Gość: Gość_Pio Re: Ile zarabiają szefowie Pekao IP: *.arkrakow.edu.pl 03.09.04, 09:17 Uważam, że jest to nie tylko niemoralne lecz kryminogenne i powinna tym zająć się prokuratura, ponieważ banki żyją tylko z lichwy czyli Złodziejskiego paserstwa, a jej urzędnicy są takimi samymi pracownikami budżetówki jak uczelnie czy służby zdrowia. Przeciętny mgr a takim tytułem legitymuje się pan Bielecki zarabia ok. 1200 - 1500 zł miesięcznie wię nie może być tak by były tak duże relacje płacowe by jeden poracował 20 lat na pensę 300 000zł a drugi tylko JEDEN MIESIĄC!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micho Re: Ile zarabiają szefowie Pekao IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 09:25 Zarabiam 1780 zł, jestem adinktem na wyższej (państwowej)uczelni, doktorat z wyróżnieniem. Pracuję dziennie 12 godzin. uczelnia zalega mi z wypłatą za nadgodziny, dodatek urlopowy, sam kupuję wiele książek.Może mi ktoś powie jak zestawić moje trzyletnie zarobki z miesięcznymi prezesów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały_Kazio JAK DOROSNĘ TO TEŻ TYLE BĘDĘ MIAŁ co szefowie Peka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 09:31 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorgonzola Re: MICHO WITAJ W KLUBIE IP: *.pool82104.interbusiness.it 03.09.04, 09:44 ....rozgoryczonych.Też mam studia i kupę jakichś tam dyplomów ,pracuję 12 godzin dziennie( w weekendy również) w niby dobrej firmie, ale zarobki mam marne. Ostatnio dowiedziałam się, że pani, która u nas w biurze sprząta 3 godziny wieczorkiem, zarabia dwa razy tyle , co ja i nawet dobrze języka nie zna ( rzecz się dzieje za granicą). No i odezwał się we mnie instynkt mordercy. Tylko nie wiem kogo zabić ...szefa, panią z mopem , czy siebie z niemocy i żalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fv Re: MICHO WITAJ W KLUBIE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 09:48 Idź do mopa ;) Albo postaraj się o awans... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorgonzola Re: MICHO WITAJ W KLUBIE IP: *.pool82104.interbusiness.it 03.09.04, 16:20 Pytałam tą od mopa , ale nie chce się zamienić (nic dziwnego), a szefowi , żeby dostać awans trzeba dać d...py, wiadomo coś za coś! Twoje rady nie są jednak najlepsze , muszę wybrać inną taktykę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Che Jak zestawić? Lufą karabinu!! IP: *.devs.futuro.pl 03.09.04, 10:01 ...po prostu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ile zarabiają szefowie Pekao IP: *.cst.tpsa.pl 03.09.04, 09:37 rany co za parannoja......co oni robia z ta kasa?na co im tyle?gdyby podzielisc to wszystko na polakow to bylo by ok, za co oni tyle zarabiaja????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hebe Wzruszające wyznanie. IP: *.crowley.pl 03.09.04, 09:45 Bardzo sie wzruszyłam, że Bielecki jest taki milusi i podał ile zarabia. Nie podał bidulek ile ma premii miesięcznej, kwartalnej czy na specjalne okazje. Podał, bo przecież uważa, że zarabia grosze ten jąkałący się głuptasek. Ciekawe tylko ile jego bank zainwestował w rozwój przedsiębiorczości krajowej i wspomaganie kredytowe krajowej technologii - i jak to się ma do jego nędznej pensji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fv Re: Wzruszające wyznanie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 09:50 Ja tam myślę, że on tyle dostaje właśnie za to, że nie inwestuje w kraju :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hebe Re: Wzruszające wyznanie. IP: *.crowley.pl 03.09.04, 10:04 Gość portalu: fv napisał(a): ble ble ====== To dlaczego nie prezesuje bankowi w innym kraju np Japoni? Lecz tam, prezesuniu, wyp... by go z posady w try miga. Bo tam liczy się wspomaganie krajowej przedsiebiorczości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo TOfaktycznie jest OKUPACJA prze su...synów!! IP: *.devs.futuro.pl 03.09.04, 10:04 "...nadejdzie jednak dzien zapłaty !!!!" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max To jest FUCHA dla byłego ZDERZAKA Wałęsy !!! IP: *.devs.futuro.pl 03.09.04, 10:05 ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hebe Re: TOfaktycznie jest OKUPACJA prze su...synów!! IP: *.crowley.pl 03.09.04, 10:05 Ja się już rozglądam za wynajeciem jakiegoś Ukraińca. Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 A minister Socha ma czelnosc twierdzic, ze 03.09.04, 09:49 prezesi spolek panstwowych zarabiaja bardzo malo i trzeba zmienic ustawe kominowa, bo za takie pieniadze moga pracowac tylko entuzjasci !!!!!???????? Brak slow do opisania tej bezczelnosci wladzy. Miliony ludzi zyje w nedzy a im ciagle malo, pensja 100 000 miesiecznie to dla nich bardzo niskie wynagrodzenie i straszy ze "fachowcy" odejda jesli beda tak malo zarabiac. !! To niech odejda i to czym predzej, laski nie robia. To normalne zlodziejstwo. Ograbiaja narod na bezczelnego ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fv Re: A minister Socha ma czelnosc twierdzic, ze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 09:52 Muszę kolejny raz przypomnieć, że a) PKO S.A. jest całkowicie prywatną firmą b) jak ci się nie podoba to jest przynajmniej 10 innych banków c) jak cię boli, że mało zarabiasz, to załóż własny bank i ustal sobie taką pensję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hebe Re: A minister Socha ma czelnosc twierdzic, ze IP: *.crowley.pl 03.09.04, 10:11 Gość portalu: fv napisał(a): > Muszę kolejny raz przypomnieć, że > a) PKO S.A. jest całkowicie prywatną firmą ====== Prezesuniu, a czyjąż to firmą prywatną. Czyż CAŁY NARÓD nie łożył na ten bank przez lata??? > b) jak ci się nie podoba to jest przynajmniej 10 innych banków =============== Tym bankom w razie upadku czyt. wywiezienia pieniędzy za granice Balcerowicz i jego nastepcy DARUJĄ straty, które my wszyscy musimy pokryć. > c) jak cię boli, że mało zarabiasz, to załóż własny bank i ustal sobie taką pen > sję. ========== Prezesuniu, jesteś taki mądrala, że należy Ci się nagroda Nobla. A wyłożysz pieniądze na łapówki????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: A minister Socha ma czelnosc twierdzic, ze IP: *.olsztyn.mm.pl 03.09.04, 15:57 Bo jesteś takim zasranym pracownikiem PKO i nie obchodzą cię losy innych bez pracy , albo biedujących ludzi, aby ci ten przepych staną w gardle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: numer Re: Ile zarabiają szefowie Pekao IP: *.net-serwis.pl 03.09.04, 09:54 Przepraszam - ale kogo obchodzi ile zarabia ten czy tamten, albo za ile sprzedał lub za ile kupuł. Super informacja dla bandziorów, którzy jeśli nie wiecie drodzy dziennikarze, porywają dla okupu biznesmenów i ich rodziny - w Warszawie to istna plaga w ostatnim czasie. Może czas zastanowić się nad tym, czy nie robicie ludziom krzywdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: niech ich porywają IP: *.debnet.pl 03.09.04, 10:14 my im robimy krzywdę????? Niech ich porywają dla okupu w końcu jest się czym wykupić prawda? Porywaja bandyci złodziei. Czyli wszystkie porachunki w światku przestępczym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tłum z RadiaMaryja Boże! coś Polskę przez tak liczne wieki ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 09:57 ... Otaczał blaskiem potęgi i chwały, I tarczą Twojej wszechmocnej opieki Od nieszczęść, które przygnębić ją miały. Przed Twe ołtarze zanosim błaganie: Ojczyznę, wolność racz nam wrócić Panie. Boże! coś Polskę przez tak liczne wieki Okrytą blaskiem potęgi i chwały, Nagle spod swojej usunął opieki I wzniósł te ludy, co jej służyć miały. Przed Twe ołtarze zanosim błaganie: Ojczyznę, wolność racz nam wrócić Panie. Tyś, co ją potem, tknięty jej upadkiem, Wspierał walczącą za najświętszą sprawę I chcąc świat cały mieć jej męstwa świadkiem, wśród samych nieszczęść pomnożył jej sławę. Przed Twe ołtarze zanosim błaganie: Ojczyznę, wolność racz nam wrócic Panie. Niedawnoś zabrał wolność z polskiej ziemi A łez, krwi naszej popłyneły rzeki; Jakże to okropnie to być musi z temi, Którym Ty wolność odbierzesz na wieki. Przed Twe ołtarze zanosim błaganie: Ojczyznę, wolność racz nam wrócić Panie. Jedno twe słowo, wielki gromów Panie! W chwili nas z prochów wskrzesić będzie zdolne, Gdy znów zasłużym na Twe ukaranie, Obróć nas w prochy, ale w prochy wolne! Przed Twe ołtarze zanosim błaganie: Ojczyznę, wolność racz nam wrócić Panie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marekk Re: Ile zarabiają szefowie Pekao IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 10:08 No to wiecie już dlaczego w banku Millenium oprocentowanie lokat jest dziadowskie a kredytów - drakońskie. Jeszcze nigdy tak wielu nie łożyło tak wiele na nabicie kabzy tak niewielu (cyt. z Kalinowskiego). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ UDŁAWCIE SIĘ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 10:16 A niech się sqrwysyny udławią i tak im wali na czerep z powodu nadmiaru kasy, więc albo sami się zajebią albo ktoś ich zajebie. HAHAHAHAHAHAHAHAHA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: UDŁAWCIE SIĘ IP: *.olsztyn.mm.pl 03.09.04, 16:02 To jest całkiem do zeczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Frayerzy. IP: *.uia.ac.be 03.09.04, 10:32 Jakbym tyle zarabial to bym nie musial pracowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucyferos To niemoralne... IP: 213.25.22.* 03.09.04, 10:56 To skandal! W kraju, w którym ludzie za ciężką pracę nie są w stanie się utrzymać, bo...zarabiają po 1000-1500 złotych. A co z tymi, którzy charują za jakieś grosze w wielkich marketach? Czy niektórzy mają po dwa (lub więcej tyłki)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: To niemoralne... IP: *.olsztyn.mm.pl 03.09.04, 16:06 w takich sklepach jest tylko wyzysk za grosze, znęcają się nad tymi ludzmi psychicznie i nikt sobie z tego nic nie robi wszyscy maja to gdzieś, może mugł by tym ktoś się wkońcu zając. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koogar Re: Ile zarabiają szefowie Pekao IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:29 Małooooooo. Z tego co czytałem prezesi Millennium zarabiaja po 300tys. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markos ZAWISC W OCZY KOLE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:29 Joh,joh,joh - jestescie smieszni,pekao sa jest prywatnym bankiem i jego prezes moze zarabiac nawet 1 mln dolarow - nic wam do tego,100tys. miesiecznie to malo jak na prezesa tak duzego banku - na zachodzie zarabialby 10 lub 20 razy tyle,takie sa zarobki CEO,bo dobry prezes to podstawa takiej firmy - ale trzeba miec o tym pojecie - a tutaj widze same nieudaczniki pianę biją.Jesteście niesamowicie zawistni - mam dla was radę - jak was tak to boli to sami zostancie prezesami banków albo samo otwórzcie banki,spróbujcie siły w biznesie i jak wam dobrze pojdzie to tacy "zyczliwi" rodacy jak wy wam oczy wykłują.To że nie radzicie sobie w życiu i zarabiacie marne grosze nie znaczy że inni nie maja prawa do naprawde duzej kasy.I darujcie sobie teksty o sprawiedliwosci spolecznej,zamykanych szpitalach itp. jak chcecie rownosci spolecznej przeniescie sie na Kube albo do Korei pln.To ze pracujecie nie znaczy ze macie prawo do kasy.Pracujcie mądrzej a nie cięzej to zobaczycie efekty i moze w koncu przestaniecie sie uzalac i kwekac jak to inni kase trzepią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Re: ZAWISC W OCZY KOLE ? IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:40 Prawie masz rację,tylko drobne ale;ale żeby zostać prezesem PEKAO SA trzeba było wcześniej przyczynic sie do oddania tego banku wlochom za grosze,poza tym czy mozna przyjąć że fakt premierostwa jest wystarczająca kwalifikacją do zajmowania tego stanowiska.Wszystko wskazuje że jest to synekura za poprzednie zasługi,gdyby płacono za umiejętności,stawka byłaby zbliżona do tych z zachodu,to oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markos Re: ZAWISC W OCZY KOLE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:47 J.K Bielecki to bardzo doświadczony manager o ogromnej wiedzy - poczytaj jego życiorys,stanowisko jak najbardziej zasłużone - na pewno bardziej niż osoby na stanowiskach prezesów w państwowych spółkach skarbu państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Re: ZAWISC W OCZY KOLE ? IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:57 Chodzi o doświadczenie sprzed czy po "sprzedaży"banku? Odpowiedz Link Zgłoś
michalfront nie tak do końca 03.09.04, 11:45 po pierwsze nie tak do końca prywatnym bo udziały ma Skarb Państwa (a więc budzet, czyli są to także nasze pieniądze) - z nas budżet zdziera ostatni grosz a tu lekką reką wydaje miliony rocznie na jednego człowieka... po drugie nie został tym prezesem dlatego że jest takim super fachowcem tylko z politycznego nadania, bo trzeba było znaleźć fuchę dla politka na emeryturze (taki nie musi nic umieć, ma z 20 doradców któzy myslą i robią za niego a on tylko podpisuje co mu podetkną a potem rauty, bankiety, wyjazdy itp.) po trzecie w kraju takiego bezrobocia, przy takim kryzysie finansów publicznych takie zarobki rażą, bo muszą razic i wkurzać (większość ludzi nie dochodzi do dużej kasy nie dlatego że są leniwi albo niewykształceni tylko dlatego, że nie mogą się przebić przez wszechobecne układy i kolesiostwo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markos Re: nie tak do końca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:54 To są tylko twoje spiskowe teorie,skad wiesz ze ma 20 doradcow? skad wiesz ze inni nie maja ? Pan Bielecki od 1985 (!) byl juz doradca miedzynarodowych korporacji finansowych. W latach 1989-1990 był pierwszym prezesem Junior Chamber of Poland. W 1989 r. był jednym z założycieli Gdańskiego Towarzystwa Społeczno-Gospodarczego Kongres Liberałów. Były członek Rady Polsko-Amerykańskiego Funduszu Przedsiębiorczości. Od 1994 r. członek Unii Wolności. Poseł na Sejm w latach 1989-1993. W 1991 r. pełnił funkcję premiera RP. Od 1993 r. jest przedstawicielem Polski w Europejskim Banku Odbudowy i Rozwoju. To wszystko bo był premierem? Dlaczego Pawlak,Oleksy i inni nie sa prezesami banków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Re: nie tak do końca IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 12:40 Olin i pawlak,póki co wybrali inną karierę,chociaż z pewnością zapewnili sobie "inne możliwości",czas pokaże jakie.Co do EBOiR to J-K został do niego wybrany z ogólnodostępnego konkursu,czy może delegowany przez kolegów partyjnych?Od 1985(?)jakie korporacje działały wtedy w Polsce.Pozostałe wymienione to funkcje związane z polityką, a nie stanowiska o znaczeniu stricte uzależnionym od merytorycznego przygotowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Re: nie tak do końca IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 13:22 Uzupełniając,najbardziej znaczące(dla potwierdzenia kwalifikacji)sa fakty przynależności do KLD i Uw,oraz posłowanie-super.Co do teorii spiskowych to tak się u nas składa że na ogól sie sprawdzają.A jeszcze raz;czy uważasz że taki wspaniały "finansista" i "bankowiec",z tak ogromnymi "kwalfikacjami" nie mógłby zarobić kilka,kilkanaście razy więcej w rzeczywiście prywatnej firmie(w odróżnieniu od firmy "sprywatyzowanej"). Odpowiedz Link Zgłoś
dzia_dek Re: nie tak do końca 03.09.04, 16:36 Ta laurka jest swiadectwem komitywy z Panem Bieleckim. A może sam Pan Bielecki. Tak dokładnie wiedzieć o cudzym życiu. To jest podejrzane. Markosie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vibro Re: ZAWISC W OCZY KOLE ? IP: *.petrus.com.pl 03.09.04, 11:46 A ile zarabiają zwykli pracownicy, którzy na nich pracują?Też są pracownikami prywatnego Banku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markos Re: ZAWISC W OCZY KOLE ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:50 A ile mają zarabiać - 5000? 10000? A moze maja miec 20% udzial w zysku banku ?Zarobki pracowników niskiego szczebla są niskie bo łatwo ich zastapic,prezesa banku nie znajdziesz w lokalnym UP wiec i zarobki wyzsze jak i zasieg obowiazkow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: ZAWISC W OCZY KOLE ? IP: *.olsztyn.mm.pl 03.09.04, 16:08 dupek, narcyz pierdzielony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Ile zarabiają szefowie Pekao IP: 212.182.114.* 03.09.04, 11:37 Fajnie. A ja od 6 lat pracuję w spółce podlegającej Pekao i zarabiam 907 PLN netto. Ostatnią podwyżkę dostałam w czerwcu 2000 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Markos Komunizm zjadł wasze rozumy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:44 Bank Pekao S.A NIE JEST bankiem państwowym,więc równie dobrze mozecie mowic ze okradaja was firmy takie jak Polar,Alpinus,Reserved itp.Komunizm zjadł wasze rozumy,firmy nie kradną tylko zarabiają sprzedająć swoje produkty i jest ich sprawą ile kto zarabia.A Bill Gates zarabia jeszcze więcej - też okrada biedaków? Gdzie wy ludzie chodziliście do szkoły skoro nie macie pojęcia o podstawach ekonomii.Polska według was to zabrać bogatym,dać biednym,wtedy jest OK? Tak było przez ostatnie 45 lat i nic dobrego z tego nie wyszło.Przemawia przez was zawiść i ciemnota.100tys. to dużo dla zwykłych narzekających szaraczków jak wy,w Polsce są tysiące właścicieli firm którzy mają większe dochody miesięczne,a Bank Pekao S.A NIE JEST finansowany z waszych podatków więc zamiast bić pianę lepiej zainteresujcie się zarobkami w spółkach skarbu państwa - tam dochodzi do nadużyć,a nie w prywatnych bankach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Re: Komunizm zjadł wasze rozumy? IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 03.09.04, 11:53 W Twoim przypadku nie było co zjadać,czym innym jest zatrudnienie przez prywatną firmę na zasadzie kompetencji i kwalifikacji(to corobi prywatna firma jest jej sprawą),a czym innym jest zatrudnienie byłego wysokiego urzędnika państwowego,dla którego jest to zapłata za uprzednią "życzliwość". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosiu Re: Ile zarabiają szefowie Pekao IP: 213.17.208.* 03.09.04, 11:46 jak oni wiążą koniec z końcem ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesiu Re: Ile zarabiają szefowie Pekao IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 03.09.04, 11:57 Ale pojechaliście z tymi komentarzami. Zazdrość aż kipi. A trzeba było iść do szkoły oficerskiej wywiadu, zostać tajnym agentem i zapisać się do LSD, to dzisiaj byście też tyle zarabiali a nie ciągle biadolili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slaw Re: Ile zarabiają szefowie Pekao IP: *.toya.net.pl 03.09.04, 12:07 Piszecie o prywatnym banku pod prezesurą J.K.Bieleckiego. Przecież ten bank jeszcze kilka lat wstecz był państwowy, jak CPN (Orlen), jak wiele innych firm które doprowadzono do likwidacji i kontynuuje się produkcję. Zmieniły się tylko zarządy z jednej kliki polit. na drugą. A Pani Wiśniewska chyba była prezes PKO BP SA to wg Was zarabiała mniej (Profit 2003). Nominacje na takie stanowiska odbywają się na zasadzie przekazania odpowiednich listów (układy polityczne). Czy prezes Orlenu zbudował za własne pieniądze taką firmę, podobnie z bankami. Co uzasadniałoby takie zarobki - tylko własny wkład finansowy od lat inwestowany, wg. mnie prywatne to własne. Ja pracuję na etacie i zapieprzam po godzinach we własnej firmie. To jest prywatny zarobek, bo kosztem ograniczeń finansowych czy własnego zdrowia oraz czasem dla rodziny. Członkowie zarządów, rad nadzorczych zarabiają tyle, bo na to sobie wzajemnie pozwalają. Pozdrawiam wszystkich tych z normalnego przedziału finansowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robol Re: Ile zarabiają szefowie Pekao IP: *.dtu.pl 03.09.04, 12:07 ch..e pier.....e Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CIEKAWSKI Ile zarabiają członkowie Rady Nadzorczej w bankach IP: *.pl / 213.17.246.* 03.09.04, 12:14 Czy w Radach Nadzorczych jej przewodniczący i członkowie zarabiają jeszcze więcej, ile otrzymują kasy?? Odpowiedz Link Zgłoś
raulinho Re: a ja mam 490zł renty :P:P:P:P 03.09.04, 12:20 pięknie się żyje w naszym kraju Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mzast Re: Ile zarabiają szefowie Pekao IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 12:33 Bardzo bym się dziwił, gdyby zarabiał mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PGR Re: Ile zarabiają szefowie Pekao IP: *.tinet / 62.3.165.* 03.09.04, 12:46 Tyle zarabia Bielecki twórca biedy totalnej na polskiej wsi po likwidacji PGR -ów. Świństwo !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoo Re: Ile zarabiają szefowie Pekao IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 12:53 Dostałem dzisiaj wyciąg bankowy za sierpień . Bank obracał moimi pięniędzmi średnio 40 tys. Opłata za prowadzenie rach.30 zł Opłata za przelewy elektroniczne 25,20 Opłata za wyciąg bankowy 5 zł Naliczone odsetki 3,26 zł Do interesu muszę dopłacić 56,94 zł. Złódzieje za moje i innych pieniądze są ich zarobki. Tylko rewolucja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdegustowana Re: Ile zarabiają szefowie Pekao IP: *.pool30.dsl8mtokyo.att.ne.jp 03.09.04, 12:55 Ręce opadają, w tym kraju nie chce się pracować. Rozumiem gaża gwiazdorska pana Kamila D., ale 100 tys. miesięcznie to przesada przy tak marnej średniej krajowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Ile zarabiają szefowie Pekao IP: *.biol.uni.wroc.pl 03.09.04, 13:23 A ja jestem adiunktem na uniwersytecie. Pracuje zwykle ok. 10 godzin dziennie. Zarabiam 1900 zł. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amber SPRAWIEDLIWOŚĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 13:32 Prywatna firma placi ile chce. I komu chce. Tak bylo, jest i bedzie. Czy to sprawiedliwe ? Cholera wie. Ale nam nic do tego. Natomiast wole Bieleckiego z jego 100 tysiacami niz jakiegos fiuta-posla czy fiuta-senatora, ktory zyje za moje i twoje pieniadze i robi dla nas gowno a dla siebie wszystkie przekrety. Wole go od nauczycielki, ktora bierze w łape za zdanie egzaminu, od prokuratora, ktory wypuszcza bandytow na wolnosc, od ludzi z SANEPIDU ktorzy nie zablokują sprzedazy tobie i mnie zepsutego żarcia w Championie itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zoo Re: SPRAWIEDLIWOŚĆ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.04, 15:03 A ja nie wolę bo: - moja nauczycielka nie brała i nie bierze w łapę - prokurator wypuszcza bandytów gdyż mamy takie prawo - a sanepid nie jest w stanie zajrzeć do każdego kramu w Polsce A Bielecki czy inny prezes banku bierze taką forsę gdyż np: taki idiota Balcerowicz zmusił mnie bym za ZUS płacił w drogim banku a nie np na tańszej poczcie zabraniając swego czasu poczcie przyjmowac wpłaty na ZUS. I ty chyba też pochodzisz od tych złodziei którzy wszystko robią by się nachłapac zgodnie z prawem . Tylko rewulucja. Odpowiedz Link Zgłoś