Dodaj do ulubionych

Rząd daruje stoczniom miliard?

25.05.06, 02:39
Lekarze - czytacie to? Na miejscu lekarzy nie podszedłbym do pacjenta do
czasu, aż PiSuar odbierze co do grosza wszystkie łapówki zapłacone z
państwowej kasy za poparcie polityczne - w pierwszej kolejności górnikom.
Potem to samo powinni zrobić nauczyciele, potem i górnicy i hutnicy itd. Niech
p. Kłamczyński pozna, co to "solidarne państwo"!
Obserwuj wątek
    • no_guts_no_glory 25 zł od "łba"... 25.05.06, 03:50
      tyle wlasnie bedzie kosztowac oddluzenie stoczni zakladajac ze mamy 40 mln
      obywateli...

a solidarne panstwo polega na tym, ze jak zabierzesz 500zł komus kto je ma i
      podzielisz na 10 czesci oddajac "ubogim i potrzebujacym" (z reguly sa to
      gornicy, stoczniowcy, hutnicy i jeszcze do niedawna kolejarze) to zyskasz 10
      wyborcow tracac jednego - bilans +9 ciagle jest wysoce satysfakcjonujacy.
      Matematyka nie klamie...

• Gość: to ja w zasadzie dwa pierwsze posty wszystko tlumacza IP: 203.185.214.* 25.05.06, 05:09
        • wozni Re: w zasadzie dwa pierwsze posty wszystko tlumac 25.05.06, 09:37
          Plakac sie chce!!! Czy to zbieg okolicznosci ze nagle zwalniaja prezesa, ktory kierowal agencja przez 16 lat, czyli praktycznie od poczatku transformacji...
          Zle sie dzieje w panstwie polskim!!
        • Gość: manhu Re: w zasadzie dwa pierwsze posty wszystko tlumac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 14:03
          Dodam, że te komuchy z PiS-u ostatnio się obraziły na Niesiołowskiego za porównanie do Gomółki. Bezczelność.

W tej sprawie o tyle jest dobrze, że chodzi o drobiazg, czyli maluńki miliardzik, a nie tyle co dla górników (70 mld wg rządu, 35 wg górników, GRRR)
      • Gość: Iras_84 Re: 25 zł od "łba"... IP: *.t15.ds.pwr.wroc.pl 25.05.06, 21:54
        Ciekawe co by bylo gdyby gornicy nie strajkowali a pracowali za komuny???..
        • kalinowski11 Re: 25 zł od "łba"... 25.05.06, 22:08
          Chyba prezesom ...

serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3371487.html

ROTFL
      • Gość: martens Re: 25 zł od "łba"... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 22:45
        Na szczęście to tylko kiełbasa wyborcza i nic z tego nie będzie miało miejsca -
        student pierwszego roku prawa czytając artykuł 87 traktatu rzymskiego w ciągu 5
        minut zorientuje się, że propozycje PiSuarów podpadają pod definicję pomocy
        publicznej ("środki publiczne wydatkowane w celu udzielenia korzyści
        indywidualnym przedsiębiorcom") i muszą podlegać zgłoszeniu do Komisji
        Europejskiej - a tam obowiązują bardzo ścisłe reguły, które z pewnością położą
        tego typu gniot legislacyjny na łopatki. Wypada się tylko zastanowić czy doradcy
        prawni PiSuarców są tak głupi czy tak bezczelni...
    • Gość: Mac Re: Rząd daruje stoczniom miliard? IP: *.amwaw.edu.pl 25.05.06, 10:08
      Widać, że Rząd doszedł do wniosku -"lepiej jak wyjedzie 20 tys. lekarzy niż 20
      tys. stoczniowców w końcu to wierniejsi wyborcy"
      • Gość: daniel Re: Rząd daruje stoczniom miliard? IP: 213.17.168.* 25.05.06, 10:32
        stoczniowcy, górnicy jak zastrajkują pod sejmem i zrobia zadymę to dostają to
        co chcą, a lekarze gdy strajkują to sie ich straszy prokuraturą.
    • Gość: Jacenty Bolszewicy mają sie dobrze, teraz w pisuarze ! :-( IP: *.orange.pl 25.05.06, 10:17
    • jurek1001 Re: Rząd daruje stoczniom miliard? 25.05.06, 10:43
      Jak by na to nie patrzył jest to skandal! NFZ walczy o pieniądze, a stocznia
      zalega tylko 220 mln zł. W związku z tym, że Ci co myślą nie chcą wejść w taki
      układ wymienia się ich do oporu. Cała nadzieja w tym, że po zmianie za trzy
      lata będzie musił sie tym zając prokurator!
    • Gość: wlodek31 Re: Rząd daruje stoczniom miliard? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 10:53
      Jak tak dalej pójdzie, to w niedalekiej przyszłości do strajkujących lekarzy
      dołączy się większość społeczeństwa.
    • Gość: arahat komuna wrocila z ludzka twarza- wszytkim jeszcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 11:18
      bardziej po rowno...ale popier.... kraj za IV RP.....lenin wiecznie zywy!!! jak
      to cytowal tow k. w swojej pracy...
    • Gość: antysocjal Re: Rząd daruje stoczniom miliard? IP: *.jtb.pl / *.jtb.pl 25.05.06, 11:26
      Po przeczytaniu wypowiedzi nowego zarządu stoczni nasunęło mi się wiadome słowo na "k". Ani słowa o przyczynach zadłużenia, ani słowa o przyjęciu jakiś obowiązków na stocznię, tylko niech im się spłaci długi... plus kosmiczne szacunki, że upadłość będzie kosztować więcej (niby dlaczego?)

Ale gdzie, Balcerowicz, który kazał zaciskać pasa to złodziej, a hojni wujkowie z rządu i ich kompetetni delegaci w zarządzie to wrażliwi społecznie fachowcy...

Czemu jakakolwiek mniejsza (prywaciarska) firma nie może się starać np. o umorzenie podatków (starać się może) i jest za to obciążana kontrolami? Im mniej państwa w państwie i jego wsparcia dla nieróbstwa i złego nadzoru, tym lepiej.
      • Gość: gosc Re: Rząd daruje stoczniom miliard? IP: *.wisz.edu.pl / *.wisz.edu.pl 25.05.06, 11:30
        niech lepiej daruja dlugi szpitalom, dodam ze szpital w gorzowie wlkp. - w
        rodzinym miescie premiera ma tylko ponad 260mln dlugow, tuz zanim jest
        Kostrzynski.....

• Gość: Swoboda_T Re: Rząd daruje stoczniom miliard? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 14:32
          Szpitale oddłużano już kilkukrotnie. Dopóki nie dokona się zmian systemowych
          mozna umarzać choćby i co roku - a długi dalej będą. Ze stoczniami tak samo -
          podarujemy im milardzik, a za pięć lat następny, potem kolejny. A przecietny
          obywatel musi na to zapierdzielać, płacić 40% na ZUS (żeby stocznie i kopalnie
          nie musiały płacić) i wszelkie podatki.
    • Gość: Jakub Socjalizm wraca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 11:31
      Niestety kaczynscy chca ratowac panstwo rozdajac ludzia pieniadze. Poczynajac na
      becikowym, a konczac na miliardowym dofinansowaniu dla stoczni. Jedynym
      lekarstwem na zla kondycja polskich spolek jest liberalizacja rynku,
      prywatyzacja i minimalizowanie udzialu panstwa w rynku.

STOCZNIA POWINNA UPASC JESLI JEST NIE RENTOWNA. NA JEJ MIEJSCE ZNALEZC INWESTORA
      KTORY WYKUPI MASE UPADLOSCIOWA i PRZEJMIE ZLECENIA. A PIS NAJCHETNIEJ PODLACZYL
      BY JA POD RESPIRATOR KTORY I TAK KIEDYS BEDZIE TRZEBA WYLACZYC...

PIS JEGO CHORA SOCJALISTYCZNA POLITYKA!
    • Gość: republikanin23 Re: Rząd daruje stoczniom miliard? IP: *.euv-frankfurt-o.de 25.05.06, 11:34
      Socjalistyczny rząd robi kolejne prezenty związkowym karaluchom.Najgorsze są
      jednak plany zmian w kodeksie pracy,mające umożliwić przejście na wcześniejszą
      emeryturę przedstawicielom "szczególnie niebezpiecznych zawodów".Po raz kolejny
      ludzie kreatywni będą się musieli składać na bandę nierobów.
      • patman Koniec uczty karaluchów 25.05.06, 14:32
        Nie ma obawy, ludzie kreatywni stąd się ewakuują, a karaluchy zostaną same. Kiedy skończą się odpadki, karaluchy zdechną z głodu.
    • Gość: as124 Re: Rząd daruje stoczniom miliard? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 11:51
      boze ja z tego glupiego kraju uciekam!!
      • Gość: lysy64 Re: Rząd daruje stoczniom miliard? IP: *.sympatico.ca 25.05.06, 21:39
        ja juz to zrobilem
    • Gość: SZALENIEC Re: Rząd daruje stoczniom miliard? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 11:55
      Ludzie kto mi powie kiedy sie skonczy ten KOSZMAR Z KACZYNSKIMI
      PISEROWCOSAMOOBRONAMI ELEROWSKIMI.Ludzie czy nie dość OKRADANIA UCZCIWYCH
      OBYWATELI KTORZY ZNAJA ROZNICE MIEDZY W I A R A a katolicyzmem.LUDZIE jkiedy
      skonczy sie oklamywanie polakow. ludzie kiedy postawimy kaczynskich pod sad i
      partie z nimi rzadzace. Ludzie kiedy oni przestana NAS OKRADAC.Ludzie kiedy
      wasze emerytury wzrosna,kiedy kaczynscy przestana nas OKRADAC I DAWAC TYM CO
      NIE UMIEJA PRACOWAC A SLUZA KACZYNSKIM TYLKO DO POPIERANIA I STAWIANIA XXXXXX
      PRZY ICH NAZWISKACH L U D Z I E LUDZIE LUDZIE POLACY POLACY OBUDZCIE SIE
      OBUDZCIE SIE. P O L S K A WAS W Z Y WA
    • Gość: Radek Re: To jest złodziejstwo!!!!! IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 25.05.06, 12:01
      To jest złodziejstwo!!!!!
      Czekam na pospolite ruszenie pod SEJM z groźbą wypalenia tego miejsca do
      fundamentów. Wara od mojej kasy!!!!!
      Górnikom zabrać również. A jak już to stoczniowców, górników i lekarzy na jeden
      stadion i niech się rżną. Kto wyjdzie dostanie marchewkę w postaci 100zł
      • Gość: rafvonthorn Re: To jest złodziejstwo!!!!! IP: *.petrus.com.pl 25.05.06, 12:57
        Przedni pomysł z tym stadionem :D.
    • Gość: asd Re: Rząd daruje stoczniom miliard? IP: *.amsnet.pl / *.amsnet.pl 25.05.06, 12:17
      To może mi umorzą zaległy zus??? Ledwo na pensje starcza a jeszcze jak pół firmy
      sie obraziło i poszło na zwolnienia to myślałem że to koniec. Ale oczywiście
      nie. Tylko niewydolne firmy-ostoje PRLu w III RP dostaną za darmoche od każdego
      z nas prawie po 50 zł (licząc tylko tych co pracują to tak gdzieś wyjdzie).
      Paranoja w tym kraju tylko uciekać
      • Gość: elco NIE! IP: *.spsk5.am.wroc.pl 25.05.06, 12:42
        Proszę o przebudzenie się tych którzy jeszcze nie widzą! Podnieśmy się wszyscy
        i zakończmy erę IV RP w wykonaniu porazkowej koalicji. Oddluzanie tego co juz
        dawno powinno byc prywatnym, przycinanie funduszy na ten cel w miejscach, w
        ktorych pieniedzy na prawde potrzeba - sluzba zdrowia (nie pensje lekarzy, ale
        finansowanie leczenia i nie wybieranie miedzy wegetacja a leczeniem).
        DOSC OSZUKIWANIA NARODU GLUPIM GADANIEM I OBIETNICAMI!!!!
        TO JEST NASZ KRAJ I SKORO NIE UMIE O NIEGO ZADBAC RZAD, ZROBMY TO SAMI!!!!
        • 2kaczorki Re: NIE! 25.05.06, 12:51
          Jako Pre i Pre czyli stado Kaczorków!!!
          Po trzykroć stanowczo mówię NIE!
          Wyborcza kłamie!
          Nie uprawiamy "partyjniactwa"!
          Nie obiecujemy złotych gór!

tylko kłamiemy ile się da:-)

IV RP czyli Ręce Precz od Polski III RP wróć do nas!!!
        • Gość: y Re: NIE! IP: *.mac.edu.pl / *.mac.edu.pl 25.05.06, 13:18
          Sami ten rząd wybraliśmy i teraz będziemy przez niego rządzeni.
          Tylko nie mów mi że nie głosowałeś, lub głosowaleś na kogoś innego.
          Większość Polaków na nich głosowała ;P

ps. Niestety "mój Korwin" zdobył zaledwie 2% (więc nie za wiele osób
          jest trzeźwo myślących w naszej kochanej Polsce)
          • 2kaczorki Re: NIE! 25.05.06, 13:31
            Gość portalu: y napisał(a):

> Sami ten rząd wybraliśmy i teraz będziemy przez niego rządzeni.
            > Tylko nie mów mi że nie głosowałeś, lub głosowaleś na kogoś innego.
            > Większość Polaków na nich głosowała ;P
            >
            > ps. Niestety "mój Korwin" zdobył zaledwie 2% (więc nie za wiele osób
            > jest trzeźwo myślących w naszej kochanej Polsce)

Niestety powiem ci - na pewno nie głosowałem na nich i niechcę aby ktoś mówił
            mi, iz głosowaliśmy wszyscy! Sorry!!!

"Ja do nich strzelać nie kazałem"
            • 2kaczorki Re: NIE! 25.05.06, 13:33
              Jeszcze jedno nie dwa 2% trzeżwo myślących tylko powinno być 36% nietrzeżwo
              myślących!!!

• Gość: elco Re: NIE! IP: *.spsk5.am.wroc.pl 25.05.06, 13:43
            Glosowalem, ale nie na nich. I tym samym sposobem moje poglady na rzadzenie
            maja prawo i roznia sie od poglodow tej populistycznej gromadki chlopaczkow z
            podworka. W zwiazku z tym upieral sie bede aby cos zmienic w rzadzeniu, a
            jezeli tobie dobrze w obecnej sytuacji - powiem jedno - sprawdz, czy aby nie
            popadles (as) w stan obnizenia odczuwania potrzeb zyciowych.
            Pozdrawiam.
            • Gość: y Re: NIE! IP: *.mac.edu.pl / *.mac.edu.pl 25.05.06, 16:10
              Nie krytykuj tylko. Zmień coś sam.
              A jeśli wybrałeś takich rządzących to się teraz cieszyć.
              Wiem, Ty jak wszyscy nie głosowałeś na tych rządzących ;/
              Spoko, przyjdą kolejni którzy obiecają złote góry a Ty
              łykniesz przynętę ;]
              • Gość: lysy64 Re: NIE! IP: *.sympatico.ca 25.05.06, 21:47
                PO nie obiecywala zlotych gor,ale rydzyk zapelowol domoherowych beretow
                i ta cholota ze wschodniej polski poszla glosowac bo tak kazal ksiadz.
                ciemy narud
    • Gość: Oko Wybrańcy narodu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 13:46
      Nic nowego - „Nową przypowieść Polak sobie kupi,Że i przed szkodą, i po
      szkodzie głupi”
      To już było i byli juz tacy to tak "wolną rączką" brali i dawali.I było dobrze
      ale do czasu jak trzeba było zapłacić rachunki.Komu jeszcz miliardzik? Jak
      Gietych będzi chciał - nie ma sprawy ,prosze uprzejmie.Lepper będzie
      potrzebował kilka miliardzików na oddłużenie "rolników" - ależ oczywicie.Czemu
      nie?Przecież warto rozdawać pieniążki bo rachunki do zapłacenie nie dostaną ci
      co je rozdają ale ci którzy po nich przyjdą.Więc nie ma problemu.Dajemy
      na "krechę" każdemu kto jest "mocny w gębie"
      Górnicy,rolnicy,kolejarze,lekarz - każdy każdy kto głośno krzyczy i wyjdzie na
      ulicę to dostanie.Tylko najsłabsi i najbiedniejsi nie krzyczą.I płacą rachunki
      za cudze decyzje.A co za parenaście lat dostaną emeryci?Chyba tylko baaaardzo
      cienki rosołek.I w jakich warunkach będą żyli?Emerytury po 200 zł miesięcznie?I
      mieszkanie pod mostem?A tym których się "uda" trafią do przytułku.
      Reszta umrze z głodu (rolnicy będą strajkować)w chorobie(lekarze będą
      strajkować)w zimnie(górnicy gdzie - na ulicach) i trumny nawet nikt nie
      dowiezie na cmentarz ani rodzina nie przyjedzie na pogrzeb bo kolejarze poszli
      po podwyżki czyli strajkować.Pewnie,wszycy oni mają powód do strajku tylko
      czemu nikt nie opowiadają za to ci, którzy do takiej sytacji doprowadzili.Nikt
      jak zwykle za nic nie odpowiada.I wszystko jest "niczyje".Tak jak w PRL-u.
      I oczywiście jak zwykle nikt za taki stan rzeczy nie odpowie.A jak trzeba to
      się dawnych "kumpli" ,jak zwykle,będzie się broniło.No bo Polska dzieli się na
      boskich "wybrańców narodu" i jak to nazwała jedna pani poseł ,z "przypadkowych
      ludzi".
      Nic ,tylko się cieszyć.Jest jak zwykle i to co zwykle.Mamy to co sobie
      wybraliśmy.
      Były kiedyś takie hasła w zakładach pracy - " Idee Lenina wiecznie żywe"
      Zdumiewające jak historia lubi się powtarzać.
      • Gość: mirek Re: Wybrańcy narodu ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.06, 21:38
        ale to społeczeństwo jest na tyle głupie, że uważa,że i górnicy i stoczniowcy
        maja racje, że strajkują o podwyżki. To społeczeństwo jest na tyle głupie,że
        nie zauważa, że podwyżka dla górnika równocześnie oznacza niższą emeryture dla
        siebie i dłuższą kolejke do lekarza.
    • Gość: Daydreamer Re: Rząd daruje stoczniom miliard? IP: 62.77.183.* 25.05.06, 14:31
      Prowadze nieduzy sklep. Musze placic Zusy, pensje, ubezpieczenia, koncesje i
      wszystko inne. Jak sobie nie poradze, to padne i po sklepie. Dlaczego za to, ze
      sobie radze i oplacam te wszystkie zlodziejskie skladki, to teraz beda za to
      stoczniowcow utrzymywac. A ja to co?! Ja tez nie chce placic ZUS, albo niech mi
      dadza rok zwolnienia za to, ze dotychczasowo wszystko terminowo placilem.
      Jak sobie stocznia nie radzi, to niech pada. Zostana Ci co sobie radza i bedzie
      dobrze. Nieudacznikom trzeba pozwolic sie wykruszyc z biznesu, zostana Ci co
      sobie radza i ktorych nie trzeba utrzymywac.
      • offon Niech dopłacają,za swoje pp. Lepper, Kaczyński 25.05.06, 14:42
        wypraszam sobietakie przejawy wielkoduszności! Nie za MOJE pieniadze!
    • banan9991 Re: Rząd daruje stoczniom miliard? 25.05.06, 15:49
      to glosujmy na takie partie co nie wydaja ale zwary elektorat robmy jak mial sld
      • Gość: gosc Re: Rząd daruje stoczniom miliard? IP: *.gorzow.mm.pl 25.05.06, 17:14
        DO BOJU POOOLSKO , DO BOJU POOOLSKO .....

1mld dla Stoczni, 20mln dla SWIATYNII OPATRZNOSCI BOZEJ :) ZUS każdego mca ma zadłużenie większe o kilka set mln zł...

Czy władza niewie co robi? Przecież o problemach ZUSuuu mówi sie zawsze... wysuwa sie jakies rozwiazania... kiedy znajdzie sie te ostateczne? jak pieniedzy zabraknie naszym rodzicom?? to wtedy zapoźno bedzie ;]

w myśl TANIEGO PAŃSTWA powołuje się nowe resorty itd itd... a średnia krajowa stale wzrasta w sektorze publicznym

SZCZĘŚCIARZAMI jesteśmy - nie idziemy do szkoły w PIĄTEK, przez przypadek studenci też nie idą, choć kto chce to może iść(tak jest na jednej z prywantnych uczelni w GW)

Wszystko staje sie coraz gorsze, troche wladza schodzi na kaczki(czyt. psy)

KTO JESZCZE W KOLECJE CZEKA? oprocz górników, pielęgniarek etc.???

• Gość: Marcin Mikołajczak Wyrzucanie pieniędzy IP: *.gdynia.mm.pl 25.05.06, 17:40
      blog.marcinmikolajczak.com
    • Gość: e Re: Rząd daruje stoczniom miliard? IP: *.elartnet.pl / *.elartnet.pl 25.05.06, 17:58
      znowu nasze pieniadze w bloto
      brawo - to jest kolejny krok
      do osiagniecia statu TANSZEGO PANSTWA
      • Gość: Mikegtr PRL II IP: *.wroclaw.mm.pl 25.05.06, 18:46
        Kiedys w podstawowce czy tez moze w ogolniaku mialem historie i uczono mnie o
        PRL-u. Teraz w miejsce tych stron podrecznika powinnismy wkleic krotka notke :
        "Chcesz wiedziec jak bylo w PRL-u - ROZEJRZYJ SIE!!!"

Pytanie tylko kiedy ludzie wyjda na ulice!?!

Pozdr
    • Gość: jez Nie ma dla lekarzy a tu rozdawnictwo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 25.05.06, 19:42
      Nie nie mówia że nie ma pieniędzy dla lekarzy, skoro tak lekko rozdają
      miliardy, ja też chcę dostać, praująy w stoczni robotnicy i dyrekja wypłaała
      sobie wielkie premie a teeraaz wyciąga ręce po nasze pieniądze!!! skndal
      !!!komuna wróiła
      • Gość: Marta50 Re: Nie ma dla lekarzy a tu rozdawnictwo IP: *.pools.arcor-ip.net 25.05.06, 20:37
        Niech sprzedadza pranie mozgow tego slynnego wielebnego, ktory skasowal
        pieniadze ktore byly zbierane na stocznie. Co z tego "przywlaszczenia" wyniklo,
        zadnego sledzctwa!!!
    • Gość: lysy64 Re: Rząd daruje stoczniom miliard? IP: *.sympatico.ca 25.05.06, 21:32
      to te pieniadze ktore ukradl narodowi rydzyk
      a teraz rzad zwroci stoczniowcom za rydzyka
      splata dlugu za wybory
    • truten.zenobi a ile brakuje na służbę zdrowia? ... 25.05.06, 21:41
      nie pot o płace podatki by dofinansowywac przedsiębiorstwa komercyjne!
      niech oni albo sami na siebie zapracują albo niech kończą działalność!
    • Gość: podatnik układ okrada Polskę, na miliard. IP: 80.54.5.* 25.05.06, 22:21
    • Gość: Monter To faktycznie wyrzucanie pieniedzy w bloto! IP: *.cable.ubr07.croy.blueyonder.co.uk 25.05.06, 23:41
      Szkoda slow. Amatorszczyzna na kazdym kroku. Umorzyc dlugi, dokapitalizowac,
      zastosowac ulgi (w sumie na miliard zlotych), a potem sprzedac za 100 mln
      zlotych plus swietlane obietnice inwestora. No i oczywiscie oglosic wszem i
      wobec o wspanialym sukcesie prywatyzacyjnym!
      Jest jednak pare pytan:
      Dlaczego to Skarb Panstwa musi za wszystko odpowiadac, podczas gdy inni
      akcjonariusze niczego nie musza?
      Gdzie sie podzialy akcje pracownicze wielkiej madrosci zalogi, ktore stanowily
      15% akcjonariatu i rozdane byly za darmo?
      Czy tzw. zaloga, albo pracownicy darmo-akcjonariusze nie poczuwaja sie do
      odpowiedzialnosci za sytuacje firmy?
      Dlaczego zwiazkowi czlapacze wiecznie reprezentujacy i wiecznie zasiadajacy w
      radach nadzorczych za nic nigdy nie odpowiadaja?
      Dlaczego teraz nikt nie chce kupic swietlanej przyszlosci stoczni???

Jesli artykul GW jest prawda, to Polska po zmianie wyborczej jest krajem bez
      przyszlosci, wiecej jest krajem beznadziejnym!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka