Gość: he he Fanatyk LPR IP: *.CNet2.Gawex.PL 30.12.06, 15:35 wiec go wsadzą na stołek,kolejny utopista socjalityczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Prezydent wybiera: Eurosceptyk szefem NBP? IP: *.aster.pl 30.12.06, 16:05 Tylko nie żyżyński. Miałem z nim zajęcia to depil pierwsza klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Wygląda na rozsądnego człowieka, więc nie ma szans 30.12.06, 16:47 W czym niby ten kandydat się myli, ze GW już bije na alarm? Może ceny nie wzrosną po wprowadzeniu euro, co? To czemu spekulantom tak spieszno do euro? A może jesteśmy równorzędnym krajem w Unii? Buahahaha! Kandydat ma poglądy sensowne, więc najprawdopodobniej szans nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tzetze Re: Wygląda na rozsądnego człowieka, więc nie ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 17:26 Juz ci odpowiadam: prezes NBP to ma byc najlepszy z najlepszych, a nie byle dziadzio z konferencji naukowych lpr co jak dla mnie i dla 99% polskich naukowcow jest juz wystarczajaca kompromitacja tego czlowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: Wygląda na rozsądnego człowieka, więc nie ma 30.12.06, 19:01 > prezes NBP to ma byc najlepszy z najlepszych, a nie byle > dziadzio z konferencji naukowych lpr Najlepszy z najlepszych mam nadzieję nie oznacza ani lprowca, ani np. mumiowolnościowca. Gdyby kandydat głosił dogmat o nieomylności NBP, lizał "rynki finansowe" i zgłaszał chęc przystąpienia do euro najpóźniej dziś w nocy, byłby witany frenetycznym zachwytem, nawet gdyby w wolnych chwilach uczestniczył w wiecach weszpolaków. Medialny kit i manipulacja. Podział na dobrych i złych dyktują media. Miernota Rokita uchodzi za "wybitnego" - ale gdyby ktokolwiek z lewicy np. namawiał do głosowania na kandydata, o którym po cichu mówiłby, że się "kompletnie nie nadaje", zostałby zatupany. "Wybitnemu" Rokicie obłuda i głupota uchodzą płazem. Podobnie jest w każdej innej kwestii personalnej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Byłem studentem pana Żyżyńskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 18:04 Prosze Panstwa, znam Pan Zyzynskiego ze studiow dziennych na Wydziale Zarzadzania. Jedno slowo - oszolom. Jestem niezwykle skonsternowany faktem, ze takie intelektualne niedociagniecie jest w ogole rozpatrywane jako "kandydatura". Naprawde bardzo zle swiadczy to o naszej aktualnej polityce. Pan Zyzynski panu Balcerowiczowi moglby samochod myc (tylko pewnie zostawilby tu i tam plamy, i do tego jeszcze cos zepsul). Przykre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: To ty jako jego student (chyba ze platny aget IP: 67.72.98.* 30.12.06, 18:43 SLD I LEWIZNY mICHNIKOWSKIEJ , nadajesz sie do wycieradia tylkow "europejskich" w kiblu na Okeciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tzetze Z mordy ci pocieklo trollu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 19:24 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal Re: To ty jako jego student (chyba ze platny aget IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 21:47 Czlowieku, ja sie urodzilem w roku 1979, wiec etatu w agenturze nie mialem. Pisze natomiast o tym, co widzialem i co wiem, nie musisz od razu obrzucac mnie inwektywami. Sadze, ze po prawej stronie znajdzie sie ktos duzo lepiej predysponowany do stanowiska prezesa NBP. Ale Zyzynski to swiadectwo tego, ze Kaczynski bladzi. A co do kibla na Okeciu - lubie Okecie, bo dzieki niemu moge czasem uciec od takich oszolomow jak ty. Takze - strzala frustracie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grochówka Prezydent wybiera: IP: *.trustnet.pl 30.12.06, 18:12 Tylko Marcinkiewicz , tylko on i nikt inny.Zastepczynia Begier tylko ona i nikt inny.. Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Prezydent wybiera: Eurosceptyk szefem NBP? 30.12.06, 18:19 Bolszewia wraca. Kaczynscy nie potrfia nic innego jak kopiowac Stalina i Lenina. Pis powinien zamiast korony nad "ich orlem" w logo partyjnym, tepy sierp i mlot nad czerepem pisowskiego kurczaka umiescic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DODO Re: O co tobie biega , palancie.. przeciez ta cala IP: 67.72.98.* 30.12.06, 18:59 "europa" jest lewacka. Tatus napewno byl clonkiem za komuny a ty dzisiaj chcesz budowac XIX W. KAPITALIZM W POLSCE. nA MOZG CI POSZLO CZY CO? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tp Prezydent wybiera: Eurosceptyk szefem NBP? IP: *.bielsko.dialog.net.pl 30.12.06, 19:05 jerzżyży..... nie za dużo tego "ży" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka1021 Re: Prezydent wybiera: Eurosceptyk szefem NBP? IP: *.teledisnet.be 30.12.06, 19:39 jerzzyyyyyc to beda sie wlosy ludziom jak cos nie zrobi sie konkretnego wczesniej niz za 3 lata, bo za 3 lata to juz w Polsce taki burdel bedzie ze juz nikt tego burdelu nie pouklada w jednosc. Za wywalenie Walentynowicz, cala Polska sie zbuntowala, dzis rujnuja kacze lby caly kraj, resort po resorcie i nikt dupa nie ruszy, czym mozna wytlumaczyc ta apatie??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolo. Prezydent wybiera: Eurosceptyk szefem NBP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 21:23 Mało ważne czy nowy prezes zna się na bankowości,ważne że jest TKM! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojciec V-ce Dyrekt Prezydent wybiera: Eurosceptyk szefem NBP? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.06, 23:01 Gnojenie kraju przez kaczyniaków trwa . I tyle . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo Re: Trwa odgnajanie fiucie, po 15 latach SLD i jej IP: 67.72.98.* 31.12.06, 00:06 rabunkowych rzadow. Czy uwazasz ze wypedzic mlodziez za chlebem po calej europie to powod do dumy. Czy naprawde masz do tego stopnia wyprany mozg ze potrafisz krytycznie oceniac sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuzzygear Kaczka sraczka -he he he IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.06, 00:10 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elka1021 d o d o IP: *.teledisnet.be 31.12.06, 00:40 nie wiem co tu o d g n a j a c jak jest gorzej niz za rzadow SLD, przez 15 lat ich rzadow nawet 10% Polakow nie wyjechalo z tej liczby co opuscila kraj przez ostatni rok, wiec spojrz prawdzie w oczy i nie oszukuj samego siebie Odpowiedz Link Zgłoś
tadeusz_ja Marginalizowanie Polski przez Kaczyńskich na dobre 31.12.06, 12:39 Trawa,jeśli Polacy w porę nie otrząsną się z szoku powyborczego, to może być za póżno,kraj nad wislą może sie znależć kilka miejsc za Ruandą w każdej dziedzinie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maksio żyżyński? a jak to się wymawia IP: 212.33.78.* 31.12.06, 16:16 a to sobie w Europie beda jezyki lamali probujac wymowic nazwisko. Pamietacie Kociniaka w "Jak rozpetalem II wojne": grzegorz brzeczyszczykiewicz :) ale żyżyński jest lepsze. To zemsta Kaczynskiego na Niemcach za kartofle Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Prezydent wybiera: Eurosceptyk szefem NBP? 31.12.06, 16:40 A największą wadą wejścia do strefy euro, będzie brak możliwości dodrukowania banknotów, jak PIS narobi w gospodarce knotów. Takiego prezesa PIS-owi trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
alkor_ts Prezydent wybiera: Eurosceptyk szefem NBP? 31.12.06, 17:58 Zycze wszystkim na nadchodzacy rok, jak najwiecej dobrych inwestycji gieldowych. Mam nadzieje, ze wszyscy beda na plusie. A tym, ktorym sie do tej pory nie udalo polecam uwadze system do gry na kontraktach terminowch (www.alkortrade.biz/start.html). Moze on pomoze w osiagnieciu sporych zyskow z gieldy. Do siego roku i szampanskiej zabawy! Odpowiedz Link Zgłoś
drogibronislaw Kandydat GW na szefa NBP: Hilary Minc? 01.01.07, 01:00 Po towarzyszy Balcerowiczu to wg Gaaazety, z która związane jest SLD, PD inny postępowy margines najlepszym kabdydatem byłby Hilary Minc. W czasach wzmorzonej walki klasowej, powszechnej dywersji stosowanej przez reakcję spisał się na medal. Szkoda, ze został wezwany na sąd Boży i jego załugi zostaną tam poddane dzikiej lustracji ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wernyhora Propozycje kluzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.07, 18:33 byly jednak najlepsze. Kurylek - gosc ma dobry background merytoryczny, duza wiedze. No i rynki nie bylyby zaskoczone. Wiekszosc ekonomistow go zna i ma o nim dobre zdanie Odpowiedz Link Zgłoś