Gość: ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 02:10 I dobrze! Trzeba zrobić miejsce dla fachowców z Samoobrony! <zgrzyt zębami z bezsilności i wcale mi nie wstyd> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: noelkabat Re: Co na to Gilowska? IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 08.05.06, 02:49 Biedna ta Gilowska, chciala sluzyc Polsce-sluzac PISowi a teraz bedzie sluzyc rowniez Leppperowi - Wicepremierowi, swemu nowemu szefowi. Ciekawe jak dlugo jeszcze wytrzyma w towarzystwie zlodziei, kombinatorow, antysemitow i slugusow "genialnego wodzusia". Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 Zyta na to jak na lato 08.05.06, 02:57 Gość portalu: noelkabat napisał(a): > Biedna ta Gilowska, chciala sluzyc Polsce-sluzac PISowi a teraz bedzie sluzyc > rowniez Leppperowi - Wicepremierowi, swemu nowemu szefowi. > Ciekawe jak dlugo jeszcze wytrzyma w towarzystwie zlodziei, kombinatorow, > antysemitow i slugusow "genialnego wodzusia". M: Widac towarzycho Piskorskiego, Balcerowicza czy Olechowskiego bylo jeszcze gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek plakac za nim nie bedziemy IP: 218.75.87.* 08.05.06, 08:04 byl cienki jak barszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnorozowy Re: plakac za nim nie bedziemy 08.05.06, 09:04 same krytyki eh Jak unikać spamu walka z niechcianym spamem Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: plakac za nim nie bedziemy 08.05.06, 11:10 Barszcz bywa biały i czerwony. A czasami nawet kaukaski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Deo et Patrie Re: plakac za nim nie bedziemy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 13:29 Szkoda mi Cię, chłopcze.... Nie znasz człowieka i piszesz bez sensu. Właśnie Mirek jest (i był) porządnym i konkretnym facetem i jestem święcie przekonana, że mógłby dużo zrobić dobrego dla Polski, gdyby nie głupawa polityka, która za nic ma prawdziwych specjalistów i profesjonalistów. Trzymaj się Mirek:) dobrze zrobiłeś. Niech się później inni rozliczają z Leppera. Pozdrów Świdnik ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oliveira Gilowska jest osobą kompletnie bez honoru IP: *.atman.pl / *.atman.pl 08.05.06, 10:36 Poglądy były liberalne, ale dla stołeczka się zmieniły, podatek liniowy był cacy, ale dla stołeczka jest już be, Lepper był paskudny i niegrzeczny, ale dla stołeczka nawet Lepper może być, PO była kochana i śliczna, ale dla stołeczka jest już be... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zibi1010 Ma wiecej honoru od swojej szefowej-tfu z Lepperem IP: *.asta-net.com.pl 08.05.06, 08:08 w jednej bandzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzia Re: Czy Banasiowie ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 08:41 Czy Banasiowie są też takiego wzrostu jak Kaczyńscy i Gosiwewski,Kuchciński i też tacy "mądrzy" w wypowiedziach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barszczofil Barszcz, sadzac po wywiadzie jakiego udzielil GW IP: *.dip.t-dialin.net 08.05.06, 09:44 jakis czas temu wydawal sie sensowny. O ironio losu zmiany o ktore poszlo miedzy Zyta,a Barszczem to starcie miedzy koncepcja PiS z kampanii wyborczej a koncepcja PO. No i wygrala koncepcja PO, o-VAT-owania malych firm i opodatkowania ich na zasadach oglnych, co dla takich przedsiebiorstw rodzi bardzo duze koszty transakcyjne placenia podatkow. Zeby bylo smieszniej dla zwolennikow niby reformatorow z PO i zwolennikow PiS. W MiFin wygralo durne, stosowane do tej pory powszechnie spojrzenie fiskalne, na podatki, czyli cel numer jeden to zamknac budzet w tym roku, chocby po nas spalona ziemia. Co smieszniejsze to tak podatki widzialo PO w swoim programi. To teraz bedziemy mieli durny system podatkowy, spod znaku Po, wprowadzony przez PiS. I gdzie my ... jestesmy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inwestor gdzie jestesmy? IP: 89.144.217.* 08.05.06, 09:51 ja zgodnie z adresem.I moje podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bijo Re: Wiceminister finansów Mirosław Barszcz podał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 09:53 To ten co wymyslił wprowadzic ponownie opłatę rejestracyjną dla samochodów. Poprzedni projekt głosami min. PiS przepadł w Sejmie. Ciekawe jak bedzie z ich projektem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szkoda Barszcza:(( Modzel chyba nadchodzi :((((( IP: *.mz.mofnet.gov.pl / *.mofnet.gov.pl 08.05.06, 10:38 to fachowiec samoobrony i przyjaciel Jędrka, ostatnio aktywny w jedynie słusznych mediach, no to jazdy bedą:(!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Jako nowego wiceministra finansów proponuję 08.05.06, 11:09 Richarda Mbewe. Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Re: Wiceminister finansów Mirosław Barszcz podał 08.05.06, 11:14 Bardzo mi się podoba zdanie jekiego pan minister użył przy przyjmowaniu stanowiska rządowego. Teraz natomiast widzi Pan jak bardzo się pan mylił wiążąc sie z tą Paranoją i Samowolą. Dziwi mnie i przeraża stanowisko pani minister. Czyżby była aż taką oportunistką ? Wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alter Gościu ,,komandosa,, udaje , wylany przez p. Zytę IP: *.eklon.pl / *.crowley.pl 08.05.06, 11:42 gorący kubek....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miśka Lepper musi odejść ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.06, 12:21 i tak był o 1 dzień za długo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fililog Za dużo gżybków w tym dziado-pisowskim barszczu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 18:55 trzeba robić miejsce dla wszechpolaków i przestępców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rozgoryczony Re: Wiceminister finansów Mirosław Barszcz podał IP: *.ont.com.pl / *.chello.pl 30.05.06, 12:36 szkoda, była szansa na zrobienie czegos dobrego... dobro wspolne to jak się okazuje fikcja dla urzedników, a wiedza i otwartość są groźbą zmienienia istniejącego status quo. Kolejny raz potwierdza się to, co zauważam, mądrzy ludzie stoją z dala od tego bagna. Odpowiedz Link Zgłoś