Gość: andy IP: *.chello.pl 07.03.03, 12:03 Czy ci odwolywani funkcjonariusze biora jakies odprawy? Czy ktos zna jakies szczegoly? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niki Re: Premier odwołał szefa ARiMR IP: *.pgi.kielce.pl 07.03.03, 12:12 No i facet zamiast wylecieć z hukiem za "AICS" stał się ofiarą rozgrywek partyjnych, który swoją piersia osłonił mnie przed winietami i który jest w pełni gotowy psuć dalej ważne rzeczy oczywiscie za odpowiednio duże pieniądze. ps "Jak wyemigrować do Nowej Zelandii ?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Premier odwołał szefa ARiMR IP: *.tu.kielce.pl 07.03.03, 12:43 kolego niki, marzy Ci się nowa zelandia, daj spokój, z moich 10 znajomych po krótkim pobycie w tym "radosnym zakątku" 8 wyjechało (aus, usa, kanada), cóż będę smucił, rzuć okiem na: www.senfkorn.de/dr_iwan.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapsiak Re: Premier odwołał szefa ARiMR IP: *.minrol.gov.pl 13.03.03, 10:04 eeeeeeeeee........... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiewiork Re: Premier odwołał szefa IP: *.Zabrze.Net.pl 07.03.03, 12:20 Nastepnym bedzie Waldemar Pawlak-prezes Warsz.Gieldy Towar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ano Re: Premier odwołał szefa ARiMR IP: *.mtnet.com.pl 07.03.03, 12:20 I bardzo dobrze. Trzeba wyeliminować wszystkich z PSL-u ze wszystkich stanowisk. Niech dotrze do nich, że nie można stracić cnoty i być dziewicą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Premier odwołał szefa ARiMR IP: *.tu.kielce.pl 07.03.03, 12:46 no cóż, znowu dopisek, takie rzeczy są znane, zerknij do katechizmu kościoła katolickiego, rodział: dogmaty nie traktuj przy tym mojej sugestii jako sarkazm popieram Cię w całej rozciągłości (nawarzyłeś - wypij) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Premier odwołał szefa ARiMR IP: *.tu.kielce.pl 07.03.03, 12:39 Czy zostaną odwołani wszyscy PSL-owcy "specjaliści", którzy mają już od kilku miesięcy ciepłe posadki (praktycznie dożywocie, jeśli wejdziemy do U.E.) otrzymane w darze od pana Bęt.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zm Re: Premier odwołał szefa ARiMR IP: *.stalowa-wola.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 13:37 Gość portalu: edek napisał(a): > Czy zostaną odwołani wszyscy PSL-owcy "specjaliści", którzy mają > już od kilku miesięcy ciepłe posadki (praktycznie dożywocie, > jeśli wejdziemy do U.E.) otrzymane w darze od pana Bęt.? Edziu! Chciałem Ci rzec, iż powoływany przez Ciebie, jako znawca NZ, Krzysiu Iwan nie zyje już prawie od 2 lat. Zmarł w Auckland w sierpniu 2001 r. Z przyjemnością nawiązałbym z Tobą kontakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Premier odwołał szefa ARiMR IP: *.tu.kielce.pl 07.03.03, 14:56 nie wiedziałem, znasz sprawę (dr chrisa)? strona dr chrisa została mi polecona przez kumpla, który był w kraju przelotem, wyprowadził się z n.z., ale przedtem załatwił sobie pracę w norwegii, nie mogliśmy długo rozmawiać o n.z.(znam ją głównie z opowieści znajomych, w tym kumpla, który jest n.z. oraz wnioskuję po licznych wyprowadzkach innych znajomych i ich krótkim "daj spokój"), więc zostawił mi adres www życie to życie, jeden narzeka, a drugi nie, nie można generalizować, pewnie na kubie są ludzie, którym tamto się podoba (poza Guantanamo) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zm Re: Premier odwołał szefa ARiMR IP: *.stalowa-wola.sdi.tpnet.pl 07.03.03, 13:27 I bardzo dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telewidz A CO Z JEGO BANDĄ??? IP: *.toya.net.pl 07.03.03, 14:25 CZY BĘDZIE POSTĘPOWANIE PROKURATORSKIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tytus JESTEŚCIE PO PROSTU GŁĄBY !!! IP: 217.153.45.* 07.03.03, 14:55 Nic dodać nic ująć. Dla was tylko czarne albo czerwone a zielone to wróg. Sami jesteście z wioseczek ( albo wasi dziadkowie), a teraz udajecie wrogów partii, ktora kojarzy się ze wsią. Zróbcie sami coś mądrzejszego niż PSL, a potem pyszczcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: JESTEŚCIE PO PROSTU GŁĄBY !!! IP: *.tu.kielce.pl 07.03.03, 15:06 czytam, że koleżanka/kolega nie rozumie tematu. stwierdzenia mające zabarwienie negatywne, a odnoszące się do mieszkańców miejscowości pozbawionych praw miejskich są głupie! obsadzanie ponętnych stanowisk według klucza: dobry, bo nasz, również jest głupie, parafraza Kazimierza Pawlaka: "Ludzie nie dzielą się na miastowych i wśowych, tylko na mądrych i głupich" osobiste: mieszkam na wiosce, ale nie powoduje to we mnie poczucia wyższości ani niższości wobec kogokolwiek na Ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilka nie rozumiem IP: *.ifpan.edu.pl 07.03.03, 15:03 Przeciez teoretycznie nie chodzi o to kto powolal danego funkcyjnego, tylko czy ten funkcyjny dobrze wypelnia swoje obowiazki. No przynajmniej premier powinien takie przykladne podejscie reprezentowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lord tragedia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.03, 16:39 przypominaja sie slowa obecnego premiera, ze personel dobiera sobie wylacznie wg kompetencji, a nie klucza partyjnego. banda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rom Re: Premier odwołał szefa ARiMR IP: 213.77.79.* 07.03.03, 17:39 ale sobie narobililismy biedy i to przez jakies glupie winiety ........... pazerne chlopki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emerytka Przetarg Bentkowskiego na kolczyki IP: *.skierniewice.mediaclub.pl 07.03.03, 18:40 Czy ktos przyjrzał sie, dlaczego jedną z firm, która wygrała przetarg ARiMR na wykonanie kolczyków jest firma samochodowa ze Skierniewic U-car,zajmująca się bynajmniej nie weterynarią, lecz sprzedażą ,naprawą i myciem samochodów/szczeg.m-ki Fiat/. W wywiadzie dla prasy p.Bentkowski zapewniał,że firmy, które wygrały przetargi, posiadaja specjalistów w zakresie weterynarii. To jawna granda.Czy następca Bentkowskiego jest "czysty"? Odpowiedz Link Zgłoś