Dodaj do ulubionych

Banki ujawniły w internecie listy dłużników

• Gość: ja Banki ujawniły w internecie listy dłużników IP: *.smsnet.pl 22.11.07, 19:38
      czy ktoś wie pod jakim adresem www można zapoznać się z ta listą??
    • Gość: alex Banki ujawniły w internecie listy dłużników IP: *.man.east.verizon.net 22.11.07, 23:30
      oto link do listy!! na stronie DB juz jej nie ma byla pod adresem
      www.deutsche-bank-pbc.pl/content/pdf/ogloszenie_wierzytelnosci_6112007.pdf
      mozna ja jednak sciagnac z cache:

http://64.233.169.104/search?q=cache:8VWdrBga3U4J:www.deutsche-bank-pbc.pl/content/pdf/ogloszenie_wierzytelnosci_6112007.pdf+Deutsche+Bank+PBC+S.A.+zaprasza+do+rokowa%C5%84+w+sprawie+sprzeda%C5%BCy+wymagalnych+wierzytelno%C5%9Bci+Banku+solski&hl=en&ct=clnk&cd=1&gl=us
      • Gość: pp Re: Banki ujawniły w internecie listy dłużników IP: 15.203.169.* 23.11.07, 12:50
        preview.tinyurl.com/24pebd
    • drugi_alik1 Banki ujawniły w internecie listy dłużników 23.11.07, 22:54
      Pracowałem w kilku bankach przy windykacji i ... Niech wreszcie
      zmienią prawo. Kiedy banki będą musiały udowodnić przed sądem
      wymagalność roszczenia,to wtedy, okazac sie może,że większość umów
      kredytowych to knoty. Pracownicy popełniają tak dużo błędów przy
      przyjmiwaniu wniosków,sporządzaniu umów i zabezpieczeniach,nagminnie
      giną w systemach wpłaty klientów i takie cuda.Teraz banki są
      bezkarne i dlatego każdego z nas można na taką listę wciągnąć.Gdyby
      pracownicy przestrzegali swoich przepisów,to wielu kredytów by nie
      udzielono,ale pracownik musi przynosić dochód i na siłę udzielać
      kredytów,często naginając prawo,żeby tylko klient dostał kasę a
      bankowiec miał spokój ze swoim przełożonym.
    • Gość: naiwna Banki ujawniły w internecie listy dłużników IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.07, 17:59
      A ja się tylko pytam , po co komu w takim razie -Ustawa o ochronie danych osobowych !!! ?Rozumiem ,że banki między sobą mogą wymieniać takie informacje, ale jawne umieszczanie danych w internecie to lekka przesada i za to powinien ktoś odpowiedzieć.
    • Gość: gosc dluznicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.10, 20:28
      jezeli ktos jest na krajowej liscie dluznikow to oni przysylaja jakis dokument
      o wysokosci zadluzenia?
    • Gość: Zyga/ A mnie to lata, że mnie wpiszą. IP: *.broker.com.pl 14.12.10, 17:13
      Nie ściągną bo nie mają z czego. Mogli sprawdzać dokładnie komu dają kredyt. Teraz komornik ściąga i wali mnie to, że będę na liście.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka