Gość: oLewKa IP: 212.7.145.* 13.11.02, 02:14 90 % katolikow (tak mowia statystyki) w 40 milionowym narodzie !!! NIE DACIE PO ZECIE NA WASZA TELEWIZJE !!! Cos z ta wiara w Polsce nie tak. oLewKa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marco Re: Puls zanika IP: *.lodz.mm.pl 13.11.02, 08:18 Porocom położył komputerowy system wyborczy potrafi też rozłożyć Familijną. Mam nadzieję, że zlecenie na wybory nie było tranzakcją wiązaną z rozłożeniem Familijnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.M. niekodowaną TV Puls można oglądać na satelicie ASTRA IP: *.bedzin.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 08:20 Oprócz niekodowanego przekazu na Astrze program ten jest dostępny dla abonentów Polsatu Cyfrowego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej R. Może i można, ale po co?? IP: *.wielopole.sdi.tpnet.pl 13.11.02, 10:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarek Re: Puls zanika IP: *.unregistered.net.telenergo.pl / 192.168.3.* 13.11.02, 11:16 TV Plus jest wytworem wielkiego nieudacznika Maryjana K..który powinin trafić dopierdla na wiele lat za marnotrastwo publicznych pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZZ Jest na cyfrze IP: *.epo.ericsson.se / 159.107.89.* 13.11.02, 12:00 ... ale jeszcze nigdy nie widzialem tam nic ciekawego. Jak dla mnie to mogą ten chłam zamknąć całkowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof_f I dobrze - szkoda tylko publicznych pieniędzy 13.11.02, 13:09 Teraz wychodza wszelkie szemrane pieniadze załatwione za pośrednictwie Mariana K. "katolickiej" telewizji. Przecież odrazu było wiadomo że ten profil telewizji w naszym kraju się nie przyjmie. proponuje aby każda z tych spółek (KGHM, PZU Życie i inne ) wycofały się z tej inwestycji jak najszybciej aby nie stracić wszystkiego z publicznych pieniędzy Odpowiedz Link Zgłoś