Dodaj do ulubionych

Prezes PKO BP Andrzej Podsiadło dla "Gazety". W...

IP: *.klc.vectranet.pl 11.11.04, 19:42
To chyba są 2 różne banki PKO BP!!!
Bo w Kielcach złożenie przelewu zajmuje GODZINĘ!!!
Wpłata i wypłata gotówki TEŻ!!!
A bank żyje dalej w CIĘŻKIEJ komunie i tylko inercji swoich klientów (zresztą
w podeszłym wieku) zawdzięcza swoje wyniki!
Mnie szkoda czasu na marnowanie go i już jestem gdzie indziej, ze swoją
kasą!!!! A Pana Prezesa zapraszam do swojego banku ,do Kielc, nad Silnicą!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: wiesiek Re: Prezes PKO BP Andrzej Podsiadło dla "Gazety". IP: *.dip.t-dialin.net 11.11.04, 20:18
      hehe dobra samoreklama, nie kupilem, czekam se, zw 6 miesiecy kupie, ale po 6,40.
      • Gość: g Re: Prezes PKO BP Andrzej Podsiadło dla "Gazety". IP: *.hrl.com 11.11.04, 22:38
        jestem pewien ze ci co kupili i nie sprzedali straca,
        nie bylbym tak pewny ze PKO utrzyma najwiekszy udzial na rynku, to dopiero poczatek kas pozyczkowych w Polsce,poza tym PKO nie jest w stanie
        konkurowac z zagranica, kasy niemieckie moga wejsc w kazdej chwili
        • Gość: skok Przecież co chwila zmieniacie programy 1 Zorba IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 12.11.04, 12:17
          srorba a teraz nawet czytkiki pozabieraliście
    • Gość: xxx -Warren Buffet Re: Prezes PKO BP Andrzej Podsiadło dla "Gazety". IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.net.pl 12.11.04, 07:43
      Oczywiście Pan Prezes ma te wiadomości bezpośrednio od nowych akcjonariuszy.
      Napewno będą trzymać do tego momentu kiedy kurs będzie rosnąć, ale niech tylko
      zaczną utrzymywać się na jednakowym poziomie lub, nie daj Boże, spadać to
      ciekawe co wtedy Pan Prezes na to wszystko powie, kiedy zacznie się obsuwa na
      całego. zgadzam się z innymi, że PKO i ich akcje osługuje przede wszystkim,
      emerytów. Czekam na spadki... Mogę założyć się że za rok cena będzie oscylować
      w granicach ok 8 zł/akcję. Powodzenia w inwestyjach
    • Gość: zajf wyprowadz sie z tej dziury IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 12.11.04, 09:31
      od zawsze wiadomo bylo ze wschod polski ma pewne opoznienie w stosunku do
      zachodniej czesci. w opoznieniu tym prym zawsze wiodly kielce. we wrocku
      dokonanie przelewu w pko bp trwa 2 min przy kasie plus gora 20 siedzenia na
      miekim foteliku. nie trzeba bylo zmieniac banku tylko wyprowadzic z sie ze
      szkieletczyzny!!!
      • Gość: wolf Re: wyprowadz sie z tej dziury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 14:39
        od roku już nie wykonałem żadnego przelewu w banku, a keidy już zmuszają mnie do
        przyjścia tam, to dostaję białej gorączki. stoi się albo chiwlkę albo 20 minut.
        koszmar...

niech żyje bankowość internetowa!!!!
    • Gość: L&M Re: Prezes PKO BP Andrzej Podsiadło dla "Gazety". IP: *.zicom.pl / *.zicom.pl 12.11.04, 09:48
      ciekawe co sie stanie jak zacznie spadac cena , przy komunistycznym podejscu do
      klienta w banku i jak wszyscy rusza ze sprzedaza to kolejka na realizacje
      sprzedazy lokatr bedzie duzo wieksza niz wprzypadku zapisywania sie na te
      lokaty .mi osobiscie zajeło to 1.5 godziny a byłem jeden ,patzrac ze było w
      banku 140 osob co kupiło akcje zajmie samo przyjecie zlecenia około7 dni to
      bedzie panika i walka przed bankiem ,sprawdzcie ludzie jak to jest u was bo
      znowu was zrobiał w jelenia
    • Gość: Bankowiec Re: Prezes PKO BP Andrzej Podsiadło dla "Gazety". IP: *.retsat1.com.pl 12.11.04, 09:54
      Uważam ten bank za jeden z gorszych. Załatwienie kredytu trwa tydzień, aby
      zrobić przelew trzeba stać w kolejce ok godziny. Ten bank żeruje na klientach
      starszych, w podeszłym wieku (renty, emerytury i te sprawy) którzy założyli
      konta x lat temu i tak się trzymają tego molocha.. Opłaty strasznie drogie, za
      przelew, za prowadzenie, nawet za kartę do bankomatu która traci ważność
      kosztuje 10 zł!!!!!! Rocznie jak to się podsumuje to trochę dajemy im zarobić.
      Jest wiele, wiele innych banków które biją go na głowę. Jedyne co trzeba
      przyznać to to że mają dużą liczbę bankomatów. (ale jest inne wyjście , ja mam
      konto w banku gdzie wypłata gotówki z każdego bankomatu na terenie RP kosztuje
      mnie max 1,5. PKO BP nigby na to nie pójdzie!!!
    • Gość: informatyk Re:w lepszych system info co chwilę nie działa IP: *.233.233.94.devs.futuro.pl 12.11.04, 12:39
      i dlatego zaliczają się do lepszych banków
    • Gość: lesec Re: Prezes PKO BP Andrzej Podsiadło dla "Gazety". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.11.04, 15:23
      pkobp-dziady
    • Gość: ppp Re: Prezes PKO BP Andrzej Podsiadło dla "Gazety". IP: *.toya.net.pl 12.11.04, 18:20
      panie podsiadło !!!!!o czym pan muwi????
      te zyski to psie i podłe zarobki pracowników Bankó
      jezus maria
      nie ma pan BOGa w sercu!!!!!
      wejdź pan na stronu intranetu wlasnie pana banku
      złodziejstwo i poruta
      i skończmy gadać o potędze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka