Gość: m. IP: *.astral.lodz.pl 13.04.05, 06:56 gwóźdź to trumny FSO.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Olek51 Gratuluję doradcy IP: *.teleton.pl 13.04.05, 07:11 Jeżeli ktoś jak ja miał rachunek (lub rachunki) w którymś z dobrych banków regionalnych, np. PBKS SA (wyrazy szacunku dla Pani Prezes Bartkowiak) które zostały przymusowo skonsolidowane pod szyldem PKO S.A., ma sprecyzowane zdanie o Pani Prezes Wiśniewskiej. 100% serwilizmu wobec Włochów (UniCreditoBandito), zero szacunku dla własnych klientów z których miała baaaardzo duże pieniądze. Może taniej wynająć spychacz i od razu przeznaczyć tereny po FSO na centrum handlowe? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shampoo Re: Gratuluję doradcy IP: *.urtica.pl 13.04.05, 09:11 Zgadzam się z przedmówcą. Marketingowo nadmuchana instytucja bseudobankowa zupełnie nie szanująca klientów i gnijąca od środka. Syf jakich mało. Zupełnie inaczej wyglądało to przed przejęciem przez UCI Były pracownik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A do tego Re: Gratuluję doradcy IP: *.dip.t-dialin.net 13.04.05, 09:29 Te smieszna historie opowiedzial mi jeden z kolegow na pocieszenie, jak narzekalem na durnote w moim banku. Jak Pani prezes w ramach ciecia kosztow zadekretowala zmniejsenie zuzycia licencji Microsoft Office o 20 czy tam 30% w skali banku. Nie wspominaja juz o tym jej przydupcu Chalupcu, ktory wzial sobie na dyra jakiegos biura dziewcze, ktore wywali ode mnie z pracy za skrajna niekompetencje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: /dev/null to chyba dobrze, że chciała pozbyć się M$? IP: *.jjs.pl 13.04.05, 09:33 Nie mam zaufania do instytucji, gdzie używa się tak beznadziejnego oprogramowania! Przecież ogromna większość programów M$ to marketingowo wylansowane knoty nie mające wiele wspólnego z porządnym oprogramowaniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klaus Re: Była prezes Pekao doradcą FSO IP: *.wroclaw.mm.pl 13.04.05, 10:17 Nie wiem jak dziś, ale kiedyś PKO SA miało kupę kasy utopione na Żeraniu.Czy tu aby nie ma konfliktu interesów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Była prezes Pekao doradcą FSO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.05, 18:04 byla... byli nie sa dobrzy! za cos ze stolkow sie leci :) wiec panowie kiedy stypa po fso :) Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 A moze na odpady z "atomowki" w Zarnowcu?;-))) 13.04.05, 18:17 "Może taniej wynająć spychacz i od razu przeznaczyć tereny po FSO na centrum handlowe?" Odpowiedz Link Zgłoś