mark6 23.10.07, 18:20 Chłodzić.Chłodzć. Odsetki w górę. Złotówa na szczyty/ głupoty/ Tak przecież uczył GENIUSZ!!/ bezrobotny/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zuzanna Re: W przyszłym roku będzie trudniej dostać kredy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 18:27 Masz to czego chciałeś. Wnuk co dziadka miał w Wermachcie i jego ferajna z PO, to spadkobiercy niejakiego Balcerowicza vel Bucholtza. Wybrałeś ich to teraz cierp. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: W przyszłym roku będzie trudniej dostać kredy 23.10.07, 18:31 Gość portalu: Zuzanna napisał(a): > Masz to czego chciałeś. Wnuk co dziadka miał w Wermachcie i jego > ferajna z PO, to spadkobiercy niejakiego Balcerowicza vel Bucholtza. > Wybrałeś ich to teraz cierp. Twoją manię dałoby się może wyleczyć ale musiałbyś sam tego chcieć. Póki co musisz się męczyć - Bucholtze dookoła, zza każdego krzaka wygląda wróg! Zastanów się czy nie warto pójść na jakąś terapię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Happy Re: W przyszłym roku będzie trudniej dostać kredy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 18:47 Chyba Zuzanna ma rację a nie ty. Czyżbyś był namaszczony scyzorykiem a nie kropidłem. Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: W przyszłym roku będzie trudniej dostać kredy 23.10.07, 18:54 a to czasami nie NBP z prezesem Skrzypkiem na dachu ma teraz nad tym pieczę? PO póki co jeszcze nie rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Happy Re: W przyszłym roku będzie trudniej dostać kredy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 19:04 To prawda. PO jeszcze nie rządzi ale już na całego rozrabia jak pijany zając. Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: W przyszłym roku będzie trudniej dostać kredy 23.10.07, 19:35 Gość portalu: Happy napisał(a): > To prawda. PO jeszcze nie rządzi ale już na całego rozrabia jak > pijany zając. A potem się obudziłeś. Rzeczywistość może nie jest tak satysfakcjonująca ale bliższa prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
pompompom Re: W przyszłym roku będzie trudniej dostać kredy 23.10.07, 20:24 skoro nie rządzi to nie może podejmować wiążących decyzji w tej kwestii. To nie jest póki co decyzja PO. Tak trudno to zrozumieć? Odpowiedz Link Zgłoś
unhappy Re: W przyszłym roku będzie trudniej dostać kredy 23.10.07, 19:34 Gość portalu: Happy napisał(a): > Chyba Zuzanna ma rację a nie ty. W czym? Plotąc trzy po trzy można mieć rację? > Czyżbyś był namaszczony scyzorykiem > a nie kropidłem. Nie nadążam ale to nie szkodzi. Pozostań sam ze swoimi światłymi wizjami :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurcik Re: W przyszłym roku będzie trudniej dostać kredy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 23.10.07, 20:47 jakie to ma znaczenie czym namaszczony, zresztą katolicyzm wyrósł na judaizmie, a poza tym wszystkie religie to sekty otumaniające ludzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwe Kredyt ? no more IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.07, 21:41 Moje doświadczenie z bankiem , kredyt hipoteczny 30 tys euro , już spłacony : - bank doił mnie na przeliczniu z euro na złotówki - bank wprowadził mnie w błąd , co do ryzyka upadłości dewelopera - całe ryzyko ponosiłem ja klient - bank wymusił na mnie ubezpieczenie na życie , ubezpieczenie kredytu , ubezpieczenie mieszkania , weksle in-blanco , podpisanie zobowiązania poddania się dobrowolnej egzekucji do trzykrotnej kwoty wartości kredytu - co pół roku kazał sobie bank przysyłać informaje na temat moich dochodów - dewelopera sprawdzał tak dokładnie ,że pozwolił mu na bankuctwo przy wielomilionowych długach Jednym słowem kredyt hipoteczny w Polsce to jedna wielka grabież . Na szczęście wszystko skończyło się się dobrze , ale niech mnie zwiążą drutem kolczasym , gdyby znowu podkusiło mnie iść do bnku po kredyt . Odpowiedz Link Zgłoś
moherboy W przyszłym roku będzie trudniej dostać kredyt 23.10.07, 22:37 Herr Tusk jeszcze rządu nie uformował a już widać że Polakom będzie się żyło łatwiej. Benzyna będzie za chwile po 5zł i ceny napewno wtedy nie spadną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: W przyszłym roku będzie trudniej dostać kredy IP: *.is.net.pl 24.10.07, 08:13 A co to PISdzielcu ma wspólnego z Tuskiem?? Przecież to spadek po PIS. No ale takiemu jak ty mehorowemu berecie trudno to zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanka Re: W przyszłym roku będzie trudniej dostać kredy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.10.07, 14:25 to trzeba się spieszyc bo jak się tacy sąsiedzi trafia to trzeba spadac gdzie pieprz rośnie pl.youtube.com/watch?v=7vpO48IlsJE Odpowiedz Link Zgłoś
olo3000 W przyszłym roku będzie trudniej dostać kredyt 25.10.07, 11:06 Czy ma ktoś wiedzę prawną na tamat tego w jaki sposób Ustawa o ochronie informacji niejawnych dotyczy banków komercyjnych????? Odpowiedz Link Zgłoś