Dodaj do ulubionych

Jak wziąć auto w leasing?

17.11.11, 19:50
Cześć,
potrzebuję samochodu ale niestety nie stać mnie na zakup auta bo większość pieniędzy wydaję na życie i studia. Pomyślałem, że może warto byłoby wziąć auto w leasing. Nie mam jednak pojęcia co trzeba zrobić krok po kroku. Możecie mi poradzić? Jakie trzeba mieć zarobki, żeby móc wziąć auto w leasing? Istnieją szczególne wymagania?
Obserwuj wątek
    • Gość: Krzysztof Re: Jak wziąć auto w leasing? IP: *.pila.vectranet.pl 19.11.11, 08:10
      Witam! Spróbuj tutaj poszukać: www.investpuls.pl . Może na tej stronie znajdziesz odpowiedź. Pozdrawiam.
    • element0 Re: Jak wziąć auto w leasing? 24.11.11, 11:00
      Zapoznaj się z tym, powinno pomóc:
      www.ebroker.pl/firma/leasing/baza-wiedzy/poradnik/jak-wziac-samochod-w-leasing/4,427
    • Gość: Mais Re: Jak wziąć auto w leasing? IP: *.206.113.6.static.telsat.wroc.pl 04.12.11, 22:56
      A może po prostu zapytać kogoś kto się na tym zna np. www.net4car.pl/. Tyle że jesli jesteś studentem bez firmy (bo mówisz o zarobkach) to raczej leasing konsumencki lub kredyt samochodowy -:-)... i jeśli poniżej 25 lat to raczej z poręczeniem. Więc trzeba by mieć firmę aby w za młodu mysleć o leasingu ;-). Pozdrawiam
    • Gość: Mirekkkkk Re: Jak wziąć auto w leasing? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.12, 19:34
      A moze kredyt na samochod. Jakbys szukal dobrych ofert polecam cf.pieniadz.pl/kredytysamochodowe/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka