led47 Biedronka modernizuje i zmienia wewnętrzny ukła... 17.01.12, 13:38 Obroty tak wzrosly , że na lezy po prostu zmniejszyć należny panstwu podatek o wielkie koszty związane z modernizacją. kolejna zmiana za 2- 3 lata... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Najgrzeczniejsze kasjerki IP: *.centertel.pl 17.01.12, 21:03 e wszystkich sklepów do których chodzę to kasjerki w Biedronce są najgrzeczniejsze i takie... energiczne. Nie wiem czy to nakazane ale miłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pif Re: Najgrzeczniejsze kasjerki IP: *.hsd1.md.comcast.net 18.01.12, 00:19 sa na sluzbie u Portugalczykow wiec sa mile. w Zabce juz nie sa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noy i wrócą do poczatku IP: *.nsystem.pl 20.01.12, 00:04 Prognozuje ze szybko wrócą do początku. Kiedyś w Biedronce nic nie było, później wprowadzili trochę lepszego towaru ostatnio nawet fajne wina można kupić, ale to co mnie dodatkowo przekonało to to że były fajne inteligentne reklamy. Ale widzę to co teraz oglądam to jakiś dramat , tak ze już przestałem rekomendować ten sklep. Niestety badania pokazały że wcale nie jest tani a bycie pospolitym może nie wystarczyć. Odpowiedz Link Zgłoś