Dodaj do ulubionych

Protesty przeciw Tesco

IP: *.domena / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 20:07
Byłem chyba dwa razy. Nigdy więcej... Nie znoszę hipermarketów.
Obserwuj wątek
    • Gość: zly Re: Protesty przeciw Tesco IP: 80.252.4.* 18.06.04, 20:28
      tak tez supermarketu unikam
      ale niestety wieczorem i w weekend kiedy robie zkupy musze tam isc bo umarbym z
      glodu
      w anglii sa przynajmniej male rodzinne sklepiki gdzie można coś kupić po
      godzinach
      u nas niestety nie
      jak coś jest juz czynne to ma tylko browar i wodke
      • Gość: londonboy Re: Protesty przeciw Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 20:59
        tak, sa male 'rodzinne' sklepiki, w ktorych wszystko jest 3 razy drozsze niz w
        supermarkecie i w ktorym tez wszyscy sie zaopatruja raczej tylko w piwo i fajki.
        Jak ci sie nie podobaja supermarkety w niedziele, to rob sobie zapasy na weekend.
    • elfhelm ja tam nic przeciwko hipermarketom nie mam 18.06.04, 21:45
      kupowanie całkiem wygodne - zakupy raz na tydzień. woda, soki, mleko, słoiki,
      chemia generalnie znacznie tańsze. jest to całkiem wygodne. ale nikt nikogo nie
      zmusza
      • Gość: McGyver TESCO jest ciulowe IP: ntsb.d* / *.mofnet.gov.pl 19.06.04, 08:22
        Nie chodzi o supermarkety a o TESCO, ktore jest ciulowa siecia. We Wroclawiu-
        jest kilka duzych marketow ale akurat TESCO ma wyzsze ceny i np jezeli chodzi o
        tzw Wlasne marki ma samo badziewie, ktore nadaje sie do kibla...
        • Gość: Niewybredny Re: TESCO jest ciulowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 15:57

TESCO jest ciulowe - racja. Ma najgorsze towary spośród marketowych markowych.
          Tego kompletnie nie da się zeżreć. Chyba nawet na wojnie nie zeżarłbym tego
          gówna. Istnieje ryzyko, że robaki mogą się otruć zjadając w trumnie żołądek
          klienta TESCO.
          • elfhelm u mnie najbliżej jest tesco, ale... 19.06.04, 16:19
            nigdy nie kupuję ich własnych produktów - w przypadku Geanta linia leader price
            częściowo jest niezła. w tesco ich własne produkty są beznadziejne.
            a najlepszy jest "akumulator tesco":D
    • Gość: ZZ Re: Protesty przeciw Tesco IP: *.top.net.pl 18.06.04, 22:40
      Bo to dla miastowych a nie dla ciebie!
    • Gość: andrzej Re: Protesty przeciw Tesco IP: *.thls.bbc.co.uk / *.thls.bbc.co.uk 19.06.04, 13:37
      Juz niedlugo przed Tesco beda protestowali polscy rolnicy, bo Tesco od nich nie
      kupi produktow, a jesli kupi to po tak niskich cenach, ze chcac nie chcac
      opuszcza ziemie i przeniosa sie do miejskiego slumsu, albo wyemigruja za
      chlebem.
    • Gość: Krzysztof K. Re: Protesty przeciw Tesco IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 19.06.04, 21:20
      TESCO jest najgorszą siecią. Zdecydowanie lepsze są Carrefour i Geant,
      przynajmniej w Krakowie.
      • Gość: http://pamietamy.t Re: banialuki, tesco jest tansze a towar ten sam IP: *.block.alestra.net.mx 19.06.04, 21:55
        co i gdzie indziej
        owszem probuja ostatnio oszukiwac starymi metodami
        typu cena jest niska ale chwilowy brak towaru
        etykieta umieszczona z cena niska dla towaru polka nizej na polce z towarem drozszym

ale maja zwrot podwojnej wartosci nadwyzki nad cene z etykiety i zwrot towaru do 5 dni

pamietamy.tripod.com
        • Gość: http://pamietamy.t Re: powinni wziasc sie za swoj rzad, to nie beda IP: *.block.alestra.net.mx 19.06.04, 22:06
          musieli wystawac w przedpokojach

trza bylo wywalic thacher po jednej kadencji
          tak jak to zrobili hiszpanie
          a w polsce tez warto wczesniej przejrzec na oczy
          www.pl.indymedia.org/pl/2004/03/4205.shtml

pamietamy.tripod.com
    • sbig a ja nie znosze farmerow do ktorych wiecznie 19.06.04, 23:37
      trzeba doplacac dlaego iz oni sami twierdza ze to co produkuja jest lepsze.
      Jesli jest lepsze to sie obroni. Ciekaw jestem gdzie ci rolniczy Przyjaciele
      Ziemi kupuja swoje samochody, nawozy.
      Proponuje by kupowali odziez wylacznie robiona recznie przez krawca, by pojazdy
      robil im miejscowy kowal, a bakteryjna infekcje leczyli wylacznie ciepla
      pierzyna.
      • Gość: Tapatik Re: a ja nie znosze farmerow do ktorych wiecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 14:38
        "Proponuje by kupowali odziez wylacznie robiona recznie przez krawca, by
        pojazdy robil im miejscowy kowal, a bakteryjna infekcje leczyli wylacznie
        ciepla pierzyna."
        A co to ma wspolnego z artykułem? Czy uważasz, że małe sklepiki sprzedają tylko
        produkty nie przetworzone? W małych sklepikach jest to samo co w dużycg, tylko,
        że bardzo często wyższej jakości. W moim mieście nie ma TESCO, ale są inne
        supermarkety i na przykład jakość sprzedawanego tam mięsa jest bardzo niska.
        Często jest ono po prostu nieświeże. O wiele bardziej opłaca się kupować w
        małym sklepiku niż u giganta.
    • Gość: Tesco jest OK Współpracowałem IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.06.04, 10:16
      jako mały przedsiębiorca z Geant, Carrefour, Tesco i innymi. Tylko Tesco
      traktuje dostawcow po ludzku, reszta to ......
      Natomiast od strony konsumenta to ja modelu hipermarketow nie lubię za bardzo,
      za duża ta powierzchnia. Mam na szczęście kolo domu sklep leader PRICE - to
      jest rewelacja !!!! Bardzo niskie ceny i akuratny, nie za duży nie za maly
      wybor, bardzo inteligentne rozwiązanie dla kogoś kto chce sprawnie i tanio
      zrobić zakupy. Jakość ogromnej większości towarów jest dobra.
    • Gość: teo Re: Protesty przeciw Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 15:01
      tesco sprzedaje staszny szajs.
      • wolfgang87 Re: Protesty przeciw Tesco 20.06.04, 16:08
        Nieprawda ! Na pewno wolę TEsco od hypernovej. Ta druga to jest dopiero syf ! A
        nei wciskajcie mi kitu ze te leader prajz sa jakies lepsze od tych tesco ? albo
        ze te DiT,Euroshopiing i inne marki hiperkow sa lepsze od tesco ! Bzdura !!!
        NICZYM sie nie roznia !
        Cena robi swoje. A frytki i paluszki tesco sa naprawde rewelacyjne :)
        Ile sie placi tyle sie dostaje. Trzeba byc idiota aby od kielbasy podwawelskiej
        za 4,99zl/kg oczekiwac smaku i jakosci !!!!!
        Nigdy nei powiem ze Geant jest lepszy albo gorszy od Tesco, to samo o
        Carrefourze. Wystroj tesco jest w bardzo chlodnych kolorach - bardzo surowy. To
        rzutuje na percepcje. Poza tym - nie ma ISTOTNYCH roznic !
        Mieszkam teraz kolo hypernovej i jak dla mnie to jest niewiele lepsze od
        Kauflanda...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka