Dodaj do ulubionych

Prezydent wybiera: Eurosceptyk szefem NBP?

• Gość: he he Fanatyk LPR IP: *.CNet2.Gawex.PL 30.12.06, 15:35
      wiec go wsadzą na stołek,kolejny utopista socjalityczny
    • Gość: nn Prezydent wybiera: Eurosceptyk szefem NBP? IP: *.aster.pl 30.12.06, 16:05
      Tylko nie żyżyński. Miałem z nim zajęcia to depil pierwsza klasa.
    • honeyr I w czym niby ten kandydat nie ma racji? 30.12.06, 16:44
    • honeyr Wygląda na rozsądnego człowieka, więc nie ma szans 30.12.06, 16:47
      W czym niby ten kandydat się myli, ze GW już bije na alarm?
      Może ceny nie wzrosną po wprowadzeniu euro, co? To czemu spekulantom tak
      spieszno do euro?
      A może jesteśmy równorzędnym krajem w Unii? Buahahaha!

Kandydat ma poglądy sensowne, więc najprawdopodobniej szans nie ma.
      • Gość: tzetze Re: Wygląda na rozsądnego człowieka, więc nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 17:26
        Juz ci odpowiadam: prezes NBP to ma byc najlepszy z najlepszych, a nie byle
        dziadzio z konferencji naukowych lpr co jak dla mnie i dla 99% polskich
        naukowcow jest juz wystarczajaca kompromitacja tego czlowieka.
        • honeyr Re: Wygląda na rozsądnego człowieka, więc nie ma 30.12.06, 19:01
          > prezes NBP to ma byc najlepszy z najlepszych, a nie byle
          > dziadzio z konferencji naukowych lpr

Najlepszy z najlepszych mam nadzieję nie oznacza ani lprowca, ani np.
          mumiowolnościowca.
          Gdyby kandydat głosił dogmat o nieomylności NBP, lizał "rynki finansowe" i
          zgłaszał chęc przystąpienia do euro najpóźniej dziś w nocy, byłby witany
          frenetycznym zachwytem, nawet gdyby w wolnych chwilach uczestniczył w wiecach
          weszpolaków. Medialny kit i manipulacja.
          Podział na dobrych i złych dyktują media. Miernota Rokita uchodzi za "wybitnego"
          - ale gdyby ktokolwiek z lewicy np. namawiał do głosowania na kandydata, o
          którym po cichu mówiłby, że się "kompletnie nie nadaje", zostałby zatupany.
          "Wybitnemu" Rokicie obłuda i głupota uchodzą płazem. Podobnie jest w każdej
          innej kwestii personalnej.
    • Gość: Michal Byłem studentem pana Żyżyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 18:04
      Prosze Panstwa,

znam Pan Zyzynskiego ze studiow dziennych na Wydziale Zarzadzania. Jedno slowo -
      oszolom.

Jestem niezwykle skonsternowany faktem, ze takie intelektualne niedociagniecie
      jest w ogole rozpatrywane jako "kandydatura". Naprawde bardzo zle swiadczy to o
      naszej aktualnej polityce.

Pan Zyzynski panu Balcerowiczowi moglby samochod myc (tylko pewnie zostawilby tu
      i tam plamy, i do tego jeszcze cos zepsul).

Przykre.
      • Gość: dodo Re: To ty jako jego student (chyba ze platny aget IP: 67.72.98.* 30.12.06, 18:43
        SLD I LEWIZNY mICHNIKOWSKIEJ , nadajesz sie do wycieradia tylkow "europejskich"
        w kiblu na Okeciu.
        • Gość: tzetze Z mordy ci pocieklo trollu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 19:24
          .
        • Gość: Michal Re: To ty jako jego student (chyba ze platny aget IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 21:47
          Czlowieku, ja sie urodzilem w roku 1979, wiec etatu w agenturze nie mialem.

Pisze natomiast o tym, co widzialem i co wiem, nie musisz od razu obrzucac mnie
          inwektywami.

Sadze, ze po prawej stronie znajdzie sie ktos duzo lepiej predysponowany do
          stanowiska prezesa NBP. Ale Zyzynski to swiadectwo tego, ze Kaczynski bladzi.

A co do kibla na Okeciu - lubie Okecie, bo dzieki niemu moge czasem uciec od
          takich oszolomow jak ty.

