Gość: Fakty i mity Fakty i mity IP: *.ath.bielsko.pl 08.03.03, 14:05 Fakty i mity są finansowane przez egipskie służby specjalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polak Re: Fakty i mity IP: *.siedlce.sdi.tpnet.pl 08.03.03, 14:25 Mam wrazenie iz wiekszejb prostytutki niema w Europie niz Polskatak bardzo chcialbym sie mylic.Promuje sie wielkich polakow i tu Chopin w/g judaizmu to francuz,Polanski,Wajda,Szymborska,Skrzynecki,Milosz ktory tak wychwalal Stalina.Teraz propaganda zydowska robi swoje,pieniadz nie smierdzi.A ja nadal chce aby polscy zolnierze nie gineli na obcej ziemi i jestem przeciwny wysylaniu ich do Iraku.To nie moja wojna,to wojna arabsko-zydowska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dociekliwy Re: Fakty i mity IP: *.gda.osk.pl / 192.168.50.* 08.03.03, 15:31 Co ty powiesz. Jak udaje ci się wydusić od nich szmal.Opowiedz o tym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hydraulik MBS ZMARTWYCHWSTAŁ, CO MAXIM????? IP: *.cidernet.pl 08.03.03, 15:32 I bez nosa Stirlitza widzę, że to znów nasz stary znajomy z tego Forum, superpropagandzista MBS = Maxim = Elle melle dutki = Wannabe model itp. I znowu wylewasz tu swoje antyfrancuskie fobie MBS, co??? A tak poważnie, to odpowiedz MBS, jaki wpływ na to, kto kupuje jej akcje na giełdzie, ma spółka będąca przedmiotem obrotu giełdowego???? W większości krajów dopiero nabywca pakietu powyżej 10% ma jakieś obostrzenia kapitałowe. Poza tym, jak Hussein zechce, to założy poprzez szwajcarskich pośredników jakieś Sirius Enterprise Inc z siedzibą na Kajmanach i może kupic nawet do 5% akcji Raytheona i tak zarobić nawet na Irackiej wyprawie Busha, nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nicholas TO ŁADNIE!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 08.03.03, 15:50 TO ŁADNIE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Trzeba sprawdzic IP: *.fos.su.se 08.03.03, 17:27 Trzeba koniecznie sprawdzic, czy w spolkach ktorych akcje ma Saddam H. nie ma tez akcji George B. Moze sie okaze, ze sa wspolnikami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jadzia "wyborcza" i "nie" w rękach saddama, czy myśmy na to IP: *.dip.t-dialin.net 08.03.03, 19:29 zasłużyli. A w dodatku niemal wszystkie programy telewizyjne, zwłaszcza te o największej oglądalności są sponsorowane przez irak, cia i mosad. Największą hańbą jest reklama saddama, którą nasz Adaś Małysz nosi pod lewą pachą, obejrzyjcie jego ostatnie skoki w zwolnieniu. Od dawna podejrzewałem, że Saddam jest człowiekiem Urbana, i to się teraz potwierdziło. Tak dłużej być nie może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr Frankenstein Re: 'wyborcza' i 'nie' w rękach saddama, czy myśm IP: benkovski:* / 192.168.2.* 08.03.03, 21:12 Jadzka!Moze jeszcze powiesz, ze Saddam jest sponsorem "Pianisty"? Juz mnie nic nie zdziwi. Co za szambo................. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rogol Re: Saddam Husajn inwestuje na polskim rynku medi IP: *.dial.tor1.sprint-canada.net 08.03.03, 21:13 I W USA NA RYNKU ZBROJENIOWYM BO TO NALEPRZY BIZNESS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Saddam Husajn inwestuje na polskim rynku medi IP: *.dip.t-dialin.net 08.03.03, 21:21 ...a co to za rynek?... Trzymaj sie SADDAM..!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: Saddam Husajn inwestuje na polskim rynku medi IP: *.dip.t-dialin.net 08.03.03, 21:22 ...a co to za rynek?... Trzymaj sie SADDAM..!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamaz KRETYŃSKI TYTUŁ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.03, 21:40 Husajn nie inwestuje na polskim rynku mediów, tylko posiada akcje firmy Hachette. To tak jakby Ben Laden kupił na giełdzie akcje Northrop Grumman a "gazeta" by napisała, że Osama rozwija amerykański przemysł wojenny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xc90 Re: Saddam Husajn inwestuje na polskim rynku medi IP: *.Red-80-37-211.pooles.rima-tde.net 08.03.03, 22:26 SKURWYSYNY!!!!! Prezydent Francji tez! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxim IRAK ZWISA POLSCE $700 mln A SADAM ZARABIA NA POLKACH IP: *.dyn.optonline.net 08.03.03, 23:57 W koncu czesc z tych pieniedzy wrocila do Polski zainwestowana w ELLE i inne magi, tyle tylko, ze tym razem sa one na prywatnych aktywach Sadama a korzystac z nich beda niedomyci i niewydepilowani potomkowie Sadama (bo on juz nie zdazy) w pieluchach i firankach na glowie oraz ich liczne utrzymanki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hydraulik MBS (sorry -maxim hehe) GORZEJ CI???? IP: *.cidernet.pl 09.03.03, 00:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Saddam Husajn inwestuje na polskim rynku medi IP: *.dip.t-dialin.net 09.03.03, 12:06 Gość portalu: xc90 napisał(a): > SKURWYSYNY!!!!! > Prezydent Francji tez! Dlaczego zaraz takie grube slowa?Przeciez to pajac do ktorego nie moze dotrzec ze Francja potega byly ostatni raz za Napoleona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szach A Hachette Wydawcy Prasy - spółka Gazety Wyboczej IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 09.03.03, 00:17 Jestem ciekaw od kiedy Saddam ma te udziały, Jeżeli co najmniej od 1996 to, pośredno był udziałowcem spólki Hachette Wydawcy Prsy - firmy zawiązanej przez Hachette i największych wydawców prasy w tym Agory - wydawcy Gazety Wyborczej i Rzeczpospolitej, której celem była prywatyzacja Ruchu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loki Bandyci zrobili sobie z Iraku folwark. IP: *.interserv.net.pl / 192.168.2.* 09.03.03, 00:38 Nie ma szans na dobrowolne oddanie władzy przez mafia Husajna. Zbyt dobre zyski musieliby stracić. Mam nadzieje, ze pieniądze zarobione na przemycie oddają irackim dzieciom, którym tak szkodzą sankcje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jez Re: Bandyci zrobili sobie z Iraku folwark. IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 09.03.03, 01:04 jesiony.netfirms.com/jarek.htm Odpowiedz Link Zgłoś
wortal buhahahaaa - kto ma .... 09.03.03, 02:38 buhahahaaa - kto ma podobną opinie? ;) polecam: zobacz.glt.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maestro Re: Saddam Husajn inwestuje na polskim rynku medi IP: *.proxy.aol.com 09.03.03, 06:35 Gość portalu: Maxim napisał(a): > Brawo Polki! Czytajcie ELLE i sponsorujcie TYRANIZM i TERRORYZM > na swiecie! Nie dorosles chlopcze do wielkiej polityki i ,,lykasz,, to co Ci powiedza w telewizji !!!! Hehehehheheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxim saddam INWESTUJE PIENIADZE, KTORE OD POLSKI "POZYCZYL" IP: *.dyn.optonline.net 09.03.03, 07:27 Zamrozic mu konta i aktywa dopoki nie odda tego co jest winien! Wstrzymac drukowanie ELLE dopoki Saddam nie splaci dlugu Polsce! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hydraulik MBS (sorki -"Maxim" :-)) ) Z TOBĄ GORZEJ!!!! IP: *.cidernet.pl 09.03.03, 10:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlx Francja-Irak IP: *.echostar.pl 09.03.03, 10:27 Zaczynam powoli rozumiec slabosc Francuzow do Saddama.Biznes jest biznes.Co za hipokryci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbig GAJUSZA JULIUSZA CEZARA rozwiązanie dla IRAKU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.03.03, 12:14 Podczas, gdy ja kręciłem się po Internecie dla uratowania możliwie jak największej liczby irackich dzieci i kobiet, moja żona spokojnie oglądała sobie w telewizji pierwszy odcinek "Juliusza Cezara'. Zakończył on się na tym, że oblegani przez Rzymian Gallowie, w obliczu śmierci głodowej, zdecydowali się oddać swoje dzieci i kobiety w niewolę Rzymianom, chcąc je wten sposób uratować przed niechybną śmiercią głodową i osłabić w ten sposób Rzymian. Zabrzmiało to strasznie dziko, ale moja żona od razu skojarzyła to zakończenie z obecnym położeniem dzieci i kobiet w Iraku. Znalazła też rozwiązanie, które i je może uratować. Zaczynacie się zapewne domyślać, na czym miałoby ono