Dodaj do ulubionych

Cudowne rozmnożenie budżetu dla Samoobrony i LPR

• wuetend Re: **S____A____M____0____0____B____R ____0____N_ 05.09.06, 11:11
      yolka, spisz? twoi towarzysze juz wstepuja do piss..
    • aleksandra991 Skąd te pieniądze? 05.09.06, 11:15
      O.K. I co dalej?
      • wuetend Re: Skąd te pieniądze? 05.09.06, 11:17
        najdalej za 3 dni bedzie errata i w koncu wyjdzie, ze nauczyciele i rolnicy
        doplaca do budzetu

aleksandra991 napisała:

> O.K. I co dalej?
    • Gość: muchozol czy to ława oskarżonych IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 11:21
      na tym zdjęciu?
    • olias jestem ZA 05.09.06, 11:32
      a moiże tak pooszczędzać nieco? A co się stanie jak urzędnik dostanie krzesło
      zamiast fotela klasy "biznes"? Korona mu spadnie z głowy, czy dupa zaboli?! (i
      proszę mi nie kropkować tej dupy, jasne?!).
      Górnicy? - też da się zaoszczędzić. 18 lat do emerytury, nie 15. to nadal
      będzie śmiesznie mało.
      Pensyjki. A może wprowadzić zasadę że prezydent miasta MUSI zarabiać tyle i
      tylko tyle co prezydent kraju?
      Ocszczędzamy dalej? Seminaria, szkolenia w luksusowych hotelach, oprawa pracy
      prezesów (żeby tak to nazwać skrótowo), etc, etc, ...
      W Polsce 1/3 budżetu państwa (czyli moich podatków) jest marnowana.
      Zaś za sprawiedliwy podział uważa się oparty na prostej zasadzie - jednemu
      służbowy garnitur, komóra, samochód i wczasy .Drugiemu- przyp..lić podatek żeby
      ten pierwszy miał co dzielić (dla siebie). Trzeci - gumiaki i jakieś jadło.
    • charnel Re: **S__U__P__E__R__O__B__O__R__A___ _ 05.09.06, 11:33

• marjolaine Re: **S____A____M____0____0____B____R ____0____N_ 05.09.06, 11:33
      oj biedna ty biedna!
    • Gość: FreakyMisfit Cholera, znowu zapomnieli o górnikach :-) IP: *.dialog.net.pl 05.09.06, 11:46
      Biedni niedoinwestowani górnicy.. mogliby chociaż tym spasionym lekarzom zabrać, co to każdy z nich jeździ fiatem Tico, burżuje jedne!!
      :D
      • Gość: FreakyMisfit Re: Cholera, znowu zapomnieli o górnikach :-) IP: *.dialog.net.pl 05.09.06, 11:56
        Miało być Daweoo Tico, sorki że pomyliłem auta takiej klasy :)
        • roland12 nie przejmuj sie Tico g....o wort, Fiat jego brat! 05.09.06, 12:11
          pozdr.
    • wle_01 To jest 15 procent 05.09.06, 12:16
      "Ministerstwo podwyższyło prognozę z 209 do 212,2 mld zł, pozostawiając deficyt
      na poziomie 30 mld zł".

Niech mnie ktoś spżrawdzi czy ja się nie myle:
      30 * 100 = 3000
      3000 : 200 = 15

To znaczy poziom zadłużenia jest rzędu 15 %.
      W UE dozwolone jest 3 %.
      Dokąd pędzisz Polsko?

-WLE
    • Gość: ee A_P_E_L IP: *.piap.pl 05.09.06, 12:24
      Ludzie nie odpowiadajcie tej matolicy
    • Gość: krak Takim głupim babom powinno się odbierać dostęp IP: *.farmacol.com.pl 05.09.06, 12:36
      do internetu. Masz inteligencję pierwotniaka ale wszędzie piszesz te swoje
      bzdury wkurzając ludzi...
      • elephant_tusk Re: Takim głupim babom powinno się odbierać dostę 05.09.06, 12:38
        Tolerancyjny demokrata się znalazł.
        • Gość: krak Re: Takim głupim babom powinno się odbierać dostę IP: *.farmacol.com.pl 05.09.06, 12:51
          Każda tolerancja ma swoje granice. Jak czytam 150-ty post tej osoby który nic
          nie wnosi do dyskusji oprócz "Gomułkowo-Gierkowej" retoryki to mi ciśnienie
          rośnie...
          • charnel Re: Takim głupim babom powinno się odbierać dostę 05.09.06, 15:51
            Zamiast kawy porannej można kilka Joli postów przeczytać :)
    • Gość: student więcej z budżetu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 13:01
      GRATULACJE PANIE KACZYńSKI.
      • cynik.pl Re: więcej z budżetu 05.09.06, 13:14
        Gość portalu: student napisał(a):

> GRATULACJE PANIE KACZYńSKI.

