Gość: GrJ IP: *.ssp.dialog.net.pl 15.03.08, 14:45 To Ci spiewali o tym mniej niz 0.....? dokladnie taka szansa na to ze cena wzrosnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: a Pastuchy IP: *.chello.pl 15.03.08, 14:51 Co za bezczelnosc zwazywszy ile te pastuchy maja zysku netto i zarabiaja na ubezpieczeniach komunikacyjnych, maja tam zysk ponad mld zlotych. Ale przeciez nie mogliby tego zrobic na w miare konkurencyjnym rynku gdzie dobrze dziala panstwowy nadzorca i regulator. Ale u nas urzedasy siedza, pierdza w stolki, kasuja premie i maja w dupie konsumenta. Panie Kluza, zrob Pan cos z tym PZU albo na Madagaskar Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Pastuchy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 15:17 A jeszcze niedawno oszust Religa mówił że składka oc nie wzrosła i z tego powodu nie wzrośnie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ara wzrosnie IP: *.e-wro.net.pl 15.03.08, 17:12 wzrosnie. a to dlatego ze teraz wszyscy musza sie zlozyc na to ferrari z warszawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denis Re: Pastuchy IP: *.net128.okay.pl 15.03.08, 16:25 kto ci powiedzial ze ubezp. komunikacyjne przynosza zyski? od kuchni wiem ze straty ida w miliony Odpowiedz Link Zgłoś
mike-great Tusk już sprzedał PZU Eureko ??? 15.03.08, 23:40 Tusk już sprzedał PZU Eureko ??? Gość portalu: a napisał(a): > Co za bezczelnosc zwazywszy ile te pastuchy maja zysku netto i zarabiaja na > ubezpieczeniach komunikacyjnych, maja tam zysk ponad mld zlotych. > Ale przeciez nie mogliby tego zrobic na w miare konkurencyjnym rynku gdzie > dobrze dziala panstwowy nadzorca i regulator. > Ale u nas urzedasy siedza, pierdza w stolki, kasuja premie i maja w dupie > konsumenta. > Panie Kluza, zrob Pan cos z tym PZU albo na Madagaskar Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Tusk już sprzedał PZU Eureko ??? 16.03.08, 16:08 mike-great napisał: > Tusk już sprzedał PZU Eureko ??? > > > Gość portalu: a napisał(a): > > > Co za bezczelnosc zwazywszy ile te pastuchy maja zysku netto i zarabiaja > na > > ubezpieczeniach komunikacyjnych, maja tam zysk ponad mld zlotych. > > Ale przeciez nie mogliby tego zrobic na w miare konkurencyjnym rynku gdzi > e > > dobrze dziala panstwowy nadzorca i regulator. > > Ale u nas urzedasy siedza, pierdza w stolki, kasuja premie i maja w dupie > > konsumenta. > > Panie Kluza, zrob Pan cos z tym PZU albo na Madagaskar Gdyby sprzedał, to nie było by podwyżki a tak pisuar prezes zakpił sobie z klientów. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Tusk już sprzedał PZU Eureko ??? 16.03.08, 16:12 mike-great napisał: > Tusk już sprzedał PZU Eureko ??? > > > Gość portalu: a napisał(a): > > > Co za bezczelnosc zwazywszy ile te pastuchy maja zysku netto i zarabiaja > na > > ubezpieczeniach komunikacyjnych, maja tam zysk ponad mld zlotych. > > Ale przeciez nie mogliby tego zrobic na w miare konkurencyjnym rynku gdzi > e > > dobrze dziala panstwowy nadzorca i regulator. > > Ale u nas urzedasy siedza, pierdza w stolki, kasuja premie i maja w dupie > > konsumenta. > > Panie Kluza, zrob Pan cos z tym PZU albo na Madagaskar Państwowy regulator potrzebny jest na wolnym rynku jak na wacku pryszcz. Wystarczy rozeznać się, co i na jakich warunkach oferują inne firmy ubezpieczeniowe a nie leniwie siedzieć na tyłku, gęgać lub kwakać i dawać się szubrawcom oskubywać jak gęsi z pierza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: last Duża podwyżka polis OC w PZU IP: *.acn.waw.pl 15.03.08, 15:22 A ja ubezpieczyłem się w CU Direct, zawsze przeszukuje nowo powstałe oferty - a oni mają zaj... zniżki z OC na AC. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klient Re: Duża podwyżka polis OC w PZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 15:26 Ale kto Wam się każe ubezpieczać w PZU. Idziesz sobie, drogi Kliencie, do pierwszego lepszego agenta prowadzącego kilka firm i tam Ci wybiorą super ofertę. Mi na przykład babka zaproponowała PTU, gdzie można wziąć OC w pakiecie z ubezpieczeniem mieszkania. Cena pakietu 789zł za rok. Tylko były dwa warunki: trzeba mieć skończone 27 lat i chociaż minimalną zniżkę od innego ubezpieczyciela. Za młody jestem to nie skorzystałem, ale za rok się skuszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Duża podwyżka polis OC w PZU, ale po co? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 15:35 Masz rację! Moją starą sierrę przez lata ubezpieczałem w PZU. Mam pełne zniżki. Za samo OC chcieli w tym roku (z dumą w głosie pani ajentki) tyle co w zeszłym, czyli 819 zł. Sprawdziłem w mBanku. Wyszło 620 zł. Ucieszyłem się! Ale jeszcze na szczęście zadzwoniłem do Link4. Zapłaciłem 406 zł. Jeśli PZU tyle zarabia w stosunku do innych firm, to po co chcą stracić jeszcze wiecej klientów przez nowe podwyżki??? Odpowiedz Link Zgłoś
dark.writer Re: Duża podwyżka polis OC w PZU, ale po co? 15.03.08, 23:01 A ja co się dam nabrać i zadzwonię do Link4 to mi proponują tyle co w PZU albo więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok Tak, tak, wiemy że Link4 jest najlepsze, ha,ha,ha IP: *.acn.waw.pl 16.03.08, 10:01 Jaka ta GW przewidywalna Odpowiedz Link Zgłoś
toksol Re: Tak, tak, wiemy że Link4 jest najlepsze, ha,h 16.03.08, 10:09 Co ma GW do rzeczywistych cen ubezpieczeń? Napisz do mnie maila to Ci dam moje koszty ubezpieczen. Właśnie też zamieniłem PZU na link4. Płacę o połowę mniej. Ja go nie reklamuje, może są tańsze firmy, nie mam czasu tego szczegółowo sprawdzac. Też nie sprawdziłem jak to bedzie w chwili wypłaty odszkodowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok GW do cen ubezpieczeń bezpośrednio nic nie ma. Ale IP: *.acn.waw.pl 16.03.08, 10:23 do tego jakie wiadomości umieszcza i w jaki sposób, to już ma bardzo dużo. I ja właśnie takie rzeczy tropię i pokazuję ludziom żeby nie wierzyli w obiektywizm GW bo jest ona sterowana od początku do końca, niezależnie czy pisze o ubezpieczeniach, niewybudowanych drogach na Euro, już o sprawach politycznych nie wspomnę. Zadziwia mnie jak mało ludzi mieniących się inteligencją zauważa jak bardzo są manipulowani. Obawiam się że o takich Dorn swego czasu powiedział 'wykształciuchy' tylko nie sprecyzował jaką konkrenie grupę 'wykształconych' ma na myśli i to był jego błąd. I nie nazywaj mnie 'moherem' (choć to kolejna manipulacja) bo raczej mam z RM niewiele wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nikka Re: Duża podwyżka polis OC w PZU IP: *.icpnet.pl 15.03.08, 20:50 heh ja też w tym roku wykupiłam polisę oc razem z ubezpieczeniem mieszkania w Hestii - niecałe 500 zł. razem. Właśnie za corsę 1,2 tyle ze młodszą ale nie tak znowu wiele - 4 lata. Przy okazji okazalo się że za wykonywanie zawodu prawniczego mam 5% zniżki :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kain_brat_abla Duża podwyżka polis OC w PZU 15.03.08, 16:06 PZU - podobnie jak inni ubezpieczyciele - zapewnia jednak, że obniży taryfę, jeśli tylko zostanie zlikwidowany podatek Religi. - o tu, mi kaktus wyrośnie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc zyczliwy Duża podwyżka polis OC w PZU IP: *.socal.res.rr.com 15.03.08, 16:47 oczywiscie nalezy przeciez zaplacic za leczenie idioty Zientarskiego, robia was w konia, Polaki, jak zloto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lolek Re: Duża podwyżka polis OC w PZU IP: *.171.64.83.crowley.pl 15.03.08, 17:22 Teraz już wiecie kto zapłaci za nieudaną kampanię reklamową, Ferrari i dwa trupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Duża podwyżka polis OC w PZU IP: *.com 15.03.08, 17:48 Ależ moi rodacy mają radochę, że wstrętny "bogacz" się rozbił. Ile śmiechu i satysfakcji! Co za feeria wpisów w różnych wątkach! A ja się zastanawiam, co aż tak upośledza nasz zapadły kraik, że ludzie są takimi parszywcami? Moim zdaniem, jest to nauka o "miłości bliźniego" made in Rydzyk i postawa polityków, którzy uczą wszystkich, że żadne cnoty się nie liczą w obliczu władzy. Śmiesznie brzmią pokrzykiwania poprzedniego papieża o "cywilizacji śmierci" i upadku zachodu, kiedy Polska jest miejscem tak głęboko złym i podłym, zakłamanym, nieprzyzwoitym. Głupim. Ale czego spodziewać się po kraju, gdzie odrzucono mądrość i wiedzę na rzecz wierzeń? Odpowiedz Link Zgłoś
dark.writer Re: Duża podwyżka polis OC w PZU 15.03.08, 23:05 No. Smutne :-( Ferrari wszystkim utkwiło jak drzazga w oku. Tylko nie widzą belek w swoich :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nasa Re: Duża podwyżka polis OC w PZU IP: *.winn.cable.ntl.com 16.03.08, 01:40 Kocham Cię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok Jaki bogacz. Rozbił pożyczone i nieubezpieczone IP: *.acn.waw.pl 16.03.08, 10:28 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVVVVV Podziękujcie PO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 17:22 Podziękujcie PO za nowych szefów PZU. To znak że PO chce po prostu ukręcić lody na tej firmie. Podnoszą składkę, klienci odejdą, wartość firmy spadnie, ktoś to kupi za grosze i błyskawicznie odbuduje już jako zagraniczny właściciel. W ten sposób PO-owskie robactwo sprywatyzowało większość polskich firm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wladek Re: Podziękujcie PO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 18:21 widac dzieciaku ze nie masz pojecia o czym piszesz !!! wlasnie zaczynamy odczuwac skutki rzadow siusiakow (PiSiorow) !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Re: Podziękujcie PO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 78.88.88.* 15.03.08, 18:59 Dobrze że ty wiesz co piszesz, prawda jest jedna był kaczor i trzymał krotko za morde, nie ma kaczora wszystko wystrzelio w gore - swiatlo, gaz, ubezpieczenia, zywnosc i nie mow ze to inflacja, albo kryzys w stanach, jestes poprostu omamiony ONETEM,WYBORCZA i TVN, omamilij ci mozg. MYSLENIE NIE BOLI, WLACZ MOZG NIE DAJ SIE MANIPULOWAC. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wladek Re: Podziękujcie PO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 23:39 buhahahahahaahah ;) - tylko tak mozna to skomentowac :) z siusiakow mozna juz sie tylko nabijac... jak z sekty bezmozgich zombi... powtarzajacych belkot swego chorego wodza Jarusia z Bazin ;) buahahahaha :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Może jakis argument? IP: *.chello.pl 16.03.08, 12:17 > buhahahahahaahah ;) - tylko tak mozna to skomentowac :) Dlaczego 90% pro-POwców nigdy nie ma nic więcej do powiedzenia? Prawie kazdy komentarz to stek wyzwisk, jęków, hahahów i innych porykiwań, czepiania się słówek i literówek, a tylko 10% to jakieś sensowne odpowiedzi. Nie jestem zwolennikiem PISu, ale jak widze odpowiedzi POwcow to zaczynam byc pewny, ze elektorat PO to wyłącznie zwolennicy bigbradera i inni, rowni im, "geniusze". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wladek Re: Może jakis argument? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 12:44 odezwal sie yntelygent... ech... a z tym 90 % to ci sie pomylilo na pewno z PiSiorami ... i gdzie ja napisalem ze jestem za PO ? czy od razu jak ktos jest przeciw PiS to musi byc z PO ? ... widze ze sam reprezentujesz poziom bigbradera i innych 'geniuszy'... NO COMMENT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Podziękujcie PO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.08, 23:42 Ty debilu myslisz tak jak mowi ci ojciec dyrektor. Calkowicie wam radio z torunia zlasowalo mozgownice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrufka Re: Podziękujcie PO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 20:27 A PiS-owi podziękować za to: www.rp.pl/artykul/107225.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VVVVV Re: Podziękujcie PO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 00:34 PiS wymienił kadrę a swoją, potem przyszła PO i wymieniła na swoją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok Ja przygotowuję już czarną księgę PO :-) IP: *.acn.waw.pl 16.03.08, 09:57 A raczej oni sami ją piszą Odpowiedz Link Zgłoś
toksol Nie pisz tyle bo osmieszasz PIS 16.03.08, 10:15 Dlaczego zwolennicy PISu nie mogą byc inteligentni??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok Co łączy Allianz, Link4 i ECI Telecom? IP: *.acn.waw.pl 16.03.08, 10:24 I dlaczego o tym nie napisze Wam 'toksol' ani GW? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re: Co łączy Allianz, Link4 i ECI Telecom? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 14:44 Ja nie wiem i mało mnie to interesuje. Mam inne swoje hobby i zmartwienia. Ważne, że w link4 zapłaciłem mniej niz w PZU i to mi wystarcza. Jak tu podrozeje poszukam innej firmy ubezpieczeniowej. Nie mam nabożeństwa do nazw firm, lubie gdy płacę mniej. Dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc A Warcie już po cichu podnieśli he he IP: *.autocom.pl 15.03.08, 18:11 a panienka ze szczerym uśmiechem poinformowała mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efekt domina Duża podwyżka polis OC w PZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 18:13 żądamy wszyscy podwyżek więc wszystko drastycznie musi zdrożeć ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wladek Wystarczy zmienic ubezpieczyciela ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.08, 18:23 i po problemie ;) olac PZU :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok Jeśli mowsz o TYM ferrari to rozwalili IP: *.acn.waw.pl 16.03.08, 09:52 pożyczoną i nieubezpieczoną brykę :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
hans564 Kto ma kasę i nie podniesie ??? ! :-))) 15.03.08, 20:54 Zostanie po kilku latach liderem rynku w RP. Odpowiedz Link Zgłoś
ben-oni Duża podwyżka polis OC w PZU 15.03.08, 22:06 W PZU OC wykupują chyba już tylko pokręceni intelektualnie. Ta firma gnije od srodka i niedługo pociągnie... a rynek komunikacyjny traci w postępie geometrycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
sven_b Re: Duża podwyżka polis OC w PZU 16.03.08, 08:42 > W PZU OC wykupują chyba już tylko pokręceni intelektualnie. Niekoniecznie. Biorąc auto w leasingu dosc czesto warunkiem jest ubezpieczenie go w PZU z tym ze wtedy oferta jest ok. 7% tansza niz wyliczana przez szeregowego agenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Duża podwyżka polis OC w PZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 08:59 Podwyżka w ciągu roku ubezpieczeniowego?,a rezygnować można na koniec roku?to jakiś przekręt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok PZU kotku jest chyba jednym z uczciwszych IP: *.acn.waw.pl 16.03.08, 09:51 ubezpieczycieli. Kilka razy korzystałem z ich usług (w tym z mojego AC) i nigdy nie było żadnych problemów. Mam tam ubezpieczony samochód i dwa mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
sznicel4 zamiast tysiąc kilkaset - czterysta 16.03.08, 09:22 olejcie tą śmieszną firme. zmieniłem na alianz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok Hehe, dlaczego twój post mnie nie dziwi? IP: *.acn.waw.pl 16.03.08, 09:54 . Odpowiedz Link Zgłoś
toksol Re: Hehe, dlaczego twój post mnie nie dziwi? 16.03.08, 10:13 Bo też jestes ubezpieczony w aliansie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok Nie jestem, ubezpieczenie mieszkania w Allianz IP: *.acn.waw.pl 16.03.08, 10:26 kosztuje 800pln, w PZU 450. Umiem liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Smok A ile podwyżka OC wyniesie w Allianz i Link4? :-)) IP: *.acn.waw.pl 16.03.08, 09:48 Przepraszam, już nic nie mówię bo powiedzą że jestem antysemitą :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
toksol I tak bedzie taniej 16.03.08, 10:12 Jeśli wyniesie 50% to i tak bedzie taniej niż w PZU przed podwyżką Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Duża podwyżka polis OC w PZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 10:51 Mialem szkody w allianz - problem z wypłata odszkodowania, w Link, okazało się, że sprzedali mi ubezpieczenie z udziałem własnym nic mi niwe mówiąc (później powiedzieli, to trzeba było sobie doczytać...) i znów ze spokojem duszy przeniosłem się do PZU. Bo tu jakoś przez wszystkie lata jazdy i czasami szków było bezproblemowo. Więc jesli chodzi o pełen pakiet, wole jednak kogoś kto mnie nie okradnie przy szkodzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Duża podwyżka polis OC w PZU IP: *.chello.pl 16.03.08, 11:01 Skandal.PZU już nawet sam nie wie co ma robić z swymi zyskami , a dalej wyciąga łapę. Płaćcie im jeszcze więcej a dług EURECO będzie nie do splacenia. Odpowiedz Link Zgłoś
smutny1970 Przez te pomysły ministra stałem się aReligijny 16.03.08, 11:06 Nie rozumiem dlaczego mam płacić za czyjeś domniemane (może lepiej przewidywane) wypadki drogowe ? Niech obciążają sprawcę a nie całą większość jeżdżącą bezwypadkowo !!! Ja mam zniżkę składki 60%, nie łamię przepisów a mam ponosić odpowiedzialność za osoby, które powinny mieć ustawowy zakaz zbliżania się do kluczyków samochodowych (z powodu nadużywania alkoholu, narkotyków, roztargnienia (nie wszyscy są zdolni się skupić w czasie jazdy wystarczająco by jeździć bezpiecznie), notorycznego nie przestrzegania przepisów ruchu (prędkość, zajeżdżanie drogi, wymuszanie pierszeństwa, BEZMYŚLNOŚĆ !!) Z resztą przykro mi to przyznać lekarz, który pije i pali (do tego nałogowo) jest NIEWIARYGODNY (nawet jeżeli ma jakieś osiągnięcia na polu leczenia), bo to hipokryzja głosić jedno a czynić coś zupełnie odwrotnego !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))) Re: Przez te pomysły ministra stałem się aReligij IP: *.com 18.03.08, 02:55 smutny1970 napisał: > Nie rozumiem dlaczego mam płacić za czyjeś domniemane (może lepiej > przewidywane) wypadki drogowe ? Bo tak działają ubezpieczenia. > Z resztą przykro mi to przyznać lekarz, który pije i pali (do tego > nałogowo) jest NIEWIARYGODNY (...) Ja dodatkowo nic nie wierzę ornitologom. Wymądrzają się, a żaden nie fruwa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Duża podwyżka polis OC w PZU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 11:10 po co przykład z Corsą? to znaczy że jak ktoś ma nic nie warty samochód to ma nic nie płacić na OC?? OC powinno być stałe, a nie związane z wielkością i ceną samochodu maluchem i ferrari tak samo mozna komuś zrobić krzywdę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das_spiel_ist_aus odswierzenie pamieci gorali ze wzgorz golan IP: *.adsl.alicedsl.de 16.03.08, 11:17 gra i spiewa dla was bob marley "no woman no cry".to jak to bylo z tym experymentem muzycznym z goralami podhalanskimi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: das_spiel_ist_aus jeszcze nigdy w historii ludzkosci IP: *.adsl.alicedsl.de 16.03.08, 11:42 zdegenerowane bandy zydostwa i watykanskich pedalow nie zagrazaly tak ludzkosci jak teraz,mordujac i grabiac w imie kamiennych bozkow i chciwosci "egipskich skarbeluszy" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: En Re: jeszcze nigdy w historii ludzkosci IP: *.chello.pl 16.03.08, 16:41 co to/kto to "skarbelusze" ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan podwyżka za nieudolność IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 11:44 PZU ma jedne z najwyższych kosztów administracyjnych na rynku + nieszczelny system likwidacji szkód + bezsensowne zabawy w reklamę "mniej niż zero" zastąpione przed podwyżkami Panami Zientarskimi, którzy odrotnie niż dotąd PZU utrzymywało stwierdzaja, że cena w OC nie jest najważniejsza (trudno powiedzeć co jest?):-)) no i w końcu jedyne wyjście to podwyżka cen.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asdf Czy ktokolwek kontroluje tych pizetju? IP: *.chello.pl 16.03.08, 12:08 Przeciez 10% wiecej od kazdego to kupa forsy. Czy ktokolwiek sprawdza te "zalozenia i potrzeby"? Ile jest wypadkow, a ile wynosi obowiazkowa skladka na juz placone ubezpieczenie zdrowotne. Ile faktycznie pizetju musi placic za leczenie?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIEROWCA a kto komu kaze korzystaz z PZU ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 15:30 ja wlasnie zmienilem z PZU na HDI Asekuracja.. i OC+AC wyszlo mnie 400 zl mniej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Nie po raz pierwszy klienci tej złodziejskiej 16.03.08, 16:07 instytucji przekonali się na ile można wierzyć zapewnieniom władz i reklamom opłacanym przez tych szachrai. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romer Duża podwyżka polis OC w PZU IP: *.eranet.pl 16.03.08, 18:39 Baj, baj PZU. Nie wyciągniesz już odemnie ani grosza Przechodzę do konkurencji..... Odpowiedz Link Zgłoś