Gość: Ukli Dell nie dla Kowalskiego? IP: 62.172.234.* 19.11.07, 14:26 Ale bzdet. Student sie zbulwersowal bo laptopa DELLa nie moze kupic. Kup HP/Toshibe/FS itd. Pewnie lepiej na tym wyjdziesz. Ktos pisal o opcji GOLD na serwery DELL- zadzwon kiedys po godzine 16 i zaobacz kiedy serwisant sie pojawi. Raczej nie tego samego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Dell is the best IP: 204.182.1.* 19.11.07, 14:43 Tak w USA Dell jest przez inetrnet i na telefon i co tu robic afere. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dobry Dell nie dla Kowalskiego? IP: *.abhsia.telus.net 19.11.07, 14:56 chwyt marketingowy dla della. jest to artykul reklamujacy produkty della i jest pomyslany dobrze. lg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Dell nie dla Kowalskiego? IP: *.pools.arcor-ip.net 19.11.07, 16:02 A jakie tam pobory w tej montowni mają? Odpowiedz Link Zgłoś
komandor_gruzel Re: Dell nie dla Kowalskiego? 19.11.07, 16:21 Gość portalu: Anonim napisał(a): > Kogo obchodzą jakieś Dell-e? Delle oczywiście obchodzą firmy, bo dla firm mają bardzo przyzwoite oferty. Rynek konsumencki jest najtrudniej zaspokoić, zwłaszcza, że w Polsce akurat duży udział w zadowoleniu konsumenta ma cena, a Delle do najtańszych nie należą. Natomiast dla firm Dell to poezja. I nie dla tego, że ma w środku to, czy owo. Ważne jest, że jak Ci się popsuje np. prawoskrętny śmidrygator od cyncykatora w modelu sprzed 10-ciu lat, to od ręki taki sam dostaniesz w serwisie. U innych producentów nie jest już tak fajnie, i byćmoże dostaniesz nawet nowego notebooka, ale czekasz na niego 3 dni, a straty rosną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanisław Re: Dell nie dla Kowalskiego? IP: *.pools.arcor-ip.net 19.11.07, 16:25 ty Kamandzior nie wal głupa jak o pobory pytałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greg Dell nie dla Kowalskiego? IP: *.dsl.bell.ca 19.11.07, 16:43 Bullshit!!!!!!!!!!!!!!!! Dell nie sprzedaje komuterow ( takze laptopow) w zadnych sklepach w USA. SZczegolnie w Walmart....Walmart sprzedaje laptopy ale innej marki np HP. Dell jest tylko dostepny w sieci oraz w Costco ale rowniez w ich sprzedazy internetowej. Ten kto pisal na ten tema nie wie co mowi. Mieszkam w USA i pracuje w Dell-u. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilk Re: Dell nie dla Kowalskiego? IP: *.aster.pl 19.11.07, 17:06 mialem mozliwosc kupienia laptopa dell wlasnie przez swoja firme, cenma byla naprawde atrakcyjna, a znie doszlo do ceny dostarczenia sprzetu przez kuriera, dell zarzadal okolo 500 zlotych co stanowilo 20% wartosci sprzetu, szczerze wolalem zrezygnowac i kupic komputer innej marki w normalnym sklepie , i zaplacilem mniej niz za wysylkowego della. cioekawe skad wzieli taka cene!?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klient DELL Dell w Walmart. IP: *.dnsys.com 19.11.07, 17:56 Nigdy nie widzialem jeszcze komputerow Dell w zadnym sklepie nawet w Walmart. Sam kupilem 2 komputery tej marki przez internet. Dell znany jest z tego, ze nie prowadzi sprzedazy przez posrednikow. Takie sa moje doswiaczenia z Dell w USA chociaz moge sie mylic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: les Dell nie dla Kowalskiego? IP: 206.19.210.* 20.11.07, 08:22 Witam; Właśnie otraymałem służbowego della i niby wszystko piękne, tylko kto jeszcze montuje napędy CD do laptopów. Nawet mój poprzedni compaq miał DVD. To nie jest nieporozumienie, to jest porażka i HDD 40Gb. Prywanie w życiu go nie kupię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burasek Dell nie dla Kowalskiego? IP: 195.117.222.* 20.11.07, 12:25 A H.... im w D...ell. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc LA Dell nie dla Kowalskiego? IP: *.socal.res.rr.com 20.11.07, 17:31 jak wiem Dell sprzedaje tylko przez internet, dlatego jest tani, poza tym jest estetycznie fatalny w porownaniuz Apple, tu nie widzialem Della w sklepach, ja kupilem Lenovo za 400 dol /1GB/dosyc szybki, nie ciezki ,ma wszystko co potrzebuje, jest Okey, mam desktop Della, zadna rewelacja, uwazam ze Apple ma o wiele ciekwasza oferte Odpowiedz Link Zgłoś