Gość: ski IP: *.utp.pl 19.05.02, 15:35 jaka?spadnie czy pójdzie w górę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
newyork2 Zalezy 19.05.02, 16:54 Jak na jesieni towarzysze zaczna sie zrywac z Polski z "urobkiem", zamieniac nakradzione zlotowki na dolary to moze skoczyc do 100 zl za dolara.... Uprzedzam tutaj , ze mi osobiscie kurs zlotego do dolara lata kolo rozporka. Spedzam w Polsce 2 tygodnie rocznie i nie kupuje praktycznie NIC. A od przyszlego roku prawdopodobnie zaczne spedzac wakacje w bardziej atrakcyjnych i bezpieczniejszych niz Polska miejscach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Zalezy IP: *.acn.pl / 10.134.131.* 22.05.02, 23:00 newyork2 napisał(a): kurs zlotego do dolara lata kolo rozporka. SCHOWAJ SIĘ W SWOIM ROZPORKU. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: cena dolca IP: *.mcbone.net / *.pppool.de 19.05.02, 21:17 Gość portalu: sto napisał(a): > tego nikt nie wie Ja wiem.W stosunku do Euro cena dolara spadnie napewno.1 do 1 jeszcze w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darr Re: cena dolca IP: *.spinet.com.pl / 1.1.1.* 20.05.02, 08:54 Gość portalu: as napisał(a): > Ja wiem.W stosunku do Euro cena dolara spadnie napewno.1 do 1 jeszcze w tym roku Skąd wytrzasnąłeś tą prognozę ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yao Re: cena dolca IP: 213.25.164.* 22.05.02, 08:27 No to pięknie - jesli jesteś tego pewien - to możesz zarobić miliony i to bez ryzyka!! Istnieje coś takiego jak opcje i kontrakty terminowe - czemu nie spróbujesz szczęścia właśnie tam??? A może jakiś argument, dlaczego cena dolara miałaby spaść?? > > Ja wiem.W stosunku do Euro cena dolara spadnie napewno.1 do 1 jeszcze w tym rok > u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tul Re: cena dolca IP: 62.233.149.* 23.05.02, 07:18 Gość portalu: zdz napisał(a): > jakie prognozy? 17 Odpowiedz Link Zgłoś
defunct Re: cena dolca 21.05.02, 22:42 LOL! jak bym wiedział, to bym tu nie siedział i nie klepał postów na forum... I R defunct Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wrózka Re: cena dolca IP: *.acn.waw.pl 21.05.02, 23:29 Jesli chodzi o prognoze kursu to zauwazylem, ze powstalo nowe forum "Wróżbiarstwo" i mysle jest to miejsce gdzie najpredzej odpowiedza na zadane pytanie. Mowie zupelnie powaznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: $$$ Re: cena dolca IP: *.tele2.pl 24.05.02, 13:36 Droższy dolar to droższe WSZYSTKO... benzyna,samochody,mieszkania nowe i stare, wyjazdy zagraniczne, towary i dobra zagraniczne na które po nędzy PRLowskiej nareszcie było nas stać, wreszcie presja na zwiekszenie płac dla wyrównania wyższych cen - czyli powrót inflacji. Juz to było ćwiczone do bólu. Stabilny kurs dolara, mocna złotówka i zduszona wreszcie inflacja, które pozostały po poprzednich 'niefachowcach' mają sie ku końcowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: azor Re: cena dolca IP: 62.233.149.* 24.05.02, 13:43 twoja prosta mózgownica chyba nic więcej sie nie wysili zadaj sobie więcej trudu zrób kalkulację rozejrzyj się dookoła padające zakłady brak pieniędzy na wszystko 5mln bezrobotnych produkcja palet euro i łopat deficyt handlowy zadłużenie chciałbyć żeby tak dalej ??? Odpowiedz Link Zgłoś