Gość: jan IP: *.pool.einsundeins.de 16.05.08, 07:13 pissowskie bagno Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Nienawiść wybiórczego GazWyba IP: *.net.autocom.pl 16.05.08, 07:25 do nas, Polaków, sięga bruku absurdów i wylewa się nadredaktorowi refluksem z żoładka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kola Głupiś dyżurny wielonickowy politruku....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 08:23 Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: CBA powiedzaiało mi że nie wezmą sie za polity 16.05.08, 10:45 Gość portalu: Marek napisał(a): i duże układy bo nie chcą stracić pracy i wcześniejszych emerytur www.nocleg.info.pl/nocleg2/index.php?show=impr&action=wiecej&id=2465 Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re:Tylko niech CBA nie rusza 16.05.08, 11:37 Gość portalu: Marek napisał(a): kamienic o sposobów ich przejmowania w rynku we wrocku bo stracimy ministrów i innych ważnych a ni leja was ile wlezie ciemności oj ciemnosci. Całe szczęście że mamy kilka tysiecy dokumentów oj bedzie zabawa oj będzie www.nocleg.info.pl/nocleg2/index.php?show=impr&action=wiecej&id=2555 Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Wcale nie musieli werbować...."OZ".. 16.05.08, 07:28 Przecież to była dla nich "Osoba Zaufana".......bez rejestracji,bez sprawdzań... to był zwykły "łańcuszek szczęścia".....Kotecka....Ziobro....Kamiński.....CBA____i wszystko wiadomo w tym temacie..... Doskonale wiedzieli ,że werbowanie dziennikarza jest niezgodne z prawem...dlatego Ziobro "zakochał" się w cizi, która zręcznie sterowana dostarczała jemu niezbędne informacje i wykonywała wszystko co chciał.....cóż nie zrobi sie dla "ukochanej" osoby....... Nawet chciała "zrealizować" orędzie premiera Tuska...ale PO wyczuło podstęp PiSiorów..... Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: ogień 16.05.08, 10:49 milo_1 napisał: Gość portalu: Daniel napisał(a): o przepraszam prosze nie uogólniać. Fakt matactwa w mediach jest full ale sami na to pozwalacie (my) zróbmy coć a nie ble ble ble www.twojprezydent.pl/kampania/index.php?action=show_whole_article&id=53 Odpowiedz Link Zgłoś
hol2 Beznadziejny artykuł dyżurnych opluwaczy. 16.05.08, 07:35 Bełkot pełen nienawiści.Tytuł jak zwykle ze znakiem zapytania.Dno,a nawet metr niżej. Odpowiedz Link Zgłoś
milo_1 Re: Beznadziejny artykuł dyżurnych opluwaczy. 16.05.08, 07:42 hol2 napisał: > Bełkot pełen nienawiści.Tytuł jak zwykle ze znakiem zapytania.Dno,a nawet metr > niżej. ___________________________________ Pieprzysz jak potłuczony...bo jesteś dużurnym opluwaczem tylko po drugiej stronie barykady....rozumiem taka twoja rola....;) Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 hol2 , podeprzyj sie faktami,idioto! 16.05.08, 08:06 wykaż, co jest bełkotem,kłamstwem? Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: hol2 , podeprzyj sie faktami,idioto! 16.05.08, 08:33 Te dziwactwo GaWyb sugeruje jakby ją zwerbowała jakaś przestępcza organizacja typu gestapo.Trzymać się pani Patrycjo,niezła z pani babka a PO tych tuskonoidach niedługo nie będzie nawet smrodu. p.s.a ty głupku połóż się i otrzeżwiej PO całonocnym pijaństwie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kola Od rana obs....forum wulgarny głupku kraliku... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 08:36 Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: Od rana obs....forum wulgarny głupku kraliku 16.05.08, 10:50 Gość portalu: Daniel napisał(a): o przepraszam prosze nie uogólniać. Fakt matactwa w mediach jest full ale sami na to pozwalacie (my) zróbmy coć a nie ble ble ble www.twojprezydent.pl/kampania/index.php?action=show_whole_article&id=53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk2 Re: Beznadziejny artykuł dyżurnych opluwaczy. IP: *.acn.waw.pl 16.05.08, 08:40 Nienawiścią to ty "holu2" przeszyty jesteś do szpiku kości i z tą twoją zakichaną inteligencją to kwalifikujesz się nie 1 metr ale 1,60 poniżej - kumasz? Odpowiedz Link Zgłoś
ccoecontrol Re: Jest śledztwo w sprawie Kotecka - CBA 16.05.08, 08:48 jarek mowil prawde, uklad jest, wystarczy spojrzec na te wszystkie fundacje srebrna, solidarnosc, poukladac nazwiska kotecka ziorko kaczynski glapinski itp itd od razu widac z czego ci ludzie zyja i czym sie zajmuja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Jest śledztwo w sprawie Kotecka - CBA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 08:50 Artykul jest klamstwem. Po pierwsze kazdy obywatel ma obowiazek zglosic podejrzenie popelnienia przestepstwa wlasciwym sluzbom. CBA jest wlasciwa sluzba jesli chodzi o korupcję i przekręty w TVP. Po drugie Kotecka nie była werbowana przez CBA. Skąd wiem? Bo to pracownik MSP zawiadomił CBA o przekrętach w TVP. Czemu Gazeta się z tą osobą nie skontaktuje? TO się nazywa "rzetelność" dziennikarska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Kłamstwa lub manipulacje GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 08:51 Artykul jest klamstwem. Po pierwsze kazdy obywatel ma obowiazek zglosic podejrzenie popelnienia przestepstwa wlasciwym sluzbom. CBA jest wlasciwa sluzba jesli chodzi o korupcję i przekręty w TVP. Po drugie Kotecka nie była werbowana przez CBA. Skąd wiem? Bo to pracownik MSP zawiadomił CBA o przekrętach w TVP. Czemu Gazeta się z tą osobą nie skontaktuje? TO się nazywa "rzetelność" dziennikarska. Odpowiedz Link Zgłoś
polsz Re: Kłamstwa lub manipulacje GW 16.05.08, 09:10 skąd wiesz, że pracownik MSP? Skoro sama Kotecka, mówi, że to jej pismo... ale nie wie biedaczka jak dotarło do CBA, krasnoludki pewnie zaniosły.... Testy IQ: www.iq-test.pl/?d=5087 Nagrody za darmo: www.look4win.pl/rejestracja.php?polec=fredator Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel Re: Kłamstwa lub manipulacje GW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 09:22 Skąd wiem? To proste - to ja byłem tym pracownikiem, który zawiadomił CBA. Leżało to w moich obowiązkach służbowych, nie tylko obywatelskich. Uważam postępowanie w tej sprawie za dowód głupoty, albo działania polityczne. Jeśli jednak postępowanie w sprawie "Werbowania" przez CBA dziennikarzy się rozpocznie i BĘDZIE PROWADZONE RZETELNIE - to zostanę wezwany i powiem prawdę - jak było. Jeśli to "afera" robiona przez PO - to nikt mnie o nic nie będzie pytał. I raczej tego ostatniego się spodziewam. O Gazecie Wyborczej mam już od dawna wyrobione zdanie - jako o szmatławcu, gdzie "Starszyzna" - relikty komunizmu - łamią charaktery młodym dziennikarzom, zmuszając ich do uprawiania najgorszej propagandy, zamiast etycznego dziennikarstwa. Nic jak dotąd nie zmieniło tego zdania. Ciągle mam jednak nadzieję, że pracownicy Wyborczej się obudzą i zaczną zasługiwać na zaszczytny tytuł dziennikarza. Życzę im tego z całego serca. Odpowiedz Link Zgłoś
jot10 Re: Kłamstwa lub manipulacje GW 18.05.08, 16:48 do Daniela: Adminowie GW są bardzo liberalni (sam się o tym przekonałem). Teraz Danielu - lekarstwa siostrzyczka (lub siostrzyc) poda -siusiu,modlitwa i do łóżeczka. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
debil13 Re: OGIEŃ 16.05.08, 10:49 Gość portalu: Daniel napisał(a): o przepraszam prosze nie uogólniać. Fakt matactwa w mediach jest full ale sami na to pozwalacie (my) zróbmy coć a nie ble ble ble www.twojprezydent.pl/kampania/index.php?action=show_whole_article&id=53 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuzel czas najwyższy IP: 194.116.131.* 16.05.08, 08:58 aby dobrać się do dupy chłopakom. Niech wiedzą, że państwo to MY a nie oni cieniasy. Będzie to w przeszłości przestrogą dla tych wszystkich nowych fachowców co poobsadzano nimi takie urzędy. Dano "małpom" brzytwy. Widać jakie z nich tumany bo myśleli, że to nie ujrzy światła dziennego. Gdyby byli dobrze przygotowani do pracy nie było by takich numerów. Ale tego trzeba się nauczyć od prawdziwych fachowców a nie z filmów. Takie jest życie. Widzę, że ci napisali te komentarze są rozgarnięci jak przysłowiowa kupa śmieci. Zapomnieli, że dziennikarz to nie prokurator. Po drugie opisuje on działania jakie podjęły stosowne instytucje w sprawach które ci nieudacznicy załatwiali a nie przedstawia dowody. Jak widać każdy może czytać to samo a jednak inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 Jest śledztwo w sprawie Kotecka - CBA, to wiem 16.05.08, 09:04 A co bedzie dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 niech zyja esbey i matacze w GW i TVN *) 16.05.08, 09:59 niech zyje PRL- bis i PZPR za tym kroczaca KLD/PO..*) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabina-monte-christo dyletant5,znowu zwiałes z Tworek? A leki ! 16.05.08, 10:12 Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 Niech zyje PRL - bis , KLD/PO i Esbecja*} 16.05.08, 10:48 niech zyje i kroluje nienawisc i zbrodnia komunistow, ormowcow, zomowcow , gangsterow i caly zlodziejski elektorat liberalny czyli 49,9% Odpowiedz Link Zgłoś
dyletat5 niech zyja esbey i matacze w PIS {PC} i RM !!! 16.05.08, 11:10 dyletant5 napisał: > niech zyje PRL- bis i PZPR za tym krocząccą PISkomune i RM ! Odpowiedz Link Zgłoś
anwad Kotecka u Rydzyka? 16.05.08, 10:05 Sensacja: www.rp.pl/artykul/132153.html Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkawrydzykach Co łączy pisuar z muszlą klozetową? 16.05.08, 10:29 Krótka droga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAR Re: Co łączy pisuar z muszlą klozetową? IP: 77.223.229.* 17.05.08, 08:10 Struga moczu. Odpowiedz Link Zgłoś
jdmisiunio musiało ich strasznie najść w trakcie pisania.. 16.05.08, 10:34 donosu, że aż tak laptop poturbowali.. brawo Zbyszek!! nie znałem cię z tej strony!! ;O) teraz wszyscy wiemy, jak się robi karierę-to trochę bardziej wyrafinowane niż u Leppera i Łyżwińskiego, ale kompetencje mniej więcej podobne.. hmm.. czy te same kompetencje będzie się brało pod uwagę przy mianowaniu następnych decydentów w TVP?! Jeśli tak, to stawiam hotel na godziny przy Woronicza.. Odpowiedz Link Zgłoś
dyletant5 a kiedy rozlicza KLD/PO i pijanego OLa ? 16.05.08, 10:45 przeciez liberalowie nakradli z esbekami najwiecej , prawda? *) Odpowiedz Link Zgłoś
czan-dra Jest śledztwo w sprawie Kotecka - CBA 16.05.08, 15:47 A Ja nadal twierdze że ona jest brzydka, i ma nos jak hamulec od karuzeli. A co do współpracy z CBA, wcale ale to wcale mnie nie dziwi,z twarzy widać że jest zdolna do każdego świństwa, jednym słowem Fuuuj. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
cierpliwy Jest śledztwo w sprawie Kotecka - CBA 16.05.08, 16:01 Jej ziobrowska uczciwość nie pozwoliłaby na kontakty ze wstrętną centralą. jak można tę panią o takie rzeczy posądzać!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dar Jest śledztwo w sprawie Kotecka - CBA IP: 81.210.116.* 16.05.08, 18:58 Jakie przekroczenie uprawnień???? Przecież z niej żadna dziennikarka, więc cytowany przepis jej nie dotyczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UBeckieGWno łżerów GWno UBeckie niech się odje.bie od P. Koteckiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 21:57 Odpowiedz Link Zgłoś
jot10 "0" 18.05.08, 16:42 Pati-Koti jak kocha,będzie odwiedzała "0" w kryminale przez najbliższe co najmniej dwa lata. Tyle tylko,że "0" będzie w kryminale kochany inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Daniel "0" do zera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 20:57 Zwracam uwagę "przedmówcy", że jego wypowiedzi są bardzo emocjonalne, a przez to mało sensowne. Nie wiem, jot10, czy chciales mnie obrazić sugerując, żebym szedł już spać (w wypowiedzi powyżej)? Średnio Ci wyszło :). Fakt, Twoje wypowiedzi na forum dowodzą, że admini są pobłażliwi. Co do moich wypowiedzi, nie naruszają w żaden sposób regulaminu forum i są zgodne z prawdą. Usuwanie moich postów byłoby więc czymś w rodzaju cenzury. Nie sądze żeby nawet GW się na to zdobyła. Wystarczyło jak widać usunięcie artykułu z głównej strony. Jeśli chodzi o Twoje wypowiedzi (powinno być małe "t", ale niech tam...;), to zauważ, że czytający mogą (biorąc pod uwagę poziom "merytoryczny" Twoich wypowiedzi) uważać Cię za prawdziwe "Zero". Pan Minister Zbigniew Ziobro (piszę per "Pan", bo mam do niego szacunek) nie jest oskarżony o żadne naruszenie prawa. Pisanie więc, że będzie siedzieć w kryminale, świadczy o Twoim niezbyt dobrym kontakcie z rzeczywistością. Myślę co więcej, że to nie o brak kontaktu z rzeczywistością chodzi, tylko o żal do Pana Ministra Ziobro. O co? Skoro (z tego, co ja wiem) zajmował się ściganiem bandziorów, przestępców, w tym także i tych powiązanych z polityką (w myśl zasady, że nie ma równiejszych) - to znaczy, że najprawdopodobniej należysz do grupy, którą on ścigał. Nie widzę innego racjonalnego wytłumaczenia takiej nienawiści do "0", jak Go nazwałeś. Jeśli natomiast masz dowody na to, że Pan Minister Ziobro złamał prawo, niezwłocznie zrób to, o co jest oskarżana red. Kotecka - czyli zgłoś to właściwym organom. I nie bój się, że jakiś "dziennikarz" oskarży Cie o współpracę z CBA. Ten "przywilej" zarezerwowany jest wyłącznie dla osób kojarzonych z Panem Ministrem Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś