Gość: Firestarter IP: *.acn.waw.pl 27.07.03, 15:50 Ja nie mam takiego problemu jak żona, ale takie rozwiązanie byłoby całkiem wygodne;) i to chyba dla obu stron. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qndzia Halbera do Malezji wyexportować! 27.07.03, 22:24 No to super! Uproszczenie procedur dotyczących takiej prostej sprawy jak rozwód. Ja się rozwodziłam raz oficjalnie (w sądzie) i raz nieoficjalnie, bo nie byliśmy małżenstwem z drugim gościem. Obydwa procesy były bolesne i długotrwałe. Teraz jestem sama i ponieważ nie przyjmuję smsów z oświadczynami, to nie przewiduję smsów z wnioskiem o rozwód. Myśłę, że tam het w Malezji to z techniką są do tyłu o jakieś kilka lat świetlnych. Bo np (lubię zajawkę np) tu u nas w Polsce to można ludzi zatrudniać do roboty smsem. Patrz niżej. A jak byśmy takiego Halbera opatentowali i wysłali do Azji południowo wschodniej, to jestem pewna, że czesali byśmy za pomocą gościa około 17,5mln$ rocznie, nie? Aha a Rywin by był wysłany jak o konsultant ds prawnych. Qndzia rozwodniczka. --------------- Nadawca: Adam Halber, członek KRRiTV z ramienia SLD. Odbiorca: Robert Kwiatkowski: "A może byś wrócił do Piotrka Urbankowskiego, to jest świetny koleś, pracowity i lojalny, lubię go i cenię. Precz z siepactwem, chwała nam i naszym kolegom, chuje precz!" ---------------- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Rozwód SMS-em IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.03, 14:32 gdybyśmy wprowadzili takie prawo w Europie, myślę że rozwody miałyby miejsce przynajmniej raz w tygodniu. Swoją drogą muzułmanie są w tych kwestiach zapewne bardziej roztropni Odpowiedz Link Zgłoś