Gość: soretan Re: Polskie Radio "odzyskane" nie tylko dla PiS IP: *.abhsia.telus.net 16.06.06, 13:30 Oj, Jacenty, Jacenty, Jacenty, oswiecenia to i tobie brakuje. A ze swoim sposobem wyrazania sie masz szanse szybko zostac kryminalista. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: Brawo !! IP: *.internal.bupa.co.uk / 194.75.37.* 16.06.06, 16:09 brawo co? Ze przyglupy z Samoobrony dostaly stanowiska od PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: telemach Re: Brawo !! IP: *.pools.arcor-ip.net 16.06.06, 16:43 kolega tez z Bialegostoku? z ksiegowosci moze? Odpowiedz Link Zgłoś
jed67 Za SLD przestałem płacić abonament... 16.06.06, 14:09 .....i teraz, tym bardziej, tego stanu rzeczy nie zmienię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ponuractwo Re: Za SLD przestałem płacić abonament... IP: *.chello.pl 16.06.06, 14:22 A ja jeszcze ścierpiałam SLD, lecz teraz też wymiękłam i nie płacę!!! Ale badziewie! To że te krasnale i ich przyboczni, Frankensztain (spolszczyłam świadomie), i Naczelny Cham RP robią co robią to ja jeszcze swoim rozumem ogarniam, lecz że nasz protest jest tak słaby, to mnie przerasta, budzi strach, Strach, że tak już będzie i tylko taki horyzont nam zostaje! Wolę o tym nie myśleć nawet, bo spać nie mogę! Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: Za SLD przestałem płacić abonament... 16.06.06, 15:53 No to schowaj dobrze telewizor i radio. Donoszenie znowu rosnie w sile, a Ludwig tylko czeka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smocysko Re: znowu GieWu judzi! IP: *.chello.pl 16.06.06, 16:07 Czemu nie napiszecie pismaki z GieWu kto był we wszystkich tych radach, zarządach wcześniej? Kto siedzi w areszcie z radia? Czyim członkiem:) był ten gościu? Kto rządził i od ilu lat w tych mediach? Gdybyście napisali, że np. na miejsce x z SLD wszedł y z PiS, a na miejsce z z UD/UW/PeDe/PO ktoś ze "samej-brony", to nazywałoby się dziennikarstwo, a tam nazywa się pismactwem na zamówienie jedynej słusznej racji! Odzyskali i bardzo dobrze, koniec tej kliki, drżycie "salonowcy"? Super. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzesiek Re: znowu GieWu judzi! IP: *.internal.bupa.co.uk / 194.75.37.* 16.06.06, 16:13 a co za roznica za kogo wchodza skoro to taka sama banda tylko z innej partii? Przeciez mialo byc inaczej, a jak zwykle nowa wladza bierze wszystkie stanowiska od sprzataczki do dyrektora tylko jeszcze bardziej bezczelnie. Sami asystenci poslow LPR a jakos nie widze nikogo, kto by sie znal na mediach. Z drugiej strony fachowcy moga sie wzbraniac przed wejsciem do tak upolitycznionych ukladow, tak jak bylo kiedy szukali kandydata na prezesa PZU. Tez wtey nikt sie nie chcial zgodzic i wzieli w koncu jakiegos przekreciarza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rmstemero Re: znowu GieWu judzi! IP: *.pools.arcor-ip.net 16.06.06, 16:42 zanajomy ksiegowej z bialegostoku? Odpowiedz Link Zgłoś
metall Re: znowu GieWu judzi! 16.06.06, 17:22 Nie wiem, czy to do mnie, czy nie, bo pismakiem, a juz napewno GieWu nie jestem, ale coz cos napisze. Otoz mnie wk..... TKM i nie ma znaczenia w czyim wykonaniu. Tobie pasuje zastepowanie jednych partyjnych kolesi, kolesiami innej opcji, a mnie nie pasuje. Szczegolnie jesli bezczelnie robia to ci, ktorzy szli do wyborow z pelnymi pyskami pieknych hasel. Odpowiedz Link Zgłoś
tludzki4 Re: Polskie Radio "odzyskane" nie tylko dla PiS 16.06.06, 16:08 wracaja lata czterdzieste i pięćdziesiate zakończone Zjednoczeniem Partii Poprawnych. Niniejszym zakładam Partię Oporu Społecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rmstemero Fajnie IP: *.pools.arcor-ip.net 16.06.06, 16:37 sie dzieje, ksiegowa z Bialegostoku zamiast jakiegos tam Wajdy albo Kapuscinskiego. TAk trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: Polskie Radio "odzyskane" nie tylko dla PiS 16.06.06, 16:46 na szczęscie są jeszcze radiostacje prywatne w które Kruk może wprawdzie nafajdać ale to nie to samo co u Bronka. Ten kiedyś niezależny człowiek stał się przydupasem kaczuszek - to smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Post-it Re: wyscigi do korytek trwaja!!! IP: *.natpool3.outside.ucf.edu 16.06.06, 17:28 Coz, wyglada na to, iz "czarni" socjalisci z PiS-uaru wraz z holota z Samoobrony oraz ultra-nacjonalistycznymi "endekami" z LPR-u swoja pazernoscia i bezczelnoscia przebijaja rzadzacych wczesniej post-komunistow. Biedna ta Polska, biedna! Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Na szczęscie są inne radia i telewizje. 16.06.06, 17:35 Nie oglądam TVP, nie słucham polskiego radia. Zdecydowanie wole rozgłośnie POLSKOJĘZYCZNE :))))))) Na szczęście nie ma zakazu słuchania i oglądania. Odpowiedz Link Zgłoś
sanhedryn są inne radia i telewizje. 16.06.06, 18:22 travel_wawa napisał: > Nie oglądam TVP, nie słucham polskiego radia. > Zdecydowanie wole rozgłośnie POLSKOJĘZYCZNE :))))))) możesz wyjechać nawet do kibucu ty polskojęzyczny czerwony bucu Odpowiedz Link Zgłoś
travel_wawa Re: są inne radia i telewizje. 16.06.06, 18:59 Wsciekly jestes, ze Polacy nie sa skazani na pisiorską telewizje i radio. Mamy prawo wyboru. Tak samo, co do miejsca pobytu. Jako obywatel UE mam prawo przebywac, gdzie mi sie podoba, tak jak Ty masz prawo z tego powodu pęknąc ze złości :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sanhedryn Re: Polskie Radio "odzyskane" nie tylko dla PiS 16.06.06, 18:18 tak tzymać i zmieszać z błotem ubekaą łże-hołotę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sluchacz Ciekawe co bedzie z IAR-em? Czy wywala Hincze i... IP: *.chello.pl 16.06.06, 18:23 Klosinska? Ale pewnie ta druga sobie poradzi. Ma metody! Odpowiedz Link Zgłoś
onyx_70 Bezpartyjne media publiczne 16.06.06, 18:27 He he he, PiSs obiecywał odpartyjnienie mediów publicznych, a proszę co tu mamy. to już komuniści z SLD mieli więcej przyzwoitości, bo się dzielili z innymi partiami. Ale coż, nie ma to jak pazerność. Odpowiedz Link Zgłoś
at_work To już nie żaden PRL Bis, to PRL Primo 16.06.06, 19:35 zakazy, nakazy, komitety i bieda... niestety Koalicja trzech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: angor50 Re: JOW tylko JOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 21:35 Szkoda wyzwisk na tak podłe forum gdzie same płaczki-żadnych komentaży z mojej strony-tylko jedno. Trzeba było wygrać wybory a nie teraz płakać szmaciaże. PSY SZCZEKAJĄ A KARAWAN PIS JEDZIE DALEJ hahahahahah!!!!!!!!!!!! Jak coś na lepsze moze zmienić w Polsce to tylko zmiana ordynacji na JOW. Odpowiedz Link Zgłoś
a1120 Re: JOW tylko JOW 16.06.06, 22:03 apeluje do ludzi mlodych i wyksztalconych. wyjezdzajcie z tego kraju jak najszybciej. za 10 lat wykupimy wszystkie wszy, lepper i innych debili o ile nie zdechna. Odpowiedz Link Zgłoś
moherowe_stringi Nie publiczna ale faszystowska telewizja 16.06.06, 23:12 Dla nazistów z LPR i PiS oraz buraków z SO. Ot cała przejrzystość IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
michal04 Polska już to przerabiała! 16.06.06, 23:23 Metody stosowane przez bliźniaków i Giertycha Polska już przeżywała. Za czasów Bieruta, Stalina i Berii stosowano podobne metody. Również wtedy rządzacym żyło się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
walbrzych Chore państwo... 16.06.06, 23:26 Gość portalu: Jacenty napisał(a): > Prywata i partyjne interesiki, oto IV RP ciemniaków, faszystów i kryminalistów. > Brawo pisuar :-((( Wstydzę się, że muszę żyć w takim ciemnogrodzie! Odpowiedz Link Zgłoś
michal04 Ile lat wytrzyma naród polski w kaczyźmie? 16.06.06, 23:31 Radziecki komunizm przeżył 74 lata, hitleryzm aż 12 lat (Rzesza miała być tysiąćletnią!). Ile lat wytrzyma naród polski w okowach kaczyzmu i ciemnoty? Odpowiedz Link Zgłoś
monte-everesto Polskie Radio "odzyskane" nie tylko dla PiS 05.10.06, 19:56 Niebawem cala Polska zostanie ochrzczona w imie pisu:"ziemie odzyskane". W herbie panstwa orzel zostanie wymieniony na dwie kaczki. Z flagi zostanie usuniety kolor czerwony. Polska bedzie miala "biala" flage. Polskie radio bedzie nadawalo na zachod "prawdziwe numery" totolotka. Bedzie niebo na ziemi. Tylko Kaczynscy niech uwazaja, zeby sie nie przezarli, to samo dotyczy dzingis khana kurskiego i wodza "wielka dupa" gosiewskiego. Albo ich do legii? Spektakl bylby krotki. Dupa w piachu. Odpowiedz Link Zgłoś