Gość: Paweł IP: *.kompania.net 04.05.06, 08:21 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cosmic Kto zarobi na niepewności wokół fuzji banków? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 08:31 Niepewność wkrótce zostanie rozwiana bo w finansowej prasie na Zachodzie już pojawiają się pierwsze informacje, że mini BPH przejmie HSBC. To na pewno lepsza perspektywa dla klientów niż przejście do Pekao albo innego działającego w kraju banku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek BPH ma najlepszy system bankowości internetowej IP: *.aster.pl 04.05.06, 08:36 Za żadne pieniądze nie dam się przenieść do PEKAO. Właśnie ze względu na system informatyczny BPH. -- Bartek Odpowiedz Link Zgłoś
ginlo A mialo byc tak wspaniale, to nie Samcik pisal o 04.05.06, 09:45 korzysciach dla klientow. Ze spadna koszty to i klienci skorzystaja, a tu okazuje sie ,ze PeKaO ma szerszy spread na tabeli kursowej. Dziwne tylko, ze w artykule nie ma tezy, ze jakby nie trzeba bylo wydzielac oddaialow, to Pekao aoferowal byl klientom BPH wezszy spread. A wszytskiemu winien PiS i rzad, to oni tak zdenerwowali Profumo, ze teraz bedzie nas zle traktowal hihihi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiadomokto Re: A mialo byc tak wspaniale, to nie Samcik pisa IP: 194.221.133.* 04.05.06, 11:18 Czy Twoim zdaniem glownym zadaniem rzadu jest obrona klientow jednego z bankow przed wyzszymi spreadami? Co teraz zrobi pis dla obrony milionow klientow innych bankow? To ABSURD. RZad nie takimi rzeczami powinien sie zajmowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muniek Re: BPH ma najlepszy system bankowości internetow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.06, 19:49 Zgadzam się. Przyznam szczerze, że nie rozumiem tych dywagacji o klientach banku BPH. Cały czas nieświadomie nakłania się ich do zmian, mówiąc o niepewnej. Nikt mnie nie zmusi, abym siedział tam gdzie nie chcę. Do mnie należy decyzja. Powiem Wam, że ta fuzja BPHowi tylko na dobre wyjdzie. Słyszałem o przejęciu przez HSBC. Bank ma placówki partnerskie, szybko się zaznaczy na rynku. Wybierajcie BPH, a nie pożałujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wałek Rozrządu Kolejny fantastyczny wynik działalności PiS IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.05.06, 09:02 Takie też będą autostrady - wirtualnie realne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Kto zarobi na niepewności wokół fuzji banków? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 17:27 Jestem bardzo,ale to bardzo niezadowolonym klientam PEKAO SA (mam tam kredyt hipoteczny). Z obsługą bieżącą przeniosłem się do BPH, ale teraz muszę uciekać dalej. Kto mnie przyjmnie???. Spłacający długi klient. Odpowiedz Link Zgłoś