Gratulacje panie student - twoi starzy zapłacą w swoich podatkach. Ty nie
        będziesz miał szans, bo nie dostaniesz dzięki temu żadnej pracy w tym śmiesznym
        kraiku.
    • Gość: cammeo Re: **S____A____M____0____0____B____R ____0____N_ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.06, 13:04
      ble, ble, ble....
    • Gość: pcx Re: **S____A____M____0____0____B____R ____0____N_ IP: 81.210.16.* 05.09.06, 13:27
      a jola znow prowokuje dyskusje...

jola rowniez zapomina, ze oszolom ekonomiczny Balcerowicz jest w
      przeciwienstwie do Przewodniczacego (i Vice Premiera) Leppieja profesorem
      ekonomii...

Leppiej = prawie ekonomista... he, he
      • adas313 Re: **S____A____M____0____0____B____R ____0____N 05.09.06, 13:32
        No a jak.

Przecież SamooBrońcy z biednych, okłamanych, oszukanych, wyzyskanych,
        pokrzywdzonych, zadłużonych, nękanych, bezpodstawnie oskarżanych,
        zbankrutowanych rolników z PGRów nagle stali się świetnie prosperującymi
        gospodarzami na gospodarstwach mierzących dziesiątki hektarów wartych kilkaset
        tysięcy złotych.

Czy Balcerowicz zdołałby osiągnąć coś takiego ;o) ?
    • Gość: mlody smiechu warte IP: *.pl 05.09.06, 14:01
      jw
    • Gość: pestek jasne że więcej!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.09.06, 14:35
      Tylko z czyjej kieszeni???? ja już słyszę o podwyżce akcyzy na paliwo od stycznia... gaz... jakie są ceny produktów rolnych??? dlaczego dopłacamy do rolnictwa?? dlaczego z mojej kieszeni????
      • poglodzio Ciekawy jestem kiedy LPR i Samoobrona 05.09.06, 14:41
        zrealizują swój plan sprzedaży rolnikom po pegerowskiej ziemi rolnej której w
        polsce jeszcze jest wiele
    • Gość: "miastowy" czy pan premier może obiecać, w ramach ... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.09.06, 15:11
      ... prowadzonej kampanii wyborczej, że rolnicy zaczną dokładać do budżetu
      podatek od osiąganych przychodów.

Jemy polskie ziemniaki, chleb z polskiego zboża, polskie warzywa i owoce i
      wychodzi na to,że to nie polski rolnik je produkuje i sprzedaje.
      I nagle się okazuje, że z naszych podatków funduje się rolnikom ekstra dodatkowe
      pieniądze.
      Oczywiście pojawią się głosy, że rolnicy płacą podateki gruntowy (około 100 zł
      rocznie od hektara...
      KRUS 600 zł rocznie...

My, "miastowi" mamy dość pasożytowania na naszych podatkach!!!
    • Gość: Roosevelt5 Pilnujcie swoich portfeli. IP: *.toya.net.pl 05.09.06, 15:14
      Miało być tanie państwo, a jak na razie tworzą kreatywną księgowość.
      Tyle się mówiło o zmniejszaniu deficytu, a tu proszę.
      Ludzie uważajcie bo w przyszłym roku będą was czyścić z portfeli.
      Przecierz koalicja musi się utrzymać.
      Ostatnio usłyszałem w filmie o tym jakie obowiązuje prawo.
      Jeden z punktów brzmiał cytuję "Sprawiedliwość można narzucić".
      Tutaj można dodać - w/g własnej koalicyjnej potrzeby.
      • Gość: amator Re: Pilnujcie swoich portfeli. IP: *.ztpnet.pl 05.09.06, 17:38
        Tak to prawda, niestety...

www.takagaleria.com.pl/
    • Gość: yaceq teraz pis sie na wszystko zgodzi... IP: *.toya.net.pl 05.09.06, 18:39
      bo musi jesli chce byc u wladzy... ehh - tłumoki jedne...
    • mieczyslaw.koluszki Wymusili to za naszych pieniedzy 05.09.06, 18:45
      Czas wreszcie glosno powiedziec: publiczne pieniadze nie spadaj jak manna z
      nieba. To sa nasze pieniadze z podatkow!!! Psucie budzetu, kosztem zwiekszania
      zadluzenia. Kiedys splacic to trzeba.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka