Dodaj do ulubionych

BPH oddaje pieniądze oszukanym klientom

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 22:08
Te przypadki dobitnie świadczą, o tym gdzie BPH ma swoich klientów. Tych
obecnych i przyszłych. Z PEKAO jest to samo (vide; pomyłkowa wypłata w
O/Szczecin).
Obserwuj wątek
    • bmkms Ostrzezenie 20.08.06, 23:09
      Przestrzegam wszystkich przed przechodzeniem do mBanku (czyli BRE banku) i
      Raifeissen !! Obsluga najbardziej ordynarna z mozliwych. Sam doswiadczylem.
      • Gość: jaro Re: Ostrzezenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 00:11
        No to chyba nigdy nie byłeś klientem BPH. Ja właśnie stamtąd uciekłem do mBanku
        i codziennie błogosławię dzień w którym się na to zdecydowałem
        • Gość: zxy A niech sobie przypomną ile razy BPH okradli przez IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 08:47
          komputer . Ja ogólnie nie wiem jak ten bank działa, zero kontroli wewnętrznej .
      • Gość: Waldedk Re: Ostrzezenie IP: *.crowley.pl 21.08.06, 06:40
        No co ty...
        Na Mbank złego słowa nie powiem a mam tam dwa konta osobiste i jedno firmowe.
        Obsługa świetna. A w porównaniu do mojego wcześniejszego PekaoSA to niebo a ziemia.
    • pixelpainter Robyn-hodka ! ? bagatym zabierala ale biednym nie 20.08.06, 23:22
      rozdawala...haha zaufaj bankon w polandzie, odwiedz www.gs-arts.nl
    • Gość: analog BPH -- czeski bank, nikt nic nie wie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 00:31
      BPH
      • Gość: qwerty Re: BPH -- czeski bank, nikt nic nie wie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 01:30
        bo i zatrudniają osiedlowych żuli i mentalne "blondynki" , żeby płacić jak najmniej
    • Gość: święty Celowe osłabianie marki BPH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 00:49
      Jest to typow akcja medialna mająca na celui zepsucie atmosfery wokół marki. Takie przypadki jak opisywane zdarzają się w kazdym banku i każdy bank jest od tego ubezpieczony. Akurat BPH niczym się nie wyróżnia na tle np. BRE, KB, czy PEO
      • Gość: me Re: Celowe osłabianie marki BPH IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 01:11
        A d*pa tam. BPH od lat pracuje nad swoją "marką". Tyle, że inne banki wcale nie są lepsze, więc nie ma
        zagrożenia przechodzenia klientów do konkurencji.
      • myslacyszaryczlowiek1 Re: Celowe osłabianie marki BPH 21.08.06, 02:27
        Pewnie za mało reklam zamieścili w praczach mózgowych ( łze media zajmujące się
        praniem mózgu czytelników - patrz artykuł jak dobrze żyć w kredycie)
      • Gość: Leszek Bank sam się osłabia IP: *.viknet.pl 21.08.06, 07:53
        Marne próby ratowania opinii ;)
        Bank sam pracuje nad utrata marki - media nie są do tego potrzebne. Bank zraża
        swoich klientów przez swoje działania, które prowadzi od przynajmniej roku.
        Drogie rachunki, pobieranie 5zł za posiadanie każdej party płatniczej,
        niekompetentna obsługa, podbieranie pieniędzy klientom z kont (nie milionów -
        drobne "pomyłki" w księgowaniach, itp.). Hitem jesieni 2005 była zmiana taryfy
        opłat bez powiadamiania klientów, przez co większość zapłaciła za limit na
        rachunku po kilkadziesiąt zł z góry za rok - dopiero szum medialny doprowadził
        do zwrotu tych pieniędzy. Ten bank na prezesa, który dba o ZŁY wizerunek banku
        - to nie wina mediów.
      • Gość: anonim Re:Jaki idiota trzyma 500 tys.zl w polskim banku?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 10:07
        Jaki idiota trzyma 500 tys. zl w polskim banku kiedy wklady sa ubezpieczone do
        rownowartosci 22,500 tys. Euro? Obudzcie sie rodacy.
      • Gość: Ja Re: Celowe osłabianie marki BPH IP: 213.25.91.* 21.08.06, 10:15
        > Jest to typow akcja medialna mająca na celui zepsucie atmosfery wokół marki.

A co tu jeszcze można popsuć?
        Zajrzyj na www.dziennik.krakow.pl/public/?2006/06.27/Kraj/02/02.html
        Pracuję koło tego parabanku. Widziałem tę głodówkę. Strach że coś takiego w
        ogóle istnieje.

• Gość: Gall Anonim do wyrobienia sobie opinii o tym banku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 06:53
      ...wystarczy sobie poczytac na necie, ze skrot jest zazwyczaj odczytwany "Bardzo Pazerna Hiena". To ze pieniadze zaostaly oddane dopiero jak buchnal smrod, a nie wtedy gdy przyzwoitosc i prawo nakazuja (bo bank podobno jest instytucja zaufania publicznego) to tylko niestety potwierdza ze takie rozwiniecie jest skrotu jest sluszne.
      • Gość: gosc Re: do wyrobienia sobie opinii o tym banku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 08:15
        BPH tragedia pko bp zablokowali mi karty... bo tak wyszło, hehe teraz mam w lukasie i multibanku - jestem b. zadowolony !
    • huzio_juzio Błąd w rozumowaniu!!! 21.08.06, 09:41
      Proszę zwrócić uwagę, że klienci powierzyli swoje pieniądze bankowi i od tej
      chwili to bank za nie odpowiada.
      Jeśli ktoś te pieniądze ukradnie w ten czy inny sposób, to ukradnie je bankowi,
      a nie klientowi banku.
      Jeśli zaś bank nie chce wypłacić pieniędzy klientowi jego pieniędzy i odsetek
      (bo przecież klient nie wypłacił tych pieniędzy i powinny procentować), to bank
      poprostu zawłaszcza pieniądze klienta.
      Klienta nie obchodzą sprawy pomiędzy bankiem a nieczciwym pracownikiem lub innym
      oszustem. Klient nie jest stroną w tych sprawach. Niech bank dochodzi na drodze
      sądowej swoich roszczeń względem oszustów, a klientowi nic do tego. On poprostu
      ma prawo do swoich pieniędzy i już. Święte prawo własności jak to się czasem ujmuje.
      Pozdrawiam i zachęcam do zastanowienia
      • Gość: artpiut Re: Błąd w rozumowaniu!!! IP: *.cable.ubr06.dals.blueyonder.co.uk 21.08.06, 09:55
        Miałem kiedyś konto w tym banku- obsługa tragiczna, zdzierstwo że szkoda gadać
        i tylko zastanawiałem sie kto przyznaje tytuły banku roku(czy jakoś tak) , bo
        mieli takowe na ścianach- kpina w żywe oczy
      • Gość: JA Re: Błąd w rozumowaniu!!! IP: 213.25.91.* 21.08.06, 10:09
        > Proszę zwrócić uwagę, że klienci powierzyli swoje pieniądze bankowi i od tej
        > chwili to bank za nie odpowiada.

Dziwią mnie ci klienci, którzy powierzają pieniądze czemuś takiemu (bo bankiem
        tego raczej nie nazwę). A wiedzieli w co się pakują - oszukańcxze praktyki
        stosowali od dawna. Jeśli kogoś ciekawi to tu są szczegóły:
        www.dziennik.krakow.pl/public/?2006/06.27/Kraj/02/02.html
      • Gość: anonim Re: Błąd w rozumowaniu!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 10:10
        Czy Pan jest Polakiem? Tak rozsadnej i kompetentnej wypowiedzi nie czytalem od
        lat. Potrzeba wiecej tak myslacych ludzi.
    • Gość: Zdzichu BPH - tylko dla idiotów IP: 195.117.149.* 21.08.06, 09:58
      Dopóki ludzie nie nauczą się karać banków szybkim odejściem to długo jeszcze się
      nic nie zmieni.
    • slmako Balcerowicz i HGW winni 21.08.06, 10:29
      Dzis rocznica napadu prl na bratnia czechoslowacje,praciki. Zaponialo sie
      kartole ??
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka