Gość: raans IP: *.chello.pl 19.05.03, 20:36 no jak kazdy moze sobie zdobyc billing z polkomtela to nie dziwne ze zyski mniejsze bo i powazni klienci pewnie wycofuja sie z umow z plusem.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: marco Re: Mniejszy zysk Plus GSM IP: 213.241.37.* 19.05.03, 20:52 W dodatku Plus kantuje klientów jeśli chodzi o wymianę aparatów. Jestem w tej firmie od pięciu lat, płacę co miesiąc po kilkaset złotych (najwyższy abonament), a za wymianę (po prawie 3 latach) na nową Nokię kazano mi zapłacić 700 złotych! Co za obciach! Ale jak się widzi gębę Pachowskiego, to od razu widać, co to za etos czerwony na polikach! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MINUS Bardzo dobrze, choć jeszcze tak za dużo zarobili IP: 62.93.90.* 19.05.03, 20:58 Buraki za sprawę z billingami powinni pójść z torbami, mam nadzieję, że ludzie im tego szybko nie zapomną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiwat Czechy NIC DZIWNEGO! IP: *.katowice.pik-net.pl 19.05.03, 21:48 Zamiast obniżyć polscy operatorzy GSM trzymają ceny, a to, co zarobią, wydają na reklamę. Jeszcze trochę a zyski z kosztami się zrównoważą, bo tak wzrosną koszty reklamy niezbędnej dla utrzymania klientów przy tych cenach. A na dodatek to całe bizantyjskie życie (te auta służbowe typu Honda i Ford Mondeo, te gigantyczne wynagrodzenia zarządu i niegdyś hojnie śrubowane pensje pracowników itp.), do którego tam nawykli, musi kosztować - a płacą za nie klienci. Jak się to robi gdzie indziej? Na czeskich prepaidach najdroższa rozmowa za 1 minutę kosztuje 7 koron czyli około złotówki. I dlatego tam ludzie dużo dzwonią i dają zarabiać operatorowi. Polecam www.paegas.cz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lazy Dog Re: Mniejszy zysk Plus GSM IP: 62.233.129.* 21.05.03, 15:42 Wcale sie nie dziwie, skoro Plus tak traktuje swoich abonentow - chodzi o program wymiany aparatow, w innych sieciach abonent po dwoch latach mozna dostac telefon z aktualnej promocji dla nowych abonentow po cenie takiej samej lub nawet nizszej (w zaleznosci od rachunkow) a w Plusie ceny te sa duzo wyzsze... Odpowiedz Link Zgłoś