Gość: guural IP: *.domena / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.04, 20:07 Byłem chyba dwa razy. Nigdy więcej... Nie znoszę hipermarketów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zly Re: Protesty przeciw Tesco IP: 80.252.4.* 18.06.04, 20:28 tak tez supermarketu unikam ale niestety wieczorem i w weekend kiedy robie zkupy musze tam isc bo umarbym z glodu w anglii sa przynajmniej male rodzinne sklepiki gdzie można coś kupić po godzinach u nas niestety nie jak coś jest juz czynne to ma tylko browar i wodke Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: londonboy Re: Protesty przeciw Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.04, 20:59 tak, sa male 'rodzinne' sklepiki, w ktorych wszystko jest 3 razy drozsze niz w supermarkecie i w ktorym tez wszyscy sie zaopatruja raczej tylko w piwo i fajki. Jak ci sie nie podobaja supermarkety w niedziele, to rob sobie zapasy na weekend. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm ja tam nic przeciwko hipermarketom nie mam 18.06.04, 21:45 kupowanie całkiem wygodne - zakupy raz na tydzień. woda, soki, mleko, słoiki, chemia generalnie znacznie tańsze. jest to całkiem wygodne. ale nikt nikogo nie zmusza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McGyver TESCO jest ciulowe IP: ntsb.d* / *.mofnet.gov.pl 19.06.04, 08:22 Nie chodzi o supermarkety a o TESCO, ktore jest ciulowa siecia. We Wroclawiu- jest kilka duzych marketow ale akurat TESCO ma wyzsze ceny i np jezeli chodzi o tzw Wlasne marki ma samo badziewie, ktore nadaje sie do kibla... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niewybredny Re: TESCO jest ciulowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 15:57 TESCO jest ciulowe - racja. Ma najgorsze towary spośród marketowych markowych. Tego kompletnie nie da się zeżreć. Chyba nawet na wojnie nie zeżarłbym tego gówna. Istnieje ryzyko, że robaki mogą się otruć zjadając w trumnie żołądek klienta TESCO. Odpowiedz Link Zgłoś
elfhelm u mnie najbliżej jest tesco, ale... 19.06.04, 16:19 nigdy nie kupuję ich własnych produktów - w przypadku Geanta linia leader price częściowo jest niezła. w tesco ich własne produkty są beznadziejne. a najlepszy jest "akumulator tesco":D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Re: Protesty przeciw Tesco IP: *.top.net.pl 18.06.04, 22:40 Bo to dla miastowych a nie dla ciebie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Protesty przeciw Tesco IP: *.thls.bbc.co.uk / *.thls.bbc.co.uk 19.06.04, 13:37 Juz niedlugo przed Tesco beda protestowali polscy rolnicy, bo Tesco od nich nie kupi produktow, a jesli kupi to po tak niskich cenach, ze chcac nie chcac opuszcza ziemie i przeniosa sie do miejskiego slumsu, albo wyemigruja za chlebem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof K. Re: Protesty przeciw Tesco IP: *.fema.pl / *.cyf-kr.edu.pl 19.06.04, 21:20 TESCO jest najgorszą siecią. Zdecydowanie lepsze są Carrefour i Geant, przynajmniej w Krakowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t Re: banialuki, tesco jest tansze a towar ten sam IP: *.block.alestra.net.mx 19.06.04, 21:55 co i gdzie indziej owszem probuja ostatnio oszukiwac starymi metodami typu cena jest niska ale chwilowy brak towaru etykieta umieszczona z cena niska dla towaru polka nizej na polce z towarem drozszym ale maja zwrot podwojnej wartosci nadwyzki nad cene z etykiety i zwrot towaru do 5 dni pamietamy.tripod.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t Re: powinni wziasc sie za swoj rzad, to nie beda IP: *.block.alestra.net.mx 19.06.04, 22:06 musieli wystawac w przedpokojach trza bylo wywalic thacher po jednej kadencji tak jak to zrobili hiszpanie a w polsce tez warto wczesniej przejrzec na oczy www.pl.indymedia.org/pl/2004/03/4205.shtml pamietamy.tripod.com Odpowiedz Link Zgłoś
sbig a ja nie znosze farmerow do ktorych wiecznie 19.06.04, 23:37 trzeba doplacac dlaego iz oni sami twierdza ze to co produkuja jest lepsze. Jesli jest lepsze to sie obroni. Ciekaw jestem gdzie ci rolniczy Przyjaciele Ziemi kupuja swoje samochody, nawozy. Proponuje by kupowali odziez wylacznie robiona recznie przez krawca, by pojazdy robil im miejscowy kowal, a bakteryjna infekcje leczyli wylacznie ciepla pierzyna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tapatik Re: a ja nie znosze farmerow do ktorych wiecznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 14:38 "Proponuje by kupowali odziez wylacznie robiona recznie przez krawca, by pojazdy robil im miejscowy kowal, a bakteryjna infekcje leczyli wylacznie ciepla pierzyna." A co to ma wspolnego z artykułem? Czy uważasz, że małe sklepiki sprzedają tylko produkty nie przetworzone? W małych sklepikach jest to samo co w dużycg, tylko, że bardzo często wyższej jakości. W moim mieście nie ma TESCO, ale są inne supermarkety i na przykład jakość sprzedawanego tam mięsa jest bardzo niska. Często jest ono po prostu nieświeże. O wiele bardziej opłaca się kupować w małym sklepiku niż u giganta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tesco jest OK Współpracowałem IP: *.aster.pl / *.acn.pl 20.06.04, 10:16 jako mały przedsiębiorca z Geant, Carrefour, Tesco i innymi. Tylko Tesco traktuje dostawcow po ludzku, reszta to ...... Natomiast od strony konsumenta to ja modelu hipermarketow nie lubię za bardzo, za duża ta powierzchnia. Mam na szczęście kolo domu sklep leader PRICE - to jest rewelacja !!!! Bardzo niskie ceny i akuratny, nie za duży nie za maly wybor, bardzo inteligentne rozwiązanie dla kogoś kto chce sprawnie i tanio zrobić zakupy. Jakość ogromnej większości towarów jest dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teo Re: Protesty przeciw Tesco IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.04, 15:01 tesco sprzedaje staszny szajs. Odpowiedz Link Zgłoś
wolfgang87 Re: Protesty przeciw Tesco 20.06.04, 16:08 Nieprawda ! Na pewno wolę TEsco od hypernovej. Ta druga to jest dopiero syf ! A nei wciskajcie mi kitu ze te leader prajz sa jakies lepsze od tych tesco ? albo ze te DiT,Euroshopiing i inne marki hiperkow sa lepsze od tesco ! Bzdura !!! NICZYM sie nie roznia ! Cena robi swoje. A frytki i paluszki tesco sa naprawde rewelacyjne :) Ile sie placi tyle sie dostaje. Trzeba byc idiota aby od kielbasy podwawelskiej za 4,99zl/kg oczekiwac smaku i jakosci !!!!! Nigdy nei powiem ze Geant jest lepszy albo gorszy od Tesco, to samo o Carrefourze. Wystroj tesco jest w bardzo chlodnych kolorach - bardzo surowy. To rzutuje na percepcje. Poza tym - nie ma ISTOTNYCH roznic ! Mieszkam teraz kolo hypernovej i jak dla mnie to jest niewiele lepsze od Kauflanda... Odpowiedz Link Zgłoś