Gość: RedPaintJob Re: Montkiewicz straci pałacyk? IP: *.wampum.com.pl 07.02.03, 16:33 Gość portalu: Zorro napisał(a): > Czy kazdy cham zaraz po przylapaniu pieniedzy musi mieszkac w > palacu jak ten syn szoferaka. Zapomniales juz gdzie srala twoja > matka i jak sikal do rowu twoj ojciec tow Montkiewicz. Tak jak > upadl komunizm tak przyjdzie jeszcze Dzierzynski i rozprawi sie > z toba klasa robotnicza, a tymczasem pamietaj ze smierdzisz na > salonach chamie. Coz za kultura Zorro, nie wiem przypadkiem czy nie przyganial kociol ... a ja uwazam ze szanowny Pan Montkiewicz jest milym starszym Panem : ) i daj mu Boze zdrowie : ) i Tobie tez Zorro : ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sneer TAK TRZYMAC IP: *.cstcis.cti.depaul.edu 07.02.03, 19:44 Kurcze jakie swietne interesy mozna robic w tym kraju. Jestem pelen uznania. Tak sie powinno podchodzic do zycia i pracy. Normalna (uczciwa) praca to przeciez walenie glowa w mur, do niczego sie nie dojdzie. Zastanawia nie tez jacy ludzie mieszkaja w takim Konstancinie. Jestem pelen podziwu takze. Takich nieruchomosci jest tam ponoc wiecej. No to powiedzmy mamy palacyk do wziecia za 20 mln (bez vatu he he). Powiedzmy tez, ze ktos zarabia te psie 50 tys miesiecznie na reke. Wedlug moich skromnych obliczen potrzeba 33 lat oszczedzania zeby sie na taka posiadlosc zalapac. Z drugiej strony jednak take numerki to tylko pikus. Szef walta disnaya mr. Eisner wyplacil sobie w zeszlym roku 900 mln dollarow samego bonusa choc firma przyniosla straty. Tak wiec panowie Montkiewicze, do roboty jeszcze sporo przed wami. Jezeli moge cos zasugerowac. Np. jak by podniesc podatki o 10% i uworzyc nowa firme np. Fundusz na Rzecz Rozwoju Gospodarki Narodowej to mozna by.... Odpowiedz Link Zgłoś