Gość: kaju IP: *.bredband.comhem.se 30.06.05, 21:12 A to ciekawe.W/g tzw. ekspertów polska miała płynąć mlekiem i miodem. Gdzie jesteście wy wszyscy Balcerowicze, Jankowiaki i reszta hołoty? To dzięki wam jest tak jak jest nieuki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Golabek Re: Eksport i import słabną IP: *.nowy-sacz.sdi.tpnet.pl 30.06.05, 22:32 mój przedmówca chyba należy do Samoobrony. Co ma do tego jankowiak to ja nie wiem, i mysle że ty pewnie tez. Zastanów sie zanim cos napiszesz i użyj może czasem jakiegos argumentu. Nieuki możesz mówic o Polakach w ogóle lub też o parlamentarzystach. Nikt z ekspertów nie mówił też że Polska będzie rajem, a wprost przeciwnie, że doszusowanie do UE zajmie nam paredziesiąt lat. Pozdrawiam i więcej optymizmu życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
franzmaurer Nie ma fajniejszego obrazka... 30.06.05, 22:37 Nie ma fajniejszego obrazka jak zszokowany analityk :))) Jak ja ich za to lubię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Nie ma fajniejszego obrazka... IP: *.bredband.comhem.se 30.06.05, 22:42 Jankowiak? Odpowiedz Link Zgłoś
el_matador9 Re: Nie ma fajniejszego obrazka... 30.06.05, 23:05 okrywam się czarnym kirem i jestem w głębokiej żałobie...polski eksport i import niebezpiecznie słabną i to w niebezpiecznej dla naszego kraju sytuacji niespotykanego "boom'u" eksportowo-importowego w Rosji, na Ukrainie, na Białorusi i w Chinach oraz galopującej jak szalona lokomotywa gospodarki tureckiej która powoli rozmiażdża naszą konkurencję eksportową na wszystkich okolicznych rynkach-między innymi w Bułgarii i w Rumunii i oczywiście w matuszce Rossiiijjjii... Odpowiedz Link Zgłoś
el_matador9 Re: Nie ma fajniejszego obrazka... 03.07.05, 13:38 Błagam Was polscy przedsiębiorcy - przypuszczajcie akurat właśnie teraz póki jeszcze nie wygasa szybki wzrost PNB na Wschodzie - autentyczny szturm na szybko rozwijające się rynki białoruski,rosyjski i ukraiński.Eliminujcie i miażdżczcie konkurencję póki nie jest i nie będzie już na to za póżno.Perspektywy wzrostu sprzedaży są tam są więcej niż zachęcające- [przewiduje się, iż polski eksport na Białoruś osiągnie w 2005 roku około 2 miliardy USD, na Ukrainę 3,5 miliarda USD zaś do ROSJI - około 4 miliardy USD.Oby te ambitne plany stały się w tym roku rzeczywistym i realnym gospodarczym faktem... Odpowiedz Link Zgłoś