polegać. Więc pokrótce: Moja żona zasugerowała, że możliwe powinno być przekonanie Hussajna do wypuszczenia kobiet i dzieci Irackich do strefy kontrolowanej na północy przez USA, a następnie umieszczenie ich w obozach dla uchodźców kontrolowanych przez ONZ, z dala od teatru wojny. Ciiiiii.....spokojnie.... to wcale nie jest taki głupi pomysł, jak to zdaje się wyglądać na pierwszy rzut oka! Rozważmy go przez chwilę lub dwie, zanim zajmiemy się czymś bardziej fascynującym, jak MTV, skoki Małysza, Wisła Kraków, Idol, Wielki Brat czy Rodzina zastępcza... Jakie są argumenty za: 1) Możemy uratować TYSIĄCE kobiet i dzieci 2) Mamy gwarancję, że humanitarna pomoc w 100% trafi tam gdzie trzeba 3) Żywe tarcze (których wielu tak nie lubi) uzyskają właściwe cele do osłony przed ewentualnym atakiem z jakiejkolwiek strony, a zarazem znajdą sensowne (mniej gnuśne jak wielu zapewne sądzi) zajęcie przy dystrybucji żywności i leków w tych obozach. 4) Światowa opinia publiczne i Rada Bezpieczeństwa ONZ nie będą miały więcej argumentów przeciwko wojnie (będzie można spokojnie 'załatwić' Husajna) 5) Duzi chłopcy po obu stronach otrzymają sporych rozmiarów wolne boisko dla wypróbowania wszystkich swoich nowych prosto z taśmy zabawek militarnych. 6) I na kończu (co dla wielu z nas nie jest bez znaczenia), dzięki transmitowaniu wszystkiego na żywo przez CNN, już bez dalszych wyrzutów sumienia uzyskamy niespotykanej skali widowisko telewizyjne i przynajmniej na chwilę przestaniemy się nudzić. Jakie są argumenty przeciw: 1) Nie widzę żadnych ... No może jeden drobny problem. Ta 300-tysięczna armia może zechce potraktować te 4 miliony kobiet, tak jak to zrobili Rzymianie (a my wciąż jeszcze nie znamy treści następnego odcinka "Juliusza Cezara"). Osobiście jednak nie uważam, aby Iraccy mężczyźni mieli coś przeciwko temu (podobnie jak nie mieli Gallowie), ponieważ obawiam się, że bezpośrednio po wojnie będzie wielki popyt no nowo narodzonych Irakijczyków. Ponadto większość z tych, którzy mogli by mieć jakieś zastrzeżenia i tak będzie już miała w tym czasie inne zmartwienia, typu: "Z jaką hurysą mają się dziś wieczór umówic na randkę w swoim muzułmańskim raju". (Patrz: www.pantheon.org/articles/h/houris.html ) Ponieważ zarówno ja, jak i moja żona, jesteśmy już śmiertelnie zmęczeni organizowaniem przeze mnie spraw związanych z przygotowywaniem i namawianiem ludzi do podpisywania kolejnych petycji anty-wojennych, sugeruję, żeby to młodsi ode mnie postarali się dotrzeć z tym pomysłem, do kogo się tylko da i spróbowali przekonać do niego innych, zwłaszcza osoby bardziej wpływowe. Czas bowiem nagli, a cała operacja powinna zostać przeprowadzona przed 13-tym, a w najgorszym razie przed 17-tym marca. I jszcze jedna uwaga tytułem zakończenia: Ponieważ Hussajn jest wariatem, należy dopuścić możliwość nieobliczalnych działań z jego strony. Nie sposób więc powiedzieć, czy uda się, czy nie, przekonać go do ewakuacji kobiet i dzieci irackich z teatru przewidywanych działań wojennych. Należy po prostu spróbować. Jeśli tego nie zrobimy, będziemy przypominać ludzi, którzy biernie przyglądali się tragedii zamarzających w wodzie pasazerów Tytanika z pokładu szalup ratunkowych z "bezpiecznej" odległości kilometra lub dwóch. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trELLE mELLE dudki KTO CZYTA ELLE? IP: *.dyn.optonline.net 09.03.03, 15:18 Egzaltowane paniusie 30-40, ktore sadza ze osiagnely sukces oraz, ze wyzwolily sie - wyemancypowaly. Mozna je okreslic jednym zdaniem: GOOD FROM FAR - FAR FROM GOOD! Drogie ciuchy i mnostwo pudru sprawia, ze na nocnych rauszach prezentuja sie jeszcze jako tako. W pelnym sloncu jednak, w bialy dzien na plazy - w bikini (jesli je stac na odwage) - O ZGROZO! ELLE potrzebuja, zeby poczytac sobie o seksie, ktorego nikt tak naprawde z nimi juz miec nie chce. Dowartosciowuja sie piszac o sobie wzajemnie, jakie to sa one wspaniale i ile to sukcesu juz osiagnely. Odpowiedz Link Zgłoś