Dodaj do ulubionych

Kulczyk chce kupić Super Express

IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 12:43
Po co agorze następny tabloid,czy trybuna ludu(dawniej gw)nie wystarczy.Co do
inencji kluczyctwa to są oczywiste.
Obserwuj wątek
    • Gość: (o)(+) Re: Kulczyk chce kupić Super Express IP: *.129.172.78.tisdip.tiscali.de 11.10.05, 12:51
      Z tresci tej informacji wynika, ze "Super Express" ma rywalizowac na rynku
      tabloidow z nowym dziennikiem Agory. Nastepnie autor umieszcza go na trzecim
      miejscu po "Fakcie" i GW. Tak wiec autor notki umiescil GW na rowni z "Super
      Ekspressem" i "Faktem". Wlasciwie wiele sie nie pomylil...
      • mg2005 Re: Kulczyk chce kupić Super Express 11.10.05, 13:03
        Jaki pan -taki kram...
        • psotnyslon będzie pisał o uczciwości w ubeko-businessie? 11.10.05, 14:43
      • mike_ Re: Kulczyk chce kupić Super Express 11.10.05, 13:24
        Bo to jest dziennik i wśród dzienników się właśnie te tytuły porównuje jesli
        chodzi o sprzedaż (pomimo, że czytelnicy różni)
      • Gość: JerzyZ Re: Kulczyk chce kupić Super Express IP: 80.51.255.* 11.10.05, 15:49
        Czytać i rozumieć to co się przeczytało, to jak widać jest bardzo trudne. Pod
        względem ilości sprzedanych egzemplarzy SupEx jest na trzecim miejscu, ale jego
        publicznością są czytelnicy tabloidów, spragnieni sensacji i tutaj SupEx
        rywalizuje z Faktem i prawdopodobnie nowym dziennikiem Agory.
    • Gość: marzena p Re: Kulczyk chce kupić Super Express IP: *.devs.futuro.pl 11.10.05, 13:12
      no i przynajmniej jakas gazeta dobrze by pisala o doktorze janie....
    • legrange Re: Kulczyk chce kupić Super Express 11.10.05, 13:16
      No to teraz damy łupnia Wassermanom, Giertychom, Miodowiczom i ich pryncypałom.
      Oczywiście nie od razu, ale sukcesywnie i metodycznie (vide niszczenie
      Cimoszki). Oczywiście, że sprzedajne pismaki wykonają każde zlecenie.
    • bedulek Kocham KULCZYKA! 11.10.05, 13:20
      Najuczciwszy biznesmen w Polsce! Cieżko pracował na swoją fortunę! Zobaczcie do
      czego można dojść w życiu! Ah! Żeby wszyscy tacy byli jak on!
      • Gość: m15 Re: Kocham KULCZYKA! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 13:28
        dla wszystkich i tak by nie starczylo :-)
        • Gość: Paweł Kierski Re: Kocham KULCZYKA! IP: 80.72.34.* 11.10.05, 15:15
          Bo nie wszyscy pracowali... 8-)
    • Gość: Gosc Re: Kulczyk chce kupić Super Express IP: 211.27.220.* 11.10.05, 13:28
      A ile udzialow bedzie P Prezydenta?
      Lepiej teraz kupic bo juz niedlugo zaczna rozliczac
    • Gość: zdrowo myslacy Re: Kulczyk chce kupić Super Express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 13:42
      kolejny milosnik spiskowej teorii dziejow. Oczywiscie, ze najlepiej nic nie
      robic i krytykowac
      • Gość: zib11 Re: Kulczyk chce kupić Super Express IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:23
        Moze jesz zdrową żywność,choc to tez zapewne Ci sie tylko wydaje.
        • Gość: zdrowo myslacy Re: Kulczyk chce kupić Super Express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:35
          oj biedny ty jestes,albo niedoceniony w pracy, jasne ze wszyscy kradna, oni sa
          zli, balcerowicz musi odejsc a kulczyk to pewnie zyd, stad jego powodzenie w
          biznesie.NIe ma co, czas palic czarownice. Na takie dictum przypomina mi sie
          slynna modlitwa Polakow w Dniu swira.Jak mawiaja, chlop zywemu nie przepusci
          • Gość: zib Re: Kulczyk chce kupić Super Express IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 14:58
            Drogi mój zdrowo jedzacy chlopku roztropku,ja sobie nie odmawiam niczego,bo
            choc do kluczyka mi daleko to nie musze narzekać.Lecz wlasnie dlatego że
            miałem,bo teraz juz nie chcę,do czynienia z polskim(i miedzynarodowym) "wielkim
            biznesem" wiem jaki to brud,brudniejsi śa tylko chyba politycy.Natomiast takie
            jak ty chłopki roztropki zawsze będa wierzyć w to ,w co co chcą aby wierzyli
            ich idole i mocodawcy.Z tego powodu zapewne Ty chłopek roztropek ,zdrowo
            jedzacy masz się świetnie,żyjesz we wspanialym,wprost wzorcowo uczciwym kraju i
            uwielbiasz swoje uczciwe do bólu elitki.Powodzenia i zdrowego stolca.
            • Gość: Chlopek roztropek Re: Kulczyk chce kupić Super Express IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.05, 15:09
              Wlasnie zostalem oswiecony przez widac niebylejakiego biznesmena, ktory
              przejmuje sie nakladem rownie niebylejakiej gazety (SE).Juz wszystko rozumiem -
              glosuje na Kaczynskiego, juz on zrobi porzadek ze zlodziejami, aferzystami i
              innymi przypadkowymi kapitalistami.
              • Gość: zib11 Re: Kulczyk chce kupić Super Express IP: *.strong / *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 17:07
                Mylisz się jak zwykle chlopku,choc uczestniczyłem w wyborach to nie oddalam
                glosu na kaczora(zadnego z nich).Pierwszy ten od księzyca aby uzyskać mój glos
                musiałby najpierw wyleczyc się z rodzinnej dolegliwosci(zgadnij jakiej skoroś
                taki roztropny),drugi ,ten od disneya,jest niestety miernotą,to zapewne
                zaleta,lecz dla mnie za mało,wystarczy jeden prezio.
    • Gość: jolita Re: Kulczyk chce kupić Super Express IP: *.44-151.net24.it 11.10.05, 14:30
      Drugi Berlusconi. Tylko czekac jak sie bedzie kandydowal.
    • Gość: marecki Kulczyk teraz rozprawi się z naczelnym i IP: *.kluczbork.net 11.10.05, 15:15
      dziennikarzami
      Ha ha ha, kto ma kasie ten ma władze.

• 3m05 Kulczyk chce sie rozliczyc 11.10.05, 16:46
      "Gazeta Prawna" podkreśla również że Jan Kulczyk nie ma doświadczenia wydawniczego".

Doswiadczenia nie ma, ale ma potrzebe rozliczenia sie z Agora, ktora
      nadszarpnela jego reputacje w Polsce.
      • Gość: gk Re: Kulczyk chce sie rozliczyc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 16:52
        no niech sobie kupi, jak ma kasę.
      • Gość: fuut Re: Kulczyk chce sie rozliczyc IP: *.www-cache.demon.co.uk 11.10.05, 17:20
        i o to chodzi i o to chodzi.
        --
        fuutott.net
    • tom1003 Re: Kulczyk chce kupić Super Express 11.10.05, 17:43
      a niechże ten Putin da wreszcie temu Kulczykowi jakieś doradztwo w Gazpromie
      albo w gazociągu z Rosji do Niemiec, niech chłop sie nie plącze po Europie
      Środkowej, po co mu jakieś tam brukowce.
    • tom1003 Re: Kulczyk chce kupić Super Express 11.10.05, 17:44
      poza tym jak to pan Kulczyk, przecież ponoć wszystko przepisal na żonę
    • Gość: rada Nie po 100 razy!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.05, 18:47
    • Gość: morfeusz Re: Kulczyk chce kupić Super Express IP: *.aster.pl / *.aster.pl 11.10.05, 19:31

Niech sobie lepiej kupi kalesony na zimę,bo indianie od dwóch miesięcy zbierają
      chrust.
    • Gość: wanna W. Re: Kulczyk chce kupić Super Express IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.05, 20:16
      Może wylansuje kogoś z rozumem, bo ci na których każą nam głosować to tylko
      kukły.
    • Gość: ObyWatel CZY TO GAZETA NA JEGO POZIOMIE ? IP: 82.139.44.* 11.10.05, 20:58
      To by bardzo zle o nim swiadczylo, bo Super Express to brukowiec dla wscibskich
      i zakompleksionych Polakow.
    • dawid88884 Zlodziejowi Malo jeszcze to niech z Rydzykiem poga 11.10.05, 21:13
      K***A co za kraj
    • Gość: a Kulczyk wyglada na bufonowatego gbura. IP: *.bazapartner.pl 11.10.05, 23:52
      A to, ze Agora potrzebuje wsparcia w medialnym zakłamywaniu Polski, to normalne...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka