Dodaj do ulubionych

Kolejny błąd w systemie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.12, 10:07
Na stronie: grazkdk.wyborcza.biz/notowania/akcje-wig20 pokazany jest kurs PGN po 35,31 PLN. (Zdjęcie 1), a na wyborcza.biz kurs wynosi 4,03 PLN (Zdjęcie 2)

Czemu tak jest? Chciałem wrzucić te ponad 35 zł, ale zrezygnowałem... :/ rano, o ile dobrze pamiętam nie było takiego problemu...

No i dlaczego wszystkie 8 ostatnich spółek miało kurs otwarcia 9,35? (Zdjęcie 3)

a nie miało być już większych problemów... :/ sześć projektantów aplikacji to chyba jednak za mało...
Obserwuj wątek
    • Gość: błąd Re: Kolejny błąd w systemie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.12, 10:10
      dodam, że nie tylko ta spółka ma niepokrywające się ze sobą wartości akcji
    • Gość: uczestnik Re: Kolejny błąd w systemie IP: *.dynamic.mm.pl 07.05.12, 10:13
      Ten sam problem, wszystkie ustawione limity nie pasują, ceny niby rosną i spadają tak samo, ale są tak jakby przeskalowane w stosunku do tych z gpw.
      Do tego nie można się teraz zalogować do gry nawet(pokazuje się tylko komunikat o restarcie gry w miejscu strony z logowaniem)
    • Gość: uczestnik Re: Kolejny błąd w systemie IP: *.dynamic.mm.pl 07.05.12, 11:02
      Na jakiej zasadzie odbędzie się kolejne wznowienie?
      Czy znowu zaczniemy wszystko od 100000?
      I czy można się go spodziewać jeszcze dzisiaj?
      • Gość: Patrycja Re: Kolejny błąd w systemie IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.12, 11:14
        Dokładnie... mam to samo pytanie... gdyż nawet nie mogę wejść na wirtualny rachunek... lipa.
        • Gość: uczestnik Re: Kolejny błąd w systemie IP: *.dynamic.mm.pl 07.05.12, 11:22
          Na facebooku napisali że wznowienie będzie około 12.30.
    • Gość: Patrycja Re: Kolejny błąd w systemie IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.12, 11:34
      Dzięki za info :)
      • Gość: błąd Re: Kolejny błąd w systemie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.12, 11:49
        totalna lipa z tym konkursem... jedyne pocieszenie jest takie, że wkręciłem się w ten cały "interes". Może za rok będzie lepsza aplikacja, bo ta obecna ostro zniechęca :/
        • k.malczewski Re: Kolejny błąd w systemie 07.05.12, 14:07
          Sytuacja ta jest dla nas dużo bardziej irytująca niż dla Was, jeżeli to możliwe... Aplikacja ruszyła, a złożone zlecenia na zakup akcji zostały przeliczone według poprawnych kursów i z tego co wiem, nikt na tych transakcjach nie ucierpiał finansowo. Chociaż tyle.
          • Gość: Patrycja Re: Kolejny błąd w systemie IP: *.dynamic.chello.pl 07.05.12, 14:16
            W kolejnych edycjach powinno być lepiej. Teraz macie Państwo nowe doświadczenia :) a to się liczy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka