? Kilka razy probowalem ale mi sie nie udalo.
    • Gość: Pogromca mrowek Ale jest tez ryzyko... IP: *.dyn.iinet.net.au 19.10.11, 02:23
      zlodzieje i inne kutasy tez moga FB wykorzystac i wykorzystuja. Panstwo i pracodawcy tez przeswietlaja ludzi przez FB
    • Gość: gosc LA Konto na Facebooku zamiast dowodu. Lubisz to? IP: *.lsanca.fios.verizon.net 19.10.11, 06:20
      nire przejdzie, sptify straca mlion ludzi
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka