Dodaj do ulubionych

W energetyce pogotowie strajkowe

IP: 80.54.5.* 09.02.07, 14:30
kolejna banda pasożytów! Górnicy , rolnicy, kolejarze, stoczniowcy żerują na
na tej symbolicznej płacącej rachunki i podatki biednej kasjerce z
supermarketu. Czas z tym skończyć: nie podoba się robata, związkowe
darmozjady, wyp.... rowy kopać!
Obserwuj wątek
    • Gość: podatnik W energetyce pogotowie strajkowe. IP: 80.54.5.* 09.02.07, 14:30
      kolejna banda pasożytów! Górnicy , rolnicy, kolejarze, stoczniowcy żerują na
      na tej symbolicznej płacącej rachunki i podatki biednej kasjerce z
      supermarketu. Czas z tym skończyć: nie podoba się robota, związkowe
      darmozjady, wyp.... rowy kopać!
      • Gość: Energetyk a ty ? IP: 81.210.105.* 09.02.07, 16:14
        jestem energetykiem i wróciłem dopiero z pracy /od 6-tej/ a ty pewnie ciężko
        się pocisz w jakimś biurze choć ze stylu raczej jesteś bezrobotnym
        sfrustruwanym bo przecież pracy w Polsce nie ma! zaraz,nie ....
        do "rowu"...styl, kultura - to w zakładach karnych już macie internet ? tego
        brakło,żeby tłumaczyć się przed kimś takim...
      • shedows1969 Re: W energetyce pogotowie strajkowe. 09.02.07, 16:58
        Podatnik ty mały polski przygłupie ty nawet nie wiesz co to jest
        restrukturyzacja. Ci ludzie nie są żadnymi darmozjadami tylko boją się oszustów
        takich jak TY. Pamiętaj ty polski baranie że to oni płacą wysokie podatki ze
        swoich zarobków a jak będą bezrobotni to przyjdą do ciebie ty śmieciu. Chyba
        tylko w polsce jest tyle nienawistnych, zakompleksionych, nawiedzonych,
        głupich pogardliwych,filozofów jak ty
    • Gość: abba ciąg roboli do koryta... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.07, 14:48
      ale nie ma co się dziwić, to parcie doprowadziło niektórych z nich do koryta
    • to_ti I po PAK-u kolejny pasztet 09.02.07, 15:07
      a reforma szaleje...każdy chce coś ugrać...

fototel.pl/
    • Gość: xxx W energetyce pogotowie strajkowe IP: 80.51.236.* 09.02.07, 15:10
      A w Chorzowie nie ma strajku. Elektrownia należy do CEZ, pracownicy zarabiają
      grosze i siedzą cicho, bo inaczej wylecą na bruk.
    • Gość: xxx W ELCHO pogotowia nie ma i nie będzie IP: 80.51.236.* 09.02.07, 15:18
      A w Chorzowie nie ma strajku. Elektrownia należy do CEZ, pracownicy zarabiają
      grosze i siedzą cicho, bo inaczej wylecą na bruk
    • Gość: eseldowiak kolejna zgraja walczy o przywileje ........ IP: *.promax.media.pl 09.02.07, 15:27
      Nie dośc ze enegretycy nas Polaków okradają wysokimi cenami za prad,to jeszcze
      przywilejów jakis im się zachciewa.W dupe z takim panstwem.Ja odchodząc z pracy
      /firma jeszcze wtedy panstwowa/ z przyczyn leżacych po stronie firmy dostałem
      2800 zł odprawy. Gdzie tu sprawiedliwośc- do jasnej cholery ? Powstała kolejna
      destrukcyjna dla panstwa, tym razem energetyczna banda darmozjado-złodzieji -
      po górnikach, lekarzach , notariuszach, stoczniowcach, radcach prawnych.... Aby
      was "prądziaże" prąd popie....ił "
    • Gość: Piątek z Pankracym GW pośrednio zachęca do strajków !!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.promax.media.pl 09.02.07, 15:33
      Dokładnie widac komu zalezy na rozpieprzeniu i upadku Polski. Widac, tez kto
      sieje ferment i kto podjudza.................
    • Gość: energetyk W energetyce pogotowie strajkowe IP: *.jmdi.pl 09.02.07, 16:03
      Jo tam ni wim łoco wom hodzi. Mam sfój chonor i kce mojim dzieciakom do piontego
      pokolenia robote dac. A kasa to mi siem należy jak psu kiełbasa.
    • Gość: FreakyMisfit Następne peerelowskie pijawki chcą się nachapać.. IP: *.dialog.net.pl 09.02.07, 17:09
      Następne peerelowskie pijawki chcą się nachapać...
      Wypieprzyć, zwolnić. W kraju są jeszcze ludzie, którym naprawdę chce się pracować.
    • yxcv W energetyce pogotowie strajkowe 09.02.07, 17:49
      Nastepcy gornikow,
      ile chcecie jalopy?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka