Gość: Zachlysniety77 Korbank_coraz_lepszy IP: *.static.korbank.pl 21.03.13, 14:25 Teraz Korbank ma prawie wszędzie światłowód dlatego tępią konkurencje szybkim i malo awaryjnym Internetem. Ja mam w domu i w pracy, na roznych lokalizacjach i bardzo polecam, bo jest tez tanio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korbank_wroclaw Re: Korbank_coraz_lepszy IP: *.static.korbank.pl 04.05.13, 22:12 Niestety jedynym atutem korbanku jest cena, a za niską ceną idzie taka sama jakość. Co z tego, że w moim mieście mają światłowód i jest on nawet doprowadzony na osiedle jeśli się okazuje, że oszczędzają na urządzeniach. Switche są niewydolne. Z powodu ceny w okresie rozpoczęcia roku akademickiego i masowego podpisywania umów ze studentami siada telewizja - czarny obraz oraz internet zrywa. Niestety nie idzie za tym w parze re-konfiguracja sieci i zapewnienie odpowiednich urządzeń sieciowych, które były by wstanie obsłużyć tak duży ruch. Z żadnym operatorem nie miałem takich problemów jak z Korbankiem. Na domiar złego chcąc dostać rekompensatę za takie działanie najpierw usłyszałem, że po zdiagnozowaniu problemu zniżka zostanie ustalona, a teraz operator stara się nie przyznać do swojej winy. Przydała by się odrobina samokrytyki i pokory zwłaszcza w przypadku firmy notowanej na giełdzie. Reputacja jest bezcenna, łatwo ją stracić, a odbudowanie jej kosztuje na pewno więcej niż przyznanie się do winy i naliczenie klientowi rabatu. Muszą się jeszcze dużo nauczyć na temat prowadzenia biznesu i obsługi klienta na odpowiednim poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lol5522 Korbank_coraz_lepszy IP: *.static.korbank.pl 03.09.13, 14:13 Ja mam Korbank i śmiało polecam swoim znajomym. Jak cos modernizuja czy naprawiaja to wysylaja mi na maila informacje, co jest dla mnie wazne bo pracuje przez neta. Zawsze odbieraja telefon co tez jest rzadkoscia np. w netii czy komorkowce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: every Re: Operatorzy na dywanik IP: *.xdsl.centertel.pl 04.09.13, 19:43 Możesz dostać darmowe doładowanie, warto :) ja juz wzielam latwy. pl/doladowanietelefon pamietajcie o podziekowaniu :p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eryk Re: Operatorzy na dywanik IP: *.anonymox.net 18.09.13, 17:40 Ogladaj tv w swojej komórce, przkekonaj sie sam urwij.pl/mobiletv Odpowiedz Link Zgłoś
wodorowo orange 21.05.14, 14:02 na ursynowie zero zasięgu przez pół roku, potem troszkę lepiej ale niewiele :( Odpowiedz Link Zgłoś