Gość: Heraldek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 10:24 ...Paliwo dla rolnikow z Samoobrony bedzie bezplatne.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Baum_Man_Stein Lepper, Orlen i rafinerie IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 16.06.06, 14:37 Wszystko wskazuje na to ze rafineria ktora ostatnio kupil Orlen to pulapka. Zaden doktore ekonomii sie na tym nie polapie. Schemat jest prawdopodobnie taki sam jaki zastosowano w przypadku dwoch koncernow koreanskich. Napisze wiecej gdy wybuchnie zla wiadomosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacenty Zwiększyć wpływy i zarobić - hasło pol. polityków. IP: *.orange.pl 16.06.06, 15:34 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Zwiększyć wpływy i zarobić - hasło pol. polit IP: *.pools.arcor-ip.net 16.06.06, 15:36 Ma racje niech robi awanture, wtedy ten rzad szybciej sie rozleci, tylko kogo tu mozna bedzie wybrac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hh Tylko stołki kasa i stanowiska. IP: *.toya.net.pl 16.06.06, 15:50 Tylko to się liczy.Niech to szlag.Jak dajemy się nabierać tym oszołomom.Byle kretyn wychodzi i obiecuje że da i już na niego oddajemy głos.Jak nie jakiś pastuch z Peru to rolnik z Koszalińskiego albo wszechpolak czy z księżyca.Ludzie ocknijcie się.Jesteśmy biednym krajem a tu i Salomon nie naleje.Jak obiecuje że mu urosną gruszki na wierzbie tzn.że kłamie.Czy to za mądre? NIE MA I DŁUGO NIE BĘDZIE DOBROBYTU I BOGACTWA.Jesteśmy biednym krajem. Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: Tylko stołki kasa i stanowiska. 16.06.06, 16:10 Gość portalu: Hh napisał(a): > NIE MA I DŁUGO NIE BĘDZIE DOBROBYTU I BOGACTWA.Jesteśmy biednym krajem. dzieki niektorym grupom spolecznym (w szczegolnosci moi ulubiency - gornicy) i rzadzacym (jak "niedojda bez matury" endrju) nie tyle dlugo, co zwyczajnie nigdy. tylko, ze ludzie tego nie widza. zaproponuje ponownie: wprowadzic ustawowe rozliczanie partii rzadzacej, przy konczeniu kadencji. odpowiedzialnosc majatkowa i karna (do pierdla z niektorymi!) to jedyne co uspokoi ludzi jak endrju, czy wybitnie-nie-patriotyczny romanek z lpr, ktorzy rozkradna wszystko co sie da. rozliczenie obietnic wyborczych, to imho jedyne co moze zahamowac debili w drodze na szczyty :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autochton No to zapraszam do kopalni - a potem niech IP: *.dip.t-dialin.net 16.06.06, 18:25 Polska odda Śląskowi (i przy okazji gornikom) to co po II-giej wojnie ukradła :-) Drogi linfanie, a zastanowileś się, w jaki sposób i za czyje środki Polska po wojnie potrafiła co nieco zbudować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta50 Re: Tylko stołki kasa i stanowiska. IP: *.pools.arcor-ip.net 16.06.06, 17:28 Polska nie jest i nie byla biednym krajem!!! Tylko nie umie gospodarzyc swoim zasobem, nie umie prowadzic polityki zagranicznej, o krajowej juz nie warto mowic!!! Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: "Dziennik": Lepper wchodzi do Orlenu 16.06.06, 16:19 Nie tyle do Orlenu, co do kont bankowych Orlenu. Świniopasiaty i jego hołota już przebierają nóżkami na myśl, ile można stamtąd ukraść za pośrednictwem ustawionych przetargów, premii "racjonalizatorskich". Ile znajomych półanalfabetycznych nierobów można wepchnąć na stanowiska. Chcieliście socjalizmu (przepraszam - solidaryzmu) więc go macie. Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś
linfan Re: "Dziennik": Lepper wchodzi do Orlenu 16.06.06, 16:32 johnny-kalesony napisał: > Chcieliście socjalizmu (przepraszam - solidaryzmu) więc go macie. a jak nie chciliscie, ale macie? to co? przesr**e? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: look Re: "Dziennik": Lepper wchodzi do Orlenu IP: *.chello.pl 16.06.06, 16:35 Rzygac sie chce jak sie czyta news-y . Zalosne jak sie mozna zeszmacic dla kilku zlotowek :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Totalna kompromitacja rządu PiSuaru :DDD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 17:24 Drodzy wyborcy PiSuaru - żal mi Was i wstyd mi za Was :) I jak się tej Waszej partii rządzi? Musi dawać nie powiem co na prawo i na lewo żeby przetrwać :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek PiSuar "daje" na prawo i lewo żeby przetrwać :))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 17:24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: "Dziennik": Lepper wchodzi do Orlenu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 18:13 DYZMY do stały się do wladzy dzięki nieudacznikom!No to mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Post-it Re: Lepper wchodzi wszedzie... IP: *.natpool3.outside.ucf.edu 16.06.06, 18:53 "Kariera Nikodema Dyzmy" staje sie faktem? Coz, nalezy teraz serdecznie i cieplo podziekowac dwom panom Kaczynskim! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sd nadchodzi buraczane paliwo "Super Lepper" IP: 212.126.9.* 16.06.06, 19:28 zupeąna nowość na rynku! Odpowiedz Link Zgłoś
nikita.nika Re: "Dziennik": Lepper wchodzi do Orlenu 16.06.06, 19:49 Gość portalu: Heraldek napisał(a): > ...Paliwo dla rolnikow z Samoobrony bedzie bezplatne.... Nie dodales ze dla niezmotoryzowanych rolnikow bedzie za darmo:)) Odpowiedz Link Zgłoś
harbour5 Tanie paliwo 16.06.06, 19:53 Rozumiem, że Andriu ma zazwolenie od klonów na pędzenie taniego paliwa i wchodzi do Orlenu, żeby go rozłożyć(to jedno co potrafi ten Nikodem). Ludzie nadchodzi koniec!!!!!!!! Wyrywajcie z tego Kraju rządzonego od lat przez różnego rodzaju inteligentnych inaczej, bo Apokalipsa jest coraz bliżej. A może nareszcie weżmy wszystkich polityków do wora i utopmy?? Co na to Partie Zielonych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hanys Panowie co by tu jeszcze spiee..dolic ? IP: *.dip.t-dialin.net 16.06.06, 19:54 Kurduple wypelniaja program "Biedny ale Katolicki " a obiecywaly ze jeszcze w tym roku mozemy osiagnac cele jezeli tylko UKLAD nam nie przeszkodzi i ich nie zaatakuje. Miejmy nadzieje , ze nikt nie stanie na drodze panu premierowi bo akcje w polsce stoja zdecydowanie za wysoko i on to ureguluje. Odpowiedz Link Zgłoś
at_work Hej, czy nie wiecie, nie macie władzy na świecie 16.06.06, 20:02 "Widziałem, wyrywali sobie ścierwo zębami Widziałem, grozili sobie karabinami Widziałem, podawali sobie z uśmiechem dłonie Widziełem, siadali na tronie w koronie Widziałem, chodzili po sobie butami Widziałem, jeździli po sobie czołgami" Kaziu pomiłuj! _ Koalicjaa trzech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: precz z burakami Teraz paliwo będzie po 8 zł . Chcieliście socjaliz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.06, 22:03 -mu ? No to macie barany . Kiedy w POLSCE będzie KAPITALIZM ? Kiedy do k.... nędzy ? Odpowiedz Link Zgłoś