legal.alien 05.07.06, 09:35 Tej lini nie powinno byc jak najszybciej. Dla dobra pasazerow i ich kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rodzio Władysław Bartoszewski: Mam dość LOT-u IP: 84.13.79.* 05.07.06, 09:36 Lubie takie mocne i twarde stwierdzenia. Mam nadzieje ze poznamy szczegoly. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 09:59 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:09 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Masz prawo uważać, że 2 X 2 = 5. Ale czy 05.07.06, 10:14 masz rację? PS. Nie sądzisz, że krótki kurs "jak kulturalnie rozmawiać" bardzo by Ci się przydał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Potrzebujesz kultury? Idź do Opery! Tu jest Agora. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:22 He he he he he he he he he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak I nawzajem. I nawzajem panie woźny :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:31 Zacznij wreszcie kojarzyć fakty synu zamiast czepiać się ciągle tej jedynie słusznej linii :-)) Będziesz żałował. Oj, będziesz - zobaczysz :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasazer Re: LOT to skansen IP: *.dip0.t-ipconnect.de 05.07.06, 14:48 Za 10 lat dopiero ??? Dlaczego tak dlugo ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykomuch Ja tez mam dosyc lotu. Dziadostwo i Komusza IP: 207.208.161.* 05.07.06, 15:35 mentalnosc. Dno. Wole BA. Jedna przesiadka ale coz, lepsze to niz zepsute oswietlenie, chamska obsluga, brak filmow przez 10 godzin w starym zdezelowanym samolocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek z Poznania dzięki takiemu, nie Agora, a obora. Nie Polak,a... IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.06, 10:49 troll polski. Mam nadzieję, że zniszczona zostanie polityczna kariera Farfała i nagłośniona, by takie wymoczki-nastolatki, jak ten "Polak", przestały wreszcie używać antysemtizmu i ksenofobii, jako leku na swoją, agresję, kompleksy i niepowodzenia w okresie dojrzewania. Agresywny dzieciuch, zapewne o kiepskiej budowie ciała, miernej inteligencji, a pewnie i jeszcze o semickich rysach i brązowych oczach. Typowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Czubek jaki czy Prorok bez polotu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:59 zanim zamieścisz jakiś tekst bez podlizywania się Agorze to zrób 3xTAK sprawdzenie poprawności jego jedynie słusznej linii he he he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Nie karmić Trolla!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:35 pl.wikipedia.org/wiki/Trolling wakacje, dzieci przy komputerach... Odpowiedz Link Zgłoś
pawka55 Re: Potrzebujesz kultury? Idź do Opery! Tu jest A 05.07.06, 14:42 A ty jestes "Polak"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Ocenzurowano moją opinię na temat Żydów i Niemców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:20 Pozwoliłem sobie napisać swoje poglądy na temat Żydów, Niemców i Amerykanów. Napisałem też że panu Bartoszewskiemu pora już na emyturkę. Po kilku minutach moje posty zostały skasowane. Przypomina mi to "Rozmowę kontrolowaną" na bieżąco i oczywiście jedynie słuszną linię rodem z PRL. Mam nadzieję że cenzor Gazety nie skasuje tej wypowiedzi i czym prędzej weźmie jakieś leki żeby już innych przynajmniej nie krzywdzić to swoją jedynie słuszną demokracją i wolnością he he he. Teraz wygląda tak: [...] - Gość: Polak 05.07.06, 10:09 Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Ocenzurowano moją opinię na temat Żydów i Nie 05.07.06, 10:27 Może wreszcie admini forum zabrali się za szerzących nienawiść antysemitów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Ocenzurowano moją opinię na temat Żydów i Nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:33 tak tak - zupełnie jak 3xtak z ciągłym wywąchiwaniem wrogów socjalistycznej ojczyzny oraz przymierza ze związkiem radzieckim. to samo! :-)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Ocenzurowano moją opinię na temat Żydów i Nie 05.07.06, 10:45 <Polak> to jest pełen nienawiści do ludzi, starczo złośliwy gość. Normalnego tekstu z siebie nie wydali. Szkoda zachodu. Ja wymiękłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak u uu, zaczynam cie lubić synku, dobrze rokujesz :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 11:02 masz charakter jak widze tylko jeszcze ten twoj kregoslup historyczno- polityczny jest zbytnio usztywniony :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robert W czasach stalinowskich tacy Polacy IP: *.zgora.dialog.net.pl 05.07.06, 14:00 stali zawsze w pierwszym szeregu oddziałów NKWD dziś narzekają jak mało kto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Gratuluję! Po której stronie stałeś za Stalina? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 17:41 Zdaje się że dobrze się orientujesz jak było za Stalina i jak jest teraz. Do tego stwarzasz wrażenie znajacego się na ludziach. Czy byłeś może siepaczem partyjnym w PRL-u?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa z mlekiem Re: Gratuluję! Po której stronie stałeś... IP: *.natpool1.outside.ucf.edu 05.07.06, 19:52 Czy jestes w stanie "Polaku" wypowiedziec sie na temat, czy jestes na forum raczej po to by troche (w koncu - anonimowo) popluc sobie? P.S. A LOT to linia, ktora od dawna liczy tylko "na przetrwanie" - praktycznie zadnej strategii rozwoju! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rmstemero Re: Gratuluję! Po której stronie stałeś... IP: *.pools.arcor-ip.net 06.07.06, 18:03 Gość portalu: kawa z mlekiem napisał(a): > Czy jestes w stanie "Polaku" wypowiedziec sie na temat, > czy jestes na forum raczej po to by troche > (w koncu - anonimowo) popluc sobie? Nie przejmuj sie - chodzi tu o szczegolny przypadek idiotyzmu. najbardziej zatrwazajace jest jednak to ze menel ukrywajacy sie pod pseudonimem Polak nie zdaje sobie nawet w swej ignorancji sprawy ze jego IP jest widoczne, ze wiadomo iz jest w Polsce, korzysta z Neostrady a po IP mozna dojsc do niego do domu albo do PC´ta przy ktorym siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.syrenka Re: u uu, zaczynam cie lubić synku, dobrze rokuje 05.07.06, 15:52 Polak, temat jest o liniach LOT, a nie o wyładowywaniu swoich frustracji. Daj ludziom podyskutować o sednie artykulu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Observer Re: u uu, zaczynam cie lubić synku, dobrze rokuje IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.07.06, 15:53 Ja cie znam. Zakrywasz sie tym "Polak" imieniem. Mozi, co z toba? Swojego nazwiska sie wypierasz? Mozes Eichen - to ty. Dlaczego walczysz przeciwko sobie???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
pawka55 Re: Ocenzurowano moją opinię na temat Żydów i Nie 05.07.06, 14:44 uu1 napisała: > <Polak> to jest pełen nienawiści do ludzi, starczo złośliwy gość. Norma > lnego > tekstu z siebie nie wydali. Szkoda zachodu. Ja wymiękłem. Nie wydali, gdyz ma starcza obstrukcje! Odpowiedz Link Zgłoś
ela_kw Re: Ocenzurowano moją opinię na temat Żydów i Nie 05.07.06, 11:35 Polaku na Boga! jak Ci coś nie pasuje, to ogłaszaj swoje rasistowskie poglądy na innych, "bublowatych", forach dyskusyjnych, bo tam zdaje się Twoje rozgoryczenie i zapiekłośc może znaleźć zrozumienie i poklask.Współczuję Ci złego stanu ducha. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Ocenzurowano moją opinię na temat Żydów i Nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 11:56 a czyż Polska nie jest wolnym krajem i media takoż?! :-)) Poza tym skąd wziął się u ciebie ten "rasizm"? mnie nawet przez myśl nie przechodzą jakiekolwiek rasistowskie poglądy! Zdaje się że ślepo wierzysz w to o czy decyduje cenzura Gazety więc raczej tobie współczuć trzeba hehehe hehehehe hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
ozma_of_oz Re: Ocenzurowano moją opinię na temat Żydów i Nie 05.07.06, 13:05 Cenzura Gazety nie bierze się znikąd. Czytelnicy klikają taki mały link "skasujcie ten post". Tak właśnie przed chwilą zostały potraktowane przeze mnie wszystkie Twoje posty, i mam nadzieję, że wkrótce zostaną usunięte. Jesteś teraz persona non grata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Ocenzurowano moją opinię na temat Żydów i Nie IP: *.chello.pl 05.07.06, 15:38 I właśnie to jest cenzura. Ja napiszę zaraz iż nie lubię pedałów i jestem przeciw temu żeby publicznie propagowali swoją dewiację (właśnie tak!!!). Napiszę też jestem przeciw gloryfikacji wynaturzeń, którą propaguję GW. Każdy, kto ma choć trochę odmienne poglądy na ten temat na forum GW nie ma racji bytu. Ludzie zastanówcie się kto tu jest faszystą i ksenofobem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mr Re: Ocenzurowano moją opinię na temat Żydów i Nie IP: 145.4.198.* 05.07.06, 15:37 emeryturka moze dla ciebie, ale nie dla pana Bartoszewskiego. To jeden z najmadrzejszych i najuczciwszych ludzi w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aradian Re: Ocenzurowano moją opinię na temat Żydów i Nie IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.07.06, 15:57 Tak należy dodać jeszcze tytuły jakimi posługuje się pan Bartoszewski. A ma ich niemało:magister,doktor,docent habilitowany,profesor nadzwyczajny a nawet zwyczajny. One same mówią za siebie,nieprawdaż.To zgoła genialny erudyta,nadzwyczajny intelektualista,znakomity orator,porażający swoją wybitną przenikliwością mędrzec zawsze broniący interesów Polski i Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
kubicki4ever Re: Ocenzurowano moją opinię na temat Żydów i Nie 05.07.06, 16:36 \|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmić | | TROLLI! | `--------------Ooo--` |__|__| ooO Ooo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LOTNISKOWIEC Re: Ty się naprawdę nie wstydzisz? IP: *.spray.net.pl 05.07.06, 16:21 Panie Wróbel i to samo chce Pan zrobić z PPL-em? Spółka,rozbiór majątku firmy i sprzedać zachodowi a potem miec fige z makiem. Przykre ale prawdziwe wszystko sprzedac za każdącene a potem lament dziura w budzecie a no dziur bo kasa przez spólki wypływa na zachód. Panowie z Pisu ludzie którzy rzadza lotnictwem to w większoaci ludzie z pazdziernikowej listy PO, to jak ma być dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Władysław Bartoszewski: Mam dość LOT-u 05.07.06, 09:36 "Mam dość LOT-u." To ląduj waść. I przejdź na inne odpowiedzialne stanowisko dla budowania IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
fritz.fritz Bartoszewski walczy o zachowanie lini. Wrecz 05.07.06, 12:41 przeciwnie podchodza do sprawy "nowi" ludzie w LOTcie. Cytat wypowiedzi nowego prezesa Kapisa z Rzepy: "Prezes Kapis, który fotel szefa LOT zajął w połowie maja, zapytany przez "Rz", czy nie obawia się, że niemiecki przewoźnik "połknie" LOT tak samo, jak to zrobił wcześniej ze Swiss air, odpowiedział: - Gdyby doszło do takiej sytuacji, nie byłoby to powodem ani do smutku, ani do tragedii. Jest ważne, aby był to przewoźnik zarejestrowany w Polsce, płacący podatki w naszym kraju, wygodny dla pasażerów. Struktura własnościowa jest naprawdę wtórna - uważa szef LOT. " www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_060705/ekonomia/ekonomia_a_7.html Innym slowy facet ten jest relanym i olbrzymim niebezpieczenstwem dla przyszlosci LOTu. Pytanie do Marcinkiewicza: Czy to jest przypadek, ze tego rodzaju ludzie o jednoznacznie wrogim nastawieniu dla Polski sa skierowywani do firm ktore z zalozenia (ustawa sejmowa) maja zostac narodowe i dzialaja w ten sposob otwarcie na szkode ustawodawcy? Do Jasienicy jako bezposredniego przelozonego: czy to jest przypadek czy bezdenna glupota czy po prostu korupcja w rzadzie? Do PiS: czy PiS naprawde sobie nie zdaje, ze jej wlasny rzad dziala wbrew woli wlasnej partii i ze rzad ten jest na najlepszej drodze wyrzadzic nie mniejsze straty niz skorumpomowana i kradnaca SLD? Rzad jest wybrany przez PiS po to aby realizowac polityke koalicji sejmowej. Ten rzad z premierem Marcinkiewiczem nie robi tego w wielu waznych punktach a co gorsza zaczyna dzialac jednoznacznie na niekorzysc Polski. Marcinkiewicz, pomimo mojej calej sympatii do niego, nie daje sobie w tych sprawach rady. W rzadzie jest swietny i energiczny minister, Ziobro. Albo on albo JK powinien zostac premierem. Wole Ziobro poniewaz JK jest absolutnie konieczny do prowadzenia PiS. Dwa joby na raz, prowadznie PiS i premiara doprowadza tylko do tego, ze zaden nie bedzie sprawowany dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Bartoszewski walczy o zachowanie lini. Wrecz IP: *.icpnet.pl 05.07.06, 14:05 O naiwnosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawk,a Re: Bartoszewski walczy o zachowanie lini. Wrecz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 17:37 fritz.fritz napisał: > W rzadzie jest swietny i energiczny minister, Ziobro. Albo on albo JK powinien > zostac premierem. Wole Ziobro poniewaz JK jest absolutnie konieczny do > prowadzenia PiS. Dwa joby na raz, prowadznie PiS i premiara doprowadza tylko do> tego, ze zaden nie bedzie sprawowany dobrze. Dwa joby? Jak można tak wulgarnie o Prezesie!!! lol Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Dlaczego Bartoszewski jest nazywany profesorem? 05.07.06, 09:47 On nie ma nawet wyższego wykształcenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dydynce Re: Dlaczego Bartoszewski jest nazywany profesore IP: 84.12.249.* 05.07.06, 09:57 za wikipedia.org: "posiada tytuł profesorski nadany mu decyzją rządu Bawarii, gdzie wykładał na uniwersytetach w latach osiemdziesiątych XX wieku." Mysle, ze to rozwieje Twoje watpliwosci... Szanowny Tropicielu Prawdy :D Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dlaczego Bartoszewski jest nazywany profesore 05.07.06, 09:59 Pan Kaczyński posiada tytuł profesorski nadany decyzją rektora UG. Czy jest on równoznaczny z tytułem belwederskim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Moczymorda IV RP Ale pan Kwaśniewski ma profesora chonorys kał za! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:03 To jest dopiero uczony człowiek! Tak uczony jak 3/4 polaków z pegeeruff! I po angelsku gadajom tesz :-) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Bardzo śmieszne - na miarę autora. 05.07.06, 10:10 Ale co to ma do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Bardzo śmieszne - na miarę autora ha ha ha ha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:14 Tyle ma do rzeczy co i ten twój idiotyczny wpis baranku boży :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Bardzo śmieszne - na miarę autora ha ha ha ha 05.07.06, 10:16 Jesteś bardzo ale to bardzo biedną istotą, koniu pana Jezusa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Idź się leczyć synku. Wróć jak dorośniesz :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:24 uu uu uu ahahahahahahaa ahahahahahahaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Pan Wałęsa senior chyba też ma takiego "kał za". IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:13 Polacy to narut ludzi mundrych niesłychanie ha ha ha ha ha ha ha ha haa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LZ Re: Dlaczego Lepper... IP: *.interkom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:06 To dlaczego Lepper nie jest nazywany konsekwentnie przez Gazetę Wyborczą "doktorem"??????? Przecież ma doktorat honorowy nadany mu swego czasu przez jakieś Pernambuko. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dlaczego Lepper... 05.07.06, 10:09 Napisz do gazety, niech się poprawią. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luk-HD Precz z LOT-em!!!! IP: *.dip.t-dialin.net 05.07.06, 10:24 i bardzo dobrze-niech znika LOT!!! przyjdzie LUFTHANSA to porzadek zaprowadzi przynajmniej i tych darmozjadow wyrzuci z zarzadu!!!czas najwyzszy!!!!LOT-lataj pod skrzydlami LH ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:49 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czlowiek-nie narod "Polak"... żałosny ksenofob IP: *.localnetwork.pl 05.07.06, 12:18 Gdyby twoje możliwości intelektualne były choć na poziomie licealisty nie wypisywałbyś takich bredni, powtarzanych w tym szalonym kraju od wieków, kiedy reszta świata patrzy w zupełnie inną stronę. Komu to poza tobą służy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Przeczytaj coś napisał i zacznij wreszcie myśleć! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 17:39 Plujesz na kraj, plujesz na ludzi, plujesz na wolność słowa - o co ci chodzi tak naprawdę? Czyżbyś był obrazonym Żydem, Niemcem, Amerykaninem? Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Re: Dlaczego Bartoszewski jest nazywany profesore 05.07.06, 10:48 Nie jest równoznaczny - jest związany jedynie ze stanowiskiem na uczelni - aktualnie Kaczyński jest urlopowanym profesorem UKSW w Warszawie. uu1 napisała: > Pan Kaczyński posiada tytuł profesorski nadany decyzją rektora UG. Czy jest on > równoznaczny z tytułem belwederskim? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Dlaczego Bartoszewski jest nazywany profesore 05.07.06, 10:54 Czy pisanie - profesor K. powiedział, zrobił, przybył, wybył - ma sens czy jest działaniem brązowonosych? Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: Dlaczego Bartoszewski jest nazywany profesore 05.07.06, 10:33 Czyli posiada tylko tytuł niemiecki bez względu na to, że faktycznie nie ma wyższego wykształcenia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Siedź cicho, durniu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:39 Jak w ogóle śmiesz szczekać na człowieka, który siedział w więzieniu za wolną Polskę? Jak w ogóle śmiesz się odzywać? Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: Siedź cicho, durniu 05.07.06, 11:16 Od kiedy to odsiadka w więzieniu daje immunitet, gamoniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Siedź cicho, durniu IP: *.chello.pl 05.07.06, 16:07 baltazarus widać ma około 15 lat bo nie pamięta za co kiedyś siedziało się w więzieniu. A tak gwoli przypomnienia żałosny gnojku to Bartoszewski przeżył auschwitz i chociażby za to należy mu się szacunek. Jak gnoje się nie znają to nich lepiej nie piszą, bo tylko swą ingorancję obnażają...:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
baltazarus Re: Siedź cicho, durniu 05.07.06, 16:44 Mam 11 lat, jeśli to polepszy ci samopoczucie, bo że zaczniesz logicznie myśleć nadziei nie ma. Wg ciebie jeśli ktoś ma zasługi, przeżył jakąś traumę może się tytułować jak chce? Gdyby Bartoszewski ogłosił się cesarzem też nikt nie mógłby protestować? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wrobelek Re: Siedź cicho, durniu IP: *.ny325.east.verizon.net 06.07.06, 01:08 teraz to mnie rozsmieszyliscie - naprawde. Czesc Baltazarus.:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aradian Re: Siedź cicho, durniu IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.07.06, 16:20 Polska to osobliwy kraj skoro wystarczy tu tylko posiedzieć w więzieniu i wychodzisz z tytułem naukowym, nieprawdaż "ja" Teraz dopiero rozumiem skąd ten rejwach na temat braku wykształcenia kwaśniewskiego.On po prostu jeszcze nie siedział ale co nie znaczy, że nie będzie siedział,wszystko co najlepsze jeszcze przed nim, tytuły także.The best is yet to come... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gluś Re: Władysław Bartoszewski: Mam dość LOT-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 09:48 Dobra opinia. Moja rodzinka co roku lata do Kanady na wakacje. I ani razu nie korzystaliśmy z lotu - zawsze Swiss AIR, Air Canada, Lufthansa. Powód ? Po pierwsze ceny ( w tym roku różnica na jednym bilecie to około 1200-1600 złotych - o tyle inni są tańsi), po drugie - LOT nie wiadomo czemu nie oferuje połączenia z Ottawą, czyli stolicą kraju klonowego liścia. Przypuszczam, że takich niedoszłych pasażerów jest więcej, zatem przyszłości LOTu nie widzę różowo, tym bardziej, że na trasach europejskich LOTu już praktycznie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lot SUX Re: Władysław Bartoszewski: Mam dość LOT-u IP: *.acn.waw.pl 05.07.06, 10:01 brak lotu do Ottawy mi takze sie bardzo nie podoba, i albo przez Toronto trzeba, albo przez Londyn. Albo innymi liniami. Ostatnio znajoma leciala Central Wings (jedyna w miare ok linia powiazana z LOTem) do Gatwick, i dalej Thomas Cook do Ottawy). Ale jednak Centralwings mial opoznienie z Londonu do Waw chyba 3 - 4 godziny, i doleciala w srodku nocy, a ja na lotnisko musialem o takiej porze jechac. LOTu tez mam dosc, i to juz od dawna. Bartoszewski ma racje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Władysław Bartoszewski: Mam dość LOT-u IP: *.energobaltic.com.pl 05.07.06, 09:53 Wcale się nie dziwię. Ja też mam dość LOT-u. Ciągłe spóźnienia, permanentnie odwołane rejsy, psujące się samoloty, traktowanie pasazerów ponizej wszelkiej krytyki i standard gorszy niz w pekaesie w latach 70-ch. Koszmar. Zyja tylko dzieki monopolowi na liniach krajowych. Mam nadzieje ze wreszcie ktos i tutaj sie pojawi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dj Re: Władysław Bartoszewski: Mam dość LOT-u IP: *.dsl.mdsnwi.ameritech.net 05.07.06, 16:25 Okropne linie. Zero serwisu. Te linie powinny kwitnac, chociazby ze wzgledu na swoja wylacznasc w bezposrednim polaczeniu miedzy USA a Polska. Naprawde oplaca sie przesiadka na BA czy Swiss, aby uniknac lotu w zdezelowanym, brudnym, odrapanym samolocie z opryskliwa obsluga. Marze o tym kiedy ich monopol sie skonczy i lot do Polski bedzie przyjemny. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Władysław Bartoszewski: Mam dość LOT-u 05.07.06, 09:57 - Jeśli nic się nie zmieni, to za dziesięć lat tej linii nie będzie. Przy aktualnych rządzących wystarczy trzy lata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:26 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ma(sz)ryja a ciebie kto oskubal z mozgu? IP: 82.160.102.* 05.07.06, 10:55 i moze zmien nicka - bo twoje posty lansuja stereotyp polaka idioty. a najlepiej wez sobie przenosny radioodbiornik, wiaderko, lopatke i do piskownicy. wlacz tam sobie swoja ulubiona jedynie sluszna stacje radiowa na M. no i uwazaj zeby nie dac sie zahipnotyzowac zniewiescialo-pedalskim glosem saczaczym beznamietnie fekalia tego swiata w eter. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 11:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ma(sz)ryja posluzylem sie tylko i wylacznie twoja retoryka IP: 82.160.102.* 05.07.06, 11:31 to tak jak bys sie zobaczyl w lustrze - taka metafora. ale byc moze slowa retoryka i metafora to dla ciebie trudne slowa. ps. w piaskownicy jest jakis honor, a moze masz na mysli pewien faszystowski zespol ktory kalal muzyke w latach 90 w tym kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lustro [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:06 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak na nic wycinanie prawdy jak Katynia za PRL-u!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 17:08 Jest mi obojętne czy moje wypowiedzi zaistnieją tutaj czy zostaną powycinanie [...] ale mogę Wam wszystkim chorym pokazać albo gest Polaka Kozakiewicza albo gest Yankesa z wystającym palcem srodkowym. Co wybieracie Kochani (inaczej)? he he he he he he he he he he he he he he he he he heh eee Odpowiedz Link Zgłoś
tkjaaa Re: na nic wycinanie prawdy jak Katynia za PRL-u! 05.07.06, 19:24 Gość portalu: Polak napisał(a): > Jest mi obojętne czy moje wypowiedzi zaistnieją tutaj czy zostaną powycinanie nie pochlebiaj sobie ,wycinaja cie nie za tresc a za to bezustanne rzenie w towarzystwie nie powinno sie bez przerwy rzec jak glodny kon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kawa z mlekiem Re: na nic wycinanie prawdy jak Katynia za PRL-u! IP: *.natpool1.outside.ucf.edu 05.07.06, 20:12 Dlaczego najwieksi idioci i "oszolomy" pisujace na roznych polskich internetowych forach zwykle przybieraja sobie pseudonimy w rodzaju "Polak", "Polak_katolik", czy "Prawdziwy Polak"? Chora rzeczywistosc, czy zwykla chec prowokowania?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 4krzych1 jaki żal: nie udało mu się oddać LOTu Lufthansie IP: *.aster.pl 05.07.06, 10:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pi kiedy dziadek na emeryturkę? IP: *.dami.pl / *.230.udn.pl 05.07.06, 10:14 lat nie ma wypracowanych czy też dom buduje/młode małżeństwo czy co innego - że się tak kurczowo koryt trzyma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Tez uważam że większy pożytek byśmy mieli gdyby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:29 ten pan zajął się już tylko łowieniem szprotek w stawku na własnej działce zamiast kumać się z niemcami żeby znów bezkarnie rozkradali Polskę. W tym wieku mózg nie może już sprawnie pracować a co najwyzej podlegać prawom sterowania z zewnątrz. Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest Re: Tez uważam że większy pożytek byśmy mieli gdy 05.07.06, 10:46 wk..wiasz się bo zdajesz sobie sprawę, że ze swoją małą mózgownicą nigdy nawet nie zbliżysz się do poziomu Bartoszewskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Zaczynamy sie denerwowac co?! :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 11:06 Zdaje się że w Polsce odbieganie od standardów zieje grozą :-)) Niektórym puszczają narwy gdy mowa o Żydach, o Niemcach, o Amerykanach :-)) Kiedyś jednych drażniło słowo "kapitalizm" a innych "związak radziecki". Pytanie: gdzie jestesmy dzisiaj? he he he he he he he he he heh e he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
tkjaaa Re: Zaczynamy sie denerwowac co?! :)) 05.07.06, 19:27 Gość portalu: Polak napisał(a): > Pytanie: > gdzie jestesmy dzisiaj? he he he he he he he he he heh e he he he he sadzac po tym twoim bezustanny "he he he he he he he he he heh e he he he he" siedzisz w stajni i rozmawiasz z kucykiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Re: Władysław Bartoszewski: Mam dość LOT-u 05.07.06, 10:28 Bartoszewski powinien być Ministrem Spraw Zagranicznych a nie jakimś prezesem czegos co i tak inni chcą rozkraść. ale my w Polsce uwielbiamy marnotrawstwo pod wszelką postacią... pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aradian Re: Władysław Bartoszewski: Mam dość LOT-u IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.07.06, 16:28 Przepraszam jakiego państwa miałby być ministrem spraw zagranicznych? Odpowiedz Link Zgłoś
phun [...] 05.07.06, 10:38 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
eutrapelia phun to stara gnida ? 05.07.06, 12:40 phun napisała: > z samolotami, to jest dopiero uklad, jakim prawem jest czescia rady nadzorczej > lotu, jakim prawem okrada pasazerow biorac pensje jako czlonek rady nadzorczej. No tak! W radzie nadzorczej LOT powinni zasiadać lotnicy i stewardessy. W końcu to oni znają się na lataniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ver Bartoszewski nie jest profesorem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:47 - on nawet żadnych studiów nie ukończył. Tytuł ma tylko honorowy, przyznany bodaj w Niemczech. Czas chyba najwyższy, żeby zniknął z łamów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Włodek z Poznania Re: Bartoszewski nie jest profesorem IP: *.adsl.inetia.pl 05.07.06, 10:49 dokształć się, zanim stuknieć coś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Naród RP Bartoszewski powinien już się wyłączyć! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:53 Murzyn zrobił swoje murzyn może odejść, nie ujmując nic murzynom (przepraszam). Pan Bartoszewski zdaje się, że za bardzo przejmuje się rolą, o którą od 1990 roku nikt w Polsce już go nie prosi! Dziękujemy panie Bartoszewski i wcale nie prosimy o jeszcze :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wdr Re: Bartoszewski powinien już się wyłączyć! IP: 212.244.249.* 05.07.06, 11:50 tak nie jest, kotku. TY go o to nie prosisz, a ja uważam, że on jest potrzebny. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Tak sobie poczytalem to forum.... 05.07.06, 10:52 ... i dochodze do wniosku, ze Chrystus, gdyby urodzil sie w PL, to by 30 lat nawet nie dozyl... Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Tak sobie poczytalem to forum.... 05.07.06, 10:56 Po wodzie też by nie chodził bo powiedzieliby - o, pływać nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cenzura To wolny kraj i Ty też możesz pisać głupoty :-)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 10:57 Zawsze możesz mieć własne zdanie byle by nie odpiegało od jedynie słusznej linii portalu Gazety Wyborczej :-)) Obejrzyj ten wątek i zobacz że niby nic takiego ale cenzura czuwa :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Twoje zdanie konczy sie w chwili, gdy wchodzisz... 05.07.06, 11:32 ... na moja przestrzen prywatna - w tym, tzw 'dobra osobiste'. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzz Chłopczyku używaj jednego nicka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:40 a najlepiej to wracaj na forum Onetu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cenzura Ty też uzywaj jednego, Moderatorze Gazety :-))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 17:45 teraz jest jasne co za człowieczek robi taką sieczkę w tych postach he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he he hee Odpowiedz Link Zgłoś
praptak Re: Tak sobie poczytalem to forum.... 05.07.06, 17:00 r306 napisał: > ... i dochodze do wniosku, ze Chrystus, gdyby urodzil sie w PL, to by 30 lat > nawet nie dozyl... Nie ma obaw, nie ma tu ani 3 mędrców ani dziewicy :-) Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Bartoszewski byl mozna powiedizec slupem w LOT 05.07.06, 10:54 figurant i tyle, to czy tam jest czy go nie ma jest zupelnie dla firmy bez znaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
warsawyak Re: Bartoszewski byl mozna powiedizec slupem w LO 05.07.06, 15:29 Zgadza się. Co najśmieszniejsze jego nominacja była "nagrodą" za stanięcie u boku Kaczyńskiego przy okazji wyborów prezydenckich. Tymczasem sfora ujadaczy, którzy dają głos w tym wątku, tego oczywiście nie wie i nie pamięta. A przecież nie oszukujmy się - ta horda to gwardia dzisiejszej władzy. Przykre, że pana Bartoszewskiego spotykają tu przykrości, ale w sumie to był jego wybór. Podobnie jak pani Gilowskiej zesztą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Zgadzam się że Bartoszewski wyczuł interes :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 17:20 Myślę że PiSowczykom już się wszystko pomieszało i sami się pogubili kto okrada Polskę i po co. Szkoda że taka figura jak pan Bartoszewski daje taką plamę u schyłku swego żywota. Pewnie szybko zostanie zapomniany i on i jego wcześniejsze zasługo. Cóż, starość swoje prawa ma a młodość jakoś ich nie toleruje. Bilobil tylko bilobil i miłorząb he he hehe he he he he he he he Odpowiedz Link Zgłoś
rrob do kundli 05.07.06, 10:57 kundle - nie obszczekujcie Bartoszewskiego, to facet o wielkim umyśle i tragicznym życiorysie, jeden z ostatnich autorytetów w tym kraju. To wielka wada forum internetowego, że byle gnojek może bezkarnie rzucać błotem w kogoś takiego jak Bartoszewski. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: do rrob 05.07.06, 11:11 Popełniasz często spotykany błąd. Za zasługi należy stawiać pomniki, przyznawać odznaczenia, specjalne renty. Do nadzorowania takiej firmy jak LOT potrzeba jednak kogoś młodszego, mającego wiedzę menedżerską. > To wielka wada forum internetowego, że byle gnojek może bezkarnie rzucać błotem > w kogoś takiego jak Bartoszewski. Czy nie zachowujesz się podobnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Do hycla! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 11:17 pomyśl dwa razy zanim coś walniesz :-) Tu nikt nie ma nic przeciwko zasługom i cierpieniom pana Bartoszewskiego. Wręcz przeciwnie - naród Polski w znakomitej większości kocha go za to. Jednak starość rządzi się swoimi prawami a młodzi mają prawo oceniać zachowania staruszka. I to wszystko - nie doszukuj się drugiego dna bo go nie ma. A złosliwostki? No, cóż - każde medium egzystuje dzięki nim. Najbliższy przykład: niemiecka byle gazetka napisała byle co o naszym Prezydencie i ten tak się przejął że aż się rozchorował biedaczysko że szczyt musieli odwołać przez niego heheh e hehe hee. I jak tu mieć dobre zdanie o Niemcach? Albo o Żydach? Że nie wspomnę o Amerykanach (aktualnie Irak)? Odpowiedz Link Zgłoś
apropag Re: Do hycla! 05.07.06, 11:35 Polaku Powiedz czy ta byle gazetka powiedziala jakakolwiek nieprawde.Pan nazywajacy sie Prezydentem powiedzial kiedys "Polska to Ja" zapamietalem to dokladnie jak rowniez wszystkie jego gesty i odpowiednie zachowania. Jezeli uwaza sie za polaka to dlaczego bedac Prezydentem nie zna Polskiego Mazurka Dabrowskiego . Czyzby tak samo znal Prawo ktorego uzywa w swym dzialaniu Politycznym. Gdybym mial podobne predyspozycje jakimi dysponuje nasz kochany Prezio juz dawno zmienilbym nazwisko prace i stanowisko by zachowac godnosc wlasna, jak sie jej nie ma to dostaje sie sraczki i zaczyna zbierac informacje jak pozbyc sie uciazliwych przeciwnikow. W ten sposob pozbywa sie wszystkiego lacznie z godnoscia.I nie pomoze oficjalnie wypowiadane dobre zdanie o Niemcach, Zadach, Amerykanach. Bolek ktory z konfidenta zostal Prezydentem nazwal go juz dosc dawno "popaprancem" Tu nie trzeba myslec mozna jedynie zapamietac i to raz a nie dwa razy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak A czyż ja nie powiedziałem prawdy o Żydach ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:02 Niemcach i Amerykanach? Powiedziałem! Ale polska cenzura, polskiej gazety, wycięła moje wypowiedzi na tym forum i podszywając się pod "innych" użytkowników opluwa mnie na każdym kroku w tej sesji. Obejrzyj posty podpisane "Polak" i wnet stwierdzisz że różnica żadna. Każdy ma swoją "jedynie słuszną linie". To po co było zmieniać ustrój z socjalistycznego na takie "nie wiadomo co"?! ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
comrade Re: A czyż ja nie powiedziałem prawdy o Żydach .. 05.07.06, 12:33 Bredzisz jak potłuczony. Głupi polacy czują potrzebe "głoszenia prawdy" o Żydach Amerykanach i Niemcach, natomiast ci normalni po prostu robią z nimi interesy i zarabiają forsę (np. moja firma - 100% polska, robi kase w USA). Gadanie bredni nie powoduje rozwoju firm -> rozwoju gospodarki -> wzrostu sily Polski. Trzeba działać - bez fałszywych uprzedzen. To tacy sami ludzie jak my - kazdy chce zarobić. Kto bełkocze nonsensy - zostaje w tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
inu1 Re: A czyż ja nie powiedziałem prawdy o Żydach .. 05.07.06, 17:26 Ja trochę innej beczki. Niezwykle szanuję pana Bartoszewskiego i cenię go za wiele wypowiedzi, trafnych, ciętych. Przyznam szczerze, że w ostatnim czasie zniknął mi z "pola widzenia". W związku z tym chciałem zapytać, może ktoś mi to wyjaśni- jak on trafił w ogóle do LOT-u? To dla mnie zagadka. Co jak co, MSZ, uczelnie. Ale LOT?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łomatko Re: A czyż ja nie powiedziałem prawdy o Żydach .. IP: *.c29.msk.pl 05.07.06, 14:21 Gość portalu: Polak napisał(a): > Obejrzyj posty podpisane "Polak" ... obejrzalem - jedyne co sie rzuca w oczy to : ha ha ha i uahahahah .... dlaczego w KAZDYM poscie rzysz jak kon na widok marchewki ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
pacal2 bo ma umysł konia... 05.07.06, 15:00 dodatkowo jest argumentoodporny i przekonany o własnej nieomylności. Na to jeszcze nakłada się paranoja - jest przekonany że inni dyskutanci to w gruncie rzeczy podszywająca się pod nich cenzura GW :D W jakimś sensie to zrozumiałe - na jego miejscu też byłoby mi ciężko przyjąć do wiadomości, ze większość ludzi czytających te wynurzenia uważa je za niemożliwe brednie, a ich autora za nieprzeciętnego kretyna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Tobie to się chyba koń pomylił z zającem, synku :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 17:14 Uważam że Pan Bartoszewski nie pracuje już na rzecz Polski tylko na rzecz światowego kapitału w szczególności żydowskiego, niemieckiego i amerykańskiego. Nieładnie że polski Żyd po raz kolejny chce sprzedać naszą Ojczyznę. To może mieć jakiś związek z tymi pozwami co to amerykańscy Żydzi szykują przeciwko Rządowi RP. Oj nieładnie panie Bartoszewski, bardzo nieładnie! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna.syrenka Re: Do hycla! 05.07.06, 15:54 Młodzi nie mają takiego autorytetu jak on. A Bartoszewski ma się dobrze i czuje się świetnie. Nie widzę powodow dla ktorych miałby "odejść na emerytutę". Odpowiedz Link Zgłoś
apropag Re: do kundli 05.07.06, 11:19 rrob napisał: > kundle - nie obszczekujcie Bartoszewskiego, to facet o wielkim umyśle i > tragicznym życiorysie, jeden z ostatnich autorytetów w tym kraju. To wielka > wada forum internetowego, że byle gnojek może bezkarnie rzucać błotem w kogoś > takiego jak Bartoszewski. Dobrze ze Pana to uraza, Lecz prosze Pamietac ze niewielu jest takich co dorownuja Osobowosci Pana Profesora. Pomysl Pan jak wychowac obecne pokolenie by wsrod niego bylo jak najmniej osobnikow zaslugujacych na okreslenie kundel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atheix_mail Re: do kundli IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 05.07.06, 12:11 To wielka wada forum internetowego, że byle gnojek może popierać złożony z darmozjadów i utrzymujący niskie standardy podróży LOT podczas gdy Bartoszewski sam mówi, że ma dość tego przewoźnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak A od kiedy Bartoszewski jest wyrocznią w sprawach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 17:33 gospodarczych? O Auschwitz i o Powstaniu Gettcie może mówić i jestem w stanie mu uwierzyć ale mądrzyć się na tematy gospodarcze gdzy oblalo się egzamin z tego zagadnienia nie powinien jaśnie pan Bartoszewski! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: do kundli IP: 193.222.126.* 05.07.06, 14:08 Brawo! Nareszcie zdrowy umysl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: do kundli IP: *.glowno.sdi.tpnet.pl 05.07.06, 17:52 To wielka > wada forum internetowego, że byle gnojek może bezkarnie rzucać błotem w kogoś > takiego jak Bartoszewski. Masz racje nie wolno tak mowic ! nie wolno tak mysleć! Podzielam Twoje poglady i podziwiam Kim Dzong Ila ze potrafił je wprowadzić u siebie Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzybear Zapomniał niemieckieo ? 05.07.06, 11:29 Jak sobie przypominam to szedł tam, bo "znał się dobrze na sprawach niemieckich" - było to dla mnie niezrozumiałe, ale takie były argumenty - i co ? Znudziło mu się brać kasę za nic !? Jak tam szedł to nie wiedział na czym to polega ?, dziecko we mgle !? Bardzo go szanuję i cenię (szanowałem i ceniłem)- ale tu "dał ciała". Jako profesor i człowiek tak wszestronnie i mocno doświadczony wygłupił się - no ale chociaż nie dostał "sraczki, jak nasz prezio ! Odpowiedz Link Zgłoś
apropag Re: Zapomniał niemieckieo ? 05.07.06, 11:40 fuzzybear napisał: > Jak sobie przypominam to szedł tam, bo "znał się dobrze na sprawach niemieckich > " > - było to dla mnie niezrozumiałe, ale takie były argumenty - i co ? Znudziło mu > > się brać kasę za nic !? Jak tam szedł to nie wiedział na czym to polega ?, > dziecko we mgle !? Bardzo go szanuję i cenię (szanowałem i ceniłem)- ale > tu "dał ciała". Jako profesor i człowiek tak wszestronnie i mocno doświadczony > wygłupił się - no ale chociaż nie dostał "sraczki, jak nasz prezio ! Wiesz Pierdzacy Niedzwiedziu ze to co teraz napisales nie wyszlo z twego rozumu, jezeli tak oceniasz Pana Profesora nie tylko rece opadaja gdy sie czyta takie wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Człowiek ma rację z ty się sadzisz jak jaki Żyd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 17:35 I po co synku, i po co?! Odpowiedz Link Zgłoś
fuzzybear Re: Zapomniał niemieckieo ? 05.07.06, 20:51 Dobry człowieku ! Nie wiem czemu twierdzisz, że jestem niedźwiedziem "pierdzącym". Bardzo sobie ceniłem, jak napisałem, pana prof.Bartoszewskieo i uważałem nawet, że był to jedyny godny kadydat na prezydenta - niestety nie miał poparcia "elit" i skńczyło się tym, że mamy małego,żałosnego "karła intelektualnego", podporządkowago swemu choremu braciszkowi, który na dodatek walczy z układem "trawiennym", i jak sądzę przy okazji , jak to mówisz "pierdzi". A poza tym, jeżeli ci opadają członki, a nie podnoszą się, na myśl o "pierdzącym niedźwiedziu" to objaw raczej pocieszający, Smile !!!!! Ludzie, tego nwet niedźwiedź nie wytrzyma !! - fuzzy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartosz77 Re: Władysław Bartoszewski: Mam dość LOT-u IP: 217.153.131.* 05.07.06, 11:58 Lataj LOTem będziesz potem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pasazer LOT to knot i mam go w d.... IP: *.promax.media.pl 05.07.06, 12:16 Odpowiedz Link Zgłoś
cierpliwy Re: Władysław Bartoszewski: Mam dość LOT-u 05.07.06, 12:29 Byłem przekonany, że cenzura gazety.pl uwzięła się na "Polaka". Teraz jestem pewien, że "Polak" to umysłowo chory człowiek, którego może uleczyć jedynie jego dialog z nim samym - przed lustrem - w pokoju bez klamek. Co się tyczy pana profesora to z uznaniem dla Niego stwierdzam, że jest jednym z nielicznych wśród ogólnie znanych polityków człowiekiem honoru. Bierzcie z Niego przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawda Re: Władysław Bartoszewski: Mam dość LOT-u IP: 193.222.126.* 05.07.06, 14:10 Brawo! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Widmo Biedaczek-z czego teraz będzie żył ?? Chyba będzi IP: *.novartis.com 05.07.06, 12:30 e musiał zamknąc parę kont w bankach i sprzedać trochę posesji w Londynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Doradca Re: Biedaczek-z czego teraz będzie żył ?? Chyba b IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:37 A wnuki bawić tetryku-i zwolnic miejsce dla młodszych.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Skrytoczytacz Re: Biedaczek-z czego teraz będzie żył ?? Chyba b IP: *.lot.pl 05.07.06, 13:09 Gość portalu: Doradca napisał(a): > A wnuki bawić tetryku-i zwolnic miejsce dla młodszych.... Wnuka to juz w Locie usadzil - na stanowisku Dyrektora Biura Zarzadu. Bawic to moze prawnuki. A przy okazji - egzaminu na czlonka Rady Nadzorczej nie zdal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Bartoszewski oblał egzamin? A to wstyd dopiero :-) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 17:24 I mówią na niego profesor? I wnukiem obsadził stołek w LOT? Skandal i kompromitacja. Chyba pora umierać żeby dalej wstydu oszczędzić :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 007 martwic nalezy sie o LOT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.06, 12:44 Niestety jak tak dalej pjdzie to LOT skonczy jeszcze gorzej niz Swiss, nad ktorym juz pelna kontrole przejela Lufa. Za to niektorzy z nowych managerow zdaza jeszcze zarobic po 60 tys. miesiecznie, a potem nawet jak ich zwolnia dostawac odszkodowanie w wysokosci tez. 60 tys. miesiecznie przez nastepny rok. To jest patent! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwa kwa Re: Władysław Bartoszewski: Mam dość LOT-u IP: *.aster.pl 05.07.06, 13:38 Kaczyści wszystko zmarnują. Za co się wezmą to bałaqan, nieróbstwo i stanowiska dla kolesiostwa. Najgorszy w historii prezydent Warszawy został wybrany (26% uprawnionych) na prezydenta kraju. Było to możliwe bo Polska to jedyny kraj na świecie, w którym na wybór prezydenta państwa ma decydujący wpływ zakonnik - Redemptorysta. Jak na razie mamy popsute stosunki z Rosją i Białorusią, ale już niedługo z całą Unią Europejską. Europa zaczyna nas mieć dość. Zapyziałych, zakompleksionych, kłótliwych i dbających o interesy państwa Watykańskiego. Ale prawdziwe jaja dopiero się zaczną jak kacze rządy doprowadzą do krachu finansów państwa. Musi do tego dojść bo kaczyści wszystkie stanowiska polityczne i gospodarcze obsadzają partjnymi nieudacznikami. I jeszcze pytanie, kiedy Kościół katolicki zacznie brać odpowiedzialność za nawoływanie ciemniactwa do głosowania na prawicowe oszołomswo? Tak wołali: głosujcie na AWS! Ale jak AWS ustalił składkę na NFZ w wys. 3%, i spieprzył całą reformę to winnych nie ma. To był tylko przykład, jeden z wielu. Aktualnie ucierpią interesy kraju bo niemiecka gazetka napisała jak widzi nasze nadwiślańskie Słońce, naszego propagatora myśli innego Wielkiego Polaka, który siedzi już po prawicy Boga. Obrazili nie tylko Słońce narodu, ale jeszcze jego brata i mamusię. Tylko patrzeć jak dzielne i niezwyciężone Wjsko Polskie ruszy na wrażą ziemię niemiecką. (Rosją i Biłorusią w tej sytuacji Wódz zajmie się później) UBULANDIA - tak proroczo opisał ten kraj autor, z wyjątkiem nazwy bo jest KACZOLANDIA> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poborowy Re: Władysław Bartoszewski: Mam dość LOT-u IP: *.aster.pl 05.07.06, 14:10 Niech kaczyści nie liczą, że pójdę na wojnę z Niemcami z powodu urojeń pana prezydenta (który oby żył jak najdłużej,a panował najkrócej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poprostu_nikt Re: Władysław Bartoszewski: Mam dość LOT-u IP: 213.17.177.* 05.07.06, 14:16 Widze że nieźle są poustawiani. ten ma dość LOT-u. bo co ? bo złapał lepszą fuchę. Za 500 000 zł miesięcznie też bym pyskował. ale mam 800 zł i 2 dzieci na utrzymaniu. Weźcie wy się wszyscy do uczciwej pracy na nie czarujcie ludzi słodkim pierdzeniem w tv czy też radiu. Już mi się nie chce na was patrzeć. Może w końcu ten Naród wstanie (jak to się z historii wie) i pójdzi na tych darmozjadów porozmawia z nimi po swojemu. Nieładnie. Polacy, Polakom zgotowali taki los. Oszukujcie ludzi dalej to zobaczycie kto zostanie w tym kraju i będzie zarabiał na wasze emerytury. A pan profesor to niech idzie na emeryture i da popracować młodym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: max Re: Władysław Bartoszewski: Mam dość LOT-u IP: *.chello.pl 05.07.06, 14:16 Myślac w ten sposób to Polski nie powinno byc jak najszybciej. Bo LOT to tylko drobny przyklad jak mysla i dzialaja polacy i całe państwo polskie. Czasami mam zal do dziadka ze nie podniosł rak do góry na granicy w 1939, moze bym sie załapal na folksdeutscha i nie przezywal wiecznego stanu przejsciowego w polsce. Odpowiedz Link Zgłoś