Dodaj do ulubionych

Outsourcing kadrowy

21.05.14, 22:05
Witajcie
Czy ktoś z użytkowników forum miał do czynienia z outsourcingiem kadrowym? Jesteśmy bardzo ciekawi, czy jest to dzisiaj domena tylko dużych firm i sieci handlowych, czy również pozostali przedsiębiorcy mają do czynienia lub myślą o tej formie zlecenia czynności związanych z kadrami, (tak jak robi to firma http://savoir.com.pl/outsourcing-kadrowy) czy też prowadzeniem dokumentacji płacowej, a nie zatrudnianiem dodatkowej armii pracowników.
Obserwuj wątek
    • antonina_n Re: Outsourcing kadrowy 14.12.15, 14:42
      Witam Serdecznie,

nasi specjaliści przygotowali ciekawe opracowanie dotyczące outsourcingu.

accace.pl/newsroom/lokalne-nowosci/~/114912/104932/outsourcing-widziany-innymi-oczyma-news-flash

Zapraszamy do lektury
    • afaktury Re: Outsourcing kadrowy 19.12.15, 18:23
      Obecnie nawet mniejsze firmy korzystają z usług np. biur HR, dlatego można stwierdzić, że takie usługi zyskują na popularności w sektorze małych firm.
    • greack Re: Outsourcing kadrowy 05.06.17, 09:23
      Witam,
      jakie efekty przynosi outsourcing kadrowy do firmy? Chcę przede wszystkim zredukować koszty w mojej działalności i słyszałam, że taka obsługa daje taką możliwość? Czy rzeczywiście tak jest?
    • palladyn123 Re: Outsourcing kadrowy 08.06.17, 14:26
      Na dobrą sprawę elektroniczny obieg dokumentów jest przeważnie jednym z modułów systemu ERP. I faktycznie, jeśli firma myśli o rozwoju i chce usprawnić swoją działalność, to lepiej jest pomyśleć o wdrożeniu ERP. Wystarczy poczytać o funkcjonalnościach takiego oprogramowania (chociażby tutaj: www.unit4.com/pl/produkty/erp ), by zobaczyć różnicę. Trudno mi powiedzieć, komu mogą przydać się same e-dokumenty. To trochę za mało na usprawnienie firmy, ale zawsze coś.
    • palladyn123 Re: Outsourcing kadrowy 08.06.17, 14:27
      .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka