Gość: x IP: 217.153.49.* 27.09.02, 12:46 I po co glosowaliscie na SLD ? Teraz macie ! Abolicje juz wprowadzono, winiety tez beda bo Pol zostal. Szkoda gadac. Wstydzcie sie Polacy, ze glosowaliscie na SLD. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: 3miasto UWOLNIC OBWODNICE TROJMIASTA! Komuchy won stad! IP: *.idk.intel.com / 172.28.173.* 27.09.02, 14:08 SLD kontynuje niechlubne tradycje Jaruzelskiego i Rakowskiego w dlawieniu Gdansk, Gdyni i Sopotu. Do tej pory trzesa sie na sama mysl, ze przez mieszkancow i robotnikow tych miast musieli doznac upokorzen i (czasowo) oddac pelnie wladzy. Niedawno chcieli rozp... molo w Sopocie, chca sprzedac Rafineria Gdanska dla Plocka ktory podatkow nieplaci w Gdansku, a zreszta potem zamknie RG bo nie bedzie potrzebna, a teraz jeszcze chca trojmiejska obwodnice objac winietami. OBWODNICA ODCIAZA RUCH PRZEZ CENTRA TROJMIASTA i wielu zwyklych ludzi (tak jak ja) dojezdza nia z domu do pracy. A te piep... komuchy szlag trafia, ze nie rzadza i nie beda rzadzic w Trojmiescie, bo ludzie maja dobra pamiec i nie ma tu (w odroznieniu od wiekszosci kraju) tylu idiotow co by na nich glosowali. PROPONUJE NAJAZD NA SIEDZIBE WOJEWODY Z SLD!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sojowa Wyborcy SLD wspieli sie na wierzbe po gruszki Millera 27.09.02, 14:24 ...a tam wyrosly tylko winiety dla uczciwych i abolicja dla oszustow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HotNews Wprowadźcie abolicję od podatku VAT!!! hotnews.w.pl IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 27.09.02, 16:07 www.hotnews.w.pl - jedyny renomowany portal polityczny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: G. Bush Re: Pol zostaje IP: *.sympatico.ca 27.09.02, 16:58 Polacy, dziekujemy wam za madre decyzje. Pomoc Rosji w tworzeniu porzadku na swiecie i walki z terroryzmem jest nam niezbednie potrzebna. Wesprzemy was Polacy dobrym slowem przy budowie tranzytowej autostrady Kaliningrad - Brzesc. Te pieniadze na prawde sie przydadza na porzyteczne cele budowy przjazni Amerykansko Rosyjskiej. Dziekujemy wam. Ameryka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwaskowski z fabry Re: Pol zostaje IP: *.sympatico.ca 27.09.02, 18:21 Gość portalu: G. Bush napisał(a): > Polacy, dziekujemy wam za madre decyzje. Pomoc Rosji w tworzeniu > porzadku na swiecie i walki z terroryzmem jest nam niezbednie > potrzebna. > Wesprzemy was Polacy dobrym slowem przy budowie tranzytowej > autostrady Kaliningrad - Brzesc. Te pieniadze na prawde sie > przydadza na porzyteczne cele budowy przjazni Amerykansko > Rosyjskiej. > Dziekujemy wam. > Ameryka Bush,weekend sie zaczal! Ja tu sobie marze jak by to bylo romantycznie przejechac sie z Monika Levinski do tego milego Kalisza i popatrzec. A ty do spolki z Putinem, tylko terrorysci ...Zostawcie cos dla terrorrystek! Impotanci jacys sie znalezli czy co. Moja zona poradzila mi zebym tobie powtorzyl: ZYCIE NIE JEST JEDNOWYMIAROWE! Poland and Chalupy, welcomme you! Kwakowski (Z fabryki octu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Pol zostaje IP: *.adlex.com 27.09.02, 17:58 Pol to kolejny przyklad niekompetentnego ptysia, ktory dzieki ukladom szkodzi Polsce. Zanim zaglosujesz no to lub inne ugrupowanie pomysl naiwny wyborco, kto sie dopcha do koryta w wyniku twojego glosowania. Pol ci teraz wprowadzi nowy podatek, ktory...nie nie nie pojdzie na autostrady tylko rozejdzie sie po kieszeniach kolesiow i znajomych na stolkach panstwowych oraz w zaprzyjaznionych firmach prywatnych. Odpowiedz Link Zgłoś
clint_eastwood Re: Pol zostaje 27.09.02, 18:56 Gość portalu: pol napisał(a): > Pol to kolejny przyklad niekompetentnego ptysia, ktory dzieki > ukladom szkodzi Polsce. > Zanim zaglosujesz no to lub inne ugrupowanie pomysl naiwny > wyborco, kto sie dopcha do koryta w wyniku twojego glosowania. > Pol ci teraz wprowadzi nowy podatek, ktory...nie nie nie pojdzie > na autostrady tylko rozejdzie sie po kieszeniach kolesiow i > znajomych na stolkach panstwowych oraz w zaprzyjaznionych > firmach prywatnych. Nie cierpię SLD, ale gdy patrzę na kolesi z kanapowej UP: Pola, Nałęcza, Lisaka i mojego ulubionego felietonisty satyrycznego Olka Małachowskiego, to szczerze żałuję, że Sojusz nie rządzi samodzielnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Pol zostaje IP: *.acn.waw.pl 27.09.02, 19:05 Gość portalu: x napisał(a): > I po co glosowaliscie na SLD ? Teraz macie ! > > Abolicje juz wprowadzono, winiety tez beda bo Pol zostal. Szkoda > gadac. Wstydzcie sie Polacy, ze glosowaliscie na SLD. przepraszam ale ja nie głosowałem na SLD. Ja się nie wstydzę czy to według Ciebie oznacza, że nie jestem Polakiem??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karbol Re: Pol zostaje IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.02, 19:17 Gość portalu: x napisał(a): > I po co glosowaliscie na SLD ? Teraz macie ! > > Abolicje juz wprowadzono, winiety tez beda bo Pol zostal. Szkoda > gadac. Wstydzcie sie Polacy, ze glosowaliscie na SLD. A było to na co głosować? Reszta "Rodziny" albo siedzi, albo zaraz pójdzie siedzieć, albo spieprza za granice. Koleś Krzak od własnych kolesi (poniewczasie) dowiedział się, że będzie kozłem ofiarnym. Koleś Bolek gdzieś na boku cienko przędzie. To co jeszcze radiomaryjni ze swoimi maszkaronami i pseudo Szela z "samoobrony przed zwrotem długów). To na kogo byś głosował? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Józek Re: Pol zostaje IP: *.bater2.zabrze.pik-net.pl 27.09.02, 20:40 Koalicja obroniła Pola ale dlaczego i kto z opozycji głosował za nim czyli w opozycji są zwolenniocy Pola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyka Pol zostaje ? Nic nowego! IP: *.espol.com.pl 27.09.02, 23:46 Ludzie macie to na co głosowaniście!! Partia rządząca ochroni każdego swojego członka i ta sytłacja nie jest dla mnie żadnym zaskoczeniem !! Pytanie tylko czymu miała służyć ta pokazówka z wnioskiem o wotum nieufności, słyszałam że któremuś z posłów poprostu spodobał się model pociągu Pola ;**( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Pol zostaje ? Nic nowego! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 02:23 Gość portalu: tyka napisał(a): > Ludzie macie to na co głosowaniście!! Partia rządząca ochroni > każdego swojego członka i ta sytłacja nie jest dla mnie żadnym > zaskoczeniem !! Pytanie tylko czymu miała służyć ta pokazówka z > wnioskiem o wotum nieufności, słyszałam że któremuś z posłów > poprostu spodobał się model pociągu Pola ;**( Opozycji nadarzyła sie okazja by zarobic parę punktów przed wyborami i mami tą ciemną masę , że niby można zrobić coś z niczego.Jeżeli nie winiety to co? kto? i za czyje? Niestety na te pytania opozycja nie ma odpowiedzi , gdyż odpowiedź jest jedna . Autostrady wybudować musimy sami. Głosuj więc na POPISY UW Samoobronę i LPR . Oni na pewno potrafią czynić cuda bo lewica w cuda nie wierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Chocby pozory zachowac?! IP: 62.93.65.* 28.09.02, 02:56 Jedna noga jestem juz poza tym wiecznym balaganem: Polska, wiec ani mi prawa ani lewa milsza nie jest. Wiem jedno: gdy prawica robila swinstwa to przynajmniej nie robila tego z glupim usmieszkiem na twarzy mowiac: "i tak mamy wiekszosc". SLD nie ma klasy politycznej (jesli wogole w tym kraju pojawili sie politycy ktorzy wiedza chocby co to znaczy) a socjaldemokracja nigdzie sie nie sprawdza! Spojrzcie tylko Panstwo na najnowsza historie europy: wszedzie tam gdzie rzadzila lewica ludzie mieli juz tak dosyc, ze przy pierwszych wyborach wywalali wszystkich od koryta. I co zastaje po socjal??? Przerost biurokracji, niedokonczone plany, zapasc ekonomiczna i generalny balagan. Dla mnie lata SLD sa czteroletnim zimowaniem polskiego rozwoju ktorych nikt nam nie odda. A Pol? Poczciwy czlowiek, ktory po prostu ma swoje "piec minut": moze sobie poministrowac -co za roznica? -nie on to ktos inny robilby absolutnie to samo. Mam dla SLD pare innych pomyslow na znajdywanie forsy tam gdzie jest ona najbardziej potrzebna: -sluzba zdrowia? zamiast 999 zrobmy 0 700 999 000 -pozarnictwo? tak samo 0 700 998 000 -policja? prosze bardzo: 0 700 997 000 ..........i juz znajdujemy brakujace zlocisze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Chocby pozory zachowac?! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.02, 13:24 Gość portalu: Jan napisał(a): > Jedna noga jestem juz poza tym wiecznym balaganem: Polska, wiec ani mi prawa > ani lewa milsza nie jest. Wiem jedno: gdy prawica robila swinstwa to > przynajmniej nie robila tego z glupim usmieszkiem na twarzy mowiac: "i tak mamy > > wiekszosc". SLD nie ma klasy politycznej (jesli wogole w tym kraju pojawili sie > > politycy ktorzy wiedza chocby co to znaczy) a socjaldemokracja nigdzie sie nie > sprawdza! Spojrzcie tylko Panstwo na najnowsza historie europy: wszedzie tam > gdzie rzadzila lewica ludzie mieli juz tak dosyc, ze przy pierwszych wyborach > wywalali wszystkich od koryta. I co zastaje po socjal??? > Przerost biurokracji, niedokonczone plany, zapasc ekonomiczna i generalny > balagan. Dla mnie lata SLD sa czteroletnim zimowaniem polskiego rozwoju ktorych > > nikt nam nie odda. A Pol? Poczciwy czlowiek, ktory po prostu ma swoje "piec > minut": moze sobie poministrowac -co za roznica? -nie on to ktos inny robilby > absolutnie to samo. > Mam dla SLD pare innych pomyslow na znajdywanie forsy tam gdzie jest ona > najbardziej potrzebna: > -sluzba zdrowia? zamiast 999 zrobmy 0 700 999 000 > -pozarnictwo? tak samo 0 700 998 000 > -policja? prosze bardzo: 0 700 997 000 > ..........i juz znajdujemy brakujace zlocisze! A gdzie ty sie uczyłeś tej historii? W Chile ? Popatrz na Szwecję czy chociażby na Nemcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MIS Re: Chocby pozory zachowac?! IP: *.raytheon.com / 147.25.248.* 28.09.02, 16:27 A MALY TO CHYBA MALUTKI CZERWONIUTKI KAPTUREK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Chocby pozory zachowac?! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 01.10.02, 10:28 Gość portalu: MIS napisał(a): > A MALY TO CHYBA MALUTKI CZERWONIUTKI KAPTUREK Miło mi , że możesz mnie porównać do pozytywnych bohaterów bajek . Ty pewnie tez byś chciał , ale niestety " nie dał Pan Bóg świni rogów bo by bardzo bodła". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MICHAL Re: Pol zostaje IP: *.raytheon.com / 147.25.248.* 28.09.02, 16:22 POLSKA ZDECYDOWALA ZE CHCE POLA GLOSUJAC NA SLD DO PARLAMENTU BRAWO SLD LOIC ILE WEJDZIE 40 LAT NIE POMOGLO MOZE TERAZ DOTRZE TO WSZYSTKICH A WINIETY ZMIENIC NA 1800ZL. WYSTARCZY NA NOWE KOMITETY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ven Re: Pol zostaje IP: *.icm.edu.pl / *.ids.pl 28.09.02, 19:54 Zapraszam do dyskusji na www.ForumBest.150.pl, kultura wypowiedzi, interesujace tematy, ciekawi ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obywael RP Re: Pol zostaje IP: *.pkp.com.pl / 172.18.23.* 28.09.02, 21:48 Pol, Łybacka, Łapiński i.t.d - zemiaszanie, niekompetencja, ignorancja i zadufanie w sobie. Miał być rząd fachowców, a jest bałagan i ... nie powiem co. Panie Premierze. Nie jestem Pana ani Pana ugrupowania fanem. Ale, jeśli chce Pan wyprowadzić kraj w którzym żyjemy na odpowiednie drogi, niech Pan skończy z tym bajzlem. Winiety tu nie pomogą. " Kończ Waść, wstydu oszczędź!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Chocby pozory zachowac?! IP: 62.93.65.* 01.10.02, 01:22 ...sorry 'maly', ale w calej reszcie europy placi sie za drogi istniejace juz a nie za te "wirtualne" -co to moze kiedys powstana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajax pozory IP: *.ite.waw.pl 01.10.02, 13:52 Tu nie chodzi tylko o drogi i winiety. Ten facet jest beznadziejny pod kazdym wzgledem. Nie lubie komunistow z SLD, UP, PPS, PSL, AWS, ... , jednak nawet w gronie swoich towarzyszy minister M.Pol razi stylem swojego urzedowania. Cala infrastuktura Rzeczpospolitej jest zagrozona. Czy ktos z szanownych uczestnikow tego forum potrafi wymienic jakies jego kompetencje : czy/jakie skonczyl studia, w jakiej uczelni dostal dyplom, jakies tytuly publikacji (pracy magisterskiej), jakimi jezykami umie sie biegle poslugiwac, czy ma jakies inne realne osiagniecia ??? Odpowiedz Link Zgłoś