Dodaj do ulubionych

Odwołano szefa PZU

02.06.06, 22:19
Tak tworzy się PiSiarska pajęczyna.
Obserwuj wątek
    • Gość: siostra Eulalia Re: Odwołano szefa PZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:24
      rydzyk_fizyk napisał:

> Tak tworzy się PiSiarska pajęczyna.
      ============================================
      i tak sie zrywa SB-ecka pajęczyna
      • Gość: hgw WSI IP: *.acn.waw.pl 02.06.06, 23:56
      • fritz.fritz Nareszcie. Ten facet dzialal na korzysc Eureko. 03.06.06, 00:07
        Niedobrze, ze to tak dlugo trwalo.
    • jaknajdalej1 Znajda sie fachowcy 02.06.06, 22:53
      Z pewnoscia znajda sie fachowcy z Samoobrony. Chca dac sobie rade z KGHM, to
      dlaczego nie z PZU.
      W koncu nie matura, lecz chec szczera zrobi z ciebie inzyniera... lub prezesa.
      • Gość: hgw ...lub postera (nawet się rymuje, komuszku) IP: *.acn.waw.pl 02.06.06, 23:59
    • Gość: mik Re: Odwołano szefa PZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 22:59
      teza PZU pokryje się Mchem!!

trzeba zmienić fimę ubezpieczeniową bo p.Mech to żaden manager
      • Gość: hgw Odezwał się manager IP: *.acn.waw.pl 02.06.06, 23:57
      • Gość: Już nic nie rozumi Re: Odwołano szefa PZU IP: *.robbo.pl 03.06.06, 00:40
        em .Podobno PZU stało się najsilniejszą i najbardziej dochodową firmą
        ubezpieczeniową na rynku ,albo Gazeta Ubezpieczeniowa kłamie. To po co
        odwoływać szefa tego ,co świetnie działa? " Co by tu jeszcze
        spieprzyć ,panowie , coby tu jeszcze spieprzyć?" Pytał wiele lat temu Wojtek
        Młynarski
        KOCHAM PIŁSUDSKIEGO On powiedział" Wy ,panowie posłowie i senatorowie wszyscy
        razem i każdy z osobna jesteście głupsi od mojej kasztanki" I jest to myśl
        UNIWERSALNA
    • Gość: poler to się Marcinkiewicz przed kongresem PIS postarał IP: *.lublin.sdi.tpnet.pl 02.06.06, 23:52
      • Gość: hgw Mało wiesz komuszku IP: *.acn.waw.pl 02.06.06, 23:57
    • Gość: real Re: Odwołano szefa PZU IP: *.eranet.pl 03.06.06, 00:25
      czas odwołać tych nadetych pseudo fachowców, których pis pasie od wyborów na
      pensjach, premiach i odprawach, wystarczająco długo za nasze - podatników
      pieniądze pajacowali. Dziwie sie GW że ich broni, granice nienawiści do pisu
      powinien wyznaczać interes obywateli
      • Gość: pzu TKM czyli teraz k..wa My! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 14:28
        Odwołali wybitnego prezesa firmy, która po jego kierownictwem przynosiła
        ostatnio krociowe zyski, również dla budżetu państwa. Ale co tam..., interes
        państwa to pestka w obliczu apetytów nienażartych polityków. Widać teraz jak na
        dłoni po co zablokowano ugodę Sochy z Eureko. PZU nie jest nadal na giełdzie!
        Hurrra..! Można w nim mieszać do woli! Tylko to się liczy, nie ważne koszty:
        przegrany arbitraż, gigantyczne odszkodowanie dla Eureko, fatalna opinia
        Polski, koszty beznadziejnych procesów sądowych, etc.
        • Gość: PrzedPiS TKM czyli teraz k..wa My! IP: *.dip.t-dialin.net 03.06.06, 14:40
          Czyby Stypulkowski nie byl mym???? Czemu ten gosc poelcial a handlowaca, po tym
          jak przeja go Citybank???? Nie wiem kogo PiS wezmie i nie bronie decyzji
          zwiazanej z nowa nominajca, bo jej nie znam, ale bajki o fachowcach w stylu
          Stypulkowski to tylko bajki. To, ze ktos jest lepszy od Podsiadly, nie czyni go
          fachowcem. Mysle, ze bez trudu mozna dzis znalezc ludzi po 30, nieuwiklanych w
          dawna wladze, a majacych juz spore doswiadczenie w pracy i zarzadzaniu w firmach
          nabyte w latach 90-tych i bez bagazu kolegow z danych czasow, wobec ktoryh
          trzeba spalaca stare dlugi, tak jak to robil Stypulkowski. Na szczescie gasnie
          jak gwizda Kostrzewy
          • Gość: iwa Re: TKM czyli teraz k..wa My! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 21:40
            Odwołany prezes,teraz czas na wywalenie z firmy jego przydupasów,Sa
            tacy,przeciwko którym prokuratura prowadzi dochodzenia a nawet oskarża razem z
            Wieczerzakiem a ci dalej pracują.Wywalić wszystkich dyrektorów mianowanych
            przez Stypułkowskiego w całej spółce.To klika,którą należy rozwalić.A te
            fantastyczne wyniki wynukają z tego,że zmusza się wszystkich
            pracowników,szczególnie obsługę do sprzedaży wszystkich produktów/oczywiście
            bez żadnego wynagrodzenia/.Premie i prowizje bierze góra.
            • Gość: pzu Re: TKM czyli teraz k..wa My! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 14:03
              Gość portalu: iwa napisał(a):
              To klika,którą należy rozwalić.

Guzik mmnie obchodzą kliki rzeczywiste czy też urojone. Jako akcjonariusz
              jestem zainteresowany wynikami finansowymi spółki, które zależą od dobrej pracy
              prezesa. Również jako obywatel i podatnik jestem zainteresowany dobrą kondycją
              firmy, która wpłaca do budżetu olbrzymie kwoty z tyt. podatków i dywidendy oraz
              daje pracę tysiącom Polaków. Czy naprawdę nie widać, że decyzja o wyrzuceniu
              dotychczasowego prezesa mało ma wspólnego z jego osiągnięciami i interesem
              państwa?
              • Gość: ona Re: TKM czyli teraz k..wa My! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 17:57
                Też jestem akcjonariuszem tej firmy i obchodzi mnie kto jest jej prezesem.
                Nie dla Pana Styp€łkowskiego.Wszyskich z układu prezydenta Kwacha należy
                rozliczyć i odesłać w niebyt.
                • Gość: pzu Re: TKM czyli teraz k..wa My! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 20:23
                  Gość portalu: ona napisał(a):

> Też jestem akcjonariuszem tej firmy i obchodzi mnie kto jest jej prezesem.
                  > Nie dla Pana Styp€łkowskiego.Wszyskich z układu prezydenta Kwacha należy
                  > rozliczyć i odesłać w niebyt.

Prawdziwy akcjonariusz rozlicza prezesa za wynik finansowy a nie za taki czy
                  inny, prawdziwy albo urojony "układ". Co do Stypułkowskiego to mam przynajmniej
                  pewność, że zysk PZU nie trafi do jakiejś Telewizji Familijnej czy na budowę
                  kolejnej świątyni. Prezes z "układu" PIS-owskiego takiej pewności nie daje.
    • Gość: Lelekl PZU straciło jednego z najlepszych polskich IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 06:42
      menadzęrów. Stypułkowski to najlepszy z najlepszych zarówno pod katem wiedzy
      teoretycznej jak i praktyki :-(
      • lady_ela Re: PZU straciło jednego z najlepszych polskich 05.06.06, 16:33
        Gość portalu: Lelekl napisał(a):

>Stypułkowski to najlepszy z najlepszych zarówno pod katem wiedzy
        > teoretycznej jak i praktyki :-(

Czyżby? Jak dla mnie facet umie głównie otaczać się przydupasami (żaden z nich
        nie zrobił i nie zrobiłby żadnej innej kariery bez CS np. były wiceminister MF
        który niby bierze pieniądze w PZU a pracuje dla Rokity - to była taka zagrywka
        gdyby wybory skończyły się inaczej) oraz kreować swój wizerunek medialny choć
        nawet z tym ma ostatnio kłopoty (np wybitnie arogancki i cyniczny wywiad w
        ostatnim numerze polskiego Forbes.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka