pirulo 11.01.07, 16:40 Ostatnia szansa na opamiętanie stracona... Progresu nie będzie... ciekawy artykuł - zobaczcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kiks11 Senat przyjął budżet bez cięć w administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 17:24 "PO przygotowała odpowiedni pakiet projektów ustaw, które miały zapobiegać emigracji wśród młodzieży." Oczywiście, że należało to odrzucić, w końcu do utrzymania władzy potrzebne są mohery, a nie młodzież, młodych nie da się zaczadzić durnotami z przeszłości i rządy nacjonalistów z chamami i dewiantami z pis nie sa dla nich atrakcją nie do odrzucenia. Młodzi sa z założenia liberalni i taka jest ich przyszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Senat przyjął budżet bez cięć w administracji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.07, 17:28 nawet mozna powiedziec wiecej - ze bardzo dobrze ze emigruja bo zwykle to są ludzie przedsiebiorczy , odwazni, zdeterminowani i wiele umieja a przy takich warunkach myslą - takich w Polsce nie potrzeba - oni sa nawet grozni jakby wyjechało jeszcze więcej to i tak mohery beda utrzymywane za pieniadze Unii i nie wyja te swoje piosenki do oporu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spoko Re: Senat przyjął budżet bez cięć w administracji IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.01.07, 17:38 Kartoflom, burakom i dziadom podziekujmy Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Senat przyjął budżet bez cięć w administracji 11.01.07, 18:21 jedyny na razie sposób w który mogę im podziękować to wsiąść w samolot i stąd wyjechać. tak też zaplanowałem, na luty. znam swoją wartość, i szkoda mi kraju, bo razem ze mną wyjeżdża sporo ambitnych i zdolnych osób. wrócę pewnego dnia, jeśli wymrze pokolenie skorumpowanych urzędników, nowe się nie zarazi ku..stwem a rządy będą sprzyjać przedsiębiorczości. jak widać z powyższego - szanse na powrót mam marne, komu innemu będę płacił podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
parazyd najważniejsze że są pieniądze na IPN 11.01.07, 18:29 i "świątynię opaczności". Oraz gwarancje dożywotniego zatrudnienia lub sutych emerytur dla górników i pracowników innych spółek państwowych a zwłaszcza monopoli energetycznych. To są cele pierwszej potrzeby w IV Katolkomunie, a nie jacyś tam łże-lekaże i łże-pacjenci. A zapisanego deficytu budżetowego wiadomo że nie da się utrzymać. A niech się tym martwi następna ekipa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arahat swiatynia przyda sie aby modlic sie za zdychajajac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 17:31 emerytow i chorych! tak trzymac kaczoropisuary!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Czy kogokolwiek dziwi postępowanie tych baranów? 11.01.07, 18:19 odpowiedzcie sobie tak szczerze, czy jesteście naprawdę zaskoczeni kompletną indolencją ekipy rządzącej. z góry zaznaczam - nie jestem ubekiem, komuchem, i nie należę do żadnego układu. och przepraszam, należę, ale do tego największego, przeciwników warcholstwa i pisiorstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mario Senat przyjął budżet bez cięć w administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 18:40 szczyt debilizmu dlaczego te debile przeznaczają pieniadze z moich podatków na swiatynie opatrzności bożej. brak słów. ludzie błagam na glosujcie wiecej na tych oszolomów!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysztof Wara od moich pieniędzy IP: 212.160.102.* 11.01.07, 18:45 Czemu z diet senatorskich nie dofinansujecie świątyni opatrzności?Bando nierobów,rozdajecie lekką ręką nasze ciężko wypracowane pieniądze na kolejny nikomu nie potrzebny pomnik,a zamykacie szkoły i szpitale.Niech was wszystkich szlag trafi z waszą pokręconą moralnością.Mam nadzieje że wasi następcy dobiorą wam się do d.... i oby jak najszybciej to nastąpiło.IPN to skarbonka bez dna i ten debil na stołku premiera zawsze znajdzie wymówkę że lustracja się nie skończyła.Jego też zlustrują czego serdecznie mu życzę.Przesyłam wam TRZY SłOWA . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nauczyciel Senat przyjął budżet bez cięć w administracji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.07, 18:49 Tanie państwo jak widać w wydaniu beaci Kaczyńskich.Na IPN forsa być musi, na Swiątynie OP.Bożej także, no i na najemników do Afganistanu i Iraku.Przestałem być patriotą i nie chcę takiego państwa,które zresztą tez mnie nie chce,tak jak i większości młodych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Senat przyjął budżet bez cięć w administracji IP: *.bredband.comhem.se 11.01.07, 19:48 Jak milo przeczytac ze PIS..dy robia co chca ! Zal mi Was! Ja dostalem prawie 400 Zl do pensji wiecej,a mialem juz 8000 tys! Ok Mieszkam w Szwecji i wszystko jest drozsze! Ale mimo wszystko...dajcie wiecej na Kaczorow! Oni to kochaja!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosztowne teczki tanie państwo nie pozwala ciąć sdministracji IP: *.233.udn.pl 11.01.07, 21:50 trzeba finansować spóściznę ub - teczki kosztują Odpowiedz Link Zgłoś