Gość: zib11 IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 12:43 Po co agorze następny tabloid,czy trybuna ludu(dawniej gw)nie wystarczy.Co do inencji kluczyctwa to są oczywiste. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: (o)(+) Re: Kulczyk chce kupić Super Express IP: *.129.172.78.tisdip.tiscali.de 11.10.05, 12:51 Z tresci tej informacji wynika, ze "Super Express" ma rywalizowac na rynku tabloidow z nowym dziennikiem Agory. Nastepnie autor umieszcza go na trzecim miejscu po "Fakcie" i GW. Tak wiec autor notki umiescil GW na rowni z "Super Ekspressem" i "Faktem". Wlasciwie wiele sie nie pomylil... Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Re: Kulczyk chce kupić Super Express 11.10.05, 13:03 Jaki pan -taki kram... Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ Re: Kulczyk chce kupić Super Express 11.10.05, 13:24 Bo to jest dziennik i wśród dzienników się właśnie te tytuły porównuje jesli chodzi o sprzedaż (pomimo, że czytelnicy różni) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JerzyZ Re: Kulczyk chce kupić Super Express IP: 80.51.255.* 11.10.05, 15:49 Czytać i rozumieć to co się przeczytało, to jak widać jest bardzo trudne. Pod względem ilości sprzedanych egzemplarzy SupEx jest na trzecim miejscu, ale jego publicznością są czytelnicy tabloidów, spragnieni sensacji i tutaj SupEx rywalizuje z Faktem i prawdopodobnie nowym dziennikiem Agory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzena p Re: Kulczyk chce kupić Super Express IP: *.devs.futuro.pl 11.10.05, 13:12 no i przynajmniej jakas gazeta dobrze by pisala o doktorze janie.... Odpowiedz Link Zgłoś
legrange Re: Kulczyk chce kupić Super Express 11.10.05, 13:16 No to teraz damy łupnia Wassermanom, Giertychom, Miodowiczom i ich pryncypałom. Oczywiście nie od razu, ale sukcesywnie i metodycznie (vide niszczenie Cimoszki). Oczywiście, że sprzedajne pismaki wykonają każde zlecenie. Odpowiedz Link Zgłoś
bedulek Kocham KULCZYKA! 11.10.05, 13:20 Najuczciwszy biznesmen w Polsce! Cieżko pracował na swoją fortunę! Zobaczcie do czego można dojść w życiu! Ah! Żeby wszyscy tacy byli jak on! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m15 Re: Kocham KULCZYKA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 13:28 dla wszystkich i tak by nie starczylo :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Kierski Re: Kocham KULCZYKA! IP: 80.72.34.* 11.10.05, 15:15 Bo nie wszyscy pracowali... 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Kulczyk chce kupić Super Express IP: 211.27.220.* 11.10.05, 13:28 A ile udzialow bedzie P Prezydenta? Lepiej teraz kupic bo juz niedlugo zaczna rozliczac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowo myslacy Re: Kulczyk chce kupić Super Express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 13:42 kolejny milosnik spiskowej teorii dziejow. Oczywiscie, ze najlepiej nic nie robic i krytykowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib11 Re: Kulczyk chce kupić Super Express IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:23 Moze jesz zdrową żywność,choc to tez zapewne Ci sie tylko wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowo myslacy Re: Kulczyk chce kupić Super Express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:35 oj biedny ty jestes,albo niedoceniony w pracy, jasne ze wszyscy kradna, oni sa zli, balcerowicz musi odejsc a kulczyk to pewnie zyd, stad jego powodzenie w biznesie.NIe ma co, czas palic czarownice. Na takie dictum przypomina mi sie slynna modlitwa Polakow w Dniu swira.Jak mawiaja, chlop zywemu nie przepusci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib Re: Kulczyk chce kupić Super Express IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:58 Drogi mój zdrowo jedzacy chlopku roztropku,ja sobie nie odmawiam niczego,bo choc do kluczyka mi daleko to nie musze narzekać.Lecz wlasnie dlatego że miałem,bo teraz juz nie chcę,do czynienia z polskim(i miedzynarodowym) "wielkim biznesem" wiem jaki to brud,brudniejsi śa tylko chyba politycy.Natomiast takie jak ty chłopki roztropki zawsze będa wierzyć w to ,w co co chcą aby wierzyli ich idole i mocodawcy.Z tego powodu zapewne Ty chłopek roztropek ,zdrowo jedzacy masz się świetnie,żyjesz we wspanialym,wprost wzorcowo uczciwym kraju i uwielbiasz swoje uczciwe do bólu elitki.Powodzenia i zdrowego stolca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chlopek roztropek Re: Kulczyk chce kupić Super Express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 15:09 Wlasnie zostalem oswiecony przez widac niebylejakiego biznesmena, ktory przejmuje sie nakladem rownie niebylejakiej gazety (SE).Juz wszystko rozumiem - glosuje na Kaczynskiego, juz on zrobi porzadek ze zlodziejami, aferzystami i innymi przypadkowymi kapitalistami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zib11 Re: Kulczyk chce kupić Super Express IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 17:07 Mylisz się jak zwykle chlopku,choc uczestniczyłem w wyborach to nie oddalam glosu na kaczora(zadnego z nich).Pierwszy ten od księzyca aby uzyskać mój glos musiałby najpierw wyleczyc się z rodzinnej dolegliwosci(zgadnij jakiej skoroś taki roztropny),drugi ,ten od disneya,jest niestety miernotą,to zapewne zaleta,lecz dla mnie za mało,wystarczy jeden prezio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolita Re: Kulczyk chce kupić Super Express IP: *.44-151.net24.it 11.10.05, 14:30 Drugi Berlusconi. Tylko czekac jak sie bedzie kandydowal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marecki Kulczyk teraz rozprawi się z naczelnym i IP: *.kluczbork.net 11.10.05, 15:15 dziennikarzami Ha ha ha, kto ma kasie ten ma władze. Odpowiedz Link Zgłoś
3m05 Kulczyk chce sie rozliczyc 11.10.05, 16:46 "Gazeta Prawna" podkreśla również że Jan Kulczyk nie ma doświadczenia wydawniczego". Doswiadczenia nie ma, ale ma potrzebe rozliczenia sie z Agora, ktora nadszarpnela jego reputacje w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gk Re: Kulczyk chce sie rozliczyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 16:52 no niech sobie kupi, jak ma kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuut Re: Kulczyk chce sie rozliczyc IP: *.www-cache.demon.co.uk 11.10.05, 17:20 i o to chodzi i o to chodzi. -- fuutott.net Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Kulczyk chce kupić Super Express 11.10.05, 17:43 a niechże ten Putin da wreszcie temu Kulczykowi jakieś doradztwo w Gazpromie albo w gazociągu z Rosji do Niemiec, niech chłop sie nie plącze po Europie Środkowej, po co mu jakieś tam brukowce. Odpowiedz Link Zgłoś
tom1003 Re: Kulczyk chce kupić Super Express 11.10.05, 17:44 poza tym jak to pan Kulczyk, przecież ponoć wszystko przepisal na żonę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfeusz Re: Kulczyk chce kupić Super Express IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.05, 19:31 Niech sobie lepiej kupi kalesony na zimę,bo indianie od dwóch miesięcy zbierają chrust. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wanna W. Re: Kulczyk chce kupić Super Express IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.05, 20:16 Może wylansuje kogoś z rozumem, bo ci na których każą nam głosować to tylko kukły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ObyWatel CZY TO GAZETA NA JEGO POZIOMIE ? IP: 82.139.44.* 11.10.05, 20:58 To by bardzo zle o nim swiadczylo, bo Super Express to brukowiec dla wscibskich i zakompleksionych Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
dawid88884 Zlodziejowi Malo jeszcze to niech z Rydzykiem poga 11.10.05, 21:13 K***A co za kraj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Kulczyk wyglada na bufonowatego gbura. IP: *.bazapartner.pl 11.10.05, 23:52 A to, ze Agora potrzebuje wsparcia w medialnym zakłamywaniu Polski, to normalne... Odpowiedz Link Zgłoś