wuetend Re: **S____A____M____0____0____B____R ____0____N_ 05.09.06, 11:11 yolka, spisz? twoi towarzysze juz wstepuja do piss.. Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: Skąd te pieniądze? 05.09.06, 11:17 najdalej za 3 dni bedzie errata i w koncu wyjdzie, ze nauczyciele i rolnicy doplaca do budzetu aleksandra991 napisała: > O.K. I co dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muchozol czy to ława oskarżonych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 11:21 na tym zdjęciu? Odpowiedz Link Zgłoś
olias jestem ZA 05.09.06, 11:32 a moiże tak pooszczędzać nieco? A co się stanie jak urzędnik dostanie krzesło zamiast fotela klasy "biznes"? Korona mu spadnie z głowy, czy dupa zaboli?! (i proszę mi nie kropkować tej dupy, jasne?!). Górnicy? - też da się zaoszczędzić. 18 lat do emerytury, nie 15. to nadal będzie śmiesznie mało. Pensyjki. A może wprowadzić zasadę że prezydent miasta MUSI zarabiać tyle i tylko tyle co prezydent kraju? Ocszczędzamy dalej? Seminaria, szkolenia w luksusowych hotelach, oprawa pracy prezesów (żeby tak to nazwać skrótowo), etc, etc, ... W Polsce 1/3 budżetu państwa (czyli moich podatków) jest marnowana. Zaś za sprawiedliwy podział uważa się oparty na prostej zasadzie - jednemu służbowy garnitur, komóra, samochód i wczasy .Drugiemu- przyp..lić podatek żeby ten pierwszy miał co dzielić (dla siebie). Trzeci - gumiaki i jakieś jadło. Odpowiedz Link Zgłoś
marjolaine Re: **S____A____M____0____0____B____R ____0____N_ 05.09.06, 11:33 oj biedna ty biedna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Cholera, znowu zapomnieli o górnikach :-) IP: *.dialog.net.pl 05.09.06, 11:46 Biedni niedoinwestowani górnicy.. mogliby chociaż tym spasionym lekarzom zabrać, co to każdy z nich jeździ fiatem Tico, burżuje jedne!! :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Cholera, znowu zapomnieli o górnikach :-) IP: *.dialog.net.pl 05.09.06, 11:56 Miało być Daweoo Tico, sorki że pomyliłem auta takiej klasy :) Odpowiedz Link Zgłoś
roland12 nie przejmuj sie Tico g....o wort, Fiat jego brat! 05.09.06, 12:11 pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wle_01 To jest 15 procent 05.09.06, 12:16 "Ministerstwo podwyższyło prognozę z 209 do 212,2 mld zł, pozostawiając deficyt na poziomie 30 mld zł". Niech mnie ktoś spżrawdzi czy ja się nie myle: 30 * 100 = 3000 3000 : 200 = 15 To znaczy poziom zadłużenia jest rzędu 15 %. W UE dozwolone jest 3 %. Dokąd pędzisz Polsko? -WLE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ee A_P_E_L IP: *.piap.pl 05.09.06, 12:24 Ludzie nie odpowiadajcie tej matolicy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krak Takim głupim babom powinno się odbierać dostęp IP: *.farmacol.com.pl 05.09.06, 12:36 do internetu. Masz inteligencję pierwotniaka ale wszędzie piszesz te swoje bzdury wkurzając ludzi... Odpowiedz Link Zgłoś
elephant_tusk Re: Takim głupim babom powinno się odbierać dostę 05.09.06, 12:38 Tolerancyjny demokrata się znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krak Re: Takim głupim babom powinno się odbierać dostę IP: *.farmacol.com.pl 05.09.06, 12:51 Każda tolerancja ma swoje granice. Jak czytam 150-ty post tej osoby który nic nie wnosi do dyskusji oprócz "Gomułkowo-Gierkowej" retoryki to mi ciśnienie rośnie... Odpowiedz Link Zgłoś
charnel Re: Takim głupim babom powinno się odbierać dostę 05.09.06, 15:51 Zamiast kawy porannej można kilka Joli postów przeczytać :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student więcej z budżetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 13:01 GRATULACJE PANIE KACZYńSKI. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik.pl Re: więcej z budżetu 05.09.06, 13:14 Gość portalu: student napisał(a): > GRATULACJE PANIE KACZYńSKI. Gratulacje panie student - twoi starzy zapłacą w swoich podatkach. Ty nie będziesz miał szans, bo nie dostaniesz dzięki temu żadnej pracy w tym śmiesznym kraiku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cammeo Re: **S____A____M____0____0____B____R ____0____N_ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 13:04 ble, ble, ble.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pcx Re: **S____A____M____0____0____B____R ____0____N_ IP: 81.210.16.* 05.09.06, 13:27 a jola znow prowokuje dyskusje... jola rowniez zapomina, ze oszolom ekonomiczny Balcerowicz jest w przeciwienstwie do Przewodniczacego (i Vice Premiera) Leppieja profesorem ekonomii... Leppiej = prawie ekonomista... he, he Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: **S____A____M____0____0____B____R ____0____N 05.09.06, 13:32 No a jak. Przecież SamooBrońcy z biednych, okłamanych, oszukanych, wyzyskanych, pokrzywdzonych, zadłużonych, nękanych, bezpodstawnie oskarżanych, zbankrutowanych rolników z PGRów nagle stali się świetnie prosperującymi gospodarzami na gospodarstwach mierzących dziesiątki hektarów wartych kilkaset tysięcy złotych. Czy Balcerowicz zdołałby osiągnąć coś takiego ;o) ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pestek jasne że więcej!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:35 Tylko z czyjej kieszeni???? ja już słyszę o podwyżce akcyzy na paliwo od stycznia... gaz... jakie są ceny produktów rolnych??? dlaczego dopłacamy do rolnictwa?? dlaczego z mojej kieszeni???? Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Ciekawy jestem kiedy LPR i Samoobrona 05.09.06, 14:41 zrealizują swój plan sprzedaży rolnikom po pegerowskiej ziemi rolnej której w polsce jeszcze jest wiele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: "miastowy" czy pan premier może obiecać, w ramach ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.06, 15:11 ... prowadzonej kampanii wyborczej, że rolnicy zaczną dokładać do budżetu podatek od osiąganych przychodów. Jemy polskie ziemniaki, chleb z polskiego zboża, polskie warzywa i owoce i wychodzi na to,że to nie polski rolnik je produkuje i sprzedaje. I nagle się okazuje, że z naszych podatków funduje się rolnikom ekstra dodatkowe pieniądze. Oczywiście pojawią się głosy, że rolnicy płacą podateki gruntowy (około 100 zł rocznie od hektara... KRUS 600 zł rocznie... My, "miastowi" mamy dość pasożytowania na naszych podatkach!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roosevelt5 Pilnujcie swoich portfeli. IP: *.toya.net.pl 05.09.06, 15:14 Miało być tanie państwo, a jak na razie tworzą kreatywną księgowość. Tyle się mówiło o zmniejszaniu deficytu, a tu proszę. Ludzie uważajcie bo w przyszłym roku będą was czyścić z portfeli. Przecierz koalicja musi się utrzymać. Ostatnio usłyszałem w filmie o tym jakie obowiązuje prawo. Jeden z punktów brzmiał cytuję "Sprawiedliwość można narzucić". Tutaj można dodać - w/g własnej koalicyjnej potrzeby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amator Re: Pilnujcie swoich portfeli. IP: *.ztpnet.pl 05.09.06, 17:38 Tak to prawda, niestety... www.takagaleria.com.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yaceq teraz pis sie na wszystko zgodzi... IP: *.toya.net.pl 05.09.06, 18:39 bo musi jesli chce byc u wladzy... ehh - tłumoki jedne... Odpowiedz Link Zgłoś
mieczyslaw.koluszki Wymusili to za naszych pieniedzy 05.09.06, 18:45 Czas wreszcie glosno powiedziec: publiczne pieniadze nie spadaj jak manna z nieba. To sa nasze pieniadze z podatkow!!! Psucie budzetu, kosztem zwiekszania zadluzenia. Kiedys splacic to trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś