Gość: tomek55 IP: *.gdynia.mm.pl 14.04.14, 22:20 Myślę o założeniu własnego sklepu internetowego w którym mógłbym sprzedawać towar, ale nie zajmować się magazynowaniem. Poradzi mi ktoś, jaki sklep mam wybrać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Paulina Re: Własny biznes IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.04.14, 13:42 Wiesz co ? Ja szukałam i szukałam i znalazłam zakładam sklep na sky-shop.pl bo moja przyjaciółka Karolina ma tam sklep i mówiłam mi że jest wszystko to co potrzebuje. Nie musi wystawiać produktów do sklepu sprzedaje prosto z hurtowni, sam automat. Nie martwi się o to, czy gdzie umieścić towar. Wiesz co? Może sobie wystawiać towar na allegro i w sklepie ten sam i jak sprzeda np. na allegro towar to ten sam towar zostaje jej usunięte ze sklepu . Sprzedaje w dwóch miejscach ten sam towar. Widziałeś ile tam jest hurtowni. Muszę kończyć bo idę na zakupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek5 Re: Własny biznes IP: *.ssp.dialog.net.pl 25.04.14, 11:32 Witaj, Ale powiedz mi jaki jest koszt ? Czy ceny są stałe. Czy muszę podpisywać umowę? A ile zapłacę za hurtownie jeżeli chcę ich aż 5. Czy mają też jakąś usługę pozycjonowania? Odpowiedz Link Zgłoś
kfkexpert Re: Własny biznes 25.06.14, 17:54 Gość portalu: tomek5 napisał(a): > Witaj, > Ale powiedz mi jaki jest koszt ? Czy ceny są stałe. Czy muszę podpisywać umowę? > A ile zapłacę za hurtownie jeżeli chcę ich aż 5. Czy mają też jakąś usługę poz > ycjonowania? > Tomku, możesz również zainteresować się tym co oferuje sklep prestashop, jeżeli znajdziesz rzetelnego informatyka zrobi Ci w pełni funkcjonalny sklep ponosząc jednorazowy koszt na implementacje instalację i przystosowanie go do Twoich potrzeb. Najnowsze wersje mają dosłownie wszystko w swych modułach włącznie z płatnościami kartą kredytową itp. Obsługa jest prosta, nauczysz się tego bardzo szybko. Co prawda ja zajmuje się taką branżą kancelaria-expert.pl/prowadzenie-ksiegowosci-katowice ale znakomicie orientujemy się w temacie dzięki naszemu informatykowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek2 Re: Własny biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.14, 13:34 Sklep powiadasz, hmm znajomy ma sklep, nawet mu to dobrze idzie, sprzedaje sprzęt grzewczy i sprawa wygląda tak, że działa jako pośrednik, zero magazynowania. centrumgrzewcze24.pl/kategoria/grzejniki można sprawdzić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mira22 Re: Własny biznes IP: *.ssp.dialog.net.pl 16.09.14, 11:22 Chcę się przenieść z innego sklepu, nie wiesz ile to będzie kosztować? Przeniesienie sklepu z 1000 produktami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikkor Re: Własny biznes IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.10.14, 12:18 Oprogramowanie z którego korzystam sky-shop.pl do 1500 produktów kosztuje 40 zł/mies. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Własny biznes IP: *.tvp.pl 03.05.14, 17:51 Witam, Mój mąż założył sklep internetowy w sky-shop.pl ponieważ to co go zainteresowało to: Możliwość integracji z hurtowniami w cenie abonamentu, nie trzeba płacić za dostęp do każdej hurtowni, chyba że nie ma jej na liście. Możliwość obustronnej integracji allegro, sprzedaż swoich produktów w sklepie i na allegro. I bardzo fajna sprawa ceny w tym sklepie są stałe i nie podpisuje się żadnych umów jeżeli chodzi o kupno abonamentu. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin36 Re: Własny biznes IP: *.ssp.dialog.net.pl 29.05.14, 14:34 A ja przenoszę się z shopera do sky-shop u. Może w końcu będę miał tę pomoc. Ciągle się sypie w tym sklepie, jaki mam w shoperze. Zobaczymy jak uda mi się z tym sky-shop em. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Własny biznes IP: *.ssp.dialog.net.pl 04.06.14, 14:17 Witaj, Ja już mam swój sklep w sky-shop i nawet już dużo zarobiłam. Myślę o założeniu jeszcze jednego. Wcale tam nie jest tam drogo i nawet w miarę dobra obsługa techniczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robu Re: Własny biznes IP: *.rdns.serverdeals.org 12.08.14, 13:19 Po kilku miesiącach działania sklepu mogę już chyba powiedzieć, że zmiana systemu na Redcart była dobrym posunięciem. Jeśli wszystko będzie nadal przebiegało tak jak dotychczas będzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Maks Re: Własny biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.14, 13:57 Dla usprawnienia działania firmy bardzo dobrym rozwiązaniem jest elektroniczny obieg dokumentów. Ułatwia prowadzenie działalności oraz oszczędza czas i pracę. Wiele osób stosuje taki system i są zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta J Re: Własny biznes IP: *.icpnet.pl 13.08.14, 09:48 Jeśli planujesz rozpocząć własny biznes to przy okazji warto pamiętać, że na przedsiębiorcach, którzy dokonują transakcji z podmiotami powiązanymi (kapitałowo lub osobowo, w sposób bezpośredni i pośredni) ciąży obowiązek sporządzania dokumentacji podatkowych. W tym wypadku polecam stronę: Ceny Transferowe, która na pewno pomoże Ci w tworzeniu i sporządzaniu odpowiednich dokumentacji. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henry Re: Własny biznes IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.08.14, 15:43 Sklepów jest dużo, moim zdaniem to ryzykowny pomysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławoj Re: Własny biznes IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.14, 22:25 Emerytura, ubezpieczenie zdrowotne, ubezpieczenie samochodu, mieszkania, firmy, to wszystko najlepiej robić u jednego agenta. Najczęściej jest nim broker. Ale co zrobić jak pojawia się szkoda, lub nieuczciwy ubezpieczyciel, a broker który wybrał nam najkorzystniejszą ofertę jest po prostu bezsilny. Może wówczas zamiast brokera, lepiej wybrać, firmę która z racji swojej pozycji będzie nas chronić przed nieuczciwym ubezpieczycielem. Taką pozycję z pewnością będzie miał bank. Dla przykładu Deutsche Bank zajmuje się taką kompleksową usługą skierowaną do swoich klientów www.deutschebank.pl/klienci-indywidualni/ubezpieczenia.html . Kompleksowa oferta w jednym miejscu. Od ubezpieczeń zdrowotnych po majątkowe, komunikacyjne i emerytalne. Do tego różne bonusy. Na przykład pakiet bezpieczeństwa powiązany z kredytem na samochód. Obejmuje on nie tylko Assistance ale i obsługę prawną w przypadku szkody jak i pomoc w zakupie samochodu, by nie kupić "kota w worku". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Własny biznes IP: *.centertel.pl 18.10.14, 23:25 A w czym masz doświadczenie/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ark Re: Własny biznes IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.14, 10:03 Mam znajomego , który prowadzi sklep internetowy. z tego co mówi to na swoje zaczął wychodzić bardzo szybko , najważniejsze to z towarem się dobrze wstrzelić. Odpowiedz Link Zgłoś