Takze - strzala frustracie.
    • Gość: Grochówka Prezydent wybiera: IP: *.trustnet.pl 30.12.06, 18:12
      Tylko Marcinkiewicz , tylko on i nikt inny.Zastepczynia Begier tylko ona i
      nikt inny..
    • pethate Prezydent wybiera: Eurosceptyk szefem NBP? 30.12.06, 18:19
      Bolszewia wraca. Kaczynscy nie potrfia nic innego jak kopiowac Stalina i Lenina.
      Pis powinien zamiast korony nad "ich orlem" w logo partyjnym, tepy sierp i mlot
      nad czerepem pisowskiego kurczaka umiescic.
      • Gość: DODO Re: O co tobie biega , palancie.. przeciez ta cala IP: 67.72.98.* 30.12.06, 18:59
        "europa" jest lewacka. Tatus napewno byl clonkiem za komuny a ty dzisiaj chcesz
        budowac XIX W. KAPITALIZM W POLSCE. nA MOZG CI POSZLO CZY CO?
    • Gość: tp Prezydent wybiera: Eurosceptyk szefem NBP? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 30.12.06, 19:05
      jerzżyży..... nie za dużo tego "ży" ?
      • Gość: elka1021 Re: Prezydent wybiera: Eurosceptyk szefem NBP? IP: *.teledisnet.be 30.12.06, 19:39
        jerzzyyyyyc to beda sie wlosy ludziom jak cos nie zrobi sie konkretnego
        wczesniej niz za 3 lata, bo za 3 lata to juz w Polsce taki burdel bedzie ze juz
        nikt tego burdelu nie pouklada w jednosc. Za wywalenie Walentynowicz, cala
        Polska sie zbuntowala, dzis rujnuja kacze lby caly kraj, resort po resorcie i
        nikt dupa nie ruszy, czym mozna wytlumaczyc ta apatie???????????
    • Gość: Bolo. Prezydent wybiera: Eurosceptyk szefem NBP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 21:23
      Mało ważne czy nowy prezes zna się na bankowości,ważne że jest TKM!
    • Gość: Ojciec V-ce Dyrekt Prezydent wybiera: Eurosceptyk szefem NBP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 23:01
      Gnojenie kraju przez kaczyniaków trwa . I tyle .
      • Gość: dodo Re: Trwa odgnajanie fiucie, po 15 latach SLD i jej IP: 67.72.98.* 31.12.06, 00:06
        rabunkowych rzadow. Czy uwazasz ze wypedzic mlodziez za chlebem po calej
        europie to powod do dumy. Czy naprawde masz do tego stopnia wyprany mozg ze
        potrafisz krytycznie oceniac sytuacji.
        • Gość: fuzzygear Kaczka sraczka -he he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 00:10
          • Gość: elka1021 d o d o IP: *.teledisnet.be 31.12.06, 00:40
            nie wiem co tu o d g n a j a c jak jest gorzej niz za rzadow SLD, przez 15
            lat ich rzadow nawet 10% Polakow nie wyjechalo z tej liczby co opuscila kraj
            przez ostatni rok, wiec spojrz prawdzie w oczy i nie oszukuj samego siebie
    • tadeusz_ja Marginalizowanie Polski przez Kaczyńskich na dobre 31.12.06, 12:39
      Trawa,jeśli Polacy w porę nie otrząsną się z szoku powyborczego, to może być za
      póżno,kraj nad wislą może sie znależć kilka miejsc za Ruandą w każdej
      dziedzinie!
    • Gość: maksio żyżyński? a jak to się wymawia IP: 212.33.78.* 31.12.06, 16:16
      a to sobie w Europie beda jezyki lamali probujac wymowic nazwisko. Pamietacie
      Kociniaka w "Jak rozpetalem II wojne": grzegorz brzeczyszczykiewicz :) ale
      żyżyński jest lepsze. To zemsta Kaczynskiego na Niemcach za kartofle
    • michalparadowski Prezydent wybiera: Eurosceptyk szefem NBP? 31.12.06, 16:40
      A największą wadą wejścia do strefy euro, będzie brak możliwości dodrukowania
      banknotów, jak PIS narobi w gospodarce knotów.
      Takiego prezesa PIS-owi trzeba.
    • alkor_ts Prezydent wybiera: Eurosceptyk szefem NBP? 31.12.06, 17:58
      Zycze wszystkim na nadchodzacy rok, jak najwiecej dobrych inwestycji
      gieldowych. Mam nadzieje, ze wszyscy beda na plusie. A tym, ktorym sie do tej
      pory nie udalo polecam uwadze system do gry na kontraktach terminowch
      (www.alkortrade.biz/start.html). Moze on pomoze w osiagnieciu sporych
      zyskow z gieldy. Do siego roku i szampanskiej zabawy!
    • drogibronislaw Kandydat GW na szefa NBP: Hilary Minc? 01.01.07, 01:00
      Po towarzyszy Balcerowiczu to wg Gaaazety, z która związane jest SLD, PD inny
      postępowy margines najlepszym kabdydatem byłby Hilary Minc. W czasach
      wzmorzonej walki klasowej, powszechnej dywersji stosowanej przez reakcję spisał
      się na medal. Szkoda, ze został wezwany na sąd Boży i jego załugi zostaną tam
      poddane dzikiej lustracji ...
    • Gość: wernyhora Propozycje kluzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 18:33
      byly jednak najlepsze. Kurylek - gosc ma dobry background merytoryczny, duza
      wiedze. No i rynki nie bylyby zaskoczone. Wiekszosc ekonomistow go zna i ma o
      nim dobre zdanie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka