el.comandante1 27.04.08, 23:14 Obecna spekulacyjna cena PLN jest sztuczie utrzymywana po to, zeby globmafie mogly doic Polske. Wkrotce nastapi totalne bankructwo Polski i smierc glodowa wiekszosci Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r_t_38 Re: wkrotce PL padnie jak Argentyna 27.04.08, 23:20 Wez już przestań chrzanić. Właśnie się do Argentyny wybieram , nie na stałe oczywiście. Co do Polski to ceny za jakies dwa trzy lata powinny się ustabilizować a może nawet i spadną z lekka. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic ile emerytów i rencistow będzie żyło za 2,3 lata? 27.04.08, 23:26 fala samobójstw znów płynie przez Polske, ile dzieci straci zycie? Odpowiedz Link Zgłoś
r_t_38 Re: ile emerytów i rencistow będzie żyło za 2,3 l 27.04.08, 23:28 webaholic napisał: > fala samobójstw znów płynie przez Polske, ile dzieci straci zycie? > Nie jestem jasnowidzem. Ale może mi powiesz ilu w ciągu ostatnich sześciu miesięcy popełniło samobójstwo z głodu i ilu z głodu umarło? Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic statystyki? na polecenie czyje robione? POrazki? 27.04.08, 23:42 ludzie w tym kraju umieraja, wybieraja samobójstwo zamiast powolną agonie. Zanim zaczniesz oponowac, okaz im szacunek i współczucie, przede wszystkim im opuszczonym rodzinom r_t_38 napisała: > webaholic napisał: > > > fala samobójstw znów płynie przez Polske, ile dzieci straci zycie? > > > > Nie jestem jasnowidzem. > > Ale może mi powiesz ilu w ciągu ostatnich sześciu miesięcy popełniło > samobójstwo z głodu i ilu z głodu umarło? > > Odpowiedz Link Zgłoś
r_t_38 Re: statystyki? na polecenie czyje robione? POraz 27.04.08, 23:46 No cóż, muszę już iść , a ty mi podaj choć jeden taki przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Procentowo więcej niż dzisiaj 27.04.08, 23:36 Emeryci przyszłościa narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic zamykają przedszkola, zgodnie z twoja intencja 27.04.08, 23:51 emerycie, maja odejśc do lamusa czyli zabraknie babc, kto pozostanie z dziećmi? Trzeba je będzie wyeliminować, nie? douglasmclloyd napisał: > Emeryci przyszłościa narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: zamykają przedszkola, zgodnie z twoja intencj 27.04.08, 23:53 webaholic napisał: > emerycie, maja odejśc do lamusa czyli zabraknie babc, kto pozostanie z dziećmi? > Trzeba je będzie wyeliminować, nie? Do emerytury jeszcze mi daleko, sam wychowuję dzieci bez dziadka, bez babci. Płacę pani, która się nimi opiekuje. Proste, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
webaholic Re: zamykają przedszkola, zgodnie z twoja intencj 28.04.08, 02:56 douglasmclloyd napisał: > Do emerytury jeszcze mi daleko, sam wychowuję dzieci bez dziadka, bez babci. > Płacę pani, która się nimi opiekuje. Proste, prawda? Pani opiekunka to emerytowana przedszkolanka, oczywiście? Bo chyba nie powierzasz swoich dzieci osobie bez zawodu,bez wykształcenia, która nigdzie sie do pracy nie załapała, nawet do sprzedawania brukwi w warzywniaku i dlatego siedzi z twoimi dziecmi? Odpowiedz Link Zgłoś
el.comandante1 Re: ile emerytów i rencistow będzie żyło za 2,3 l 27.04.08, 23:39 To jest celowa akcja holokaustu biednych Polakow przez globalne mafie rzadzace Polska. Chodzi o to, zeby za 2 lata bylo Polakow maksimum 15 milionow. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: ile emerytów i rencistow będzie żyło za 2,3 l 27.04.08, 23:52 el.comandante1 napisał: > To jest celowa akcja holokaustu biednych Polakow przez globalne > mafie rzadzace Polska. Chodzi o to, zeby za 2 lata bylo Polakow > maksimum 15 milionow. Super, mam nadzieję, że w tych 15 milionów nie będzie już takich baranów, jak ty. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Kto sie ciesz? najwyzej ty 27.04.08, 23:47 Faktem jest to ze WIRTUALNIE wysoki kurs zlotego nie ma zadnego zwiazku ze stanem polskiej gospodarki .... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Kto sie ciesz? najwyzej ty 27.04.08, 23:50 jacekm22 napisał: > Faktem jest to ze WIRTUALNIE wysoki kurs zlotego nie ma zadnego > zwiazku ze stanem polskiej gospodarki .... Na czym ta wirtualność polega? Funta, dolara, czy euro kupuje się za grosze i to jest tarda rzeczywistość, wynikająca z braku złotówki na rynku. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: wkrotce PL padnie jak Argentyna 28.04.08, 00:29 Że pisdactwo zdycha, to nie oznacza, że PL się rozpada. Weź namiar na proporcje. To tylko nędzne pisdactwo....zdycha. Odpowiedz Link Zgłoś
ofellia Skrzypek fachowiec z nalepką PiS 28.04.08, 00:32 el.comandante1 napisał: > Obecna spekulacyjna cena PLN jest sztuczie utrzymywana po to, zeby > globmafie mogly doic Polske. Wkrotce nastapi totalne bankructwo > Polski i smierc glodowa wiekszosci Polakow. Odpowiedz Link Zgłoś
el.comandante1 struktura polskich dlugow i dochodow dowodzi 28.04.08, 09:30 stany permenentego bankructwa Polski. www.stat.gov.pl/gus/45_1057_PLK_HTML.htm Odpowiedz Link Zgłoś