tomeeeek 21.02.06, 11:17 Dlaczego tylko w naszym pięknym kraju po każdej zimie wyłażą takie koszmarne dziury? Przecież naprawianie tego to jakieś koszmarne pieniądze... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
firaneczka Re: GADZINÓWO- PISZ OTWARCIE - TO WINA PIS!! 21.02.06, 15:30 nie oszuujmy się pis tak jak wcześniejsze ekipy nic nie robi by stan polskich dróg się poprawił. Zabrali pieniądze na drogi dali na kolej (bym był za pod warunkiem że pkp wreszcie ktoś zrestrukturyzuje)czemu jestm przeciwny. lepiej było dać na kancelarie sejmu, kancelarie prezydenta i kolejny kościół niż przeznaczyć te około 50 mln złoty na drogi... zgodzę się iż 50 mln nie jest dużą kwotą na drogi (kilometr autostrady około 18 mln zł) ale lepiej mieć niecałe 3 km autostrady niż nowy kościół i parę delegacji dla posłów i prezydenta.... Odpowiedz Link Zgłoś
perkele4 Re: Raport KE: polskie drogi coraz gorsze 21.02.06, 11:53 > Dlaczego tylko w naszym pięknym kraju po każdej zimie wyłażą takie koszmarne > dziury? Przecież naprawianie tego to jakieś koszmarne pieniądze... W Twoim pytaniu jest juz zawarta odpowiedź... Koszmarne pieniądze ktoś zarabia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: streetfajters MAM DOBRA WIADOMOSC niedługo stan drog nie bedzie IP: *.jgora.dialog.net.pl 21.02.06, 11:54 się juz pogarszał bo ..... gorszy nie będzie juz mógł byc:))) Odpowiedz Link Zgłoś
bw29 Re: MAM DOBRA WIADOMOSC niedługo stan drog nie be 21.02.06, 12:08 ja mysle co roku, że gorzej nie może byc a tu jednak co roku jestem zaskoczona - ->może być gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
tmkmk Obwodnica Bielan 21.02.06, 11:56 i autostrada do Torunia - na tym sie powinien skoncentrowac rzad, a komisja europejska niech sie zajmie czyms innym.. Odpowiedz Link Zgłoś
ojojoj1 Re: Raport KE: polskie drogi coraz gorsze 21.02.06, 12:07 Ot Hameryke odkryli. A raczej polskie drogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Raport KE: polskie drogi coraz gorsze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.02.06, 13:25 " Od 2001 roku liczba wypadków w Polsce wzrosła o 3 procent." mój boże! aż strach wyjść z domu ;) a o ile wzrosła liczba samochodów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CLinCH Re: Raport KE: polskie drogi coraz gorsze IP: *.zurich.com 21.02.06, 14:40 W dalszym ciagu (16 lat po 89-ym) Trzeci Swiat ... i to nie tylko drogi ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Dziwne, ze nie martwi ich ilosc zlomu na drogach IP: *.mat.univie.ac.at 21.02.06, 15:57 Ciekawe dlaczego? :) Odpowiedz Link Zgłoś
aron2004 Re: Dziwne, ze nie martwi ich ilosc zlomu na drog 21.02.06, 20:01 przynajmniej w woj. lubelskim idzie ku lepszemu. Zrobili ostatnio Puławy - Kurów, Dęblin - Ułęż, Łuków - Radzyń - Kock, porządny wjazd do Lublina od strony Białegostoku, obwodnicę Piask, teraz grzebią przy drodze Piaski - Chełm. Oby tak dalej. Drogi Piaski - Zamość poza dosłownie kilkoma kilometrami dziur nie ma się co wstydzić przed Europą. Obwodnica Lubartowa i dalej na Firlej to po prostu miód. Odpowiedz Link Zgłoś