Dodaj do ulubionych

TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientów?

• Gość: oh Checheche! U mnie też była dzidzia z Tele 2 a IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 31.01.05, 07:52
      przedstawila się, ze jest z TPSA. Musiała w związku z tym znieść 10 minut opjerdalania za TPSA póki sie nie wyjasniło. Operatora oczywiście zmieniłem.
      • Gość: PW Wcale nie zmieniłeś operatora... IP: 195.245.217.* 31.01.05, 10:16
        ...twoje połączenia w dalszym ciągu obsługuje TP, ze wszystkimi tego faktu
        zaletami i wadami. Minimalnie niższe opłaty przekazujesz Tele2, ale abonament
        już idzie do TP.
        A ja jestem ciekawy, kto i jak będzie obsługiwał zgłoszenia usterek abonentów
        Tele2? Bo wyobrażam sobie, że TP w pierwszej kolejności obsłuży swoich
        klientów, a "zdrajcy" będą dłuuugo czekać :-)))
    • Gość: kj Tlenofon: 11 gr. za min. w Polsce. 15 w Europie. IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 31.01.05, 08:01
    • Gość: viper Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 08:01
      UWAGA ABONENCI-NEOSTRADA.Złodziejska tpsa.Ostatnio tepsa dzwoni do abonentów. I
      informuje ,że jesli posiadają usługę NEOSTRADA w abonamencie SOCJALNYM (28 zł
      brutto)) to muszą zmienić abonament na STANDARDOWY (43 zł brutto).
      Jeżeli tego nie uczynia to z NEOSTRADY MUSZA REZYGNOWAĆ(CZYTAJ - ODŁĄCZA
      NEOSTRADE)
      Mam nadzieję,że TELE 2 USUNIE W CIEŃ tepse.
      • Gość: ver Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 08:06
        Tak przyciagaja klientów i walczą o nich. Ta plama która maja na sobie jako
        tepsa nigdy się chyba nie spierze.
      • Gość: ExIsT Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:09
        To chyba POWINNO byc karane przez urzedasow od monopolu.
        Chce kupic internet, to place abonament za internet.
        Za przylaczenie do sieci teleinformatycznej juz zaplacilem raz.
        Abonament telefoniczny, jak sama nazwa wskazuje...
    • Gość: rocki Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 08:15
      Korzystajcie z czego się da byle nie z tepsy tlenofon,SKYPE ITP. ITD
    • Gość: VIPER Re:NEOSTRADA-UWAGA KLIENCI tepsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 08:20
      NEOSTRADE)
      Mam nadzieję,że TELE 2 USUNIE W CIEŃ tepse
    • Gość: Amy Precz z TPSA IP: *.it-net.pl 31.01.05, 08:20
      ZA duzo już kombinują...podobno najgorzej mają ci co mają internet z TPSA,
      internet może nie działać ale oni i tak płacą... u mnie w domu praktycznie z
      normalnego telefonu sie nie korzysta, tylko wszyscy używają komórek
    • Gość: pepick Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: 80.48.53.* 31.01.05, 08:40
      Tacy mądrzy jesteście? OK, TPSA nie jest moją ukochaną firmą, ale to oni
      rozwijają i dbają o infrastrukturę. Jakby TPSA się tym nie zajmowało to
      myślicie, że Tele2 zlikwidowałoby jakąś usterkę? Powiedzieliby wam, żebyście się
      pocałowali w dupę i tyle. Warto się nad tym zastanowić !!
      • Gość: grobowy Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.promax.media.pl 31.01.05, 08:47
        pepik - odbiegasz norma rozumowania od przeciętnosci , przecież za usuniecie
        ewentualnej usterki płacę tpsa abonamentem , " łagasy" nic ci nie robia za
        darmo , to są złodzieje ...
    • Gość: grobowy Re: UDUSIĆ TPSA NA" ŚMIERĆ " , ZABIC TYPA ... IP: *.promax.media.pl 31.01.05, 08:43
      m. in. za makabrycznie wielki abonament
    • Gość: Dina Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.05, 08:55
      Mam przykre doświadczenia z TPSA, z Tele2 nie mam żadnych. Czas pokaże....
    • Gość: chinche Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.swiatniki.sdi.tpnet.pl 31.01.05, 08:56
      :) a ja wlasnie w zeszlym tygodniu dostalem pismo od TP SA ze tak mnie lubia
      iz postanowili przeniesc mnie do nowej cyfrowej centrali (wieksza ilosc uslug
      bla bla bla) i w zwiazku z tym od marca zmieniaja mi numer telefonu -
      zapomnieli wspomniec ze "stara" centrala tez jest cyfrtowa :) i ile pomineli
      kwestie czy zamierzaja zwrocic mi naklady zwiazane z marketingiem (wizytowki,
      ulotki, pieczatki, druki firmowe) - trefnisie :) co za firma ech :D
    • Gość: zniesmaczona Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 08:58
      nie tak dawno do moich rodzicow przyszli panstwo z TP s.a. i pokazywali ksera
      artykulow nie wiadomo skad wzietych o nieuczciwcosci Tele 2. na szczescie
      rodzice w ogole zrezygnowali ze stacjonarnego.
    • Gość: kapi Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 08:58
      a ja nie zamierzam zmieniac operatora. odpowiada mi tp. ma ten abonament z
      darmowymi wieczorami i lykendami. i jest rewelka. za dnia i tak jestem w
      robocie i nie dzwonie ale wieczorkiem to leeeeci.
      • Gość: buba Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 13:46
        No tak, szczegolnie te LYKENDY sa atrakcyjne....hehehe
    • Gość: enemy Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.dip.t-dialin.net 31.01.05, 09:00
      Porownanie paru cen w Niemczech zprzed i po demonopolizacji

rozmowa lokalna: 4,5 cent - 1,1 cent
      Polska 60 cent - 2,2 cent
      rozmowa zamiejscowa 25 cent - 0,75 cent - 1 cent
      USA 60 cent - 1 cent.. tak minuta do USA kosztuje mniej niz lokalna

trzymajcie sie tam w PL.. dobre czasy nadejda jeszcze.. i zlodzieje z tpsa
      jeszcze zaplacza.. i tele2 tez. naprawde tanie rozmowy dopiero beda.. Unia to
      wymusi.
    • Gość: viper!!!!!!!!!!!!! NEOSTRADA-uwaga!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 09:01
      NEOSTRADE)
      Mam nadzieję,że TELE 2 USUNIE W CIEŃ tepse

• Gość: "martyr" Trzeba byc chorym aby brac tak drogi ADSL ($18) IP: HTTP1.* / 65.203.88.* 01.02.05, 01:52
        Place $18 miesiecznie za to samo co wy nie mam zadnych limitow. Wczesniej przez
        kwartal nie placilem nic (promocja) zanim podjalem decyzje o podpisaniu umowy.
        A $18 to kolo 40 minut mojej pracy po odjeciu podatkow ("Road Runner").
        Jesli nie zlikwidujecie monopolu nigdy tanio w Polsce nie bedzie :(
    • Gość: rm Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 09:07
      TPSA majac przez długi czas monopol na rynku doprowadzili do tego, ze
      połaczenia telefoniczne w Polsce były najdroższe w Europie a może nawet na
      świecie. Teraz mając konkurencję próbują z nią walczyć nie zawsze fair. Cieszę
      się bo może w ten sposób stanieją połączenia. Tylko co cały czas robił w tej
      sprawie Urząd antymonopolowy i Komitet obrony konsumenta to jeszcze nadal
      instytucje nie wiadomo do czego i dla kogo, chyba dla swoich urzędasów, którzy
      też muszą z czegoś żyć...rm
    • Gość: X TPSA - pora na wolny rynek... IP: *.com / *.u.mcnet.pl 31.01.05, 09:20
      no, wreszcie troche konkurencji na rynku telekomow i od razu lament TPSA... a
      jeszcze tyle przed nimi :-)

A w USA polaczenia lokalne sa za darmo!!!
      • Gość: (--glow--) Re: TPSA - pora na wolny rynek... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 17:54
        w USA wszystko jest za darmo
    • Gość: stefan zewsi TP SA -Czy na tych zlodziei nie ma kary? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 09:22
      • Gość: pracownik Re: TP SA - co wy chcecie od nich?? IP: *.espol.com.pl 31.01.05, 13:05
        jestem zadowolony w 100% z tepsy odczepcie sie od nich
    • Gość: kobieta Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 31.01.05, 09:25
      Nie wiem, jak jest w Tele-2, bo moim operatorem jest Dialog. Natomiast bardzo
      mi sie nie podoba, że nachalnie dzwonila do mnie pani z TPSA i namawiala do
      przejścia do nich. Oferowała Neostradę + telefon bezprzewodowy w ramach
      zachety.Zrezygnowałam z TPSA jakieś 6-7 lat temu i odnaleźli mnie. Nie pomagały
      grzeczne tłumaczenia, ze jestem zadowolona z Dialogu. Była nieustępliwa. Nie
      podobaja mi się dzialania firmy TPSA.
    • Gość: Tolo TP SA - zróbmy to byle jak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.05, 09:26
      Wystarczy popatrzeć na ich skrzynki i przewody na ścianach. Prawie wszędzie i
      prawie wszystko brudne, pokręcone, krzywe i byle jak zrobione. Kompletny brak
      kultury technicznej.
      Jeśli do tego dodać "optyczny" stosunek do abonenta i mataczenie w
      stylu "darmowe weekendy, ale za rozpoczęcie rozmowy płacisz i dowiesz się o tym
      płacąc pierwszy rachunek" - robi się całkiem do du. Dlatego zmieniłem i nie
      żałuję.
      • Gość: PW zmieniłeś operatora... IP: 195.245.217.* 31.01.05, 10:18
        ... i dalej rozmawiasz przez te wiszące, niezabezpieczone druty i centrale TP.
        A jak zdarzy się usterka, to ciekawe w jakiej kolejności TP obsłuży swoich
        klientów i obsłuży Ciebie :-)))
        • Gość: Ma-ryja zmieniłeś operatora...do PW IP: *.dip.t-dialin.net 31.01.05, 17:49
          Najwyzszy czas go zmienic. ...
          i dalej rozmawiasz przez te wiszące, niezabezpieczone druty i centrale TP.
          > A jak zdarzy się usterka, to ciekawe w jakiej kolejności TP obsłuży swoich
          > klientów i obsłuży Ciebie. Co ty pleciesz?... Slyszales kiedys o popycie i
          podazy w wolnym rynku? ten rynek w Polsce jest chory, bo zmonopolizowany
          Jeszcze jedna historia o nienormalnej TPSA. Wczoraj byl artykul o facecie, ktory
          ma slup w domu, bo mu nie chcieli go przeniesc. 10 lat temu tepsa telefonizowala
          moja rodzinna wies, a poniewaz tam nie mieszkam, postawili mi bez pytania na
          srodku wielkiej dzialki budowlanej slup, do ktorego dochodza i odchodza liczne
          przewody. Ja wnosilam zazalenie, to mi zaproponowali rozwiazanie na drodze
          sadowej, lub ze sie zglosza do mnie jak beda planowali odnawianie linii.
          Widocznie tez kiedys wybuduje tam dom z slupem w srodku i dojazd do niego
          tunelem, aby nie zerwac jakiegos przewodu...
          Najwyzszy czas, aby tego monopoliste nauczyc poszanowania klientow.
        • Gość: Tolo Zmieniłem operatora, a co? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 31.01.05, 19:20
          Teraz mój telefon przyłączony jest do sieci Dialogu. Druty są osobne, więc TP
          SA z kolejnością obsługi dynda mi teraz rozwaloną skrzynką z drutami.
          Kolejność obsługi jest mi zaś całkowicie obojętna :-)
        • Gość: ja_ka_ Re: zmieniłeś operatora... IP: 217.153.183.* 01.02.05, 05:37
          o czym Ty mówisz? Ja na naprawę niezabezpieczonej "puszki" czekałem rok. Choć
          nie miałem innego operatora. Teraz jestem w Tele2 i bardzo się z tego cieszę!
          • Gość: msa i nadal gadasz przez tą samą starą puszkę ale IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 09:16
            efekt placebo działa bo jednak jestes zadowolonony
            chociaz tak naprawdę nic się nie zmieniło
            gratulacje za dobre samopoczucie
            i oto w tym chodzi
            nic sie nie zmieniło a jak fajnie prawda.
            był taki kawał:
            dziadkowi było duszno więc kazał babce otworzyć okno.
            ponieważ jej sie nie chciało to rzuciła ciapem aby wybić szybę
            dziadek słysząc brzęk tłuczonego szkła odetchnął z ulgą
            oooo teraz to jest powietrze ..
            rano wstają a tu szyba stłuczona ale w regale.
            dobrego samopoczucia "dziadku"
            pozdr.
            • Gość: Tolo Piszesz bez pojęcia IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.05, 12:08
              Dialog ma oddzielna instalacje. Podaj maila, podesle fotki - bedziesz mial
              porownanie.
              Dla przypomnienia - Telefonia Lokalna Dialog nie dziala na zasadzie Tele2. Ma
              wlasna infrastrukture. Nie pierdusz zatem, bo gadasz kompletnie bez pojecia.
      • Gość: xegar Re: TP SA - zróbmy to byle jak IP: *.lan / *.wroclaw.mm.pl 31.01.05, 13:23
        Gość portalu: Tolo napisał(a):

> Wystarczy popatrzeć na ich skrzynki i przewody na ścianach. Prawie wszędzie i
        > prawie wszystko brudne, pokręcone, krzywe i byle jak zrobione. Kompletny brak
        > kultury technicznej.

Za to Tele2 nie ma ani jednej brudnej, pokręconej, krzywej i byle jak zrobionej
        skrzynki. Nawet takiej. :-)))))))) Niewątpliwie świadczy to o ich
        wysublimowanej kulturze technicznej. :-)))))) Wystarczy jednak teraz, by tepsa
        obniżyła koszt połączeń lokalnych poniżej poziomu Tele2 i wszyscy zapomną o
        tych ostatnich...

Xe.
        • Gość: mądry Re: TP SA - zróbmy to byle jak IP: 212.160.172.* 31.01.05, 14:33
          trudno będzie obniżyć ceny poniżej poziomu TELE2, ponieważ TPSA jest
          zmuszona przez URTIP sprzedawać połączenia TELE2
          za pół ceny. Jeżeli nawet TPSA obniży ceny 3-krotnie to tym samym obniży
          je też 3-krotnie dla TELE2
        • Gość: Tolo A co ma piernik do puszki? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.02.05, 12:24
          Jak cie widza, tak cie pisza.
          Ceny polaczen to jedna sprawa, a brak kultury technicznej to druga. Nie ufałbym
          firmie, która nie dba o porządek w instalacji, a później - w razie problemów -
          przenosi odpowiedzialność na abonenta.
          Na scianie w mojej piwnicy wisi rozbebeszona skrzynka TP SA z niebieskim logo.
          Wisi tak sobie od dłuższego czasu. Nikt się specjalnie nie przejmuje. Każdy
          może się podłączyć. Czy niskie ceny połączeń zrekompensują takie widoki?
          Wątpię. Będziesz po prostu mniej płacił za ukradzione impulsy.
          Dla porównania; obok wisi podobna skrzynka Dialogu. Nie jest rozbebeszona i nie
          wystają z niej przewody. Technicy zamykają ją po każdej wizycie i nie
          zostawiają po sobie syfu w postaci resztek przewodów i górki petów.
    • Gość: Były pracownik TP Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 09:28
      Hurra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo się cieszę ze Tele 2 zabiera klientów,ja tez
      odcjodzę z TP jak i moi znajomi...Zemną bezczelnie postąpiło TP zmuszając mnie
      do odejscia z TP więc ja tez nie będę ich klientem jak i moi znajomi...a mam ich
      bardzo duzo!!!!Dobrze im tak
      • Gość: Ma-ryja Byly pracownik - TPSA nie ma zadowolonych pracowni IP: *.dip.t-dialin.net 31.01.05, 17:55
        kow, wszyscy sie zala, ze sa zle traktowani, czesciowo zmuszani do kiepskiego
        serwisu. Dobre zrodlo wykwalifikowanych praconikow dla konkurencji. Dlaczego
        nikt nie wpadnie na to, zachecic kilku operatorow z zagranicy?... Ale potem
        bedziemy miec znowu problem zydowsko-niemiecko-masonski i jakis tam jeszcze. czy
        to takie zle rozwiazanie?
        • Gość: antytepsasciera Nie ma? Byli sa zachwyceni ze im sie udalo zwiac IP: HTTP1.* / *.124-30-64.ftth.swbr.surewest.net 01.02.05, 16:18
          ze zlodziejsko-pijaczkowatej manufaktury monopolistycznej kolesi z SLD-ZCHN
          (taka dziwaczna "koalicja") oraz folwarku Francuzikow.
          Wbrew klamstwom jedyne co tam "nowoczesne' to.. saturator w gabinecie dyra.
          Reszta sprzetu pamieta jeszcze CK Austro-Wegry :(
          w co oni "inwestuja"? Czy nie w tych transwestytow ocalonych po wypadkach
          polamania konczyn zwanych "reprezentacja pilkarska" (zart taki) nadal?
          Bo Malysz ich... olal :(
    • Gość: Webski Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 09:30
      Roznieść w pył ten monopol TP SA!dość mam płacenia za rozmowy i internet
      kilkuset zlotych!
    • szysz.k Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó 31.01.05, 09:32
      Dziennikarze, informujcie o poczynaniach TP. SA w kontekscie strategii jego
      glownego udzialowca FRANCE TELECOM i jego potyczek na rynku m.in. telefonii
      francuskiej. Byc moze wtedy diabolizacja TELE 2 nie bedzie konieczna. Jeszcze
      wczoraj, w programie TW francuskiej, prezydent FT stosowal uniki przed
      pytaniami malo wscibskich dziennikarzy francuskich. Dziennikarze, informujcie
      prosze polskich czytelnikow o konsekwencjach monopolu i mozliwosci jego
      ograniczenia. Dlaczego tylko TELE 2 jest obecne na polskim rynku? Jest tu
      jeszcze tyle miejsca dla innych operatorow. Opowiedzcie o tym jak pada monopol
      na rynku francuskim. Analogie sa bardzo widoczne. Mozna tez sobie wyobrazic
      jaka moze byc najblizsza przyszlosc.
      • Gość: ara Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 09:37
        Może Panowie Z France Telecom zamiast zwalniać pracowników w Polsce w celu
        ochorny francuskich miejsc pracy zaczeli by dbać o rozwój firmy w Polsce ? To
        co wyrabiacie u nas w kraju jest obrzydliwe. Z niecierpliwością czekam na waszą
        konkurencję. Dłużej już wam nie chcę płacić.
        • Gość: Bacz Zwolnienia w TP SA nie chronią miejsc pracy w FT IP: *.pl / 193.24.200.* 31.01.05, 10:55
          Gość portalu: ara napisał(a):

> Może Panowie Z France Telecom zamiast zwalniać pracowników w Polsce w celu
          > ochorny francuskich miejsc pracy zaczeli by dbać o rozwój firmy w Polsce ? To
          > co wyrabiacie u nas w kraju jest obrzydliwe.

TP SA nie jest częścią FT, FT jest tylko udziałowcem
          (właścicielem) większościowym TP SA.
          Dlatego nie ma bezpośredniej zależności między
          ilością pracowników w TP SA i FT.
          Teoretycznie co prawda jest taka możliwość
          - TP SA wypłaca swoim akcjonariuszom dywidendę,
          a FT przeznacza te wpływy na utrzymanie większej
          ilości swoich pracowników. Praktycznie jednak
          to dywidenda płacona przez TP SA, jest bardzo
          mała (mniejsza nawet niż odsetki które Francuzi
          płacą za kredyty które zaciągnęli na zakup
          TP SA), czyli nie tylko przez zakup TPSA nie mają
          większych wpływów, ale mają mniejsze.

Ani FT ani nikt inny nie doprowadzi
          do rozwoju TP SA bo takie są tendencje.
          Raz że telefonia stacjonarna ustępuje
          telefonii komórkowej, a dwa, to że
          jest firmą za dużą, marnotrawną,
          z dużą spuścizną po gospodarce
          nakazowo- rozdzielczej, mniejsze firmy
          są elastyczniejsze i ukształtowane od
          początku do konkurowania na wolnym rynku,
          i one będą jeszcze długo wygrywały
          z TP SA zanim ona się całkowicie
          pozbędzie balastu z poprzedniej epoki.
          • Gość: Jola Re: Zwolnienia w TP SA nie chronią miejsc pracy w IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:25
            Gość portalu: Bacz napisał(a):
            > TP SA nie jest częścią FT, FT jest tylko udziałowcem (właścicielem)
            większościowym TP SA. Dlatego nie ma bezpośredniej zależności między
            > ilością pracowników w TP SA i FT. Teoretycznie co prawda jest taka możliwość
            > - TP SA wypłaca swoim akcjonariuszom dywidendę, a FT przeznacza te wpływy na
            utrzymanie większej ilości swoich pracowników. Praktycznie jednak
            > to dywidenda płacona przez TP SA, jest bardzo mała (mniejsza nawet niż
            odsetki które Francuzi płacą za kredyty które zaciągnęli na zakup
            > TP SA), czyli nie tylko przez zakup TPSA nie mają większych wpływów, ale mają
            mniejsze.

TP SA płaci FT nie tylko dywidendę. Płaci też olbrzymie pieniądze za
            korzystanie z logo "Orange", którego od jakiegoś czasu używa.
            • Gość: Bacz Re: Zwolnienia w TP SA nie chronią miejsc pracy w IP: *.pl / 193.24.200.* 31.01.05, 23:04
              Gość portalu: Jola napisał(a):

> TP SA płaci FT nie tylko dywidendę. Płaci też olbrzymie pieniądze za
              > korzystanie z logo "Orange", którego od jakiegoś czasu używa.

Dokładnie to za logo Orange płaci Centertel,
              który w połowie należy do TP SA, a w połowie
              do FT. Tak więc tylko połowę wydatków na logo
              jest pokrywane kosztem zysków TP.

Ale nawet tym powinna się zająć prokuratura,
              bo w mojej opinii zmiana loga Idea na Orange nie
              tylko nie przyniesie Centertelowi korzyści ale nawet
              straty, bo Polacy generalnie nie lubią FT
              ani żadnych innych obcych - którym "sprzedawczyki
              wyprzedały majątek narodowy".
    • Gość: lexmnn U Francuzów dobra jest tylko ... miłość francuska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 09:35
      Dla biurokratów z Paryża jesteśmy jakąś tam Algierią-bis, czy Gabonem nr 1.
      Dlatego też w najbliższym czasie odchodzę z francuskiej firmy telefonicznej
      zwanej Telekomunikacja Polska SA.
      Więcej w ramach represji zaprzestaję kupować w Carrfurach i Auchanach.
      Z rzeczy francuskich pozostaję przy:
      1) minecie
      2) klasycznej literaturze francuskiej
      Jak Francuzi pogonią Szyfraków i zrezygnują z prymitywnego złudzenia, że są II
      po USA mocarstwem, to wrócę do serów francuskich.
      Na razie póki co ... tylko mineta.
      • Gość: kwitek Re: U Francuzów dobra jest tylko ... miłość franc IP: *.promax.media.pl 31.01.05, 09:39
        francja ? - co to jest ?
    • Gość: beret tele 2 fałszuje umowy IP: 212.160.172.* 31.01.05, 09:40
      tele2 podrobia podpisy. Podrobili mój, a nigdy nic im nie podpisałem. Podrobili
      sąsiadów z bloku. zglosilismy falszerstwo na policji i bedzie sprawa w sadzie.
      Juz sie nie ciesze z takiej konkurencji na rynku. mam tylko dodatkowe koszty.
    • Gość: Tutus Re: TP SA vs. Tele2 - czyż nie dobija się klientó IP: *.who.vectranet.pl / *.who.vectranet.pl 31.01.05, 09:49
      I Dobrze niech ta glupia TPSA sie w koncu wykruszy
      • bnowy tak źle, tak niedobrze! 31.01.05, 09:58
        TPsa to kicz, z neoszajsem czy inaczej gó..stradą, do tego wydaje olbrzymia
        kasę na jakieś logo "bliżej" itd.
        ale Tele2 to zagraniczny kapitał..
        dla mnie obydwie możliwości są złe

korzystam z do niedawna lokalnego Telenetu i jestem zadowolony

pozdrawiam
        • Gość: Misiek Re: tak źle, tak niedobrze! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 21:02
          Telenet to też obcy kapitał.
      • Gość: Olaf Tela2 tez oszust IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 10:18
        Proponuje sprawdzic bilingi. Sprawdzilem i wlosy stanely mi na glowie.W
        bilingu widnialo dzien w dzien po kilka do 10 polaczen 30 sekundowych co
        w ciagu 2 m-cy dalo ponad 2 godziny polaczen.
        • Gość: Waldek Re: Tela2 tez oszust IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.01.05, 17:12
          Może TPSA SA w ten sposób sama zacznie myśleć o obniżeniu cen połączeń w sieci
          aby być konkuręcyjnym operatorem. Ja się z tego cieszę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka